תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 22:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 835 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 28  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קלינגר
הודעהפורסם: 20 ינואר 2020, 01:41 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
רועי כתב:
לא ניהול המשחק הכי טוב שלו היום

להיפך. החילוף היחיד שלא נכפה עליו, ההכנסה של אולהה, שינה את המשחק שהתחיל ללכת לכיוון רעננה מתחילת המחצית השנייה. זה הזיז את אלטמן לאגף וערער לגמרי את רעננה, הפועל חזרה להסתובב ב-16 שלהם ומזה יצאו גם הקרנות ובסוף גם הגול של אלטמן.

את החילוף הזה אהבתי, אני מדבר למשל על גרופר במקום עידן. אני לא באימונים ולא יודע מה קורה שם, אבל זה היה חילוף מאוד מסוכן בהתחשב ברקורד של ההגנה שלנו עם פירסמן כמגן העונה. תוהה עד כמה עידן גרוע שזו האופציה העדיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2020, 02:53 
רועי כתב:
ערן כתב:
רועי כתב:

להיפך. החילוף היחיד שלא נכפה עליו, ההכנסה של אולהה, שינה את המשחק שהתחיל ללכת לכיוון רעננה מתחילת המחצית השנייה. זה הזיז את אלטמן לאגף וערער לגמרי את רעננה, הפועל חזרה להסתובב ב-16 שלהם ומזה יצאו גם הקרנות ובסוף גם הגול של אלטמן.

את החילוף הזה אהבתי, אני מדבר למשל על גרופר במקום עידן. אני לא באימונים ולא יודע מה קורה שם, אבל זה היה חילוף מאוד מסוכן בהתחשב ברקורד של ההגנה שלנו עם פירסמן כמגן העונה. תוהה עד כמה עידן גרוע שזו האופציה העדיפה

השיקול היה בעיקר לא לוותר על איאד שמאד השתפר לאחרונה ונותן עבודה נהדרת לכל אורך האגף הגנתית והתקפית
לעומת פירסמן שבעיקר הגנתי יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2020, 06:32 
bruno conti כתב:
רועי כתב:
ערן כתב:
רועי כתב:

השיקול היה בעיקר לא לוותר על איאד שמאד השתפר לאחרונה ונותן עבודה נהדרת לכל אורך האגף הגנתית והתקפית
לעומת פירסמן שבעיקר הגנתי יותר.

אני מאוד לכ אהבתי את.החילוף הזה, וכמו הרוב פה לא הבנתי למה לא להעביר את איאד להיות בלם ולא את פירסמן. אבל אחרי כן ראיתי את איאד עושה יופי של דברים באגף: לוחץ יחד עם ברשצקי, משיג קרנות. מהאגף הזה באמת גם הגיע הגול השני. אז אני לא מת על פירסמן בלם או על גרופר כמגן, אבל ההימור עליהם בתפקידים האלה, כדי להיות יותר התקפיים בצד ימין, השתלם.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קלינגר
הודעהפורסם: 20 ינואר 2020, 07:06 
במבחן התוצאה כמובן שמגיע שאפו לקלינגר,
אתמול למרות שהיינו טובים מרעננה לא נראינו טוב, אבל פעם לא נראינו טוב ולעיתים כן והיינו מפסידים,
במקרה שלנו השלם גדול מסך חלקיו, אין לנו כוכבים במגרש וייאמר לזכותו שקלינגר הצליח להעמיד קבוצה שמשחקת כדורגל אולי לא שובה עין אבל שוטף כמו קבוצה אמיתית, אני נהנה פשוט כיף חמסה חמסה מלח מים.
אני אמרתי את זה קודם, ברגע שהבעלים זזו הצידה ונתנו למאמן לקלינגר להיות בקשר מול סיני והם בצד לא מתערבים לפחות כך זה נראה , זה נותן שקט למאמן ולכל הקבוצה ולדעתי יש לזה חלק גדול במה שאנו רואים.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2020, 08:34 
nati כתב:
Asafas כתב:
nati כתב:
bruno conti כתב:
פרימו לוי כתב:
[quote="פרימו לוי"] מכביסט מסריח. הביתה מחר מבחינתי ושיקח את העוזר המכביסט החתרן המסריח הזה ביחד איתו

אתה עדיין ותשאר תמיד מכביסט (מסריח) ואני עדיין לא סובל את העוזר שלך אבל לפחות אתה מאמן כדורגל אמיתי ואני שמח לצאת טמבל.
לא מאמן כדורגל מושלם, עושה טעויות לא מעטות אבל מאמן כדורגל אמיתי בניגוד מוחלט לפיקציה הנוראית שעמדה לנו על הקווים חצי עונה.
לא ששיחקנו מדהים היום, רחוק מכך אבל איזה הבדל בקבוצת כדורגל.

גם צבירה רוזן היה מכביסט,ודוביד,וקשטן,להמשיך?
חלאס עם זה תמיד לדחוף רוע.
תחייך קצת

מה???דוביד??קשטן???

ד״א,רוזן היה הכי מכביסט שאפשר להיות=לאבי כהן.אבל אצלו הייתה לנו הקבוצה הכי טובה שאני ראיתי בהפועל ב47 שנים שאני אוהד.

הקבוצה הכי טובה שלנו היתה זו של הדאבל ב-2010 ושנה אח״כ.

לפי מה אתה קובע את זה?אתה ראית את הקבוצה של 83-84?[/quote]

ראיתי גם ראיתי. באותה תקופה היו משחקים 30 דקות נטו.
הקבוצה של הדאבל יותר טובה בהפרש עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2020, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
אין פה בכלל מקום לדיון, זה חילוף נוראי שהפסיד לנו שתי עמדות על המגרש.
נשארנו מחצית שלמה בלי מגן ובלי בלם, במקום להיות עם רביעייה אחורית שיודעת לשחק ביחד.

לגבי הדיון על היותו מכביסט, הוא אכן מכביסט, וזה דווקא מה ששיפר את הפועל של העונה שהייתה עד שהוא הגיע חבורה של לוזרים וסמרטוטים בניצוחם של הבעלים הלוזרים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2020, 11:54 
Asafas כתב:
nati כתב:
Asafas כתב:
nati כתב:
bruno conti כתב:
[quote="פרימו לוי"] [quote="פרימו לוי"] מכביסט מסריח. הביתה מחר מבחינתי ושיקח את העוזר המכביסט החתרן המסריח הזה ביחד איתו

אתה עדיין ותשאר תמיד מכביסט (מסריח) ואני עדיין לא סובל את העוזר שלך אבל לפחות אתה מאמן כדורגל אמיתי ואני שמח לצאת טמבל.
לא מאמן כדורגל מושלם, עושה טעויות לא מעטות אבל מאמן כדורגל אמיתי בניגוד מוחלט לפיקציה הנוראית שעמדה לנו על הקווים חצי עונה.
לא ששיחקנו מדהים היום, רחוק מכך אבל איזה הבדל בקבוצת כדורגל.

גם צבירה רוזן היה מכביסט,ודוביד,וקשטן,להמשיך?
חלאס עם זה תמיד לדחוף רוע.
תחייך קצת

מה???דוביד??קשטן???

ד״א,רוזן היה הכי מכביסט שאפשר להיות=לאבי כהן.אבל אצלו הייתה לנו הקבוצה הכי טובה שאני ראיתי בהפועל ב47 שנים שאני אוהד.

הקבוצה הכי טובה שלנו היתה זו של הדאבל ב-2010 ושנה אח״כ.

לפי מה אתה קובע את זה?אתה ראית את הקבוצה של 83-84?[/quote]

ראיתי גם ראיתי. באותה תקופה היו משחקים 30 דקות נטו.
הקבוצה של הדאבל יותר טובה בהפרש עצום.[/quote]
אמרת,ונשארת בחיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2020, 12:19 
לא מבין למה לחפש להשוות שתי קבוצות כדורגל מתקופות כל כך שונות. הקצב של המשחק היום שונה לגמרי, אי אפשר בכלל להשוות. זו היתה קבוצה מצוינת שאיבדה את הסיכוי לאליפות בערך במחזור ה 20 (ב 84).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2020, 12:53 
redrony כתב:
לא מבין למה לחפש להשוות שתי קבוצות כדורגל מתקופות כל כך שונות. הקצב של המשחק היום שונה לגמרי, אי אפשר בכלל להשוות. זו היתה קבוצה מצוינת שאיבדה את הסיכוי לאליפות בערך במחזור ה 20 (ב 84).

