RedFox כתב:
כמה טוטנאהמי מצידם להיות יותר טובים בהרבה ולסיים ב-0-0

בהחלט. זה טוטנהאם.
תוצאה כל כך לא משקפת, קיבינימאט. כל כך מתסכל. היה יכול בקלות להגמר 2-0 (למרות שהמחצית השנייה היתה יותר מאוזנת).
טוטנהאם נראים מצויין! בפורמה טובה. רואים שיש מאמן על הקווים. וזה בלי אף רכש מהשנה שעברה!
ההגנה מתואמת, הקבוצה מאומנת, יש משמעת טקטית.
גומס ה'אוקטופוס' כמעט לא בא לידי ביטוי היום, אבל רק כי מלפניו עמדה הגנה - קינג מוכיח שגם בלי ברכיים הוא בלם ענק, דוסון, אסו-אקוטו במשחק מצויין! האדלסטון היה טוב, לנון, בייל הפנומן ממשיך את העונה שעברה, והילדון המקסיקני ג'ובני דוס-סנטוס הוכיח שיש לו טונות של כישרון ברגליים וגם המון חוצפה, שרק יתרגם את זה לכדורגל.
מאידך, התוצאה רק משקפת את מה שיודעים בווייטהארטליין כבר מתחילת הקיץ - חייבים להביא חלוץ טופ-קלאס דחוף ! חסר שם חלוץ שיתרגם את הכל לשערים.
קראוץ' ודפו לא יספיקו, פבליוצ'נקו לא חד מספיק, קינו בכלל לא הורגש.
לפני כמה שבועות כתבתי:
Frank Serpico כתב:
העונה מתחילה בעוד שבוע ויומיים - בשבת הבאה תתחיל הליגה (במשחק בית נגד... הסיטי. קצת-קצת מזכיר לי את הדרבי שעתיד להערך ממש באותו יום - מפגש בין מועדון שעמל על שימור הסגל הקיים מהשנה שעברה פלוס חיזוק מינורי ונקודתי, לבין מועדון מיליארדים שעמל על רכישת כל מה שזז ובועט בחצי המערבי של כדור הארץ, וגם קצת בזה המזרחי, במחירים מופרזים והזויים).
בינתיים, הניהול השפוי והסולידי של היהודונים מצפון לונדון מוכיח את עצמו יותר מאורגיות הרכש הנוצצות של השיטי. בינתיים, כשרונות מקומיים צעירים (לנון, בייל, האדלסטון, דוסון, קראוץ', אפילו דפו) גדלים ומטופחים בטוטנהאם. בינתיים, אין כנראה תחליף לתלכיד חברתי/אנגלי ברובו שמבוסס על כישרון ושסובב סביב מאמן מקומי שדובר את השפה, מבין את המנטליות וקורא את החבר'ה. בינתיים, טוטנהאם הוא גם המועדון הבכיר היחיד כמעט ששומר על מאזן תקציבי חיובי ולא מסתבך בחובות עתק.
המדיניות שבה נוקטים לוי/רדנאפ (ושבה הם מאמינים, כבנייה נכונה של סגל מלוכד ומוצלח) היא מדיניות שקולה יותר ופחות פזרנית/בזבזנית/הרפתקנית. יותר שימת דגש על שחקנים מקומיים שהמועדון מטפח מנוער או מגיל צעיר (18-20) ופחות קניית ליגיונרים זרים בסכומי עתק.
אני מעדיף מדיניות שקולה ונבונה (גם מבחינה פיננסית) של בניית סגל שחקנים שמושתת על צעירים אנגליים מקומיים בעלי מחוייבות (יחסית) למועדון, שטופחו במועדון (גם אם לא צמחו בנוער שם), כמובן בחיזוק הכרחי (ומסיבי) של ליגיונים זרים, מאשר מדיניות נוסח גולדהאר של רכישת מכל הבא ליד בסכומי עתק.
לא רק מעדיף, גם גאה בזה (ובסופו של דבר גם מאמין שזו הדרך הנכונה).
אני שמח לראות שלא התבדיתי. (על אף התוצאה המאכזבת), בינתיים הכדורגל שראינו היום הוכיח את זה.
יש מקום לאופטימיות.
.