תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 17:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1076 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 36  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחלקת הנוער - עונת 2019/2020 (אשכול ע"ש 'הדובר')
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2019, 11:31 
⚽בדקה ה-80 בן הדדי כובש מעוד בעיטה מתוך הרחבה, לאחר בישול נוסף, שלישי במספר, של עומר סניור❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2019, 11:34 
בדקה ה-85 הפועל מבצעת חילוף חמישי ואחרון:
ליעד רמות (25) נכנס במקום אל ים קנצפולסקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2019, 15:54 
*השבת במחלקת הנוער של הפועל ת"א: הנערים ממשיכים, הילדים מתחילים*

קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, נהנת משבת חופשית שנייה ברציפות של פגרת הנבחרת, שניצחה היום 0:2 (32 דקות לאושר דוידה - שנכנס כמחליף בדקה ה-58, ו-14 דקות לעמית מאיר - שנכנס כמחליף בדקה ה-76) את זו של מולדובה במוקדמות אליפות אירופה עד גיל 19 בלטביה, אחרי ה-0:0 עם הנבחרת המקומית, כשבשורות ישראל רשם עמית מאיר 90 דקות, ואושר דוידה רשם 72 דק' בטרם הוחלף. זומנו ולא שותפו: איתמר אפרת ואופק עובדיה.
למשחקי הליגה יחזרו חניכיו של אורי אוזן בשבת הבאה (19 בחודש), כשיארחו את מוליכת הטבלה, מכ' חיפה, לקרב ביתי בחודורוב בין הראשונה לשנייה.

במוקד המשחקים שכן ייערכו השבת, תארח מחר (12 בחודש) קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, את הפ' חיפה במחזור החמישי בליגה, למשחק שבעקבות החלפת הביתיות יתקיים במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל-אביב/יפו), ויחל בשעה 10:45 בבוקר.
חניכיו של זוהר סגמן יגיעו מהמקום השביעי בטבלה עם 6 נקודות ומאזן שערים 11:14 בתום ארבעה משחקי ליגה, שבאחרון מהם ניצחו 2:5 את הפ' ב"ש, מצמדי שערים של עומר סניור ובן הדדי, ושער נוסף של נתן שמסיאב.
האורחים מהכרמל נועלים את טבלת הליגה, כשהם במקום ה-16 והאחרון עם 0 נק' ומאזן שערים 6:2 בתום ארבעה משחקים, שבאחרון מהם הפסידה למכ' ת"א 1:0.

יתר קבוצות החטיבה העליונה תצאנה למשחקי חוץ, כאשר קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, תתארח מחר אצל מכ' נתניה במחזור השמיני בליגה, למשחק שיחל בשעה 11:15, ויתקיים במגרש שפירא (רח' דניאל 1, נתניה).
חניכיו של יוסי בילו יגיעו מהמקום השישי בטבלה עם 13 נק' ומאזן שערים 7:11 בתום שבעה משחקי ליגה, שבאחרון מהם ניצחו 0:1 את הפ' רמה"ש משער של יהלי לביא.
המארחים מהשרון ממוקמים שניים מתחת (8 בטבלת הליגה) עם נקודה אחת פחות (12) ומאזן שערים 9:9 בתום שבעה משחקים, שבאחרון מהם הפסידו 2:0 למכ' פ"ת.

קבוצה נוספת שתתארח מחר בנתניה, בדיוק באותו המגרש, תהיה נערים ג' צפון, שינעלו את השבת בשעה 13:15 מול אותה מקבילה של מכ' נתניה במחזור הרביעי בליגת שרון, בטבלתה ממוקמים חניכיו של זוהר סגמן 9 עם 3 נק' ומאזן שערים 6:5 בתום שלושה משחקים, שבאחרון מהם הפסידו 3:2 למכ' פ"ת למרות שערים של אופיר צעאדה וסמי אדם.
המארחים ממוקמים שניים מעל (7 בטבלת אותה ליגה) עם שתי נקודות יותר (5) ומאזן שערים 1:5 בתום שלושה משחקים, שבאחרון מהם ניצחו 0:4 את רמה"ש.

קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א עופר רוג, תפתח את השבת כבר בשעה 09:00 בבוקר, כשתתארח במגרש הסופרלנד המערבי הסינטטי (שדרות מרילנד 1, ראשון לציון) אצל הפ' ראשל"צ במחזור הרביעי בליגת מרכז, אותה מוליכים החניכים של קובי ברו, כשהם במקום הראשון בטבלה עם מאזן מושלם של 9 נקודות והפרש שערים 0:8 בתום שלושה משחקי ליגה, שבאחרון מהם ניצחו 0:2 את מ.כ ירמיהו חולון, משערים שכבשו מיליארדו אסרט ועדי גיאת.
המארחים ממוקמים 8 בטבלת אותה הליגה, כשהם עם 5 נקודות ומאזן שערים 4:6 בתום שלושה משחקי ליגה, שאת האחרון מהם סיימו בתיקו 2:2 עם בני יהודה.

בנוסף, כל קבוצות הילדים מתחילות היום ומחר את עונותיהן החדשות במשחקי הסיבוב הראשון בגביעי המדינה השונים, כשבמוקד קבוצת ילדים א' דרום, הפועל ת"א ערו הרינג, תפתח את הבוקר מחר כבר בשעה 08:30 בחודורוב, שם תארח את שמשון ת"א בגביע המדינה ע"ש דוד שווייצר ז"ל.
קבוצת ילדים א' צפון תסיים את השבת בשעה 16:00 אחה"צ, כשתתארח למשחק חוץ אצל הפ' קרית אונו באותה המסגרת.

קבוצת ילדים ב' דרום, הפועל ת"א איתי תמיר, שיחקה כבר היום (11 באוקטובר) אצל הפ' רעננה בסיבוב א' של גביע המדינה ע"ש שמואל סוחר ז"ל, ועברה אותה בדרך לסיבוב ב' עם נצחון 0:6.
קבוצת ילדים ב' צפון תארח מחר (שבת, ה-12 בחודש) בחודורוב את הפ' הרצליה באותה המסגרת.

קבוצת ילדים ג' דרום, הפועל ת"א יאיר לרמן, תארח מחר בחודורוב בשעה 10:00 בבוקר את שמשון ת"א 2 בסיבוב א' בגביע המדינה ע"ש יעקב גרונדמן ז"ל, ובאותה המסגרת התארחה היום קבוצת ילדים ג' צפון, שעברה את מכ' עמישב פ"ת בחוץ בדרך לסיבוב ב'.

