opheaaa כתב:
בני12 כתב:
opheaaa כתב:
Red or Dead כתב:
מי ישמע ואן דייק וראמוס שיחקו טאקי על הספסל
לנסות להעביר את פירסמן לבלם וגרופר למגן זה פתרון הקסם?
מה שהיה חרא ומה שהיה אפשר לשנות זה בררה
והאחריות על בני האלף זונות שמנהלים את המועדון הזה
לא על קלינגר שיש לו על הספסל בלם מהנוער וחלוץ מהליגה הוויטנאמית(בלי קשר לדברים אחרים שיכול להיות שהוא אשם בהם)
הטיעון שלי הוא שכשהחלק הבעייתי בקבוצה הוא חוליית ההגנה והקישור האחורי, לעשות שלושה חילופים בחלק הקדמי ולא לנסות אפילו לשנות את העמידה ההגנתית זה אומר שניהול המשחק הוא גרוע.
הטיעון שלך הוא שאם ואן דייק וראמוס לא בסגל אז אין טעם לנסות לעשות התאמות הגנתיות?
שחקן ההגנה היחיד שישב על הספסל הוא טום אחי מרדכי.
איזה התאמות יכולת לעשות.
ולשים את פירסמן בלם, כשאנחנו יודעים שהוא גרוע בזה זה לא היה ממש תורם
היה אפשר לנסות להכניס את ניר לקס לקישור האחורי, היה גם עדיף להכניס את אחי מרדכי ולא את אולהה.
לא אני ולא אתה יודעים אם זה היה תורם, מניח שעם שלושה בלמים לחיפה היה קצת פחות חופש ברחבה.
יכול להיות גם שזה לא היה עובד, אבל זה פשוט הזוי שההגנה והקישור שלנו נראו ככה והחילופים היו כולם בחלק הקדמי. זה הזוי לקבל (רק) חמישייה בלי אפילו לנסות לשנות משהו.
אני רק רוצה להבין מה הטעם מאחורי הביקורת האינסופית הזו על כל חילוף וכל פעולה שלו - סתם ניתוח מקצועי או שלדעתך צריך להחליף מאמן?
הדרך שאתה מציע לא עמדה כלל למבחן, ולכן אתה מרשה לעצמך לשער שזה (או כל רעיון אחר שאוהדים מציעים כאן) היה עושה טוב יותר, ועל סמך זה אתה מסיק מסקנות.
קלינגר הלך אתמול בדרך מסויימת, ואין ספק שהוא טעה. מצד שני, ברוב המשחקים הדרך שלו הביאה לנו נצחונות. הוא אחראי עליהם בדיוק כמו על ההפסד אתמול.
אז אולי יש כאן אוהד שבשיטת ניהול המשחק שלו היינו מנצחים את חיפה אבל מפסידים לכל השאר, ואולי יש כאן אוהד שהוא היורש של קלופ ובדרך שלו היינו מנצחים גם את חיפה וגם את כל השאר.
אפשר לנתח את זה עד מחר וכולנו מאמנים גדולים. רק תיקח בחשבון שהמאמן הבא שלך יהיה מסאי דגו או יובל נעים. אז בגישה שלי, בוא נשפוט את המאמן לאורך זמן, ולא על סמך חילוף, מעצבן ככל שיהיה.