טוב אז בוא אני יסכם את העונה שהייתה לי עם הפועל.
קודם כל, בעונה שעברה הבאתי את ניר ביטון(אשדוד, קשר מרכזי צעיר מבטיח), עומרי בן הרוש(מגן שמאלי שנורא איכזב אותי בעונה הראשונה) חן עזרא(נדיר) ואיזה שוער מפיורנטינה בהשאלה(היה מעולה ורציתי להשאיל אותו כי הוא גם צעיר אבל לא רלוונטי כי הוא לא נשאר). גם גל כהן(הפועל פ"ת) בא להיות בלם שלישי בינואר.
מכרתי את ערן זהבי, אניימה, בן דיין, לאלה וכמה מהנוער+שאני לא צריך.
עונה שניה:ההעברות(כל החשובות מסומנות):

אוקי אז עליתי לאלופות די בקלות והוגרלתי בבית באמת מדהים עם שאחטר דונייצק, צ'לסי(אלופת אירופה ואנגליה) וסט גלן(קבוצה שוויצרית שכביכול אמורה להיות גרועה).
אוקי אז במשחק הראשון הפסדתי לצ'לסי 3-1 בסטמפורד ברידג'(טועמה), במשחק השני תיקו 1-1 מזעזע עם סט גלן בבלומפילד(גילי ורמוט בדקה ה92 אחרי שהם שמו את הראשון דקה 88), משחק שלישי הפסד 2-1 לשאחטר גם בבלומפילד(שכטר), בחוץ 0-0 נגד שאחטר, בבלומפילד גם הפסדתי לצ'לסי 2-0 ונגד סט גלאן בחוץ ניצחתי 4-1(דאמרי, טועמה, חן עזרא ותמוז).
גמרתי במקום ה3 וירדתי לליגה האירופאית, נגד אולימפיאקוס.
משחק ראשון ניצחתי בבית 1-0 גדול משער של שכטר אחרי שיכולתי לנצח 3-0 ובחוץ הקבוצה התפרקה משום מה עם הרחקה מוקדמת והפסד 5-1(עוד פעם, שער של שכטר).
בליגה היו לי כמה משחקים אדירים כמו:
4-2 על חיפה בק"א ב10 שחקנים(מזכיר משהו קצת).
1-0 על מכבי בדקה ה94(שכטר עוד פעם).
4-0 על בית"ר תל אביב שמשון עם רביעייה גדולה של טוטו תמוז וכו'.
לפלייאוף הגעתי במצב של 2 נקודות מבית"ר, כשהם אירחו אותי במשחק הראשון.
פתחתי את המשחק יותר טוב כשאני כבר מכיר את הטקטיקה שלהם מ2 המשחקים שלפני בליגה ופשוט ניטרלתי את החלוץ היחיד שלהם בן שושן.
בשלב מסוים הם שינו טקטיקה ואחד הזרים שלהם(קשר התקפי ברזילאי) עשה לי המון צרות, ואז במחצית שיניתי טקטיקה ל4-3-3 עם 3 קשרים מרכזיים ו3 חלוצים כש2 בעצם כמו ווינגרים רק התקפיים נורא. זה היה צעד מבריק לדעתי כי מאותו רגע פירקתי אותם על המגרש, ואז הגיע שער עצמי מוזר של השוער הפיני שהבאתי וזה 1-0 להם. אחרי 20 דקות ניר ביטון השווה בשער יפה נורא, וכשהרגשתי שאני הולך להשוות ושמתי את כל השחקנים בהתקפה הם שמו לי שער במתפרצת בדקה ה92.
הייתי בפער 5 נקודות מהם 4 מחזורים לסיום.
משחק אחרי זה עוד עשיתי תיקו 1-1 מאכזב נגד חיפה בבית(עוד פעם ב10 שחקנים), ובדרבי ניצחתי 1-0.
לצערי בית"ר לא איבדו נקודות והפער נשאר 5, כשלהם יש משחק יותר בגלל שלי היה משחקי גביע. במצב הזה אני צריך שחיפה יעשו נקודה אחת ב2 המשחקים הבאים שלהם, נגד מכבי פ"ת ומכבי תל אביב.
נגד מכבי הם עשו תיקו, אני ניצחתי והפער נשאר 6 נקודות(עוד פעם, משחק אחד יותר להם).
אני צפיתי במשחק שלהם נגד מכבי פ"ת כי שלי היה ביום אחר, כשאני יודע שכל תוצאה חוץ מניצחון של מכבי פ"ת אני מפסיד את האליפות.
משחק טוב מאוד של בית"ר, הם לוחצים וגם מכבי פ"ת קרובים לעקוץ, אבל רק בדקה ה89 זה הגיע:
הכשלה ברחבה של חיים מגרששווילי ודובב גבאי שם שער. כרגע אני צריך 2 ניצחונות נגד אשדוד ומכבי פ"ת בשביל אליפות.
איכשהו ניצחתי, והנה הטבלה הסופית:

חפרתי
אני ישים עוד מעט פרופילים של הזרים שהבאתי(השוער הפיני, סיצ'רו הברזילאי ופאטיץ' המונטינגרי).