שבת שלום - ובהצלחה לכל קבוצות דור העתיד האדום❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2019, 10:09 
בוקר טוב ממתחם חודורוב, כאן יצא לדרך משחקה הביתי של קבוצת נערים א', הפועל תל אביב צחי בן פורת (בלבן מלא), נגד הפ' חיפה (בפסי שחור ואדום) במסגרת המחזור החמישי בליגה.
החניכים של זוהר סגמן, שבמקום השביעי בטבלה עם 6 נקודות ומאזן שערים 11:14 בתום ארבעה משחקי ליגה, עולים עם אוסמאן דכה (1, שחור) בשער; יהונתן עופר (3), ליאל ברמן (27), שגיב נחמיאס (5) ודור אוסובסקי (6) בהגנה; סבסטיאן הרננדס (15), אל ים קנצפולסקי (8, קפטן) ואריאל כהן (80) בקישור; ובן הדדי (11), נתן שמסיאב (29) ועומר סניור (77) בחוד; תוקפים הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה) למרות נצחון טל ארצ'ל בהגרלה, ומוציאים את ההתמודדות לדרך לעיני כ-80 צופים מול האורחים מהכרמל, שנועלים את טבלת הליגה במקום ה-16 והאחרון עם 0 נקודות ומאזן שערים 6:2 בתום ארבעה משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2019, 10:12 
⚽בדקה ה-18 נתן שמסיאב מעלה את התל-אביבים ליתרון של 0:1 בדחיקה מתוך הרחבה אל תוך פינת שמאל, לאחר שקיבל בישול עומק מבן הדדי❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2019, 10:15 
⚽לא חולפות חמש דקות, ובדקה ה-23 בן הדדי משתלט על הרחקה לא טובה של הגנת האורחים כדי להכפיל את היתרון התל-אביבי בבעיטה מקודקוד ימין של תיבת החמש אל תקרת הרשת❗ 0:2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2019, 10:29 
⚽בדקה ה-44 מצמצקים האורחים בבעיטה מתוך הרחבה, 2:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2019, 10:36 
⚽בדקה ה-45 נתן שמסיאב מחזיר את התל-אביבים ליתרון שני שערים, לאחר שקיבל בישול עומק מעומר סניור, ומתוך תיבת החמש השחיל שטוח אל תוך פינת ימין הקצרה❗ 1:3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2019, 10:49 
⏱המחצית הראשונה מסתיימת ב-1:3 תל-אביבי (נתן שמסיאב-2 ובן הדדי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2019, 10:52 
⏰הפועל פותחת את המחצית השנייה ללא שינויים בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2019, 11:12 
⚽בדקה ה--62 בן הדדי משלים צמד ומעלה את תל-אביב ל-1:4 בדחיקה מתוך תיבת החמש אל תוך פינת ימין הקצרה, לאחר שקיבל בישול קצר בתוך הרחבה מנתן שמסיאב❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2019, 11:14 
בדקה ה-65 הפועל מבצעת חילוף ראשון:
אוהד מזרחי (23) נכנס במקום אל ים קנצפולסקי, שמעביר את סרט הקפטן לנתן שמסיאב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2019, 11:16 
בדקה ה-69 הפועל מבצעת חילוף שני:
דורן מזרחי (7) נכנס במקום כובש הצמד, בן הדדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2019, 11:18 
בדקה ה-72 הפועל מבצעת חילוף שלישי:
קורן לוי (16) נכנס במקום עומר סניור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2019, 11:24 
❌⚽❌בדקה ה-77 התל-אביבים זוכים לפנדל לאחר נגיעת יד ברחבה, אך השוער האורח הודף את הבעיטה השטוחה של קורן לוי, שבועט את הריבאונד גבוה מדי.
היתרון עדיין 1:4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2019, 11:27 
בדקה ה-78 הפועל מבצעת חילוף רביעי:
אופק סימקין (9) נכנס במקום כובש הצמד, נתן שמסיאב, שמעביר את סרט הקפטן לדור אוסובסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2019, 12:27 
⚽בדקה ה-90 החיפאים זוכים לפנדל בטענת הכשלה של ליאל ברמן בקצה הרחבה, והוא מופצץ אל תוך הרשת הגבוהה.
⏱מיד לאחר מכן השופט שורק לסיום המשחק, וקובע נצחון שני ברציפות לקבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, 2:4 על הפ' חיפה, משערים שכבשו נתן שמסיאב (2) ובן הדדי (2).
הנצחון מקדם את החניכים של זוהר סגמן בחלק העליון של הטבלה עם 9 נקודות ומאזן שערים 13:18 בתום חמישה משחקי ליגה, כשבמחזור הבא יחכה להם משחק בית נוסף, שלישי ברציפות, נגד עירוני נשר. שעה תפורסם בהמשך.

ברגעים אלו גם משחק החוץ של קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, הסתיים בנצחון נוסף, 0:1 על מכ' נתניה, משער שכבש ליעד רמות.
הנצחון הרביעי ברציפות מעלה את החניכים של יוסי בילו אל הצמרת הגבוהה עם 16 נקודות ומאזן שערים 7:12 בתום שמונה משחקים, כשבשבת הבאה (שעה תפורסם בהמשך) הם יארחו את בני יהודה למשחק ביתי.

מוקדם יותר הבוקר ניצחה קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א עופר רוג, גם היא בפעם הרביעית ברציפות, 0:2 בחוץ את הפ' ראשל"צ, משערים שכבשו הראל לוי ואורי אביבי.
הנצחון הרביעי בארבעת משחקי הליגה מתחילת העונה שומר את החניכים של קובי ברו במקום הראשון בטבלת ליגת מרכז עם מאזן מושלם של 12 נקודות ומאזן שערים 0:10.
במחזור הבא, שיתקיים בשבת הבאה, הם יארחו את מ.ס אשדוד למשחק בית, ששעתו תפורסם בהמשך.

קבוצת ילדים א' דרום, הפועל ת"א ערן הרינג, ניצחה גם היא, בתוצאה 0:12 את שמשון ת"א בסיבוב הראשון של גביע המדינה ע"ש דוד שווייצר ז"ל, מה שמעלה את החניכים של אסף גרנשטיין לסיבוב ב'.
כבשו: אושר וקנין 4, אלכסנדר סוטסקוב 3, דניאל דרזי 3, עידו שבתאי וסהר הרשקוביץ.

גם קבוצת ילדים ב' דרום, הפועל ת"א איתי תמיר, עלתה לסיבוב הבא בגביע המדינה ע"ש שמואל סוחר ז"ל, אחרי שכאמור, ניצחה אתמול 0:6 בחוץ את הפ' רעננה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2019, 02:01 
*סוף השבוע במחלקת הנוער של הפועל ת"א: אושפיזין במתחם*

לאחר פגרת נבחרת (בהרכבה פתחו עמית מאיר, ששיחק 90 דק', ואיתמר אפרת, ששיחק 72 דק' עד שהוחלף, בהפסד הנועל את מוקדמות אליפות אירופה עד גיל 19, 2:0 להולנד. אושר דוידה שיחק 27 דקות, אחרי שנכנס כמחליף בדקה ה-63; ואופק עובדיה זומן ולא שותף) בת שלושה שבועות, חוזרת השבת (19 בחודש) קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, למשחקי הליגה, ומארחת מחר בשעה 12:00 בצהריים (כניסה חופשית) את מוליכת הטבלה, מכ' חיפה המושלמת, לקרב פסגה בין שתי הבלתי-מנוצחות, הראשונה מול השנייה, במסגרת המחזור השישי, שיתקיים במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל-אביב/יפו).
חניכיו של אורי אוזן יגיעו, כמובן, מהמקום השני בטבלה עם 13 נק' ומאזן שערים 2:10 בתום חמישה משחקי ליגה, שבאחרון מהם רשמו ניצחון רביעי ברצף, 0:2 על מכ' פ"ת משערים של דורון ליידנר ושביט מזל.
האורחים מהכרמל, כאמור, במקום הראשון בטבלת הליגה עם מאזן מושלם של 15 נק' והפרש שערים 0:16 בתום חמישה משחקים, שבאחרון מהם ניצחו 0:6 את הפ' חדרה, מרביעיית שערים של סתיו נחמני (מלך השערים של הקבוצה ושל הליגה עם 9 בסה"כ), ואחדים של לירוי גבאי ועילאי חג'ג'.
מפגש הליגה האחרון בין היריבות התקיים גם הוא בחודורוב אשתקד בסיבוב השני של הליגה, והסתיים בנצחון 1:2 אדום, משערים שכבשו אופק עובדיה ותומר גבר בפנדל, לפני שאיברהים גואברה צימק עבור האורחים.

גם כל יתר משחקי החטיבה העליונה במחלקה יערכו באותו מגרש מרכזי בחודורוב, כשלאחר משחק הנוער (בשעה 14:30 בצהריים) יחל משחקה הביתי של קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, שתארח את עירוני נשר במחזור השישי בליגה.
חניכיו של זוהר סגמן יגיעו מהמקום השישי בטבלה עם 9 נק' ומאזן שערים 13:18 בתום חמישה משחקי ליגה, שבאחרון מהם רשמו נצחון שני ברצף, 2:4 על הפ' חיפה מצמדי שערים של נתן שמסיאב ובן הדדי.
האורחים מהכרמל במקום ה-14 בטבלת הליגה עם 3 נק' ומאזן שערים 13:3 בתום חמישה משחקים, שבאחרון מהם הפסידו 5:1 למכ' ת"א.

קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, תפתח את השבת מחר כבר בשעה 09:00 בבוקר עם קרב צמרת ביתי מול בני יהודה ת"א במחזור התשיעי בליגה.
החניכים של יוסי בילו יגיעו מהמקום הרביעי בטבלה עם 16 נק' (אותו מס' כמו למוליכה, מכ' ת"א) ומאזן שערים 7:12 בתום שמונה משחקי ליגה, שבאחרון מהם רשמו נצחון רביעי ברצף, 0:1 על מכ' נתניה משער של ליעד רמות.
האורחים מהשכונה ממוקמים אחד מעל (3 בטבלת הליגה) עם אותו מס' נקודות (16), אך מאזן שערים 12:19 בתום שמונה משחקים, שאת האחרון מהם סיימו בתיקו 1:1 עם מכ' פ"ת.

