תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1509 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 51  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שאר הליגה 2019/2020
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 16:46 
Shacham כתב:
טכנית לארז כתב:
למה זה לא רציני להסתכל על מספר נקודות?
אצל רפואה לא גנבנו ניצחון על הפועל חיפה דקה 87 במשחק שבשקט היה יכול להיגמר בעוד 0-0?
אצל רפואה לא גנבנו שער שוויון מול סכנין דקה 90 עם דיפלקשן של זיקרי בדוחא?
אצל אביטן לא יכולנו לנצח את בני יהודה או לפחות לסיים בתיקו באשדוד (פסלו לנו שער חוקי במצב של 1-1 דקה 75)?

יש מקרים לכאן ולכאן אצל שני המאמנים.

בעיני ההבדלים התהומיים בין אשתקד להעונה הם במשחק הההגנה הלא קיים שלנו העונה, אבל אני נותן פה משקל רב לזה שגוטליב עזב ולזה שרפואה בחר לשחק עם לקס קבוע 90 דקות (אם עדיין מותר להזכיר כאן את שמו).

הגניבה נגד כפר סבא לא הייתה כי הבקענו 2 שערים מאוחרים, אלא כי נראינו כמו זבל. מזמין אותך לרענן את זיכרונך ולצפות בתקצירים של 2 המשחקים שציינת מהעונה שעברה, ואז להיזכר במשחק משבת האחרון.
מותר להסתכל על מספר הנקודות תוך כדי ניתוח של מה שקורה על הדשא. זה לא מה שאתה ולירון(בהקשר של דראפיץ') עושים פה.

לירון, אם אתה רוצה לענות לטיעונים המקצועיים הרבים שכתבתי לך בהודעה, אתה מוזמן. אם לא, הדיון מיצה את עצמו מבחינתי.

אני מציע דווקא לך לרענן את הזיכרון שלך ולראות שהיינו בינוניים ומטה בשני המשחקים הללו. בכלל, יש כאן האדרה של רפואה שנובעת בעיניי משלושה גורמים (נזכרתי באחד שנוסף בעריכה):
1. הוא העלה אותנו ליגה והציפיות בשנה שעברה היו די ברצפה, ככה שגם תוצאות גרועות עם כדורגל לא רע התקבלו הרבה יותר בברכה ביחס לשנה הנוכחית.
2. ההופעה הטובה בגביע הטוטו שנתנה תחושה שהפועל קבוצה עם יכולות התקפיות, למרות שהסתיימה במפח נפש בדרבי שחירב את כל המורל החיובי שהתגבש עד אז.
3. העבר תמיד נראה טוב יותר מההווה. מבחינת כדורגל נטו התיקו מול בני יהודה והתיקו מול רעננה מהמחזורים הקודמים לא נפל מרצף התיקו 0 המשמימים של רפואה מהשנה שעברה (כמה היו כאלו, 4?). ואזכיר שוב שניסו קיבל סגל מלא רק אחרי תחילת הליגה, ועלינו בלי חלוץ הרכב לעונה הזו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 21 אוקטובר 2019, 16:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 16:49 
Shacham כתב:
טכנית לארז כתב:
אצל רפואה לא גנבנו ניצחון על הפועל חיפה דקה 87 במשחק שבשקט היה יכול להיגמר בעוד 0-0?
אצל אביטן לא יכולנו לנצח את בני יהודה או לפחות לסיים בתיקו באשדוד (פסלו לנו שער חוקי במצב של 1-1 דקה 75)?

בעיני ההבדלים התהומיים בין אשתקד להעונה הם במשחק הההגנה הלא קיים שלנו העונה, אבל אני נותן פה משקל רב לזה שגוטליב עזב ולזה שרפואה בחר לשחק עם לקס קבוע 90 דקות (אם עדיין מותר להזכיר כאן את שמו).

הגניבה נגד כפר סבא לא הייתה כי הבקענו 2 שערים מאוחרים, אלא כי נראינו כמו זבל. מזמין אותך לרענן את זיכרונך ולצפות בתקצירים של 2 המשחקים שציינת מהעונה שעברה, ואז להיזכר במשחק משבת האחרון.
מותר להסתכל על מספר הנקודות תוך כדי ניתוח של מה שקורה על הדשא. זה לא מה שאתה ולירון(בהקשר של דראפיץ') עושים פה.

לירון, אם אתה רוצה לענות לטיעונים המקצועיים הרבים שכתבתי לך בהודעה, אתה מוזמן. אם לא, הדיון מיצה את עצמו מבחינתי.
טיעונים מקצועים אעלק.
מי ישמע אתה מגיע לאימונים והולך לכל משחק של נתניה בשנים האחרונות.

בסופו של יום התוצאה בכדורגל היא זאת שמשנה.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
Shacham כתב:
טכנית לארז כתב:

אני מציע דווקא לך לרענן את הזיכרון שלך ולראות שהיינו בינוניים ומטה בשני המשחקים הללו.

רמה יותר גבוהה מרוב מוחלט של המשחקים תחת אביטן.
למעשה הסיבה היחידה שאני לא כותב "כל משחק תחת אביטן" היא שלא ראיתי את המשחק באשדוד אז אני לא יכול להתחייב על מה שהלך שם.

נערך לאחרונה על ידי Shacham בתאריך 21 אוקטובר 2019, 16:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 16:53 
Shacham כתב:
טכנית לארז כתב:

אני זוכר את טוב את שני המשחקים שציינתי מהעונה שעברה, הכל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
גנבנו ניצחון מול הפועל חיפה???
הפועל חיפה לא הגיעו לרבע מצב במשחק הזה ואצלנו עאבד פתח את הרפרטואר ההחמצות ממטר שלו. 3-0 היה די משקף אפילו בלי הגול של עגייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Shacham כתב:
טכנית לארז כתב:

טיעונים מקצועים אעלק.

הקטע העצוב הוא שכמוך, עושה רושם שגם מי שאחראי להחתמת מאמנים במועדון הוא בגישת "טיעונים מקצועיים עאלק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 17:02 
Gaudi כתב:
גנבנו ניצחון מול הפועל חיפה???
הפועל חיפה לא הגיעו לרבע מצב במשחק הזה ואצלנו עאבד פתח את הרפרטואר ההחמצות ממטר שלו. 3-0 היה די משקף אפילו בלי הגול של עגייב.

ועדיין ניצחת בזכות גול דקה 87, כמו שבשבת ניצחת בזכות שני שערים בדקה 86 ו-93.

אם הולכים לפי "תוצאה משקפת" אז העונה לא הגיע לנו להפסיד באשדוד (לדעתי אם כבר היינו אמורים לנצח שם עם חלוץ נורמלי) והגיע לנו לנצח בבית את בני יהודה.
נגד כפר סבא בשבת תוצאה משקפת לדעתי הייתה תיקו, למרות שמבחינת מצבי הבקעה הגענו ליותר מהם.

גם רפואה היה קרוב דקות בודדות מלהיות עם מאזן של 1/9 אחרי 3 משחקים (מה שייתכן והיה מוביל לפיטורים שלו לדעתי).

אגב, גם אצל אופיר חיים זכורים לי משחקים מעצבנים של תיקו שהיינו צריכים לנצח.
1-1 בנתניה כשדקה 60 היה צריך להיות 3-0 להפועל (שי אליאס עם טעות נוראית נותן לנתניה פנדל).
0-0 עם מכבי פ"ת עם ההחמצה ההיא של דמארי בדקה 80.
1-1 עם חדרה שקאיו כבש בדקה 88 ודקה 90 ספגנו 1-1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 17:18 
טכנית לארז כתב:
הוקיץ' כתב:
טכנית לארז כתב:
הוקיץ' כתב:
טכנית לארז כתב:
יש שני דברים די משמעותיים ששוכחים כשמאדירים כ"כ את רפואה (ואני חושב שהוא היה צריך להמשיך גם העונה):
1. בלי אופיר חיים, בואטנג כנראה לא היה משחק דקה בעונה שעברה. מי שהעלה את בואטנג לבכורה בהפועל היה אופיר חיים נגד סכנין, מחזור 15.
2. לרפואה היה בעונה שעברה את אדי גוטליב, שאין ספק שהיה בפער הבלם הטוב בסגל שלנו בעונה שעברה.
בתכלס הדבר היחיד שרפואה בחר לעשות מבחינת הרכב ששונה מהותית מניסו, זה שהוא נהג לשחק 90 דקות עם ניר לקס.

מדהים שכתוב המציאות הזה. אנשים כבר הספיקו לשכוח איזו פתיחת עונה מחרידה (ובכלל סיבוב ראשון נוראי) גוטליב נתן. היה אשכרה קונצנזוס לא קטן שרז שלמה עדיף משמעותית. דוגמה רנדומלית מלפני שנה:
http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=117429
איכשהו פתאום גוטליב היה הבלם הכי טוב בפער.

מה בדיוק "שכתוב מציאות" פה?
אז כתבו פה בפורום בתחילת עונה שעברה שגוטליב חלש. וואו.

לא חושב שלמישהו יש ספק שהוא בלם טוב משמעותית מכל מה שיש לנו כרגע.

אתה רציני? כשאתה כותב משהו כאילו הוא קונצנזוס כשבפועל בחלקים נרחבים של העונה לא רק שהוא לא היה קונצנזוס, אלא הדעה הייתה הפוכה לחלוטין, זו ההגדרה של שכתוב המציאות.
ולי יש ספק גדול שהוא טוב משמעותית מכל מה שיש לנו. למעשה אני בטוח שהוא לא. אם זה היה עד כדי כך קונצנזוס, כנראה שהוא היה מזומן לנבחרת בסוף העונה שעברה ולא דגני.

כן אני רציני מר הוקיץ'.
לא מעניין אותי אם זה שגוטליב היה הבלם הכי טוב שלנו אשתקד זה קונצנזוס פה בפורום או לא (מה מעניין אותי דיון עליו מלפני יותר משנה?).
פעם גם היה פה קונצנזוס שספורי אשם בכל בעיה כלשהי בקבוצה, ששויפנלד נורא מסכן כי הוא שחקן מדהים שאין לו עם מי לשחק וששי אליאס הוא חוויה של שחקן.
הדיעה הרווחת פה בפורום על שחקן או מאמן היא לא בהכרח "המציאות", למרות שככה הרבה אנשים פה נוהגים לחשוב.

אם אתה לא בטוח שהוא בלם טוב משמעותית מרז שלמה ודגני אז תהנה. אני די בטוח שהוא כן טוב מהם משמעותית, ולראיה היה לו ביקוש בליגה הרוסית הראשונה ובעיקר איך שהההגנה שלנו נראית השנה בלעדיו.

לפחות תהיה עקבי במה שאתה כותב. אל תכתוב "אני לא חושב שלמישהו יש ספק" ואז כשמראים לך מציאות אחרת תספר שבכלל לא מעניין אותך מה אנשים אחרים חושבים.
וכן, אתה יכול בדומה לאל דוד לחיות במציאות מדומיינת שבה כל ההבדל בין העונה שעברה לנוכחית זה גוטליב ולקס, אבל אז תצטרך להסביר לעצמך למה אתה שומע כל משחק שריקות בוז וקריאות "ניסו תתפטר" למרות שכל העונה שעברה לא שמענו כאלה. מצד שני, לא מעניין אותך מה אנשים אחרים אז חושבים, אז מה זה משנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 17:20 
Shacham כתב:
לירון האדום כתב:
Shacham כתב:
טכנית לארז כתב:

טיעונים מקצועים אעלק.

הקטע העצוב הוא שכמוך, עושה רושם שגם מי שאחראי להחתמת מאמנים במועדון הוא בגישת "טיעונים מקצועיים עאלק".
תקן אותי אם אני טועה אבל אני מבין שהיטעונים המקצועיים שלך הם לאור העובדה שאתה צופה באימונים ובעיקר צופה 90 דקות במשחקים של מכבי נתניה במשך השנתיים האחרונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 17:27 
סבבה הוקיץ'.
אז מועצת חכמי פורום שדים כתבו בספטמבר 2018 שגוטליב לא טוב.
אני חושב באוקטובר 2019 שגוטליב בעונת 18/19 היה בפער הבלם הכי טוב של הפועל, ושיש לעזיבה שלו השפעה מכרעת על משחק ההגנה כולו של הפועל (יחד עם העובדה שהמאמן בחר עד עכשיו כמעט ולא לשחק עם ניר לקס, שמשום מה שמו כלל לא הוזכר פה בפורום אחרי מה שקרה במשחק האחרון).

גם כתבו פה בכל החצי הראשון של עונת 16/17 ששוינפלד נורא מסכן כי הוא חלוץ נהדר אבל "אין לו עם מי לשחק", שספורי שחקן איום ונורא, שזגורי זו החתמה מצויינת, שחייבים להתאבד על שכטר, שלוקאס סשה החתמה גרועה ועוד ועוד. אז כתבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Shacham כתב:
לירון האדום כתב:
Shacham כתב:
טכנית לארז כתב:

טיעונים מקצועים אעלק.

תקן אותי אם אני טועה אבל אני מבין שהיטעונים המקצועיים שלך הם לאור העובדה שאתה צופה באימונים ובעיקר צופה 90 דקות במשחקים של מכבי נתניה במשך השנתיים האחרונות?

הסקאלה רחבה מאוד.
בקיצון אחד שלה מופיע מישהו שברצף של איזה 10 הודעות לא מסוגל להוציא מהמקלדת שלו נימוק אחד למה טוב בדראפיץ' וברדה חוץ מ"בעונה שעברה הם סיימו במקום X ובעונה לפני זה במקום Y". בקיצון השני שלה מופיע מישהו שצופה בכל אימון ובכל משחק של נתניה.

אני? במקום טוב באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאר הליגה 2019/2020
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 18:24 
שזה אומר שהטענות שלך שזרקת לאוויר על שיטת המשחק שלהם ועל כך שהם אינם מתאימים עצמם ליריבות הם נכונות כי למה?

הנה אני גם יכול:
דרפאיץ וברדה בוחרים זרים טובים לאחר מעקב ומערך סקאוטינג.
הם הצליחו לקחת סגל בינוני ולהוביל אותו לצמרת תוך נצחונות נעים עם תצוגת כדורגל התקפית ואף הגיעו לגמר הגביע.
תחת דרפאיץ ערן לוי הגיע לנבחרת ישראל ודיע סבע הפך לכוכב גדול.
גם עלי מוחמד שנחת בבית"ר הראה ניצונות בזכות דרפאיץ.
השחקנים מתחברים אליו והוא אחד שאומר את האמת ולא מתחבא מאחורי קלישאות.

להמשיך? או שהבנת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
טכנית לארז כתב:
הוקיץ' כתב:
טכנית לארז כתב:
הוקיץ' כתב:

מדהים שכתוב המציאות הזה. אנשים כבר הספיקו לשכוח איזו פתיחת עונה מחרידה (ובכלל סיבוב ראשון נוראי) גוטליב נתן. היה אשכרה קונצנזוס לא קטן שרז שלמה עדיף משמעותית. דוגמה רנדומלית מלפני שנה:
http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=117429
איכשהו פתאום גוטליב היה הבלם הכי טוב בפער.

מה בדיוק "שכתוב מציאות" פה?
אז כתבו פה בפורום בתחילת עונה שעברה שגוטליב חלש. וואו.

לא חושב שלמישהו יש ספק שהוא בלם טוב משמעותית מכל מה שיש לנו כרגע.

אתה רציני? כשאתה כותב משהו כאילו הוא קונצנזוס כשבפועל בחלקים נרחבים של העונה לא רק שהוא לא היה קונצנזוס, אלא הדעה הייתה הפוכה לחלוטין, זו ההגדרה של שכתוב המציאות.
ולי יש ספק גדול שהוא טוב משמעותית מכל מה שיש לנו. למעשה אני בטוח שהוא לא. אם זה היה עד כדי כך קונצנזוס, כנראה שהוא היה מזומן לנבחרת בסוף העונה שעברה ולא דגני.

כן אני רציני מר הוקיץ'.
לא מעניין אותי אם זה שגוטליב היה הבלם הכי טוב שלנו אשתקד זה קונצנזוס פה בפורום או לא (מה מעניין אותי דיון עליו מלפני יותר משנה?).
פעם גם היה פה קונצנזוס שספורי אשם בכל בעיה כלשהי בקבוצה, ששויפנלד נורא מסכן כי הוא שחקן מדהים שאין לו עם מי לשחק וששי אליאס הוא חוויה של שחקן.
הדיעה הרווחת פה בפורום על שחקן או מאמן היא לא בהכרח "המציאות", למרות שככה הרבה אנשים פה נוהגים לחשוב.

אם אתה לא בטוח שהוא בלם טוב משמעותית מרז שלמה ודגני אז תהנה. אני די בטוח שהוא כן טוב מהם משמעותית, ולראיה היה לו ביקוש בליגה הרוסית הראשונה ובעיקר איך שהההגנה שלנו נראית השנה בלעדיו.

לפחות תהיה עקבי במה שאתה כותב. אל תכתוב "אני לא חושב שלמישהו יש ספק" ואז כשמראים לך מציאות אחרת תספר שבכלל לא מעניין אותך מה אנשים אחרים חושבים.
וכן, אתה יכול בדומה לאל דוד לחיות במציאות מדומיינת שבה כל ההבדל בין העונה שעברה לנוכחית זה גוטליב ולקס, אבל אז תצטרך להסביר לעצמך למה אתה שומע כל משחק שריקות בוז וקריאות "ניסו תתפטר" למרות שכל העונה שעברה לא שמענו כאלה. מצד שני, לא מעניין אותך מה אנשים אחרים אז חושבים, אז מה זה משנה?

אם כבר אתה מגניס אותי לדיונים שלך עם אחרים תדייק בעובדות.
רק באשכול הזה רשמתי את ההודעה הבאה:

el dudernio כתב:
א. רפואה אימן רק את 10 הראשונים.
ב. 4 שערים מה 10 ספגנו היו בשני המשחקים האחרונים ללא דגני.
ג. עם רפואה שיחקנו כדורגל טוב יותר.
ד. ג לא משנה מה שמשנה זה תוצאות.

אם אתה מתקשה ( והרושם שמתבל הוא שכן) סעיף ג מדבר על איכות המשחק תחת רפואה לעומת זה היום.

הצביעות הזאת כאילו זה מענין איך נשחק אם נרד ליגה היא מגעילה כי מבחינת כולם כאן שנשחק מכוער ונישאר. זה ממש לא מענין "איכות" המשחק עם הוא לא יעיל. וכן כולנו מעדיפים משחק איכותי.

ועוד משהו יש סיבה אחת מרכזית למה ניסו זוכה לבוז ורפואה להאדה, ניסו נתפס כבובה של הניסנוב ורפואה כאחד שמתעמת איתם. לכן ניסו הוא חלק מהאשמים בתוצאות ובאיכות המשחק אבל קובי היה קורבן של איציק ושרון.

הכל ענין של תדמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 19:41 
מדוייק אל דוד.
ובהמשך להודעות שנכתבו פה:
1.כשגוטליב שוחרר הרוב פה אמרו שמיותר להביא תחליף כי יש את רז ופרץ,אז אמרו,
המציאות היא שמרכז ההגנה שלנו נחלש בהרבה ממה שהיה,אישית לא הייתי צריך לחכות כמה משחקים על מנת להבין זאת.
2.הסלידה מניסו והסגידה לרפואה לא קשורים לכדורגל בכלל אלא לדברים אחרים כפי שאל דוד כתב.

3.מי שמביא את הדעה הרווחת בפורום כדוגמה כאילו יש בה להוכיח משהו מקצועי לגבי שחקן מסויים חי בסרט רע בתוך בועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
שזה אומר שהטענות שלך שזרקת לאוויר על שיטת המשחק שלהם ועל כך שהם אינם מתאימים עצמם ליריבות הם נכונות כי למה?

הנה אני גם יכול:
הם הצליחו לקחת סגל בינוני ולהוביל אותו לצמרת תוך נצחונות נעים עם תצוגת כדורגל התקפית ואף הגיעו לגמר הגביע.

להמשיך? או שהבנת?

1.שום דבר שאני אומר הוא לא בהכרח אמת, אבל אני בניגוד אליך(עד ההודעה המצוטטת) לפחות אמרתי משהו. אתה טוען שזה לא נכון שהם מקובעים ולא מתאימים את עצמם ליריבות? כי נדמה לי שהם בעצמם מתגאים בזה.
2.כדורגל התקפי הוא אמצעי, לא מטרה. מאמן שמשחק התקפי בלי התחשבות ביריבה וסופג תבוסה מול כל קבוצה גדולה הוא אידיוט.
3.הסגל הבינוני שלהם הוא יותר יקר מרוב הקבוצות בליגה, בשנה שעברה התקציב היה באזור של הפועל והשנה יותר גבוה(כשבהפועל למיטב הבנתי חלק הולך לחובות ולא לבניית הקבוצה).
4.עלי מוחמד התבלט בארץ לפני ששיחק בנתניה, ועל סמך זה נרכש. כמו שכבר כתבתי בדיון, הזרים שדראפיץ' וברדה מביאים זה האפסייד המשמעותי היחיד שלהם, וזה גם לא הכי רלוונטי תחת הניסנובים.
5.מקבל את זה שהם הוציאו הרבה מלוי וסבע. כאמור יש להם סגנון משחק אחד, ובהפועל אין שום שחקן שמתקרב ליכולת האישית של סבע ולוי והסיכוי שיהיה בקרוב הוא די נמוך. סבירות מאוד נמוכה שקיירמה וקאמרה יקפצו בכמה רמות תחתיהם. מנגד, סבירות די גבוהה שהם ינסו לשחק התקפי ועם קו הגנה גבוה בדרבים, נגד בית"ר וכו', ויקבלו רביעיות, כמו שקיבלו בנתניה על ימין ועל שמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 19:57 
איזה ליגה גרועה, לא ייאמן שעם הגרלת משחקים קלה לא השגנו לפחות עוד 5 נק(נ"צ, אשדוד ורעננה) בשביל להיות בצמרת/אוויר לנשימה מהתחתית.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 20:20 
Shacham כתב:
לירון האדום כתב:

הנה אני גם יכול:

להמשיך? או שהבנת?

1.שום דבר שאני אומר הוא לא בהכרח אמת, אבל אני בניגוד אליך(עד ההודעה המצוטטת) לפחות אמרתי משהו. אתה טוען שזה לא נכון שהם מקובעים ולא מתאימים את עצמם ליריבות? כי נדמה לי שהם בעצמם מתגאים בזה.
2.כדורגל התקפי הוא אמצעי, לא מטרה. מאמן שמשחק התקפי בלי התחשבות ביריבה וסופג תבוסה מול כל קבוצה גדולה הוא אידיוט.
3.הסגל הבינוני שלהם הוא יותר יקר מרוב הקבוצות בליגה, בשנה שעברה התקציב היה באזור של הפועל והשנה יותר גבוה(כשבהפועל למיטב הבנתי חלק הולך לחובות ולא לבניית הקבוצה).
4.עלי מוחמד התבלט בארץ לפני ששיחק בנתניה, ועל סמך זה נרכש. כמו שכבר כתבתי בדיון, הזרים שדראפיץ' וברדה מביאים זה האפסייד המשמעותי היחיד שלהם, וזה גם לא הכי רלוונטי תחת הניסנובים.
5.מקבל את זה שהם הוציאו הרבה מלוי וסבע. כאמור יש להם סגנון משחק אחד, ובהפועל אין שום שחקן שמתקרב ליכולת האישית של סבע ולוי והסיכוי שיהיה בקרוב הוא די נמוך. סבירות מאוד נמוכה שקיירמה וקאמרה יקפצו בכמה רמות תחתיהם. מנגד, סבירות די גבוהה שהם ינסו לשחק התקפי ועם קו הגנה גבוה בדרבים, נגד בית"ר וכו', ויקבלו רביעיות, כמו שקיבלו בנתניה על ימין ועל שמאל.
ורפואה הוא המושיע?
זה שבקושי הצליח לשרוד שנתיים בכל מועדון שאימן ?
אין מושלם בכדורגל, אין 100%.
אבל דראפיץ הצליח גם במועדון גדול - בבית"ר.
יש לו ניסיון.
כל אחד מאיתנו היה קונה להיות במצב של נתניה היום, גם בסגל השחקנים וכמובן גם בתוצאות, זה אומר הרבה מאד על המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 20:30 
טכנית לארז כתב:
סבבה הוקיץ'.
אז מועצת חכמי פורום שדים כתבו בספטמבר 2018 שגוטליב לא טוב.
אני חושב באוקטובר 2019 שגוטליב בעונת 18/19 היה בפער הבלם הכי טוב של הפועל, ושיש לעזיבה שלו השפעה מכרעת על משחק ההגנה כולו של הפועל (יחד עם העובדה שהמאמן בחר עד עכשיו כמעט ולא לשחק עם ניר לקס, שמשום מה שמו כלל לא הוזכר פה בפורום אחרי מה שקרה במשחק האחרון).

גם כתבו פה בכל החצי הראשון של עונת 16/17 ששוינפלד נורא מסכן כי הוא חלוץ נהדר אבל "אין לו עם מי לשחק", שספורי שחקן איום ונורא, שזגורי זו החתמה מצויינת, שחייבים להתאבד על שכטר, שלוקאס סשה החתמה גרועה ועוד ועוד. אז כתבו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 20:32 
shaharot כתב:
איזה ליגה גרועה, לא ייאמן שעם הגרלת משחקים קלה לא השגנו לפחות עוד 5 נק(נ"צ, אשדוד ורעננה) בשביל להיות בצמרת/אוויר לנשימה מהתחתית.

2 נקודות מפלייאוף עליון...
רפואה סטייל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 20:35 
איזה טיפשי מצד המנהלות לשים גם את הקהל של הפועל וגם של מכבי באשדוד באותו זמן, אם כי התוצאה מוצלחת במיוחד :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2019, 20:39 
רפואה לא שורד, כי הוא לא מוכן להיות יס מן של הבעלים, וזה חשוב מאוד בימים אלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2019, 00:30 
Asafas כתב:

ובגלל זה הוא חתם אצל שירצקי?
זה שידוע בחופש שהוא נותן למאמנים שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2019, 03:22 
אתה היית במו״מ? בוא ניתן לזמן לעשות את שלו. על פניו, הפיצוץ ביניהם לא רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2019, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Shacham כתב:
לירון האדום כתב:

הנה אני גם יכול:

להמשיך? או שהבנת?

ורפואה הוא המושיע?
זה שבקושי הצליח לשרוד שנתיים בכל מועדון שאימן ?
אין מושלם בכדורגל, אין 100%.
אבל דראפיץ הצליח גם במועדון גדול - בבית"ר.
יש לו ניסיון.
כל אחד מאיתנו היה קונה להיות במצב של נתניה היום, גם בסגל השחקנים וכמובן גם בתוצאות, זה אומר הרבה מאד על המאמן.

מצד אחד אתה שופט רפואה לרעה לפי כמה זמן הוא נשאר בכל מועדון, ומצד שני מהלל את דרפאיץ' על הקדנציה בבית"ר שהוא פוטר ממנה לאחר עונה וחתם אחריה בקבוצה מהלאומית(רלוונטי כי אני יודע כמה אתה אוהב לכתוב שאף קבוצה בליגת העל לא רוצה את רפואה, שזה גם כבר לא נכון). תחליט לפי איזה מדדים אתה שופט מאמנים.

הפיטורים של רפואה בסוף העונה לא היו מקצועיים ולכן אי אפשר להסיק מהם שום דבר לגבי יכולתו כמאמן, חוץ מחוסר הנכונות לשמש בובה(תכונה שאני מניח שאתה מעריך במאמן). מהרגע שהחליף את אופיר חיים היו לו אחוזי הצלחה של פלייאוף עליון, גם יותר מהצמד של נתניה. גם הפיטורים של דראפיץ' מבית"ר אגב היו דומים, בתפקיד הניסנובים היה טביב.

בשנה שעברה, במצב דומה מבחינה ניהולית וארגונית אבל נחות תקציבית, רפואה הצליח לנפק כדורגל טוב יותר, מאורגן יותר ולהחזיק את חדר ההלבשה בצורה עדיפה מאביטן. הוא היה מנייה בטוחה בהרבה מכל מאמן אחר, כולל דראפיץ' וברדה שמגיעים מסיטואציה שונה לגמרי ולא מראים שום אינדקציה לכך שהם יהיו מסוגלים לעשות את ההתאמות הנדרשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2019, 16:36 
אל דוד, אתה צודק, אכן כתבת שרמת הכדורגל עם רפואה הייתה גבוהה יותר. עמך הסליחה.
מצד שני, הטענה כאילו יחס הקהל לניסו לעומת רפואה נובע מהתדמית של השניים, היא לא רצינית ולא מחזיקה מים. רוב הקהל, תופתע לשמוע, לא קורא בפורום שדים ולא מצוי בנבכי הדינמיקות שבתוך הקבוצה. אבא שלי לדוגמה, מגיע איתי לכל משחק הרבה שנים ואין לו מושג מי בובה של הניסנובים ומי לא. כך גם מרבית האנשים שיושבים מסביבנו. הם לא באו מראש עם אנטי כלפי ניסו. ועדיין, תגובות כלפי המאמן כמו שאני רואה מתחילת העונה לא זכורות לי הרבה שנים.
אתם יכולים לשכנע את עצמכם עד מחר שזה הכל ענייני תדמית, שהמחאה נגד ניסו ממומנת ע"י הקרן החדשה ושכל ההבדל בין הקבוצה של העונה לזו של העונה שעברה זה אדי גוטליב. בפועל המציאות מראה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2019, 17:10 
ושוב רפואה פלייאוף עליון משחקים טוב חוזר על עצמו.
שום מילה על שנשארנו בליגה מחזור לסיום העונה.
ושוב - רפואה לא מאמן רע בכלל.
אני חושב שהוא מאמן טוב ובאמת הפועל שיחקה טוב אבל בסוף התוצאה קובעת.

בכל מקרה- רפואה לא פנוי וזה היה ברור גם שלא יחזור.

מבין האלטרנטיבות האפשריות- היתי
שמח אם דראפיץ היה מגיע לאמן.
הרבה יותר מעוד קדנציה של רב"ש לדוגמא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2019, 03:51 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:

לא, הוא לא שורד כי יש לו חרא יחסי עבודה לסובבים אותו, ואי אפשר לעבוד איתו. מכיר כמה אנשים שעבדו איתו במקומות שונים, וכולם אמרו את אותו סיפור.
וכן, זה אומר שהוא מסתכסך עם הבעלים כשאין הסכמה, אבל זה לא כי הוא מסרב להיות בובה, אלא כי אי אפשר להגיע איתו להסכמה על דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2019, 04:39 
סמל אישי של המשתמש
לאנשים מעליו או גם מתחתיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2019, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אל דוד, אתה צודק, אכן כתבת שרמת הכדורגל עם רפואה הייתה גבוהה יותר. עמך הסליחה.
מצד שני, הטענה כאילו יחס הקהל לניסו לעומת רפואה נובע מהתדמית של השניים, היא לא רצינית ולא מחזיקה מים. רוב הקהל, תופתע לשמוע, לא קורא בפורום שדים ולא מצוי בנבכי הדינמיקות שבתוך הקבוצה. אבא שלי לדוגמה, מגיע איתי לכל משחק הרבה שנים ואין לו מושג מי בובה של הניסנובים ומי לא. כך גם מרבית האנשים שיושבים מסביבנו. הם לא באו מראש עם אנטי כלפי ניסו. ועדיין, תגובות כלפי המאמן כמו שאני רואה מתחילת העונה לא זכורות לי הרבה שנים.
אתם יכולים לשכנע את עצמכם עד מחר שזה הכל ענייני תדמית, שהמחאה נגד ניסו ממומנת ע"י הקרן החדשה ושכל ההבדל בין הקבוצה של העונה לזו של העונה שעברה זה אדי גוטליב. בפועל המציאות מראה אחרת.

אם כבר אז אביטן הגיע להפועל עם תדמית מצוינת, אחרי עונה טובה בחדרה ואינסוף כתבות יח"צ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2019, 09:30 
לירון האדום כתב:
ושוב רפואה פלייאוף עליון משחקים טוב חוזר על עצמו.
שום מילה על שנשארנו בליגה מחזור לסיום העונה.
ושוב - רפואה לא מאמן רע בכלל.
אני חושב שהוא מאמן טוב ובאמת הפועל שיחקה טוב אבל בסוף התוצאה קובעת.

בכל מקרה- רפואה לא פנוי וזה היה ברור גם שלא יחזור.

מבין האלטרנטיבות האפשריות- היתי
שמח אם דראפיץ היה מגיע לאמן.
הרבה יותר מעוד קדנציה של רב"ש לדוגמא

מה זה אומר התוצאה קובעת? באיזה טווח?
התוצאות של רפואה השתפרו ככל שהעונה התקדמה. פפ היה צריך לעזוב את הסיטי אחרי עונה אחת? כי העונה הראשונה שלו היתה כשלון חרוץ (אני חושב שאפשר לומר שלא היו לו בעיות תקציב).
אם רואים כדורגל, מאמן צריך להמשיך יותר מעונה אחת. לתת לו צאנס לשפר, לבנות משהו. בטח אם אין אלטרנטיבה ראויה יותר בדיוק כמו שהיה השנה. אותו דבר רב"ש שזרקו אחרי עונה אחת בשביל העילוי אסי דומב אחרי שהפועל שיחקו כדורגל טוב יחסית בעונה הזו.
בשביל זה צריך ניהול מקצועי טוב. אדם שאפשר לסמוך עליו, שיכתיב חזון מקצועי ויידע לבחון עבודה של מאמן ביותר מאשר התוצאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1509 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 51  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: