bruno conti כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
חצי מסכים. אנשים אחרים קוראים פה, זה בעיקר בשבילם, אני לא חושב שאתה פתאום תתחיל להבין בכדורגל הפוסט הוא לא על רפואה(יש פוסט נפרד).
אבל יפה לראות את השחצנות שלך.
עוד גאון שחושב שבלע את כל החוכמה.
תמשיך לשבת בבית ולבקר מהכורסא
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
יש מישהו פה שכותב שהוא לא "יושב בבית ומבקר מהכורסא"?
זה לא עניין של שחצנות. אתה הולך ומראה לי איפה הוא היה במחזור האחרון וכמה נקודות היו לא בסיבוב הראשון. אני מנסה להראות לך שהפועל שיחקו כדורגל טוב והשתפרו ככל שהתקדמה העונה (כמו שקורה הרבה פעמים בספורט וכדורגל במיוחד) ואז אתה מדבר איתי על גוטליב שהוא החזיק את ההגנה ובגלל זה הפועל לא ספגו. אני לא צריך להיות גאון בשביל להגיד לך שמה שאתה אומר לא קשור לכלום
ומה שאתה אומר קשור למה בדיוק?
ששיחקנו כדורגל עם רפואה? בוא נגיד שכן לאן זה הביא אותך?
אני מבין שאתה לא אוהב לדבר על תוצאות אבל בסוף זו השורה התחתונה ואי אפשר לברוח ממנה.
הגניבת דעת היא שאתה ועוד רבים כאן משערים שאם היתה המשכיות איתו היינו משתפרים,
אז וואלה לעולם לא נדע.
הבעיות במועדון הזה גדולות פי כמה וכמה מעמדת המאמן,פה זה נגמר.
המשפט האחרון שכתבת הוא נכון אבל זה מחסל כל דיון מקצועי בפורום הזה.
אני אוהב לדבר על תוצאות בזמן שצריך לדבר על תוצאות. בטווח הארוך תוצאות קובעות. אם ראית פוטנציאל בקבוצה שלא התממש מבחינת תוצאות בחלק הראשון של העונה אבל השתפר בחלק השני משמעותית, אז כנראה שאם התהליך הזה היה ממשיך גם התוצאות היו ממשיכות לבוא. זה נכון שלעולם לא נדע אבל יש דרך לעשות את הדברים נכון ואם עושים כך, יש יותר סיכוי שגם התוצאות היו מגיעות. להגיד "לעולם לא נדע" אתה יכול להגיד גם היו מביאים לפה את גוורדיולה.
נראה לי שמה שאתה לא מבין זה את המושג "גניבת דעת". אני ראיתי בעיניים שלי שהפועל שיחקו כדורגל טוב עם קובי רפואה. זו לא גניבת דעת. עובדתית הקבוצה השתפרה בחלק השני של העונה. גם זו לא גניבת דעת.
לזרוק מאמן שהיה לו פוטנציאל להמשיך להתקדם עם הקבוצה בשביל מאמן שאתה לא מכיר זו טעות. גם זו לא גניבת דעת.
ואם אתה אוהב סטטיסטיקות קח שתיים (באדיבות הבן שלי ואחי שביקש ממנו להוציא אותה):
עונת רפואה:
עד מחזור 15: נצחון, 10 תיקו, 4 הפסדים. יחס שערים 13:8
ממחזור 15: 8 נצחונות, 5 תיקו, 5 הפסדים. יחס שערים 16:32
עונת רב"ש:
עד מחזור 15: 5 נצחונות, 4 תיקו, 6 הפסדים. יחס שערים 21:23
ממחזור 15: 10 נצחונות, 6 תיקו, 4 הפסדים. יחס שערים 26:49
אלה שתי העונות שלפחות בעיניי הפועל שיחקו את הכדורגל הכי טוב בשמונה שנים האחרונות. בשתיהן המאמנים הלכו הביתה לטובת ניסו אביטן ואסי דומב!!.
נכון, אף אחד לא יודע מה היה קורה אם הם היו ממשיכים.