את סוף השבוע יפתחו משחקי נערים ג' כבר היום (שישי, ה-18 בחודש), כשבשעה 12:00 בצהריים תארח קבוצת הדרום המושלמת, הפועל ת"א עופר רוג, את מ.ס אשדוד למשחק ביתי במחזור החמישי בליגת מרכז, אותה מוליכים החניכים של קובי ברו, כשהם במקום הראשון בטבלתה עם מאזן מושלם של 12 נק' והפרש שערים 0:10 בתום ארבעה משחקי ליגה, שבאחרון מהם רשמו נצחון רביעי ברצף, 0:2 על הפ' ראשל"צ, משערים שכבשו הראל לוי ואורי אביבי.
האורחים ממוקמים 8 בטבלת אותה ליגה, כשהם עם 6 נק' ומאזן שערים 6:11 בתום ארבעה משחקים, שבאחרון מהם הפסידו 1:0 לבני יהודה.

מיד בסיום משחק הדרום (מחר ב-14:00 בצהריים) תארח קבוצת נערים ג' צפון תארח את מ.כ נווה יוסף חיפה למשחק ביתי במחזור החמישי בליגת שרון, בטבלתה ממוקמים חניכיו של עומרי גרבאוי 11 עם 3 נק' ומאזן שערים 9:6 בתום ארבעה משחקים, שבאחרון מהם הפסידו 3:1 למכ' נתניה למרות שער של אלעד אברהם.
האורחים ממוקמים 2 בטבלת אותה ליגה, כשהם עם 10 נק' ומאזן שערים 3:12 בתום ארבעה משחקים, שבאחרון מהם ניצחו 0:5 את הפ' ניר רמה"ש.

בנוסף, תפתחנה מחר (שבת, ה-19 בחודש) גם הליגות לילדים, כשלאחר ההצלחה הגדולה במשחקי הגביע, בהם כמעט כל קבוצות המחלקה העפילנה לסיבוביהן הבאים, יעמוד במוקד משחק החוץ של קבוצת ילדים א' דרום, הפועל ת"א ערן הרינג, שבמסגרת המחזור הראשון בליגת מרכז תתארח אצל בית"ר ירושלים במגרש 2 הסינטטי העליון בבית וגן (רח' שמואל בייט 1, ירושלים) בשעה 10:30 בבוקר.
קבוצת הצפון תתארח בשעה 14:30 בצהריים אצל בית"ר טוברוק באצטדיונה (רח' היהלומן אברהמס 2, נתניה) במסגרת המחזור הראשון בליגת שרון.

קבוצת ילדים ב' דרום, הפועל ת"א איתי תמיר, תתארח אצל בני יהודה במחזור הראשון בליגת מרכז, למשחק חוץ שיחל בשעה 12:35 בצהריים, ויתקיים במגרש הסינטטי 2 בשכונת התקווה (סמטת כביר 20, תל-אביב/יפו).
קבוצת הצפון אירחה כבר אתמול (חמישי, ה-17 בחודש) את מ.ס קדימה צורן במסגרת המחזור הראשון בליגת שרון.

קבוצת ילדים ג' דרום, הפועל ת"א יאיר לרמן, תתארח מחר (שבת, ה-19 בחודש) אצל הפ' פ"ת במגרש סירקין 2 (רח' הרב עובדיה יוסף 3, פתח תקווה) למשחק חוץ במחזור הראשון בליגת מרכז, שיחל בשעה 13:00 בצהריים.
קבוצת הצפון תתארח מחר אצל מכ' נתניה במגרש שפירא (רח' דניאל 1, נתניה) למשחק חוץ במחזור הראשון בליגת שרון, שיחל בשעה 08:30 בבוקר.

קבוצת טרום א' דרום, הפועל ת"א עופרי, תארח מחר את מכ' ת"א לדרבי ביתי במחזור הראשון בליגת מרכז, שיתקיים במגרש וולפסון 3 במתחם חודורוב, ויחל גם הוא בשעה 08:30 בבוקר.
באותו המגרש תארח בסיום המשחק (שעה 10:15 בבוקר) קבוצת הצפון את מכ' חיפה במחזור הראשון בליגת שרון.