צודק אבל אם כבר אז כבר...
הקבוצה של גוטמן הכי יצירתית כיפית וקטלנית שהיתה לנו בפער די גדול מכל השאר וגם הכי מצליחה מן הסתם.
אחריה האירופית של קשטן 2002 שהיתה קבוצה ״קשה״ חזקה וטקטית מאד.
שנות השמונים זה סיפור אחר,היו לנו קבוצות טובות אבל לא באותה רמה לקבוצות שציינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2020, 14:40 
צודק,קבוצה שהבלמים שלה זה יאנקה וזאנה.הקישור שלה זה הבן של אלוהים,ג׳ימי,קוקוס,וז׳אנו.שלסרי הוא המגן.החלוצים זה שאבי וגילי.לא מספיק טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2020, 14:48 
nati כתב:
צודק,קבוצה שהבלמים שלה זה יאנקה וזאנה.הקישור שלה זה הבן של אלוהים,ג׳ימי,קוקוס,וז׳אנו.שלסרי הוא המגן.החלוצים זה שאבי וגילי.לא מספיק טובה.

היתה טובה מאד לזמנים ההם.
תאמין לי שאני לא פחות נוסטלגי וסנטימנטלי ממך...
הקבוצה של גוטמן היא הכי לא ״הפועל״ שהיתה לנו ever,הציגה כדורגל התקפי משובח
ועשתה מספרים הזויים מבחינת הבקעת שערים.תוסיף את ההישגים האדירים בזירה האירופית כמובן ותקבל את העובדה
שזו הקבוצה הכי טובה קטלנית ואימתנית שהיתה לנו.
זו דעתי (רואה מסוף שנות ה70...).
ואגב זו דעה רווחת בקרב לא מעט אנשי כדורגל וותיקים שראו כדורגל גם בשנות ה60.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2020, 17:29 
ערן כתב:
רועי כתב:

מסכים. לפי דעתי בחילוף הכפוי (גרופר),
היה צריך להעביר את איעד להיות בלם ולאו דווקא פירסמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 11:48 
הזאב מוולפסון
https://sports.walla.co.il/item/3336222 ... cialbutton

טור נחמד של יוסיפון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
מאמן העונה עד כה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 15:53 
פאביו כתב:
מאמן העונה עד כה

ששש,עושה עבודה מפוארת,מאמן העונה? מוקדם ולא מעניין האמת.
לכל החוגגים אנחנו עוד לא בפלייאוף העליון...
זה ייגמר על הקשקש לדעתי.
אבל רק לפני חודש רצינו רק להישאר בליגה... .
המשכיות זה שם המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
פאביו כתב:
מאמן העונה עד כה

זה ייגמר על הקשקש לדעתי.
המשכיות זה שם המשחק

מסכים , גם סוף הסיבוב מחכה לנו חיפה ביתר ומכבי בחוץ - 0 מ 9 ?
פלייאוף עליון יהיה מפתיע והישג חסר תקדים
אני כמעט בטוח שבשביל הפלייאוף העליון הזה חייבים יהיה לנצח את שלושת אלו:
כס בחוץ
הפועל חיפה בבית
חדרה בבית

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 16:17 
פאביו כתב:
bruno conti כתב:
פאביו כתב:
מאמן העונה עד כה

זה ייגמר על הקשקש לדעתי.
המשכיות זה שם המשחק

כס בחוץ
הפועל חיפה בבית
חדרה בבית

ככל הנראה.
בוא נלך פרה פרה,כפס תחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2020, 16:42 
bruno conti כתב:
פאביו כתב:
bruno conti כתב:
פאביו כתב:
מאמן העונה עד כה

זה ייגמר על הקשקש לדעתי.
המשכיות זה שם המשחק

כס בחוץ
הפועל חיפה בבית
חדרה בבית

ככל הנראה.
בוא נלך פרה פרה,כפס תחילה.
הטבלה כל כך צמודה וכולן יכולות לנצח את כולן כך שקשה מאוד לחזות מה יהיה. צריך באמת לקחת את זה ממשחק למשחק. יכול להיות שעכשיו יבוא רצף בינוני מינוס ולקראת המשחקים מול קבוצות הצמרת הפליאוף העליון לא יהיה כל כך רלוונטי

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2020, 00:41 
גם ליריבות שלנו על הפליאוף יש עוד משחקים נגד הצמרת. אמנם לא 3, אבל לפחות 1 או 2.
לנתניה יש עוד לארח את ב"ש, להפועל חיפה יש לארח את מכבי, לחדרה יש עוד את ביטר ואת חיפה בחוץ, לבני יהודה יש לארח את מכבי חיפה, את בש ולשחק בטדי נגד ביטר.
את הפועל חיפה וחדרה אנחנו גם צריכים עוד לארח.

חלום הפליאוף העליון חי ובועט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2020, 01:33 
אין ספק שיהיה קשה מאוד להגיע לפלייאוף העליון, אבל עם זאת הסיכוי בהחלט קיים.
ראוי בעיניי לציין שזה לא יהיה קרוב אפילו לכישלון אם לא נעפיל אליו.

קלינגר הגיע אלינו כדי להשאיר אותנו בליגה - אם הוא יעשה זאת דרך הפלייאוף התחתון וללא דפיקות לב זה מעל ומעבר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2020, 06:54 
סמל אישי של המשתמש
אם יש לך דפיקות לב בקשר לירידת ליגה, לך תבדוק את הלב שלך או משהו. בזכות קלינגר אנחנו נשארים ליגה, ורגועים לגבי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2020, 11:38 
Berger כתב:

קלינגר הגיע אלינו כדי להשאיר אותנו בליגה - אם הוא יעשה זאת דרך הפלייאוף התחתון וללא דפיקות לב זה מעל ומעבר!

בוא נגיד ככה, אם מהמצב הנוכחי לא נגיע לפלייאוף זו תהיה אכזבה עצומה (למרות שפלייאוף עליון הוא לא הישג בעיניי בכל מקרה. אין הבדל מבחינתי בין מקום 6 ל-7 ורק השיטה הדפוקה הזו של הפלייאוף מקדשת את הפלייאוף העליון כהישג). הליגה הזו כל כך חלשה ובאמת חוץ מהארבע הראשונות הפועל טובה בעיניי מכל השאר.
הכדורגל שהפועל משחקים עכשיו, השינוי הזה שנעשה שזמן כל כך קצר הוא ההצלחה האמיתית של קלינגר ואם זה יימשך בוודאי שאי אפשר יהיה לדבר על כשלון ואני מניח שאם זה יימשך אז גם נהיה בפלייאוף העליון בקלות (אפילו שאין תמיד יחס ישר בין יכולת לתוצאות בכדורגל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2020, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Berger כתב:

בוא נגיד ככה, אם מהמצב הנוכחי לא נגיע לפלייאוף זו תהיה אכזבה עצומה (למרות שפלייאוף עליון הוא לא הישג בעיניי בכל מקרה. אין הבדל מבחינתי בין מקום 6 ל-7 ורק השיטה הדפוקה הזו של הפלייאוף מקדשת את הפלייאוף העליון כהישג). הליגה הזו כל כך חלשה ובאמת חוץ מהארבע הראשונות הפועל טובה בעיניי מכל השאר.
הכדורגל שהפועל משחקים עכשיו, השינוי הזה שנעשה שזמן כל כך קצר הוא ההצלחה האמיתית של קלינגר ואם זה יימשך בוודאי שאי אפשר יהיה לדבר על כשלון ואני מניח שאם זה יימשך אז גם נהיה בפלייאוף העליון בקלות (אפילו שאין תמיד יחס ישר בין יכולת לתוצאות בכדורגל).

במצב הדברים, להגיע לפלייאוף עליון אמנם לא נחשב הישג ספורטיבי משמעותי יותר מלסיים מקום 7 אבל מבחינה כלכלית זה יהיה הישג ענק. פוט' ההכנסות בפלייאוף העליון משמעותית גבוה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2020, 12:03 
סומך כתב:
redrony כתב:
Berger כתב:

במצב הדברים, להגיע לפלייאוף עליון אמנם לא נחשב הישג ספורטיבי משמעותי יותר מלסיים מקום 7 אבל מבחינה כלכלית זה יהיה הישג ענק. פוט' ההכנסות בפלייאוף העליון משמעותית גבוה יותר

לא מתווכח על זה, אני מבין את הצורך. אבל אני באמת מתייחס רק להישגים הספורטיביים. אני גם מעדיף שהפועל יהיו בפלייאוף העליון ולא התחתון אני רק מקווה שלא נראה איזו חגיגה מביכה שזה יקרה (וזה יקרה, אין שום סיבה שלא).
אגב, אני אישית (ואני חזרזיר ידוע) מתחיל להתסכל גם על התוצאות של ב״ש ואפילו בית״ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2020, 15:30 
redrony כתב:
סומך כתב:
redrony כתב:
Berger כתב:

לא מתווכח על זה, אני מבין את הצורך. אבל אני באמת מתייחס רק להישגים הספורטיביים. אני גם מעדיף שהפועל יהיו בפלייאוף העליון ולא התחתון אני רק מקווה שלא נראה איזו חגיגה מביכה שזה יקרה (וזה יקרה, אין שום סיבה שלא).
אגב, אני אישית (ואני חזרזיר ידוע) מתחיל להתסכל גם על התוצאות של ב״ש ואפילו בית״ר

זאת לא חזירות זה די טבעי סה״כ.
זה כן קצת מוקדם להסתכל לשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2020, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
מתי מסתיימת ההשעיה שלנו מאירופה?

(אין פה נאחס כי זה לא יכול לקרות בחיים גם ככה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2020, 01:39 
חשוב לזכור שיש לנו עוד 3 משחקי חוץ סופר קשים עד סוף הסיבוב...כאלו שיש סיכוי טוב שנוציא מהם 0 נקודות על אף השיפור ביכולת ובתוצאות עד כה.
כדי להגיע לפלייאוף העליון אנחנו נצטרך להוציא אחוזים סופר גבוהים נגד הקבוצות מ'הליגה שלנו', כמו כפר סבא וחדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2020, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
כדי להגיע לפלייאוף העליון אנחנו נצטרך חלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2020, 11:41 
Berger כתב:
חשוב לזכור שיש לנו עוד 3 משחקי חוץ סופר קשים עד סוף הסיבוב...כאלו שיש סיכוי טוב שנוציא מהם 0 נקודות על אף השיפור ביכולת ובתוצאות עד כה.
כדי להגיע לפלייאוף העליון אנחנו נצטרך להוציא אחוזים סופר גבוהים נגד הקבוצות מ'הליגה שלנו', כמו כפר סבא וחדרה.

שמע, אנחנו כרגע שם. הם צריכות להשיג אותנו. אני מניח שגם להם יש משחקים קשים. יש 4 משחקים מהליגה שלנו ו 3 מהפרמייר ליג. אני מניח ש 11 נקודות יבטיחו פלייאוף עליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2020, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
להפועל:
כפ"ס
הפועל חיפה
מכבי חיפה
קרית שמונה
בית"ר
דרבי
חדרה

לבני יהודה:
מכבי חיפה
בית"ר
חדרה
אשדוד
ב"ש
רעננה
הפועל חיפה

הפועל חיפה:
רעננה
הפועל ת"א
קרית שמונה
מכבי ת"א
נתניה
נס ציונה
בני יהודה

מכבי נתניה:
חדרה
אשדוד
באר שבע
רעננה
הפועל חיפה
קרית שמונה
מכבי ת"א

הפועל חדרה:
נתניה
נס ציונה
בני יהודה
כפ"ס
מכבי חיפה
בית"ר
הפועל ת"א

5 קבוצות על 2 מקומות.
לכולם יש משחקים קשים יותר ופחות.
אני חושב שאחרי שני המחזורים הקרובים קבוצה אחת תצא מהמרוץ לכרטיס.
להערכתי זו תהיה בני יהודה שנמצאת בכושר גרוע ובמשבר עם הבעלים והקהל (ויש להם חיפה ובית"ר).

זה כנראה יוכרע בין נתניה, הפועל והפועל חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 835 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: