תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 23:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1076 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 36  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחלקת הנוער - עונת 2019/2020 (אשכול ע"ש 'הדובר')
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2019, 12:51 
⁦4️⃣⁩ דקות תוספת זמן לסיום המשחק, והתוצאה עדיין שוויון 1:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2019, 14:17 
⏱המשחק מסתיים בתיקו 1:1 בין קבוצות הנוער, הפועל ת"א ניסנוב ומכבי חיפה "הרדי", שמותיר את הסטטוס קוו בפסגת הטבלה, ואת הפועל במקום השני עם 14 נקודות ומאזן שערים 3:11 בתום שישה משחקי ליגה, שתי נקודות מתחת למוליכה, שלראשונה סופגת ומאבדת נקודות.
כבש לזכות הפועל: שי אייזן (10' בפנדל).
לזכות חיפה: לירוי גבאי (17').
שיחקו: עידו שרון; איתמר אפרת, עילי קרספי, טום אחי מרדכי, דורון ליידנר; עמית מאיר (68' - יואב ליברוס), שי אייזן⚽, אילי טמם (82' - עומר קורסיה); אופק עובדיה (77' - אסיל כנעאני), אושר דוידה ומשה סבן (57' - גיא סביליה).
הוצהבו: אושר דוידה וגיא סביליה.
שפט: אביב אמדורסקי.
צפו: כ-190 בחודורוב.
במחזור הבא, שיתקיים בשבת ה-26 בחודש, יתארחו החניכים של אורי אוזן למשחק חוץ אצל הפ' רעננה, ששעתו תפורסם בהמשך השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2019, 14:19 
יצא לדרך משחקה הביתי של קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת (באדום מלא), מול עירוני נשר (בכחול) במסגרת המחזור השישי בליגה, בה ממוקמים האדומים 6 בטבלה עם 9 נקודות ומאזן שערים 13:18 בתום חמישה משחקים, ואילו האורחים במקום ה-14 בטבלה עם 3 נקודות ומאזן שערים 13:3 לאחר אותו מספר משחקים.
החניכים של זוהר סגמן עולים עם ליאור גליקליך (44, שחור) בשער; יהונתן עופר (3), ליאל ברמן (27), שגיב נחמיאס (5) ודור אוסובסקי (6) בהגנה; סבסטיאן הרננדס (15), אריאל כהן (80) ואל ים קנצפולסקי (8, קפטן) בקישור; ובן הדדי (11), עומר סניור (77) ונתן שמסיאב (29) בחוד; תוקפים הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה) לאחר הפסד אל ים קנצפולסקי בהגרלה, ומוציאים את ההתמודדות לדרך לעיני כ-70 צופים בחודורוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2019, 14:20 
⚽בדקה ה-19 בן הדדי מעלה את האדומים ליתרון של 0:1 בבעיטה מקודקוד שמאל של תיבת החמש אל תוך הפינה הקצרה, לאחר שקיבל בישול רוחב מנתן שמסיאב, שגילגל לו מימין❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2019, 14:20 
⁦✖️⁩⚽⁦✖️⁩בדקה ה-30 הפועל זוכה לפנדל לאחר הכשלה על עומר סניור ברחבה, ועומר סניור עצמו בועט לקורה והחוצה.
היתרון עדיין 0:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2019, 14:30 
⏱המחצית הראשונה מסתיימת ב-0:1 אדום (בן הדדי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2019, 14:33 
⏰המחצית השנייה נפתחת ללא שינויים בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2019, 14:55 
בדקה ה-63 הפועל מבצעת שני חילופים ראשונים:
טל ארצ'ל (10) ואופק סימקין (9) נכנסים במקום אריאל כהן ונתן שמסיאב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2019, 14:56 
בדקה ה-64 ליאל ברמן סופג כרטיס צהוב בהתכסחות עם שחקן נשר, שסופג אדום♦
הפועל ביתרון מספרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2019, 15:03 
בדקה ה-74 הפועל מבצעת חילוף שלישי:
אוהד מזרחי (23) נכנס במקום עומר סניור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2019, 15:07 
⚽בדקה ה-77 בן הדדי משלים צמד בהשחלה מתוך תיבת החמש, לאחר שקיבל בישול עומק מהמחליף שרק נכנס, אוהד מזרחי.
0:2 אדום❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2019, 15:11 
⚽בדקה ה-81 אופק סימקין המחליף מעלה ל-0:3 בדחיקת ריבאונד מתוך תיבת החמש לבעיטה של אוהד מזרחי, שנהדפה ע"י השוער❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2019, 15:13 
בדקה ה-82 הפועל מבצעת חילוף רביעי:
דורן מזרחי (7) נכנס במקום אל ים קנצפולסקי, שמעביר את סרט הקפטן לטל ארצ'ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2019, 15:20 
בדקה ה-85 הפועל מבצעת חילוף חמישי ואחרון:
מתן לוי (17) נכנס במקום דור אוסובסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2019, 15:49 
⏱המשחק מסתיים בנצחון שלישי ברציפות לקבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, 0:3 על עירוני נשר, שמצמיד את הקבוצה למוליכות, כשהיא עם 12 נקודות ומאזן שערים 13:21 בתום שישה משחקי ליגה.
כבשו: בן הדדי (19' ו-77') ואופק סימקין (81').
במחזור הבא, שיתקיים בשבת ה-26 (שעה תפורסם בהמשך השבוע), יתארחו החניכים של זוהר סגמן למשחק חוץ אצל הפ' ניר רמה"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2019, 22:52 
*סוף השבוע במחלקת הנוער של הפועל ת"א: בחזרה לשגרה*