חג שמח - ובהצלחה לכל קבוצות דור העתיד האדום❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2019, 11:28 
צהריים טובים ממתחם חודורוב, כאן יצא לדרך משחקה הביתי של קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א עופר רוג, מול מ.ס אשדוד במסגרת המחזור החמישי בליגת מרכז.
החניכים של קובי ברו, שמוליכים את הטבלה במקום הראשון עם מאזן מושלם של 12 נקודות והפרש שערים 0:10 בתום ארבעה משחקי ליגה, פותחים עם עמית משיח (1, שחור) בשער; עופר גלברט (15), רועי לוי (6, קפטן), אבי תורג'מן (23) וניב צרפתי (2) בהגנה; בן רבינוביץ' (7), הראל לוי (17), עמרי יחימוביץ' (16) ונועם סנוף (8) בקישור; ושון מוסקוביץ' (14) ומילארדו אסרט (10) בחוד; תוקפים הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה) לאחר הפסד רועי לוי בהגרלה, ומוציאים את ההתמודדות לדרך לעיני כ-70 צופים מול השמינית בטבלת הליגה עם 6 נקודות ומאזן שערים 6:11 בתום ארבעה משחקים.
⚽כבר בדקה ה-2 סופגים האדומים שער ראשון העונה בנגיחה מקו החמש לכדור קרן, שהורם משמאל, אל תוך הפינה הימנית.
הפועל בפיגור 1:0 מוקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2019, 11:30 
⚽בדקה ה-26 עמרי יחימוביץ' משווה ל-1:1 בהשחלה שטוחה מקו ה-16 אלכסונית משמאל אל הקורה הימנית הרחוקה - ופנימה, לאחר שקיבל בישול עומק מדויק, ששלח לו בן רבינוביץ'❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2019, 11:37 
⚽בדקה ה-32 מהפך❗מלך השערים של הקבוצה, הראל לוי, כובש את שערו הרביעי בהפצצה מדויקת מעשרים מטרים אל תוך החיבור הימני, לאחר שקיבל בישול קצר ממי שבישל גם את השער הראשון, בן רבינוביץ'.
הפועל ביתרון 1:2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2019, 11:40 
בדקה ה-38 כובש השער הראשון, עמרי יחימוביץ', סופג כרטיס צהוב על הכשלה במרכז השדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2019, 11:57 
⏱מחצית ראשונה טובה מסתיימת ביתרון 1:2 (עמרי יחימוביץ' והראל לוי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2019, 11:59 
⏰המחצית השנייה נפתחה ללא שינויים בהרכב האדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2019, 12:10 
⚽עשר דקות בתוך המחצית השנייה, והאורחים משווים ל-2:2 בבעיטה מתוך הרחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2019, 12:21 
⚽בחלוף עשר דקות נוספות הפועל חוזרת להוביל, ועולה ליתרון 2:3, משער שכובש מילארדו אסרט בבעיטה מתוך הרחבה אל תוך פינת ימין, לאחר ששוב בן רבינוביץ' היה המבשל, בבישולו השלישי במשחק עם כדור עומק ששלח לו❗

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 18 אוקטובר 2019, 12:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2019, 12:22 
מיד לאחר השער מבצעת הפועל חילוף ראשון:
אורי עגייב (20) נכנס במקום כובש השער הראשון, עמרי יחימוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2019, 12:28 
חמש דקות חולפות, והפועל מבצעת חילוף שני:
פלג לאוה (21) נכנס במקום כובש השער השני, הראל לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2019, 12:31 
⚽חולפות חמש דקות נוספות, ואשדוד משווה ל-3:3 בבעיטה מתוך הרחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2019, 12:36 
⚽לא חולפות שתי דקות, ומבשל שלושת השערים הראשונים, בן רבינוביץ', מפציץ כדור חופשי אדיר מ-40 מטרים אלכסונית משמאל אל תוך חיבור ימין הרחוק כדי להחזיר את האדומים ליתרון, 3:4❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1076 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 36  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: