belos כתב:
לירון האדום כתב:
el dudernio כתב:
לירון האדום כתב:
el dudernio כתב:
[quote="לירון האדום"] שימסרו כבר את הקבוצה בלי תנאים בלי הגבלות בלי כלום.
חבורה של נוכלים
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אתה היית מוסר משהו שהשקעת עליו בסביבות ה 12 מליון?
אתה מוכן לקבל כל בעלים שהם ימסרו לו את הקבוצה?
השקיעו 12 מיליון וקיבלו בתמורה פרסום ענק + פתיחת דלתות בעולם העסקי וקשרים חדשים שלולא הפועל וההשקעה ספק אם היו מצליחים להשיג את אותו פרסום והקשרים והעסקים.
הם לא תורמים הם משקיעים !
שיתנו את הקבוצה ויקחו 2 מיליון סולידריות סבבה?
מה זה מוכן לקבל כל בעלים?
א. אם אתה מתייחס אליהם כמשקיעים למה אתה רוצה שהם ימכרו במחיר הפסד? נכון שהם משקיעים גרועים ואנשי עסקים לא מוצלחים בלשון המעטה לפי השנים האחרונות ועדין....
ב. את טביב אתה מוכן לקבל? את כץ? את האחים באדיר? יוחננוף? כל אלו הם עוד מאותו דבר. והרי עוד שנתיים תבקש מאלו לתת את הקבוצה בחינם.
ג. רשמת שהם נוכלים. אשמח אם תציג בפני 3 מעשי נוכלות שלהם
א. אני מסביר לך שהם הרוויחו ולא הפסידו (ואם הפסידו זה כי הם כושלים), ב 12 מיליון שאתה טוען שהם השקיעו מכספם (אני בספק אם זה נכון) הם רכשו הרבה השפעה פרסום וקשרים בעולם העסקי.
ב. אני לא קובע מי יגיע, למה אתה יוצא מנקודת הנחה שטביב או האחים באדיר דווקא יגיעו? למה לא רומן אברמוביץ לדוגמא?
ג. נוכל זה שקרן, הם טענו שיהיה רכש שהכסף ממכירת שחקנים יביא לחיזוק הקבוצה שאם אינברום ימצא קבוצה אז יהיה אפשרות לרכש נוסף, שנתיים אנחנו בלי חלוץ !!
ב. אם רומן ירצה לקנות את הפועל, הניסנובים לא יהיו המכשול עבורו. איפה הקונים? מה יקרה כשנהיה בלי בעלים? יש לך תשובות?
אם כבר אני יודע על מקרה אחד לפחות שרוכש ירד מהעניין בגלל הקהל. ״מה אני צריך שיבואו אליי הביתה?״. וכן, עכשיו תגיד לי שלב״ש ובית״ר זה עבד.
ג. אבל הביאו חלוצים, פשוט לא טובים בעינייך. ועדיין, אתה מקום 6-7. אז אני לא מבין, חסרים לך שחקנים מהסגל של כפ״ס או אשדוד?[/quote]
אתה יודע לספר מי זה אותו רוכש שירד מהעניין בגלל הקהל?
אין קונים למשהו שהוא לא למכירה.
אתה יודע שאף אחד לא התקשר אליי וביקש לקנות ממני את הרכב שלי או את הדירה שלי? שנים שאף אחד לא מתקשר!
לא מבין למה...
איזה חלוצים הביאו? קמארה ואלוהה?
טוב שלא אספו עובדים זרים מהתחנה המרכזית .
שיש לך את לוסיו סילבסטר ווראן ואתה לא מביא אף אחד מהם זה אומר הרבה