לאחר שסיימה בתיקו 1:1 עם מכ' חיפה למרות שער של שי אייזן, תתארח השבת (26 בחודש) קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, למשחק חוץ אצל הפ' רעננה במסגרת המחזור השביעי בליגה, שיחל בשעה 10:30 בבוקר, ויתקיים באצטדיון הפועל רעננה ע"ש אורן קרני (רח' ההסתדרות 33, רעננה).
החניכים של אורי אוזן יגיעו מהמקום השני בטבלה עם 14 נקודות ומאזן שערים 3:11 בתום שישה משחקי ליגה, ואילו המארחים מהשרון יגיעו מהמקום ה-12 בטבלת הליגה עם 7 נק' ומאזן שערים 12:7 אחרי אותו מספר משחקים, שבאחרון מהם ניצחו 0:1 בחוץ את הפ' חדרה משער של אלון בר און.
המפגש האחרון בין הירבות התקיים בעונה שעברה במסגרת שמינית גמר גביע המדינה לנוער, והסתיים בנצחון 0:2 של ת"א, משערים שכבשו שביט מזל ואופק עובדיה בדרך לזכייה בגביע.
מפגש הליגה האחרון בין השתיים התקיים ברעננה, ובו נכנעו התל-אביבים לשער של רועי לוי, הכובש המצטיין של הקבוצה וסגן מלך השערים של הליגה עם 4 עד כה העונה, כפי שהיה גם בעונה שעברה, בה כבש 14.

מוקדם יותר, בשעה 08:30 בבוקר, תפתח את השבת קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, במשחק חוץ אצל הפ' ניר רמה"ש במחזור השביעי בליגה, שיתקיים במגרש הסינטטי (דרך דודו דותן 2) ברמת השרון.
החניכים של זוהר סגמן יגיעו מהמקום השישי בטבלה עם 12 נק' ומאזן שערים 13:21 בתום שישה משחקי ליגה, וינסו לרשום נצחון רביעי ברצף לאחר ה-0:3 על עירוני נשר מצמד של בן הדדי ושער של אופק סימקין.
המארחים מהשרון יגיעו מהמקום ה-13 בטבלת הליגה עם 3 נק' ומאזן שערים 7:3 אחרי שישה משחקים, שבאחרון מהם הפסידו 2:0 למכ' ת"א.

קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, תדרים השבת לבירת הנגב, שם תתארח אצל הפ' ב"ש במחזור העשירי בליגה, שיחל בשעה 11:00 ויתקיים במגרש וסרמיל 4, רייסר לשעבר (רח' הצדיק מירושלים 1), בבאר-שבע.
החניכים של יוסי בילו יגיעו מהמקום הרביעי בטבלה עם 19 נק' (כמו למוליכה מעבר לכביש) ומאזן שערים 7:13 בתום תשעה משחקי ליגה, וינסו לרשום נצחון שישי ברציפות אחרי ה-0:1 על בני יהודה משער של ליעד רמות.
המארחים מהנגב במקום ה-11 בטבלת הליגה עם 10 נק' ומאזן שערים 12:12 לאחר תשעה משחקים, שאת האחרון מהם סיימו בתיקו 2:2 עם מכ' פ"ת.

גם קבוצות נערים ג' תצאנה השבת למשחקי חוץ במסגרת המחזור השישי בליגותיהן, כשבשעה 08:30 בבוקר במגרש בית אליעזר (רח' כ"ט בנובמבר 1, חדרה) תתארח קבוצת הצפון של עמרי גרבאוי אצל הפ' חדרה בליגת שרון, שבטבלתה ממוקמים התל-אביבים 12 עם 3 נק' ומאזן שערים 11:7 בתום חמישה משחקים לאחר ההפסד 3:2 למ.כ נווה יוסף למרות צמד של ירין שיוביץ'.
המארחים מהשרון יגיעו מהמקום הרביעי בטבלת אותה ליגה עם 12 נק' ומאזן שערים 5:15 בתום חמישה משחקים, שבאחרון מהם ניצחו 2:6 את רמה"ש.

קבוצת הדרום, הפועל ת"א 'עופר רוג' של קובי ברו, שמוליכה את טבלת ליגת מרכז, תתארח אצל עירוני מודיעין בשעה 10:30 בבוקר במגרש (רח' עמק בית שאן 1) מודיעין, ותנסה לרשום נצחון שישי בשישה משחקים, כשהיא כאמור במקום הראשון עם מאזן מושלם של 15 נק' והפרש שערים 3:15 בתום חמישה משחקי ליגה, שבאחרון מהם ניצחו 3:5 את מ.ס אשדוד משערים של עמרי יחימוביץ', הראל לוי (מלך השערים של הקבוצה עם 4 סה"כ), מילארדו אסרט, בן רבינוביץ' ורועי חן.

משחקי הילדים ייפתחו כבר מחר (שישי, ה-25 בחודש), כשקבוצת ילדים א' צפון תארח בשעה 14:30 בצהריים את הפ' רעננה במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל-אביב/יפו), למשחק בית במסגרת המחזור השני בליגת שרון.
קבוצת הדרום, הפועל ת"א ערן הרינג, תארח למחרת (שבת, ה-26 בחודש) בשעה 10:30 בבוקר את הפ' באר-שבע באותו מגרש מרכזי בחודורוב, למשחק בית במחזור השני בליגת מרכז.

קבוצת ילדים ב' צפון תארח השבת בשעה 08:30 בבוקר את הפ' רעננה באותו מגרש מרכזי בחודורוב במסגרת המחזור השני בליגת שרון, ואילו קבוצת הדרום, הפועל ת"א איתי תמיר, תארח בשעה 12:30 בצהריים את עירוני מודיעין באותו מגרש מרכזי בחודורוב במחזור השני בליגת מרכז.

קבוצת ילדים ג' דרום, הפועל ת"א יאיר לרמן, תתארח השבת למשחק חוץ אצל מ.ס אשדוד השבת בשעה 09:00 בבוקר במחזור השני בליגת מרכז, ואילו קבוצת הצפון תארח בשעה 10:00 את הפ' כפר-סבא במחזור השני בליגת שרון.

קבוצות טרום א' תתארחנה למשחקי חוץ במסגרת המחזור השני בליגותיהן, כשבליגת מרכז קבוצת הדרום, הפועל ת"א עופרי, תתארח אצל מ.ס אשדוד כבר מחר (שישי, ה-25 בחודש) בשעה 14:30 בצהריים, ואילו קבוצת הצפון תתארח למחרת (שבת, ה-26 בחודש) בשעה 17:30 אחה"צ אצל מכ' נתניה בליגת שרון.

קבוצת טרום ב', הפועל ת"א בובליל, תפתח את העונה בליגת מרכז השבת עם משחק ביתי מול מ.כ ירמיהו חולון, שיחל בשעה 12:00 בצהריים במגרש וולפסון 3 במתחם חודורוב.

שבת שלום - ובהצלחה לכל קבוצות דור העתיד האדום❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2019, 09:41 
בוקר טוב מאצטדיון הפועל רעננה ע"ש אורן קרני, כאן יצא לדרך משחק החוץ של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (באדום מלא), אצל הפ' רעננה (בלבן מלא) במסגרת המחזור השביעי בליגה, בטבלתה ממוקמים האדומים שני עם 14 נקודות ומאזן שערים 3:11 בתום שישה משחקים, ואילו המארחים במקום ה-12 עם 7 נק' ומאזן שערים 12:7 אחרי אותו מספר משחקים.
החניכים של אורי אוזן פותחים עם עידו שרון (55, תכלת) בשער; דורון ליידנר (16), עילי קריספי (22), טום אחי מרדכי (20) ואיתמר אפרת (23) בהגנה; שי אייזן (6, קפטן), גיא סביליה (30) ואילי טמם (18) בקישור; ואופק עובדיה (9), אושר דוידה (8) ומשה סבן (33) בחוד; תוקפים דרומה לאחר הפסד שי אייזן בהגרלה, ומוציאים את ההתמודדות לדרך לעיני כ-120 צופים מתחת לגג נגד הגשם השוטף, אשר יורד באצטדיון.
⚽כבר בדקה ה-6 המקומיים עולים ליתרון של 0:1 בנגיחה של שובל דומר לאחר הרמה מדויקת לראשו, והפועל בפיגור מוקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2019, 10:07 
✖⚽✖בדקה ה-33 שער שני של רעננה נפסל בטענת נבדל, ועדיין 1:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2019, 10:40 
⏱מחצית ראשונה חלשה מסתיימת בפיגור 1:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

⏰המחצית השנייה נפתחה ללא שינויים בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

⚽בדקה ה-50 אופק עובדיה משווה ל-1:1 בבעיטה שטוחה מצד שמאל של הרחבה אל תוך הפינה הקצרה, לאחר שקיבל בישול עומק קצר מאושר דוידה❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2019, 10:52 
בדקה ה-62 הפועל מבצעת חילוף ראשון:
יואב ליברוס (28) נכנס במקום גיא סביליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2019, 10:59 
בדקה ה-69 הפועל מבצעת חילוף שני:
אסיל כנעאני (19) נכנס במקום משה סבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2019, 11:03 
בדקה ה-75 הפועל מבצעת חילוף שלישי:
עומר קורסיה (21) נכנס במקום אילי טמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2019, 11:15 
בדקה ה-87 עילי קרספי סופג כרטיס צהוב על הכשלה במרכז השדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2019, 11:17 
בדקה ה-88 הפועל מבצעת חילוף רביעי:
עדן סילם (34) נכנס במקום כובש השער, אופק עובדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2019, 12:36 
⏱המשחק מסתיים בתיקו 1:1 שני ברציפות לקבוצת הנוער, הפועל תל אביב ניסנוב, הפעם עם הפ' רעננה.
כבש לזכות רעננה: שובל דומר (6').
כבש לזכות הפועל ת"א: אופק עובדיה (50'. בישל: אושר דוידה).
שיחקו בשורות הפועל: עידו שרון; דורון ליידנר, עילי קרספי, טום אחי מרדכי, איתמר אפרת; שי אייזן, גיא סביליה (62' - יואב ליברוס), אילי טמם (75' - עומר קורסיה); אופק עובדיה⚽ (88' - עדן סילם), אושר דוידה ומשה סבן (69' - אסיל כנאני).
הוצהב להפועל: עילי קריספי.
צפו: כ-120 באצטדיון הפועל רעננה ע"ש אורן קרני.
התיקו שומר את החניכים של אורי אוזן במקום השני בטבלת הליגה, כשבתום שבעה משחקים הם עם 15 נקודות ומאזן שערים 4:12.
בשבוע הבא תארח הקבוצה את הפועל נוף הגליל למשחק ביתי בחודורוב, ששעתו תפורסם בהמשך.

מוקדם יותר הבוקר השיגה קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, את נצחון החוץ הראשון שלה והנצחון הרביעי ברציפות בכלל, כשגברה 1:2 על רמה"ש משערים של אופק סימקין ואוהד מזרחי.
הנצחון מקרב את החניכים של זוהר סגמן למוליכות, כשבתום שבעה משחקי ליגה הם עם 15 נקודות ומאזן שערים 14:23.
בשבוע הבא הם יארחו את מכ' נתניה למשחק ביתי בחודורוב, ששעתו תפורסם בהמשך.

במשחק שהסתיים זה עתה, ניצחה גם קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, בפעם השישית ברציפות, הפעם 0:2 בחוץ את הפ' ב"ש, משערים שכבשו מילארדו אסרט ותאי עבד.
הנצחון מעלה את החניכים של יוסי בילו זמנית אל המקום הראשון בטבלת הליגה עם 22 נקודות ומאזן שערים 7:15 בתום עשרה משחקים.
בשבוע הבא הם יארחו את מכ' חיפה לקרב ראש בראש בין מוליכות הטבלה.

גם קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א עופר רוג, שמרה על רצף הנצחונות שלה, אחרי שהביסה 0:6 בחוץ את עירוני מודיעין, משערים שכבשו עדי גיאת (2), פלג לאוה, אורי עגייב, עומר כהן והראל לוי (שערו החמישי העונה של מלך שערי הקבוצה).
הנצחון השישי בששת המחזורים שומר על המאזן המושלם של הקבוצה, שבמקום הראשון בטבלת ליגת מרכז עם 18 נקודות ומאזן שערים 3:21 בתום שישה משחקים.
במחזור הבא, שיתקיים בעוד שבועיים (9 בנובמבר), יארחו החניכים של קובי ברו את בית"ר ירושלים למשחק ביתי בחודורוב.

במשחק נוסף הבוקר הפסידה קבוצת נערים ג' צפון 5:1 בחוץ להפ' חדרה למרות שער של עומרי חסיד.
ההפסד מותיר את הקבוצה בתחתית הטבלה עם 3 נקודות בלבד ומאזן שערים 16:8 בתום שישה משחקי ליגה.
במחזור הבא, שיתקיים בעוד שבועיים (9 בנובמבר), תארח הקבוצה את עירוני נשר למשחק ביתי בחודורוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2019, 12:04 
*השבת במחלקת הנוער של הפועל ת"א: כולם הביתה*

לאחר שסיימה בתיקו 1:1 שני ברציפות (מול רעננה) משער של אופק עובדיה, תארח מחר (שבת, ה-2 בחודש) קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, את הפ' נוף הגליל למשחק בית במחזור השמיני, שיתקיים במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל-אביב/יפו), ויחל בשעה 11:00.
חניכיו של אורי אוזן יגיעו מהמקום השני בטבלת הליגה עם 15 נקודות ומאזן שערים 4:12 בתום שבעה משחקים, ואילו האורחים מהצפון במקום ה-14 בטבלה עם 6 נק' ומאזן שערים 13:8 אחרי אותו מספר משחקי ליגה, כשבאחרון מהם ניצחו 1:2 את הפ' חדרה משערים של סתיו בנקין וסהר אוחיון.
המפגש האחרון בין היריבות התקיים במסגרת הליגה לפני כ-11 שנים, ב-5/4/2008, והסתיים בהפסד 3:2 ליורדת לליגת המשנה, שחזרה העונה לליגה הבכירה.

מוקדם יותר, כבר בשעה 08:30 בבוקר מחר, תארח קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, את מכ' נתניה למשחק בית במחזור השמיני, שיתקיים באותו מגרש מרכזי בחודורוב.
לאחר שניצחו בפעם הרביעית ברציפות (1:2 בחוץ את רמה"ש משערים של אופק סימקין ואוהד מזרחי), יגיעו חניכיו של זוהר סגמן מהמקום הרביעי בטבלת הליגה עם 15 נק' ומאזן שערים 14:23 בתום שבעה משחקים, ואילו האורחים מהשרון במקום השמיני בטבלה רק עם שתי נק' פחות (13) ומאזו שערים 4:9 אחרי אותו מספר משחקי ליגה, שאת האחרון מהם סיימו בתיקו 0:0 מול מכ' ת"א.

את השבת ינעל משחק הבית של קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, שתארח את מכ' חיפה לקרב צמרת במחזור ה-11, שיתקיים באותו מגרש מרכזי בחודורוב, ויחל בשעה 13:30 בצהריים.
לאחר שניצחו בפעם השישית ברציפות (0:2 בחוץ את הפ' ב"ש משערים של מילארדו אסרט ותאי עבד), יגיעו חניכיו של יוסי בילו מהמקום השני בטבלת הליגה עם 22 נק' (כמו למוליכה מעבר לכביש) ומאזן שערים 7:15 (הכי מעט ספיגות בליגה) בתום עשרה משחקים, ואילו האורחים מהכרמל במקום השישי בטבלה עם שלוש נק' פחות (19) ומאזן שערים 14:17 בתום אותו מספר משחקי ליגה, שבאחרון מהם הפסידו 6:2 למכ' פ"ת.

קבוצות נערים ג' תהננה מפגרה בת שבוע, ובמוקד משחקי הילדים (מחר ב-08:30 בבוקר) יתקיים דרבי ילדים ג' מול מכ' ת"א במחזור השלישי של ליגת מרכז, אותו תארח קבוצת הפועל ת"א יאיר לרמן במגרש וולפסון 3 במתחם חודורוב.
קבוצת ילדים א' דרום, הפועל ת"א ערן הרינג, תתארח מחר (10:30 בבוקר) למשחק חוץ אצל הפ' פ"ת במחזור השלישי של ליגת מרכז, ואילו קבוצת ילדים א' צפון תתארח מחר (11:30) אצל הפ' חיפה במחזור השלישי של ליגת שרון.
קבוצת ילדים ב' דרום, הפועל ת"א איתי תמיר, תתארח מחר (13:00 בצהריים) אצל הפ' ראשל"צ במחזור השלישי של ליגת מרכז, ואילו קבוצת ילדים ב' צפון תתארח מחר (09:30 בבוקר) אצל הפ' חיפה במחזור השלישי של ליגת שרון.
קבוצת ילדים ג' צפון תתארח מחר (10:20 בבוקר) אצל הפ' הוד השרון במחזור השלישי של ליגת שרון.
קבוצת טרום א' דרום, הפועל ת"א עופרי, תתארח מחר (12:30 בצהריים) אצל עירוני קרית גת במחזור השלישי של ליגת מרכז, ואילו קבוצת טרום ב' צפון תארח מחר את בית"ר טוברוק במחזור השלישי של ליגת שרון, למשחק ביתי במתחם חודורוב, שיתקיים במגרש וולפסון 3.
קבוצת טרום ב' דרום, הפועל ת"א בובליל, תתארח כבר היום (שישי, ה-1 בחודש) למשחק חוץ אצל הכח מכ' עמידר ר"ג במחזור השני של ליגת מרכז, שיחל בשעה 13:50 בצהריים.
קבוצת טרום ב' צפון תתארח מחר (2 בחודש) אצל הפ' אזור למשחק חוץ במסגרת המחזור השני.

שבת שלום - ובהצלחה לכל קבוצות דור העתיד האדום❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2019, 09:09 
בוקר טוב ממתחם חודורוב, כאן יצא לדרך משחקה הביתי של קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת (באדום מלא), מול מכ' נתניה (בצהוב-שחור) במסגרת המחזור השמיני בליגה, בה ממוקמים האדומים רביעי עם 15 נקודות ומאזן שערים 14:23 בתום שבעה משחקים, ואילו הצהובים שמיני בטבלה עם 13 נק' ומאזן שערים 4:9 אחרי אותו מס' משחקים.
החניכים של זוהר סגמן פותחים עם אוסמאן דכה (1, כחול) בשער; יהונתן עופר (3), ליאל ברמן (27), דור אוסובסקי (6) ועמית בזיס (6) בהגנה; סבסטיאן הרננדס (15), אל ים קנצפולסקי (8, קפטן) ואריאל כהן (80) בקישור; ונתן שמסיאב (29), בן הדדי (11) ועומר סניור (77) בחוד; תוקפים הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה) לאחר הפסד אל ים קנצפולסקי בהגרלה, ומוציאים את ההתמודדות לדרך לעיני כ-70 צופים.
⚽כבר בדקה ה-3 האורחים עולים ליתרון של 1:0 בנגיחה מתוך הרחבה לאחר הרמה מאגף ימין.
הפועל בפיגור מוקדם.
⚽בדקה ה-22 משווה בן הדדי בבעיטה שטוחה מקודקוד ימין של תיבת החמש אל תוך פינת שמאל, לאחר שקיבל בישול עומק מנתן שמסיאב❗
הפועל משווה ל-1:1, התוצאה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2019, 09:24 
⏱המחצית הראשונה מסתיימת בתיקו 1:1 (בן הדדי לזכות הפועל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1076 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 36  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: