לירון האדום כתב:
שזה אומר שהטענות שלך שזרקת לאוויר על שיטת המשחק שלהם ועל כך שהם אינם מתאימים עצמם ליריבות הם נכונות כי למה?
הנה אני גם יכול:
דרפאיץ וברדה בוחרים זרים טובים לאחר מעקב ומערך סקאוטינג.
הם הצליחו לקחת סגל בינוני ולהוביל אותו לצמרת תוך נצחונות נעים עם תצוגת כדורגל התקפית ואף הגיעו לגמר הגביע.
תחת דרפאיץ ערן לוי הגיע לנבחרת ישראל ודיע סבע הפך לכוכב גדול.
גם עלי מוחמד שנחת בבית"ר הראה ניצונות בזכות דרפאיץ.
השחקנים מתחברים אליו והוא אחד שאומר את האמת ולא מתחבא מאחורי קלישאות.
להמשיך? או שהבנת?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
1.שום דבר שאני אומר הוא לא בהכרח אמת, אבל אני בניגוד אליך(עד ההודעה המצוטטת) לפחות אמרתי משהו. אתה טוען שזה לא נכון שהם מקובעים ולא מתאימים את עצמם ליריבות? כי נדמה לי שהם בעצמם מתגאים בזה.
2.כדורגל התקפי הוא אמצעי, לא מטרה. מאמן שמשחק התקפי בלי התחשבות ביריבה וסופג תבוסה מול כל קבוצה גדולה הוא אידיוט.
3.הסגל הבינוני שלהם הוא יותר יקר מרוב הקבוצות בליגה, בשנה שעברה התקציב היה באזור של הפועל והשנה יותר גבוה(כשבהפועל למיטב הבנתי חלק הולך לחובות ולא לבניית הקבוצה).
4.עלי מוחמד התבלט בארץ לפני ששיחק בנתניה, ועל סמך זה נרכש. כמו שכבר כתבתי בדיון, הזרים שדראפיץ' וברדה מביאים זה האפסייד המשמעותי היחיד שלהם, וזה גם לא הכי רלוונטי תחת הניסנובים.
5.מקבל את זה שהם הוציאו הרבה מלוי וסבע. כאמור יש להם סגנון משחק אחד, ובהפועל אין שום שחקן שמתקרב ליכולת האישית של סבע ולוי והסיכוי שיהיה בקרוב הוא די נמוך. סבירות מאוד נמוכה שקיירמה וקאמרה יקפצו בכמה רמות תחתיהם. מנגד, סבירות די גבוהה שהם ינסו לשחק התקפי ועם קו הגנה גבוה בדרבים, נגד בית"ר וכו', ויקבלו רביעיות, כמו שקיבלו בנתניה על ימין ועל שמאל.