תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 00:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 762 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קורונה
הודעהפורסם: 19 מרץ 2020, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:
אדום נחמד כתב:
פרימו, אתה אחוז טירוף ולא קורא.
אף אחד פה לא חושב שזה צריך ליפול על השכבות הכי חלשות. הטיעון היחיד שלי הוא שזה גם לא צריך ליפול על השכבה שמעליהם.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

הבנתי. אז התשובה שלך לשאלה שלי "ברמה המעשית איזה פתרון אתה מציע למי שמחודש הבא לא יכול לשלם שכר דירה" היא "לא יודע, זה באמת לא יפה ולא נעים, אבל לא משנה מה רק אל תגעו לי בצלחת". אחר כך אתה לא מבין למה אני קורא לך בורגני.
אה, ואחוז טירוף? נראה ששנים של ויכוחים עם פאביו וקומוניסים לא עשו טוב ליכולת שלך להתמודד עם טענות בצורה רצינית.

אתה צוחק עלי?
אתה אומר "הבנתי" ואז ממציא משהו שבכלל לא אמרתי? זה נחשב אצלך טענות רציניות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2020, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:

הבנתי. אז התשובה שלך לשאלה שלי "ברמה המעשית איזה פתרון אתה מציע למי שמחודש הבא לא יכול לשלם שכר דירה" היא "לא יודע, זה באמת לא יפה ולא נעים, אבל לא משנה מה רק אל תגעו לי בצלחת". אחר כך אתה לא מבין למה אני קורא לך בורגני.
אה, ואחוז טירוף? נראה ששנים של ויכוחים עם פאביו וקומוניסים לא עשו טוב ליכולת שלך להתמודד עם טענות בצורה רצינית.

פוקרה, אני מבין למצבו של אביך ואני לא מנסה להציג אותו בתור איזה נבל. אבל בדיוק במצב של אביך, שיצטרך לפתע לחיות מסכום שלא מאפשר מחיה, נמצאים מאות אלפי ישראלים שהם גם בסכנה של להישאר ללא בית. אבל אוקיי אני מסוגל לראות שאני חוזר על עצמי.
אסכם בכך שאני מקווה ומאמין שאם המצב אכן ימשך כך לפרק זמן ממושך (נקווה כולנו שלא), כל כך הרבה אנשים יפגעו מזה בצורה שלא תאפשר לחיות והזעם בעקבות זאת יביא לשינוי מיידי ופקידי האוצר המנותקים לא יוכלו לעמוד בפרץ.

מה שמבמיוחד מסעיר פה, זה שלמרות שאולי באופן נקודתי מישהו יצליח למצוא שוכר חדש במקום מי שהם יפנו, בכללי, רוב בעלי הדירות ישארו בלי שוכרים אם נתחיל להעיף אנשים מהבתים עכשיו, ככה שזה אפילו לא יעזור לבעלי הדירות המסכנים.
אבל רכוש פרטי זה ערך בפני עצמו לאנשים.
בטח שיותר מהזכות לקורת גג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2020, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
https://www.haaretz.co.il/magazine/.pre ... -1.8686844
זה מעניין.
ההודעות פה במילא ארוכות מדי, לא צריך לצטט את הכתבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2020, 20:26 
https://www.latimes.com/homeless-housing/story/2020-03-18/homeless-occupy-more-vacant-homes-coronavirus-pandemic-los-angeles?fbclid=IwAR37rGiwj-a36nenrNidj3d45Mq1vSvGRSePWZ6WDEAUQ5JWLrbsNl9nGU4

:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2020, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
פרימו לוי כתב:

פוקרה, אני מבין למצבו של אביך ואני לא מנסה להציג אותו בתור איזה נבל. אבל בדיוק במצב של אביך, שיצטרך לפתע לחיות מסכום שלא מאפשר מחיה, נמצאים מאות אלפי ישראלים שהם גם בסכנה של להישאר ללא בית. אבל אוקיי אני מסוגל לראות שאני חוזר על עצמי.
אסכם בכך שאני מקווה ומאמין שאם המצב אכן ימשך כך לפרק זמן ממושך (נקווה כולנו שלא), כל כך הרבה אנשים יפגעו מזה בצורה שלא תאפשר לחיות והזעם בעקבות זאת יביא לשינוי מיידי ופקידי האוצר המנותקים לא יוכלו לעמוד בפרץ.

מה שמבמיוחד מסעיר פה, זה שלמרות שאולי באופן נקודתי מישהו יצליח למצוא שוכר חדש במקום מי שהם יפנו, בכללי, רוב בעלי הדירות ישארו בלי שוכרים אם נתחיל להעיף אנשים מהבתים עכשיו, ככה שזה אפילו לא יעזור לבעלי הדירות המסכנים.
אבל רכוש פרטי זה ערך בפני עצמו לאנשים.
בטח שיותר מהזכות לקורת גג.

לא מתאים לך, אמיר.
אף אחד גם לא כתב שצריך לפנות בכח אנשים.
וכן, רכוש פרטי זה ערך בפני עצמו. אני לא ליברטריאן. אני כן בעד שהמדינה תגבה מיסים ותשתמש בהם לעזור לשכבות החלשות. ואני מודע לכך שאני מרוויח יפה ואין לי בעיה שיקחו ממני יותר. אבל לבוא לאנשים ולהגיד להם "אתם לא תקבלו יותר כסף" זו חתיכת חוצפה.
לא יודע מה זה אומר "זכות לקורת גג", אבל זה בטוח לא אומר שאני צריך לספק לו אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2020, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
קצת אופטימיות
https://www.haaretz.co.il/magazine/.pre ... -1.8686844
ד”ר דן ימין, מומחה למגפות: אנחנו צריכים להיות זהירים, כמובן, אבל כרגע מסתמן בסבירות גבוהה שהסיכונים נמוכים בהרבה ממה שהציג ארגון הבריאות העולמי. תחת שתי הנחות — שמערכת הבריאות לא קורסת ושהחיים ממשיכים כרגיל — אנחנו לא צפויים לראות יותר מ–13,500 קורבנות של הקורונה בישראל".

https://t.co/rpkWTVYvOa
שי אגסי על ניסוי ראשוני ביותר שמראה תוצאות לא רעות לתרופה ביפן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2020, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

לא מתאים לך, אמיר.
אף אחד גם לא כתב שצריך לפנות בכח אנשים.
וכן, רכוש פרטי זה ערך בפני עצמו. אני לא ליברטריאן. אני כן בעד שהמדינה תגבה מיסים ותשתמש בהם לעזור לשכבות החלשות. ואני מודע לכך שאני מרוויח יפה ואין לי בעיה שיקחו ממני יותר. אבל לבוא לאנשים ולהגיד להם "אתם לא תקבלו יותר כסף" זו חתיכת חוצפה.
לא יודע מה זה אומר "זכות לקורת גג", אבל זה בטוח לא אומר שאני צריך לספק לו אותה.

אני לא אומר שאתה צריך להסכים איתי, אבל קטעים שבפורום שפועל תחת פטיש ומגל אנשים מקבלים ויברציות מאפילו לרמוז שרכוש פרטי זו לא זכות אדם בסיסית שחייבים להגן עליה, ועוד לפני הזכות של אנשים לקורת גג.
ולפחות מבחינת סדרי העדיפויות שלי, אני חושב שאנשים שמתפרנסים מזה שהם קנו בית והם משכירים אותו לאנשים אחרים נמצאים נמוך מאד מאד ברשימת האנשים שהמדינה צריכה לדאוג ולתעדף.
אבל זה אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קורונה
הודעהפורסם: 19 מרץ 2020, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
נו מה..
מה הקטע הזה להמציא עמדות שלא נאמרו?

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2020, 23:35 
did someone say landlord

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2020, 23:52 
אמיר כתב:
אדום מטלי כתב:
כל טיעוני "ממילא עוקבים אחריך" לחלוטין לא רלוונטים.

עכשיו מעקב ק.ג.ב אחרי אזרחים הוא מהלך כל כך חריג בדמוקרטיה, שאם רשות כלשהי חושבת שהוא חיוני מספיק כדי לשבור את כללי היסוד של דמוקרטיה (לדעתי לא, אבל זה דיון נפרד), זה לפחות חייב להיעשות בצורה פורמלית מקובלת.
למה לא עשו את זה? למה אתה מזלזל בזה? למה אתה חושב שזה לא חשוב?
אתה לא מבין שזה תקדים מטורף?

הוא מהלך יום יומי בישראל, זה רק שיהודים לרוב לא מרגישים את התוצאות שלו.

אז מה, הוא מהלך לא חוקי.

לא חוקי לענות עצירים, אבל השב"כ בכל מקרה עושה את זה. אז עשו חוק נגד זה. עכשיו, ממשיכים לענות עצירים, אני יודע את זה, אבל יש ועד נגד עינויים שנלחם בזה, ועוד גופים אולי, והרבה יותר קשה למדינה לעשות את זה, כי זה לא חוקי. אני מניח שבזכות זה יש פחות עינויים, כי השב"כ נזהר יותר. אתה בעצם אומר: בוא לא נעשה חוק נגד עינויים, או בוא לא נילחם בזה כי ממילא עושים את זה. אני לא מקבל את זה, כי ברגע שזה מותר על פי חוק זה יהיה הרבה יותר נפוץ ויהיו הרבה יותר עוולות. בנוסף, זה יהווה תקדים לפעולות טוטאלטריות אחרות, שהיום לא יעלו על הדעת, אבל בהינתן אוירת "האח הגדול כאן וזה בסדר" - יהיה הרבה יותר קל להעביר אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
did someone say landlord

תמונה

תמונה
אדום מטלי כתב:

אז מה, הוא מהלך לא חוקי.

לא חוקי לענות עצירים, אבל השב"כ בכל מקרה עושה את זה. אז עשו חוק נגד זה. עכשיו, ממשיכים לענות עצירים, אני יודע את זה, אבל יש ועד נגד עינויים שנלחם בזה, ועוד גופים אולי, והרבה יותר קשה למדינה לעשות את זה, כי זה לא חוקי. אני מניח שבזכות זה יש פחות עינויים, כי השב"כ נזהר יותר. אתה בעצם אומר: בוא לא נעשה חוק נגד עינויים, או בוא לא נילחם בזה כי ממילא עושים את זה. אני לא מקבל את זה, כי ברגע שזה מותר על פי חוק זה יהיה הרבה יותר נפוץ ויהיו הרבה יותר עוולות. בנוסף, זה יהווה תקדים לפעולות טוטאלטריות אחרות, שהיום לא יעלו על הדעת, אבל בהינתן אוירת "האח הגדול כאן וזה בסדר" - יהיה הרבה יותר קל להעביר אותן.

"לא חוקי" זה מה שבתי המשפט אמרו שהוא מנוגד לחוק, ואני די בטוח שהם לא אמרו את זה על הדברים האלו.
אני בהחלט חושב שזה משהו שצריך להיות מוגבל בחוק, אבל הוא לא, ואני לא חושב שזה שלא תשתמש בכלים שיש לך בשביל לנסות לעצור את המגפה הולך לעשות את זה ללא חוקי.
סבבה לנסות לעקר את מדינת המשטרה שיש לך בישראל, באמת, אני בעד, אבל להתחיל בזה בפעם היחידה שהיא עושה משהו מועיל לחברה נראה לי טיפה מוזר.
אני חושב שאם זה יעשה משהו, זה יעיר טיפה אנשים למה שהמשטרה החשאית בישראל עושה בשוטף, כי אני מנחש שרוב הישראלים לא ממש יודעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
החלטה טובה של בית המשפט.
כמובן שלא מספיק חריפה, אבל אלה בתי משפט בישראל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 13:25 
אמיר כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
did someone say landlord

תמונה

תמונה
אדום מטלי כתב:

אז מה, הוא מהלך לא חוקי.

"לא חוקי" זה מה שבתי המשפט אמרו שהוא מנוגד לחוק, ואני די בטוח שהם לא אמרו את זה על הדברים האלו.
אני בהחלט חושב שזה משהו שצריך להיות מוגבל בחוק, אבל הוא לא, ואני לא חושב שזה שלא תשתמש בכלים שיש לך בשביל לנסות לעצור את המגפה הולך לעשות את זה ללא חוקי.
סבבה לנסות לעקר את מדינת המשטרה שיש לך בישראל, באמת, אני בעד, אבל להתחיל בזה בפעם היחידה שהיא עושה משהו מועיל לחברה נראה לי טיפה מוזר.
אני חושב שאם זה יעשה משהו, זה יעיר טיפה אנשים למה שהמשטרה החשאית בישראל עושה בשוטף, כי אני מנחש שרוב הישראלים לא ממש יודעים.

מבטיח לך שגם אם עם ישראל היה יודע, לא היה אכפת לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
יש מישהו שיכול להגיד משהו על רמת הפאניקה מפני קורונה בארה"ב?
יש ברחוב\ברשת תחושה של אפוקליפסה או שאננות?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 14:46 
teknoboy כתב:

מתרחשות כרגע חגיגות ספרינג ברייק בפלורידה אז לא הייתי אומר אפוקליפסה אבל אני חושב שזה מאוד תלוי סטייט ובחלק הפאניקה יותר רצינית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

חזרתי לפני שבועיים, כל החברים הזרים שלי גם חזרו. יש מקומות של פאניקה קיצונית, בעיקר rural, ההיטק התחילו לעבוד מהבית, אבל סך הכל לא קורב לפאניקה שפה, מלבד סן פרנסיסקו וניו יורק. עכשיו קח את העובדה שעם הביטוח היחסית בסדר שהיה לי, עולה 1,200 דולר להזמין אמבולנס, מחירים PER יום אשפוז, וחלק נכבד מהאכלוסייה לא ראה רופא מלבד הילדות, אחוזים מאוד גבוהים של סכרת ומחלות לב, הם הולכים למות כמו זבובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
חופשי נראה שהם בדרך לסרט הוליוודי לגמרי, השאלה אם אנשים כבר בלחץ או שעוד לא קולטים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
Guri כתב:
teknoboy כתב:

חזרתי לפני שבועיים, כל החברים הזרים שלי גם חזרו. יש מקומות של פאניקה קיצונית, בעיקר rural, ההיטק התחילו לעבוד מהבית, אבל סך הכל לא קורב לפאניקה שפה, מלבד סן פרנסיסקו וניו יורק. עכשיו קח את העובדה שעם הביטוח היחסית בסדר שהיה לי, עולה 1,200 דולר להזמין אמבולנס, מחירים PER יום אשפוז, וחלק נכבד מהאכלוסייה לא ראה רופא מלבד הילדות, אחוזים מאוד גבוהים של סכרת ומחלות לב, הם הולכים למות כמו זבובים.

מה? 1200 דולר גם במקרה של נניח תאונת דרכים? הביטוח לא מכסה במקרה של אשפוז לאחר פינוי?
אמי לא מתנגח, סתם מנסה להבין. אלה מחירים שאמורים להיות לבן אדם בלי ביטוח בכלל.

לשם השוואה, בישראל טיפול/פינוי של צוות אמבולנס רגיל (לא טיפול נמרץ) עולה 372 שח, וכמעט בכל המקרים זה מכוסה עי הקופה.
בכל מקרה של איזשהו טיפול נוסף בבית החולים (לא רק אשפוז, אלא כל בדיקה נוספת) באופן אוטומטי הקופה משלמת והלקוח אפילו לא צריך להתעסק בזה ברוב המקרים.

בדנבר אזלו כל הג'לים לחיטוי והנייר טוואלט מהרשות הגדולות, אנשים עדיין מסתובבים בחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 16:47 
מאוד ממליץ לצפות, במילא אין מה לעשות
https://www.facebook.com/Merkazim/videos/212539199858806/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

אני בסיאטל, וזה מוזר.
הרבה אנשים לא לוקחים את זה ברצינות, הרבה אנשים לחוצים, כולם קונים ניירות טואלט כאילו זה תרופה לנגיף הזה. זה פחות או יותר הדבר היחיד שאנשים מדברים עליו.
כל ההייטק עבר לעבוד מהבית, אבל יש עדיין די הרבה עסקים פתוחים. מסעדות וברים נסגרו, נותנים עדיין למסעדות לעשות משלוחים, אבל בגדול רוב הענף הזה נמחק עכשיו, ורוב האנשים שעבדו שם פוטרו. העיר בלילה די סגורה, אבל אנשים עדיין מסתובבים. יש מעט מאד תנועה בכבישים, אבל זה לא ברמה של יום כיפור בארץ, יותר דומה למשהו כמו סופשבוע מוקדם בבוקר.
אין לאף אחד מסכות ואף אחד לא יכול להבדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:

מה? 1200 דולר גם במקרה של נניח תאונת דרכים? הביטוח לא מכסה במקרה של אשפוז לאחר פינוי?

לשם השוואה, בישראל טיפול/פינוי של צוות אמבולנס רגיל (לא טיפול נמרץ) עולה 372 שח, וכמעט בכל המקרים זה מכוסה עי הקופה.
בכל מקרה של איזשהו טיפול נוסף בבית החולים (לא רק אשפוז, אלא כל בדיקה נוספת) באופן אוטומטי הקופה משלמת והלקוח אפילו לא צריך להתעסק בזה ברוב המקרים.

בדנבר אזלו כל הג'לים לחיטוי והנייר טוואלט מהרשות הגדולות, אנשים עדיין מסתובבים בחוץ

הצורה שמערכת הבריאות עובדת בארה"ב היא שערורייתית.
גם אם יש לך ביטוח ממש טוב זה יכול לעלות לך עשרות אלפי דולרים מהכיס אם אתה בטעות הולך לבית החולים הלא נכון (או נניח מישהו קרא לאמבולנס לא נכון כשהתעלפת).
ולאנשים שאין ביטוח טוב (לדוגמא, אנשים שוקנים אותו דרך אובמהקר) זה בגדול הולך להיות משהו כמו 10,000 דולר מהכיס לפני שחברת הביטוח משלמת אגורה. למי שאין ביטוח בכלל, שזה כמעט 30 מיליון, אללה ירחמו, כי לא רק שהם משלמים הכל מהכיס, גם בתי החולים מחייבים אותם בהרבה יותר מהמחיר שהם לוקחים מאנשים עם ביטוח (ומדובר פה על פי 10 וצפונה במקרים מסויימים).
הבדיקה לקורונה עלתה פה $3000, העבירו חוק שזה יהיה בחינם, אבל נראה, אי אפשר לדעת מה חברות הביטוח יכסו או לא עד שלא מנסים (לא שזה קריטי כי כרגע בארה"ב בודקים בעיקר שחקני NBA, אם יש לך סימפטומים אומרים לך להשאר בבית).
רוב האנשים בארה"ב לא יכולים להרשות לעצמם אישפוז במחלקת טיפול נמרץ לשבועות, ואני מנחש שהרבה אנשים פשוט ישארו למות בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 18:02 
יש תסריט אופטימי כלשהו?
אני מבין שהרופאים והמומחים מעדיפים לבחון את הworst case scenraio, אבל אין צדיק בסדום שיכול לתת סיבה כלשהי לאופטימיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 18:11 
אמיר כתב:
תתאבד כבר כתב:

הצורה שמערכת הבריאות עובדת בארה"ב היא שערורייתית.
גם אם יש לך ביטוח ממש טוב זה יכול לעלות לך עשרות אלפי דולרים מהכיס אם אתה בטעות הולך לבית החולים הלא נכון (או נניח מישהו קרא לאמבולנס לא נכון כשהתעלפת).
ולאנשים שאין ביטוח טוב (לדוגמא, אנשים שוקנים אותו דרך אובמהקר) זה בגדול הולך להיות משהו כמו 10,000 דולר מהכיס לפני שחברת הביטוח משלמת אגורה. למי שאין ביטוח בכלל, שזה כמעט 30 מיליון, אללה ירחמו, כי לא רק שהם משלמים הכל מהכיס, גם בתי החולים מחייבים אותם בהרבה יותר מהמחיר שהם לוקחים מאנשים עם ביטוח (ומדובר פה על פי 10 וצפונה במקרים מסויימים).
הבדיקה לקורונה עלתה פה $3000, העבירו חוק שזה יהיה בחינם, אבל נראה, אי אפשר לדעת מה חברות הביטוח יכסו או לא עד שלא מנסים (לא שזה קריטי כי כרגע בארה"ב בודקים בעיקר שחקני NBA, אם יש לך סימפטומים אומרים לך להשאר בבית).
רוב האנשים בארה"ב לא יכולים להרשות לעצמם אישפוז במחלקת טיפול נמרץ לשבועות, ואני מנחש שהרבה אנשים פשוט ישארו למות בבית.

אל דאגה, ג'ו ביידן יתקן הכל... :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
opheaaa כתב:
יש תסריט אופטימי כלשהו?
אני מבין שהרופאים והמומחים מעדיפים לבחון את הworst case scenraio, אבל אין צדיק בסדום שיכול לתת סיבה כלשהי לאופטימיות?

תסתכל על אסיה, מדינות הרבה יותר עניות מישראל הצליחו להשתלט על זה, וכולן עשו פחות או יותר אותו דבר -
בדיקות חום בכל מקום, בדיקה של הוירוס לכל אדם עם סימפטומים ולכל אדם שהיה במגע אם מישהו עם סימפטומים, ובידוד של כי מי שנמצא שהוא חולה. זה ביחד עם חלוקת מסכות לכל הציבור ומאמצים להוריד התקהלויות.

אבל נראה לי שרוב המדינות במערב החליטו שמה שהולך באיטליה זה אחלה.

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 20 מרץ 2020, 18:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
opheaaa כתב:
יש תסריט אופטימי כלשהו?
יש מקום לאופטימיות.
הד. קוראנים מתחילים לחזור לשגרה.
יש תרופה של אבולה שכנראה עובדת.
מפתחים חיסון. ייקח קצת זמן ויהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
Guri כתב:
teknoboy כתב:

בדיוק סיימתי שלוש שנים בבולדר.
עשיתי ביטוח דרך איזה קואופ של עסקים זעירים שדיי נשען על אובמהקר אבל יש הבדלים ב. ספיצפית אצלי, האמבולנסים "חינם" בכלל לא עבדו בקולורדו, אז 1,200 השתתפות עצמית אלא במקרים של שכאילו נפגעתי בזדון (פלילי). אבל כן, כמו שאמיר אמר, התרחיש של להידרס ולהתעורר בחוב של 30,000 דולר בגלל שהזמינו לך את האמבולנס הלא נכון הוא לא בדיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
Guri כתב:

עשיתי ביטוח דרך איזה קואופ של עסקים זעירים שדיי נשען על אובמהקר אבל יש הבדלים ב. ספיצפית אצלי, האמבולנסים "חינם" בכלל לא עבדו בקולורדו, אז 1,200 השתתפות עצמית אלא במקרים של שכאילו נפגעתי בזדון (פלילי). אבל כן, כמו שאמיר אמר, התרחיש של להידרס ולהתעורר בחוב של 30,000 דולר בגלל שהזמינו לך את האמבולנס הלא נכון הוא לא בדיוני.

אני ראיתי יותר מפעם אחת אנשים אשכרה הולכים מכות עם פארמדיקים בשביל שלא יפנו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
https://m.ynet.co.il/Articles/5694933?u ... um=organic

מתחיל את החקירה מי אשם ומה יעשו ביום שאחרי. מבית היוצר של הsars והmers.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 19:15 
אמיר כתב:
Guri כתב:

אני ראיתי יותר מפעם אחת אנשים אשכרה הולכים מכות עם פארמדיקים בשביל שלא יפנו אותם.

אאל"ט אובר הייתה צריכה לאסור על אנשים להזמין אובר במקום אמבולנס כי יותר מדי נהגים התלוננו שמדממים להם על המושבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2020, 19:17 
אמיר כתב:
opheaaa כתב:
יש תסריט אופטימי כלשהו?

תסתכל על אסיה, מדינות הרבה יותר עניות מישראל הצליחו להשתלט על זה, וכולן עשו פחות או יותר אותו דבר -
בדיקות חום בכל מקום, בדיקה של הוירוס לכל אדם עם סימפטומים ולכל אדם שהיה במגע אם מישהו עם סימפטומים, ובידוד של כי מי שנמצא שהוא חולה. זה ביחד עם חלוקת מסכות לכל הציבור ומאמצים להוריד התקהלויות.

אבל נראה לי שרוב המדינות במערב החליטו שמה שהולך באיטליה זה אחלה.

הם הצליחו להפחית את התחלואה, אבל אתה חושב שלטווח הארוך יש לזה חשיבות?
בהנחה הסבירה שכל עוד אין חיסון - כל התקהלות אנושית היא סכנה, אז אומנם לעכב את המחלה זה באמת חשוב, אבל אם התסריט האופטימי הוא לטפל בפלסטרים, אני לא רוצה לחשוב על התסריט הפסימי.
וזה עוד בלי קשר לירידה הדרסטית שתהיה באיכות חייהם של רוב רובם של תושבי העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 762 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: