purvis short כתב:
שלוש עונות ברציפות הפועל מגיעה לליגה כשהיא הקבוצה הכי פחות מוכנה לעונה. אפשר לחשוב שזה חוסר מזל, מאמנים לא טובים, ואפשר לחשוב שיש בעיה ניהולית עמוקה. עובדה שאריאל בית הלחמי הרים יופי של קבוצה באילת. מוכנה לעונה, משחקת כדורסל יפה, מנצחת משחקים.
אתה חושב שזה חוסר מזל? מאמנים לא טובים? אני חושב שיש בעיה ניהולית עמוקה שאפשר לפתור אותה. למשל, להביא מישהו מבחוץ שייכנס למועדון וישדרג את הניהול שלו. זה לא בשמיים. ויודע מה? זה גם לא דורש איזה בלגן אטומי. זה רק דורש הבנה בכך שיש בעיה שבמתכונת הנוכחית קשה מאוד לפתור אותה.
תסביר לי, למה בדיוק הזיזו את ידידיה? מה ההיגיון? הנה, ידידיה לא פה, וזה נראה אפילו יותר גרוע. אבל עכשיו יש אדם דעתן אחד פחות בשדרה הניהולית. אתה יכול להסביר לי למה הזיזו את ידידיה?
תגיד, אתה יכול להסביר לי למה עידן פלדה מתאים להיות המנהל המקצועי? כמה קבוצות הוא אימן בליגת העל או בנה בליגת העל? למה הוא? מה המחשבה מאחורי המינוי הזה?
אני חושב שכל הדברים האלה הם תוצאות של ניהול לא טוב.
מועדון יכול להיכשל. מועדון גם יכול לרדת ליגה. זה חלק מהחיים. מועדון יכול לסבול מחוסר מזל. מועדון יכול לקבל החלטות גרועות שיהרסו עונות. קרה למועדונים הרבה יותר גדולים מהפועל ועם הרבה יותר כסף.
כשמועדון, עונה שלישית ברציפות, מגיע לא מוכן לליגה (והעונה הנוכחית התחילה בנובמבר, חלק נכבד מהעיות זעקו לשמיים לפני חודש וחצי!) - אז הבעיה היא יותר עמוקה. ולדעתי אפשר לפתור אותה.
אבל זה בדיוק מה שמנסים לעשות , רמי בעצמו מודה בזה שבשביל להתקדם צריך שינוי במבנה הניהולי.
ההזזה של ידידיה היתה החלק הראשון במימוש התהליך הזה כדי לפנות מקום למי שיבוא במקום.
אני לא מכיר את כל פרטי הפרטים אבל אני רק יכול להניח שנושא הקורונה תקע פה לא מעט מקלות בגלגלים של השלמת התהליכים האלה.
אז כן כרגע המצב קשה , אפשר לתרץ את זה בהרבה תירוצים , אבל להגיד שיכול היה ואולי צריך היה להיות טוב יותר.
את מה שאתה רוצה בדיוק מנסים לעשות , אז בוא תירגע קצת , קח אויר ובוא נראה מה יבוא בהמשך תחת התחשבות בעובדה שהשנה האחרונה לא יכולה להוות מבחן אמיתי לשום דבר , בטח לא בהקשר הניהולי.