תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 22:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 976 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 33  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2019-2020 האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 06:22 
סמל אישי של המשתמש
1. עיוותת גם את הציטוט, וגם את האומר.
2. כתבתי את הציטוט הזה היום למשתמש בפורום, בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 08:33 
KingAlpaca כתב:
1. עיוותת גם את הציטוט, וגם את האומר.
2. כתבתי את הציטוט הזה היום למשתמש בפורום, בפייסבוק.

אז תן ציטוט אחר ליצן...
ברור לך שלא המצאתי את זה, ושלא שכתבתי את זה ממוחי, אני עוד לא משורר באנגלית. זה מתוך ציטוטים שלו, יכול להיות שהם מעוותים.
http://quodid.com/quotes/1956/martin-lu ... t-needs-is

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 08:36 
אפילו כשאתה כבר צודק באופן כללי, תמיד יש לך משהו לא לעניין להגיד...
אצל אבא שלי היו קוראים לזה "אויבער חוכעם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 11:08 
100%anti beitar כתב:
מקסים שאתם לא מחשיבים פלסטינים כשמאל.

חלק מהם שמאל, חלק מהם מרכז, חלק מהם ימין וחלק מהם חרדים
בדיוק כמו בצד היהודי ובדיוק כמו בכל מקום בעולם.
למה אתה חושב שכל הפלסטינים הם שמאל ?
בל"ד זה שמאל ?
התנועה האיסלאמית זה שמאל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 12:08 
בר קולמוסא כתב:
zapta כתב:
לא מצליח להבין מה העם הזה רוצה
אותם אנשים מקופחים, לא מקבלים חינוך לא בריאות ובטח שלא ביטחון חוזרים ומצביעים לאותה ממשלה שאחראית על זה ב15 שנים האחרונות
הם בעצמם מלינים כל השנה על אינספור דברים, ובצדק, אך כשניתנת להם ההזדמנות לשנות הם בוחרים שלא

הם לא מקופחים, ולבחור ליכוד עושה אותם הרבה יותר בעלי בית ומנהלים של המדינה. אני לא גר בפריפרייה, אבל אני בטוח שאם הם מצביעים ביבי באחוזים כאלו גבוהים אז טוב להם החינוך, הבריאות וגם הביטחון.

בתור אחד שהיה גר בפריפריה קרוב ל25 שנה כן יש קיפוח ואי אפשר להתעלם ממנו
לא בריאות - תוחלת החיים קטנה בפריפריה בכמעט 4 שנים
לא חינוך - כמות בתי הספר נמוכה משמעותית פר תושב
לא תשתיות, ובטח שלא ביטחון

לנהל את המדינה? זאת אשליה
הם לא מנהלים כי אם היו באמת מנהלים, מצב הפריפריה היה הרבה יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 13:22 
zapta כתב:
בר קולמוסא כתב:
zapta כתב:
לא מצליח להבין מה העם הזה רוצה
אותם אנשים מקופחים, לא מקבלים חינוך לא בריאות ובטח שלא ביטחון חוזרים ומצביעים לאותה ממשלה שאחראית על זה ב15 שנים האחרונות
הם בעצמם מלינים כל השנה על אינספור דברים, ובצדק, אך כשניתנת להם ההזדמנות לשנות הם בוחרים שלא

הם לא מקופחים, ולבחור ליכוד עושה אותם הרבה יותר בעלי בית ומנהלים של המדינה. אני לא גר בפריפרייה, אבל אני בטוח שאם הם מצביעים ביבי באחוזים כאלו גבוהים אז טוב להם החינוך, הבריאות וגם הביטחון.

בתור אחד שהיה גר בפריפריה קרוב ל25 שנה כן יש קיפוח ואי אפשר להתעלם ממנו
לא בריאות - תוחלת החיים קטנה בפריפריה בכמעט 4 שנים
לא חינוך - כמות בתי הספר נמוכה משמעותית פר תושב
לא תשתיות, ובטח שלא ביטחון

לנהל את המדינה? זאת אשליה
הם לא מנהלים כי אם היו באמת מנהלים, מצב הפריפריה היה הרבה יותר טוב

לא יודע, נראה שהם מצליחים להתעלם ממנו מצויין. זה לא מקרה, זה עיקבי, לאורך שנים.
מניח שדיקטטורת בגץ הורסת להם את החייים יותר מקאסמים או תוחלת חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
כאחד שגר בפריפריה. החינוך, העבודה, הרווחה, כל זה מעניין להם ת׳תחת ביחס לאיראן, ״האויב הערבי״ ושמירה על גבולות ושמירה על יהדות.
כנראה לחרא מהבית שלהם הם כבר רגילים כל החיים, אז יותר מרגש להתייחס לעניינים המדיניים, כאילו זה ישפיע על החיים שלהם איכשהו.
המילה שמאל היא הכי קללה בעולם(תודות לשטיפת מוח של המאסטר), מקביל ללאכול חזיר בשבת.
ככה שגם אם ביבי יאנוס בת משפחה, יהיה שיקול אם להצביע לו, כשזה בא מול קמצוץ פחד מאיראן, נתינת שטחים ושמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 14:57 
dino כתב:
כאחד שגר בפריפריה. החינוך, העבודה, הרווחה, כל זה מעניין להם ת׳תחת ביחס לאיראן, ״האויב הערבי״ ושמירה על גבולות ושמירה על יהדות.
כנראה לחרא מהבית שלהם הם כבר רגילים כל החיים, אז יותר מרגש להתייחס לעניינים המדיניים, כאילו זה ישפיע על החיים שלהם איכשהו.
המילה שמאל היא הכי קללה בעולם(תודות לשטיפת מוח של המאסטר), מקביל ללאכול חזיר בשבת.
ככה שגם אם ביבי יאנוס בת משפחה, יהיה שיקול אם להצביע לו, כשזה בא מול קמצוץ פחד מאיראן, נתינת שטחים ושמאל.

אני מסכים
הפחד שההנהגה זרעה בנו בתוספת לפילוג והשיסוע של החברה הישראלית אלו הסיבות להצבעה
רוב הפריפריה חוותה מלחמה כזאת או אחרת, והכוונה למלחמה היא לא לכך שהם היו בצבא אלא הפצצות על איזורי המגורים, ולכן הצלקת פתוחה והפחד שמא ישראל לא תעמוד כנגד האיומים קיים

אני לא מסכים עם חרא מהבית, אני פשוט חושב שקונים אותם בזול, זה הכל
פותחים קו רכבת מצ׳וקמק והנה חיברנו את הפריפריה
מעלים את הקצבאות בכמה אגורות והנה דאגנו לחלשים

אנשים לא מאמינים ביכולת של ממשלה לתקן את המצב הזה ולכן הנושא המדיני בטחוני מקבל תשומת לב הרבה יותר גדולה
תמיד זה מתכנס לזה שיש פה צבא ויש איומים וצריך לתקצב אותו וכל מיני חארטות אחרות ולכן התקציב הוא כזה ולכן אין מספיק חינוך ואין מספיק בריאות וכו׳

ולדעתי, זאת הנק׳ שכחול לבן נפלו בה הכי חזק - דווקא המצב הבטחוני מדיני הוא זה שפחות מושפע מאופי הממשלה מכיוון וזה לא תלוי רק בנו, יש לנו אויבים ואיומים ולכל פעולה כזאת או אחרת יש 2 צדדים, בנוסף גם הצבא הוא גורם משמעותי מאוד בקבלת ההחלטות
ובניגוד גמור, הנושא החברתי כלכלי הרבה יותר מושפע מהרכב הממשלה, חלוקת התקציב וביצוע של רפורמות יוכלים לשנות באופן הרבה יותר משמעותי וניכר, כזה שאנחנו באמת נרגיש בהבדל שלו
זה כמו שאנשים נוטים לזלזל בבחירות מוניציפליות ולא מבינים שמכל הגורמים הממשלתיים לראשות העירונית יש השפעה הכי ישירה על החיים של כל אחד מאיתנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
בהמשך לדיון שלכם פה, כחול לבן נרדמו כי הם פספסו את המלכודת שביבי שם להם.
הם הלכו על טוהר המידות, אבל ברגע שביבי ויתר על החסינות, הוא בעצם הפסיק את הדיון הזה.
זה הפך לעניין לא רלוונטי כי זה נהיה תלוי בבית המשפט ולא ברצון הבוחר.
נשאר העניין הבטחוני/מדיני.
יש שניים-שלושה מנדטים של ימין 'רך' שבבחירות הקודמות הצביעו כחול לבן או החליטו לא ללכת להצביע.
אליהם נתניהו פנה עם המסר הבלתי פוסק- ביבי או טיבי. תוסיפו לזה את הצהרות הסיפוח, שהפילו את כחול לבן בלי יכולת להגיב (כי האוזר מצד אחד ולפיד מצד שני) והימנים הרכים האלה, ברחו חזרה לליכוד.
מבחינתם להצביע לכחול לבן נהיה להיות שחקנים שמשרתים ממשלת ערבים (רחמנא ליצלן) ובעניין טוהר המידות
הם נעים בין - 'גם ככה יהיה משפט, לא צריך להתערב' מצד אחד, לבין - 'גם גנץ מושחת, המימד החמישי, אשכנזי הרפז' מצד שני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 17:10 
סומך כתב:
בהמשך לדיון שלכם פה, כחול לבן נרדמו כי הם פספסו את המלכודת שביבי שם להם.
הם הלכו על טוהר המידות, אבל ברגע שביבי ויתר על החסינות, הוא בעצם הפסיק את הדיון הזה.
זה הפך לעניין לא רלוונטי כי זה נהיה תלוי בבית המשפט ולא ברצון הבוחר.
נשאר העניין הבטחוני/מדיני.
יש שניים-שלושה מנדטים של ימין 'רך' שבבחירות הקודמות הצביעו כחול לבן או החליטו לא ללכת להצביע.
אליהם נתניהו פנה עם המסר הבלתי פוסק- ביבי או טיבי. תוסיפו לזה את הצהרות הסיפוח, שהפילו את כחול לבן בלי יכולת להגיב (כי האוזר מצד אחד ולפיד מצד שני) והימנים הרכים האלה, ברחו חזרה לליכוד.
מבחינתם להצביע לכחול לבן נהיה להיות שחקנים שמשרתים ממשלת ערבים (רחמנא ליצלן) ובעניין טוהר המידות
הם נעים בין - 'גם ככה יהיה משפט, לא צריך להתערב' מצד אחד, לבין - 'גם גנץ מושחת, המימד החמישי, אשכנזי הרפז' מצד שני...

בדיוק, הוא פשוט הסיט את השיח לביטחון
הוא אשכרה הצליח לנצח את כל הגנרלים בכחול לבן במגרש הביתי שלהם
והמצב בפועל בשטח הוא רחוק ממה שהציגו במערכת הבחירות
בקיצור הוא בעיקר הפחיד ולא הבטיח כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
ובהמשך להמשך הדיון שלכם על הפריפריה,הניתוח המתנשא כאילו הם אישה מוכה לא נכון בעליל.

מבחינתם (נדגיש מבחינתם) ביבי והליכוד שיפר את איכות ורמת החיים שלהם
הרכבת כנראה לא ממש מצוקמקת
דירה בשדרות ב2006 נמכרה בממוצע ב250.000 שח והיום אותה דירה מיליון שח (נתונים מאתר מדלן)
מבחינת תושב הפרפירייה ביבי המלך הפך את הדירה שלו אם זה בב"ש,עפולה,נתיבות או שדרות בעלת ערך רב
מבחינת תושב הפריפרייה ביבי המלך הפך את אירופה הקלאסית למשהו מוחשי שניתן להשיג ב 29 יורו לכיוון עם איזי גט
מבחינת תושב הפריפרייה ביבי המלך גרם לו להיות בעל אוטו , בעל אייפון ובעל טלויזיה בכל חדר
והפתק מחל ואנטי עבודה/שמאל זורם להם בדם,זה DNA שלהם.
לא מסכים שחרא להם,כי אם היה להם חרא לא היו מצביעים לביבי
מסכים עם המשפט שזאפטה רשם:המילה שמאל היא הכי קללה בעולם(תודות לשטיפת מוח של המאסטר), מקביל ללאכול חזיר בשבת.

ולטעמי היו 2 טעויות של מר בני (עגל) גנץ:
1. סבב ב היה מוצלח לכחול לבן , כמו לקחת רק אליפות ,בלי גביע. יהיר לפיד המכביסט יעץ לו ללכת על הדאבל,ובמקום לנצל את סבב ב המוצלח בכניסה לרוטציה ולנסות להעיף את ביבי המלך בשלבים (שיטת הסלאמי) גנץ הלך על הדאבל ונשאר בלי כלום
2. הפריפרייה של מחל.לא משנה כמה תשקיע שם , זה מיותר.שדרות נתיבות עפולה ובית שאן יתנו למחל את קולותיהן,נקודה. תשקיע באחוזי ההצבעה תל אביב,בחיפה
תשקיע במושבים -
תשקיע בציבור הערבי
תשקיע ב BASE , תגרום להגיע לאחוזי הצבעה של 70% ותפסיק לנסות להיות ליכוד 2.
זה לא נתן לו כלום להיות ליכוד ב
לא מאמין בימין רך או ימין קשה:זה בזבוז אנרגיה.
מה הרוויח העגל גנץ מהרחקת האוכלוסיה הערבית ? מישהו שחשב להצביע לביבי הצביע לגנץ בעקבות הצעד הפופוליסטי והדמגוגי הזה?

חבל
כולי תקווה שה59 + אורלי לוי לא יספיקו לביבי המלך של הפריפריה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
אתה מתחיל בלכתוב "אתה יודע מי אני טוב ממני" ואז מצרף אותי לאיזו קבוצה שאני בכלל לא שייך אליה, וגם מתאר בפרוטרוט את המאפיינים של הקבוצה הזו
אתה באמת יודע יותר טוב מי אני
יאללה דפדף. לך תשמח לאיד עצמך
יא ממוצע אחד :)

אם היית שייך לקבוצה ההיא לא הייתי טורח לענות לך עניינית , וטרחתי.

אני לא שמח לאיד כלל,אני עצוב על השתלטות החיזבללשס על מדינת ישראל.

אני רק משתדל לקרוא לכל שמאלני ממוצע בפורום להפסיק להתנשא,טוב זה לא עושה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
מתוך YNET. נראה שבסוף כל הסיפור זה שהליכוד עשה הכל כדי להעלות ולו בקצת את אחוזי ההצבעה שלו, וכחול לבן איך לאמר, פחות...ה2% למטה של ערי ליכוד ו2% למטה של ערי שמאל-מרכז מסביר את רוב ההפרש לדעתי.
ציטוט:
מי שבחר, מי שפחות

במעוזי הליכוד חלה עלייה קטנה בשיעורי ההצבעה. כך, למשל, באשדוד, פתח תקווה ובת-ים העלייה הייתה של פחות מ-2% ואילו בנהריה, דימונה ואופקים השינוי היה מעט גדול יותר. לעומת זאת, בחלק מערי השמאל חלה ירידה קטנה בשיעור ההצבעה. ברעננה והוד השרון, לדוגמה, הירידה הייתה בעד 2.5%.

הקולות לא אבודים

בבחירות לכנסת ה-21, באפריל 2019, לא פחות מ-325 אלף קולות הלכו לפח. השיא השלילי הזה נגרם לאחר שהימין החדש, זהות וגשר לא עברו את אחוז החסימה. בספטמבר המספר כבר קטן ל-105 אלף קולות והפעם – גם לאחר ספירת קולות החיילים - מספר הקולות שבוזבזו על מפלגות שלא עברו את אחוז החסימה יהיה ככל הנראה קטן מ-40 אלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
א. כולם מדברים על ניצחון הימין, אני דווקא רואה נכון לכרגע הפסד של הימין שלא הצליחו להגיע ל61, וחסר להם 2 מנדטים לצורך זה וכרגע נמצאים בעמדת הפסד, במיוחד שיום אחרי השבעת הכנסת ביבי הולך להישבע בבית המשפט.

ב. כחול לבן וגוש " אנטי ביבי" חייבים להעתיק מביבי והלחתים עוד היום את כל 61 חברי הכנסת את על הצהרה כי לא ישבו מתחת לביבי ולא יתמכו בהכתרתו לראשות הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 17:24 
הדיל שעשו עם בן גביר של הצבעה לאגודת ישראל תמורת מאי גולן מנע בזבוז קולות שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
אין סיבה אחת, אבל הקמפיין שגנץ הריץ היה כמעט זהה לשל קורבין, זה בטוח לא עוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
א. כולם מדברים על ניצחון הימין, אני דווקא רואה נכון לכרגע הפסד של הימין שלא הצליחו להגיע ל61, וחסר להם 2 מנדטים לצורך זה וכרגע נמצאים בעמדת הפסד, במיוחד שיום אחרי השבעת הכנסת ביבי הולך להישבע בבית המשפט.

מבחינתו מסוימות יש הפסד. לפני שנה גוש ביבי קיבל 65, כשכולם חשבו שליברמן ישב עם ביבי. הפעם ליברמן אמר במפורש שלא ישב עם ביבי (כמה ז ה שווה אף אחד לא יודע). ועדיין גוש ביבי קיבל רק 59-60.
נחמה פורתא קטנה ביותר כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 19:49 
פאביו כתב:
ובהמשך להמשך הדיון שלכם על הפריפריה,הניתוח המתנשא כאילו הם אישה מוכה לא נכון בעליל.

דירה בשדרות ב2006 נמכרה בממוצע ב250.000 שח והיום אותה דירה מיליון שח (נתונים מאתר מדלן)
מבחינת תושב הפרפירייה ביבי המלך הפך את הדירה שלו אם זה בב"ש,עפולה,נתיבות או שדרות בעלת ערך רב
מבחינת תושב הפריפרייה ביבי המלך הפך את אירופה הקלאסית למשהו מוחשי שניתן להשיג ב 29 יורו לכיוון עם איזי גט
מבחינת תושב הפריפרייה ביבי המלך גרם לו להיות בעל אוטו , בעל אייפון ובעל טלויזיה בכל חדר
מסכים עם המשפט שזאפטה רשם:המילה שמאל היא הכי קללה בעולם(תודות לשטיפת מוח של המאסטר), מקביל ללאכול חזיר בשבת.

1. סבב ב היה מוצלח לכחול לבן , כמו לקחת רק אליפות ,בלי גביע. יהיר לפיד המכביסט יעץ לו ללכת על הדאבל,ובמקום לנצל את סבב ב המוצלח בכניסה לרוטציה ולנסות להעיף את ביבי המלך בשלבים (שיטת הסלאמי) גנץ הלך על הדאבל ונשאר בלי כלום
2. הפריפרייה של מחל.לא משנה כמה תשקיע שם , זה מיותר.שדרות נתיבות עפולה ובית שאן יתנו למחל את קולותיהן,נקודה. תשקיע באחוזי ההצבעה תל אביב,בחיפה
תשקיע במושבים -
תשקיע בציבור הערבי
מה הרוויח העגל גנץ מהרחקת האוכלוסיה הערבית ? מישהו שחשב להצביע לביבי הצביע לגנץ בעקבות הצעד הפופוליסטי והדמגוגי הזה?

חבל

דירה שנמכרה בשדרות ב2006 ברבע מיליון היום אומנם על הנייר שווה מיליון אך מניבה שכירות של 3000 כלומר היא אפילו לא מחזירה את המשכנתא
בלון הנדל״ן יתפוצץ וכמובן שהאיזורים עם הביקוש הנמוך יאכלו אותה הכי הרבה
בנוסף לזה שאומנם עליית הערך תרמה באופן כזה או אחר לאנשים, היא פגעה ביותר בכך שרוב הזוגות הצעירים לא יכולים לרכוש אותה, בטח לא אם הם עובדים בפריפריה שהמשכורות נמוכות משמעותית. למשכנתא של מיליון אתה תשלם כ6000 שקל בחודש, עם ממוצע המשכורות בפריפריה לא ישאר לך שקל, אתה רק תכנס למינוס בכל חודש
ביבי לא הקים את חברות הלאו -קאוסט אלא זה מהלך עולמי שהתחרש ותן לי להפתיע אותך, בלי מעורבות של ביבי
מדברים על שמיים פתוחים כאילו הוא המציא את הגלגל, זה מובן מאליו ותהליך שקרה בכל העולם
אם כבר בוא נסתכל על זה, שרוב הישראלים שטסים לחו״ל אשכרה חוסכים כסף. איך? המחייה של שבוע באיטליה/גרמניה/ספרד וכו׳ יותר זולה, כן כן יותר זולה אפילו מהפריפריה
אייפון? טלויזיה? אתה אמיתי? למה שלא יהיה להם את זה? איך זה בדיוק הישג? זה הכי בסיסי שיש
גם בכפרים הכי נידחים בלאוס אתה תמצא אנשים עם סמארטפונים, האם ביבי הוא הסיבה להקמת חברות מתחרות בשוק הסלולר והורדת המחיר של המכשירים? האם ביבי עומד מאחורי חברות שמייצרות ב600 שקל מכשיר פלאפון חכם?
עוד שאלה, יצא לך לבדוק כמה האלקטרוניקה הזאת עולה בישראל אל מול אירופה או ארה״ב? כי אם כן לא הייתי זוקף את זה כהישג בשום קונסטלציה
הרכבת מאוד מצו׳קמקת עם תדירות נמוכה והפסקת פעילות בשעות הערב, כמובן לא בשבת
בתור אחד שהיה חי בפריפריה וכל המעגל הקרוב שלי חי שם, הניתוק של התחב״צ הוא מאוד משמעותי, הוא מכתיב לך את סדר היום ומבטל לך תוכניות, הוא מונע ממך לעבוד במקומות עבודה רווחיים יותר כי זה פשוט בלתי אפשרי והוא לא אמין בטירוף, זה לגמרי סביר שלא תהייה תנועת רכבות במשך שבוע למשל
אין מבחינתם, אנחנו לא שונים, אנחנו לא חיים בעולם אחר - אנשים פשוט בוחרים להתעלם. זה לא dna , זה פחד

הפחד שיבוא מנהיג ויפקיר את העורף, יפקיר את אלו שגרים קרוב לאוייב
בפריפריה אומרים בפה מלא שהמצב הכלכלי לא טוב, אין תעסוקה ואין אופק אבל הפחד מהאוייבים הוא גדול מהכל
אנשים יודעים את מעמדם, מודעים למחסור הם לא נפלו מאיזה כוכב אחר אבל הפחד משתלט עליהם ברגעי ההחלטה
בנוסף לפחדים שהוא מחדיר בציבור הוא דואג לשטיפת מוח כנגד האליטה האשכנזית, אם קיימת כזאת
הפצע עדיין פתוח, כל מי שבן להורים ממוצא מזרחי מכיר את תחושת הניצול שהם עברו כשהם באו ארצה, את היחס שהם קיבלו ואת חוסר התנאים
את זה שלא נתנו להם שירותים בריאותיים כי לא היה להם פנקס של המערך, ששמו אותם כמו חיות בפחונים והתייחסו אליהם בצורה דומה
זה המקום שביבי מנגן עליו, הוא משאיר את הפצע הזה פתוח ולא נותן לו להגליד חס וחלילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
פאביו כתב:

תשקיע במושבים -
תשקיע בציבור הערבי

חבל

דירה שנמכרה בשדרות ב2006 ברבע מיליון היום אומנם על הנייר שווה מיליון אך מניבה שכירות של 3000 כלומר היא אפילו לא מחזירה את המשכנתא
בלון הנדל״ן יתפוצץ וכמובן שהאיזורים עם הביקוש הנמוך יאכלו אותה הכי הרבה
בנוסף לזה שאומנם עליית הערך תרמה באופן כזה או אחר לאנשים, היא פגעה ביותר בכך שרוב הזוגות הצעירים לא יכולים לרכוש אותה, בטח לא אם הם עובדים בפריפריה שהמשכורות נמוכות משמעותית. למשכנתא של מיליון אתה תשלם כ6000 שקל בחודש, עם ממוצע המשכורות בפריפריה לא ישאר לך שקל, אתה רק תכנס למינוס בכל חודש
ביבי לא הקים את חברות הלאו -קאוסט אלא זה מהלך עולמי שהתחרש ותן לי להפתיע אותך, בלי מעורבות של ביבי
מדברים על שמיים פתוחים כאילו הוא המציא את הגלגל, זה מובן מאליו ותהליך שקרה בכל העולם
אם כבר בוא נסתכל על זה, שרוב הישראלים שטסים לחו״ל אשכרה חוסכים כסף. איך? המחייה של שבוע באיטליה/גרמניה/ספרד וכו׳ יותר זולה, כן כן יותר זולה אפילו מהפריפריה
אייפון? טלויזיה? אתה אמיתי? למה שלא יהיה להם את זה? איך זה בדיוק הישג? זה הכי בסיסי שיש
גם בכפרים הכי נידחים בלאוס אתה תמצא אנשים עם סמארטפונים, האם ביבי הוא הסיבה להקמת חברות מתחרות בשוק הסלולר והורדת המחיר של המכשירים? האם ביבי עומד מאחורי חברות שמייצרות ב600 שקל מכשיר פלאפון חכם?
עוד שאלה, יצא לך לבדוק כמה האלקטרוניקה הזאת עולה בישראל אל מול אירופה או ארה״ב? כי אם כן לא הייתי זוקף את זה כהישג בשום קונסטלציה
הרכבת מאוד מצו׳קמקת עם תדירות נמוכה והפסקת פעילות בשעות הערב, כמובן לא בשבת
בתור אחד שהיה חי בפריפריה וכל המעגל הקרוב שלי חי שם, הניתוק של התחב״צ הוא מאוד משמעותי, הוא מכתיב לך את סדר היום ומבטל לך תוכניות, הוא מונע ממך לעבוד במקומות עבודה רווחיים יותר כי זה פשוט בלתי אפשרי והוא לא אמין בטירוף, זה לגמרי סביר שלא תהייה תנועת רכבות במשך שבוע למשל
אין מבחינתם, אנחנו לא שונים, אנחנו לא חיים בעולם אחר - אנשים פשוט בוחרים להתעלם. זה לא dna , זה פחד

הפחד שיבוא מנהיג ויפקיר את העורף, יפקיר את אלו שגרים קרוב לאוייב
בפריפריה אומרים בפה מלא שהמצב הכלכלי לא טוב, אין תעסוקה ואין אופק אבל הפחד מהאוייבים הוא גדול מהכל
אנשים יודעים את מעמדם, מודעים למחסור הם לא נפלו מאיזה כוכב אחר אבל הפחד משתלט עליהם ברגעי ההחלטה
בנוסף לפחדים שהוא מחדיר בציבור הוא דואג לשטיפת מוח כנגד האליטה האשכנזית, אם קיימת כזאת
הפצע עדיין פתוח, כל מי שבן להורים ממוצא מזרחי מכיר את תחושת הניצול שהם עברו כשהם באו ארצה, את היחס שהם קיבלו ואת חוסר התנאים
את זה שלא נתנו להם שירותים בריאותיים כי לא היה להם פנקס של המערך, ששמו אותם כמו חיות בפחונים והתייחסו אליהם בצורה דומה
זה המקום שביבי מנגן עליו, הוא משאיר את הפצע הזה פתוח ולא נותן לו להגליד חס וחלילה

זאפטה היקר כתבתי :מבחינתם (מדגיש מבחינתם) ביבי והליכוד שיפר את איכות ורמת החיים שלהם
אתה מסביר לי כאילו אני גר בשדרות או עפולה וחושב שביבי הביא לי אייפון.נו באמת.

זכור לי שראיתי סדרה (נדמה לי של שרון גל וקואת איכות ורמת החיים שלהםרמן בתכנית הכלכלית) "מסע בחירות" שמראיינים אחד אחד וזה בדיוק מה שאמרו.
וזה גם כתוב בכל הכתבות.
מבחינת ההוא שגר בפריפריה כן כן :
ביבי עשה את החיים שלו טובים יותר
ביבי הביא לו פי 4 על הדירה
טיסות בזול לחוץ לארץ
ועוד ועוד

הבחור מהפריפריה יודע איך הוא חי לפני 20 שנה שהיה רואה את נתבג בטלויזיה הבודדת שלו בסלון, ומבחינתו ביבי הוא המלך.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2019-2020 האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 03 מרץ 2020, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
הוא מצביעים ליכוד כי הם רואים במפלגה אנשים שדומים להם, נשמעים כמותם כועסים כמותם על אותם דברים. כי הליכוד לא מתייחס אליהם כאל עדר שלא יודע מה טוב לו.
הפחד מהאויב הוא רק תירוץ. מושבים וקיבוצים בעוטף מצביעים בדרך כלל גלגולי מפאי, ולא לליכוד.

זה לא שביבי לא מנצל את זה בצורה הכי צינית שאפשר, אבל זה עדיין קיים.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2020, 00:44 
בני12 כתב:
100%anti beitar כתב:
מקסים שאתם לא מחשיבים פלסטינים כשמאל.

חלק מהם שמאל, חלק מהם מרכז, חלק מהם ימין וחלק מהם חרדים
בדיוק כמו בצד היהודי ובדיוק כמו בכל מקום בעולם.
למה אתה חושב שכל הפלסטינים הם שמאל ?
בל"ד זה שמאל ?
התנועה האיסלאמית זה שמאל ?

אני הגבתי לאנשים שספרו רק את עבודה-גשר-מרצ כשמאל, משמע לא ספרו שום חלק מהמשותפת כשמאל. איפה זה, ואיפה להגיד שכל הפלסטינים הם שמאל.
בל"ד זה ועוד איך שמאל, הכי שמאל שיש במדינה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2020, 10:20 
בדקה ה90 הגוש ירד ל58

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2020, 12:20 
יאללה הדחה.
חלאס להיות כוסיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2020, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
איזה דיכאון אטומי עם אילן גילאון. כנראה הח"כ האחרון שחיבבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2020, 20:50 
גילאון בחוץ?!

אושר. מרקסיסט אחד פחות בכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2020, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
גילאון בחוץ?!

בדוק. הכי טוב שאחת כמו מאי גולן נכנסה במקום אילן גילאון

יש דיבור על קואליציה של 40 חכים עם תמיכה של ליברמן והמשותפת. לא ברור לי כל כך איך זה עובד כל המתמטיקות האלה, בטיפשותי חשבתי שלקואליציה דרושים 61 חכים

וגם: מתי יחליפו את השיטה? דה פקטו, כבר שנים שזה לא שונה מ"רפובליקאים/דמוקרטים", רק שאנחנו תקועים בלימבו הזה בלי שום אור אמיתי בקצה המנהרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2020, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
א.ב כתב:
גילאון בחוץ?!

יש דיבור על קואליציה של 40 חכים עם תמיכה של ליברמן והמשותפת. לא ברור לי כל כך איך זה עובד כל המתמטיקות האלה, בטיפשותי חשבתי שלקואליציה דרושים 61 חכים

וגם: מתי יחליפו את השיטה? דה פקטו, כבר שנים שזה לא שונה מ"רפובליקאים/דמוקרטים", רק שאנחנו תקועים בלימבו הזה בלי שום אור אמיתי בקצה המנהרה
להקמת ממשלה צריך רוב רגיל
לפיזור של ממשלה דרוש רוב בהצעת אי אמון, כלומר 61

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2020, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
ממשלת מיעוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2020, 23:55 
תתאבד כבר כתב:
א.ב כתב:
גילאון בחוץ?!

עוד יותר טוב אם היטלר היה נכנס!

(אתה מבין, אם כבר אתה דוחף שם לא קשור כאילו אני צריך לבחור בין שניהם אז יכלת כבר ללכת עד הסוף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2020, 05:13 
א.ב כתב:
תתאבד כבר כתב:
א.ב כתב:
גילאון בחוץ?!

עוד יותר טוב אם היטלר היה נכנס!

(אתה מבין, אם כבר אתה דוחף שם לא קשור כאילו אני צריך לבחור בין שניהם אז יכלת כבר ללכת עד הסוף)

ומה הבעיה עם גילאןן? נסה בבקשה להסביר בלי להשתמש במילה מארקסיסט על הטיותיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 976 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 33  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: