תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 18:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 11:11 
https://edition.cnn.com/2020/02/21/poli ... index.html

מסתמן שגם ברוסיה מחזיקים אצבעות כי יודעים שזה ניצחון קל של טראמפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
הפועל כתב:
יש לי הרגשה שהקטע הזה של להמשיך ללכת בכל הכח נגד "הממסד הדמוקרטי" יחזור אליו בהפוכה עוד.

חלק מרכזי בנפילה של קלינטון היה דווקא ההצמדות שלה לממסד הדמוקרטי, לא?

לא אומר שצריך להיצמד. אבל גם לא חייבים ללכת לקיצוניות השניה. הוא יצטרך אותם בהמשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
יש לי הרגשה שהקטע הזה של להמשיך ללכת בכל הכח נגד "הממסד הדמוקרטי" יחזור אליו בהפוכה עוד.

למה? זה עבד יופי לטראמפ.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: President Trump
הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
ברני סנדרס מרגש וסוחף.
אבל, מרחוק ומבלי להיות מעורה בסנטימנטים בארה"ב, עושה לי רושם שהוא סוחף בעיקר צעירים ובני מיעוטים. בשביל לקחת את הבחירות הוא צריך מלא מלא לבנים. אין הוא יעשה את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 12:13 
הוא לא יעשה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 13:21 
סומך כתב:
ברני סנדרס מרגש וסוחף.
אבל, מרחוק ומבלי להיות מעורה בסנטימנטים בארה"ב, עושה לי רושם שהוא סוחף בעיקר צעירים ובני מיעוטים. בשביל לקחת את הבחירות הוא צריך מלא מלא לבנים. אין הוא יעשה את זה?

מצחיק כי עד כמה שאני זוכר אמרו בדיוק ההפך ב2016 - שהוא סוחף רק לבנים ולא מעניין לא לבנים.

וכל ה"ניצחון קל לטראמפ" - אתם יודעים שכל הסקרים בשנה האחרונה הראו שהוא מוביל על טראמפ, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 13:22 
אני מקווה שכבר תיאמו מובילים לבית הלבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 13:49 
הגלמוד מלוד כתב:
סומך כתב:
ברני סנדרס מרגש וסוחף.

מצחיק כי עד כמה שאני זוכר אמרו בדיוק ההפך ב2016 - שהוא סוחף רק לבנים ולא מעניין לא לבנים.

וכל ה"ניצחון קל לטראמפ" - אתם יודעים שכל הסקרים בשנה האחרונה הראו שהוא מוביל על טראמפ, נכון?

המועמד הדמוקרטי היחיד שלפי הסקרים מנצח את טראמפ. אבל בכנות, אני אהיה מופתע אם זה באמת יקרה. מאושר ומופתע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 15:16 
לא היחידי, אבל בין היחידים. קל זה לא יהיה, זה בטוח, אבל בדר"כ סקרים נותנים להיות נוטים לטובת המועמד שבבית הלבן כאשר רק מפלגה אחת עורכת פריימריז, ונוטים להתייצב אחרי הכנסים וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 15:44 
Moshik Temkin
לפני שאתם קוראים שטויות בפיד, אני רוצה לתת כמה נקודות בקצרה על הניצחון של ברני סנדרס היום במדינת נוואדה:

1. הוא עשה היסטוריה. זאת הפעם הראשונה אי פעם שמועמד בפריימריז, דמוקרט או רפובליקאי, זוכה במירב הקולות בשלוש המדינות הראשונות, אייווה, ניו המפשייר, ונבאדה.

2. הנצחון של ברני מוחץ ומוחלט. הוא זכה בקרב נשים, בקרב גברים, בקרב כל קבוצות הגילאים מ-17 ועד 65, בקרב בעלי תואר ראשון ובקרב חסרי תואר ראשון, בקרב ליברלים, בקרב שמרנים, בקרב חברי איגוד ובקרב אלה שאינם חברי איגוד, בקרב לבנים ובקרב לא-לבנים.

3. אנחנו מדברים עכשיו על רכבת דוהרת, חברים. נראה מי יוכל לעצור את הרכבת הזאת. אני לא רואה מישהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי כל הסקרים האלה מול מועמדים היפותטיים, תשעה חודשים לפני הבחירות ולפני שהתחיל קמפיין ראש-בראש לא אומרים כלום.
והסקרים שמודדים למעשה את ה-popular vote באופן כללי לא אומרים הרבה. הסקרים האלה חזו ניצחון קטן להילארי והיא אכן ניצחה ב-popular vote במעל 2 אחוז וכמעט 3 מיליון קולות, אבל הפסידה את הבחירות על כמה עשרות אלפי קולות בצפון ארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
Moshik Temkin
לפני שאתם קוראים שטויות בפיד, אני רוצה לתת כמה נקודות בקצרה על הניצחון של ברני סנדרס היום במדינת נוואדה:

1. הוא עשה היסטוריה. זאת הפעם הראשונה אי פעם שמועמד בפריימריז, דמוקרט או רפובליקאי, זוכה במירב הקולות בשלוש המדינות הראשונות, אייווה, ניו המפשייר, ונבאדה.

2. הנצחון של ברני מוחץ ומוחלט. הוא זכה בקרב נשים, בקרב גברים, בקרב כל קבוצות הגילאים מ-17 ועד 65, בקרב בעלי תואר ראשון ובקרב חסרי תואר ראשון, בקרב ליברלים, בקרב שמרנים, בקרב חברי איגוד ובקרב אלה שאינם חברי איגוד, בקרב לבנים ובקרב לא-לבנים.

3. אנחנו מדברים עכשיו על רכבת דוהרת, חברים. נראה מי יוכל לעצור את הרכבת הזאת. אני לא רואה מישהו כזה.

הנקודה השלישית זה האמאמא של הנאחסים שאפשר לכתוב על גבר בן 78...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
ברני סנדרס מרגש וסוחף.

הפוך. או חלקית הפוך.
הוא מצליח לסחוב אחריו בעיקר צעירים לבנים והיספנים, אבל מתקשה יותר עם שחורים ובני מיעוטים אחרים.
עם רוב הלבנים הוא מתסדר אחלה, ומתקשה שם יותר רק אצל בני 65 ומעלה, ואנשים ממעמד סוציואקונומי גבוה, אבל גם אלו כמו לא מתייחסים אליו כקיצוני כמו פעם. הוא לא הבחירה הראשונה, וכנראה גם לא השניה שלהם, אבל לרובם לא תהיה בעיה לתמוך בו.

הוא יצליח כמובן להביא את הבייס שלו להצביע בכמויות, וסביר שהוא יצליח הרבה יותר מקלינטון בלגרום לקולות המתנדנדים להצביע לו (משפחות עובדות, מעמד הפועלים וכו׳, אנשים שהוא מדבר בדיוק אליהם ועל הבעיות שלהם), אבל השאלה הגדולה היא כמה הוא יצליח לגייס אחריו מצביעים שחורים בני מיעוטים נוספים. מן הסתם רובם המכריע יעדיפו אותו על טראמפ, אבל לא מספיק להעדיף, צריך לצאת להצביע, והם לא מתלהבים ממנו כמו הבייס הלבן שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע, אני לא מכיר את המספרים, אבל מסתמן כרגע שהוא מתקשה להתקבל אצל לבנים מגיל העמידה והלאה.
זה הרבה אנשים.
בכל מקרה, יהיה לו קשה, במיוחד כשהרוסים יתחילו לתת עבודה
נראה שהם כבר התחילו להדביק לו רמיזה שהם מאחוריו
מתאים לפוטין, לתמוך בטראמפ ע"י תמיכה גלויה (או מרומזת) בסאנדרס
אבל יש עוד זמן לקונספי' בינתים נראה מה תעשה וורן, כחובב פופוקורן, היא ההצגה הכי טובה כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2020, 19:08 
red in blood כתב:
סומך כתב:
ברני סנדרס מרגש וסוחף.

הפוך. או חלקית הפוך.
הוא מצליח לסחוב אחריו בעיקר צעירים לבנים והיספנים, אבל מתקשה יותר עם שחורים ובני מיעוטים אחרים.
עם רוב הלבנים הוא מתסדר אחלה, ומתקשה שם יותר רק אצל בני 65 ומעלה, ואנשים ממעמד סוציואקונומי גבוה, אבל גם אלו כמו לא מתייחסים אליו כקיצוני כמו פעם. הוא לא הבחירה הראשונה, וכנראה גם לא השניה שלהם, אבל לרובם לא תהיה בעיה לתמוך בו.

הוא יצליח כמובן להביא את הבייס שלו להצביע בכמויות, וסביר שהוא יצליח הרבה יותר מקלינטון בלגרום לקולות המתנדנדים להצביע לו (משפחות עובדות, מעמד הפועלים וכו׳, אנשים שהוא מדבר בדיוק אליהם ועל הבעיות שלהם), אבל השאלה הגדולה היא כמה הוא יצליח לגייס אחריו מצביעים שחורים בני מיעוטים נוספים. מן הסתם רובם המכריע יעדיפו אותו על טראמפ, אבל לא מספיק להעדיף, צריך לצאת להצביע, והם לא מתלהבים ממנו כמו הבייס הלבן שלו.

לא יודע מאיפה אתה ממציא את זה, ברוב הסקרים האחוזים שלו בקרב שחורים גבוהים יותר מאשר בקרב לבנים.

דוגמה :

תמונה

והנה סקר אקסקלוסיבי של מצביעים שחורים :

תמונה

חברה, אולי מספיק לזרוק דברים לאוויר בלי שיש לכם את הדאטא לגבות את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2020, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
ולא גיל העמידה, אלא 65 ומעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2020, 18:27 
הדיון על משבר האקלים לא היה פה אבל זה הנושא שהכי קשור.
אז הנה עוד כמה מחבקי עצים הזויים (הבנק הכי גדול בארה"ב) שמזהירים מהתמוטטות הציביליזציה
https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-02-21/jpmorgan-warns-of-climate-threat-to-human-life-as-we-know-it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2020, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:

במסך שבו אתה רואה את רשימת הנושאים בפורום וולטון סילבה, אם אתה לוחץ על הכפתור "נושא חדש", זה פותח נושא חדש...

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2020, 19:19 
teknoboy כתב:
100%anti beitar כתב:

במסך שבו אתה רואה את רשימת הנושאים בפורום וולטון סילבה, אם אתה לוחץ על הכפתור "נושא חדש", זה פותח נושא חדש...

:D
די נו זאת אחריות כבדה מדי. וכאילו, זה באמת מאוד קשור, או ברני וגרין ניו דיל או שהלך עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2020, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקרה הלך עלינו.

והגרין ניו דיל היה כלום ושום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2020, 20:29 
על מה אתם מדברים, תוך חודשיים הקורונה מחסל את האנושות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2020, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
צחוק צחוק אבל ביפן עוד חמישה חודשים יש אולימפיאדה.
יש עוד זמן, אבל ממש אי אפשר לדעת מה יהיה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2020, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
מישהו רוצה להסביר איך ביידן פרק את דרום קרוליינה?

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2020, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
שחורים, זקנים, שמרנים, דתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2020, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:

זקנים סבבה, דתיים ושמרנים מצביעים לרפובליקאים, והשחורים זה בדיוק השאלה שלי. מה הם מוצאים בביידן שאין בסנדרס (או לצורך העניין ב*כל* מועמד אחר מלבד בלומברג)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2020, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שזה די ברור שסנדרס גם מפחיד המון אנשי מרכז, והוא גם נתפס ציבורית כבעל סיכוי קטן יותר לנצח את טראמפ.
סנדרס מייצג היטב את המפלגה הדמוקרטית, אבל כדי לנצח צריך את קולות המרכז. לכן ביידן עדיף.
ככה אני מבין את זה אבל אולי אני מוטה. אני בעד סנדרס מבחינה אידיאולוגית, אבל אני לא מאמין שינצח את טראמפ.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2020, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
KingAlpaca כתב:

זקנים סבבה, דתיים ושמרנים מצביעים לרפובליקאים, והשחורים זה בדיוק השאלה שלי. מה הם מוצאים בביידן שאין בסנדרס (או לצורך העניין ב*כל* מועמד אחר מלבד בלומברג)

לא הבנת, הדמוקרטים שם גם דתיים ושמרנים. בד"כ שילוב של כמה מאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2020, 15:43 
אדום נחמד כתב:
KingAlpaca כתב:

בעיקר זה שהוא היה הסגן של אובמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2020, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
יש גם את ציבור הנשים שאוהבות לקבל מסג' פתאומי בכתפיים, אבל קשה לי להעריך את גודלו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2020, 04:01 
סמל אישי של המשתמש
בוטאג׳ג׳ פרש, שניה וחצי לפני ה-super tuesday

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: