מאמן: אני משאיר את קסטריטיס. לדעתי הרוויח הארכת חוזה. סגל ישראלי: אני גם הייתי משאיר את גינת, דווקא בחסות הקורונה, אולי זה אפשרי (אירופה נראית לי לא רלוונטית עבורו כרגע. השאלה היא ירושלים, האם תציע לו חוזה. לאור הקרדיט המועט שקיבל מקטש בנבחרת, יש מצב שירושלים לא יפנו אליו. הם גם מפנטזים על ג'ף וויטי כישראלי). בכל מקרה, אם גינת עוזב, הייתי עושה מאמץ גדול להביא את בר טימור, שיש מצב שלא ימשיך בירושלים.
זרים: בהנחה שגינת נשאר. הייתי מאוד שמח לראות לידו גבוה עם אימפקט הגנתי. ועדיין, אם יש אפשרות להשאיר את לטאביוס, עם כל החסרונות שלו, אני חושב שהייתי עושה את זה. סק הנרי זה השחקן הראשון שהייתי משאיר, אבל להבנתי הוא הולך לאוסטרליה בכסף גדול אז זה לא ריאלי. הייתי מביא רכז זר, קומבו, ושחקן לעמדות 3-4 (אבל כזה שבאמת יכול לשחק 4, יכול לשמור ולקחת ריבאונד). הייתי מוותר על המילטון ולנזל סמית', למרות שהם שחקנים טובים. הייתי שם דגש שלשחקני החוץ תהיה קליעה ושהשחקן בעמדה 3-4 יהיה שומר טוב. זה מאסט אם וויליאמס וגינת נשארים לדעתי. וגם בעמדות 1-2 אי אפשר להסתדר עם חורים בהגנה כמו ליונס למשל. אם יקרה נס והנרי יישאר לדעתי בניית הקבוצה תהיה יותר פשוטה.
ספסל: מדר, בריסקר ושוכמן יכולים בהחלט לסגור ספסל טוב לקו האחורי. בהנחה שגינת נשאר, ויהיה רק גבוה זר אחד, צריך מחליף הולם ישראלי, אחד ששומר, והאמת? בעיה גדולה. אין כל כך כזה, למעט איתי שגב, והוא לא ריאלי בכלל. אולי צריך לנסות לאתר איזה מתאזרח. בכל מקרה, השחקן בעמדות 3-4 הוא מאוד מאוד חשוב. הוא צריך להיות מסוגל לשחק 4 ליד גינת אפילו. וקשה מאוד למצוא שחקן כזה.
|