RedFox כתב:
מושקוביץ כתב:
בסוף זה עולה כסף שמישהו צריך לשלם.
ואם למי שמשלם לא בא לאשר משתמשים או בא שהפורום יהיה בגוון שחור או סתם לא מסתדר כי זה לא הדבר הכי חשוב בחיים שלו אז זה מה שיהיה.
ברור לי שהתוצאה של הדברים האלה זה שיהיו פה פחות משתמשים ופחות פעילות ואני בטוח שגם מי שמשלם מבין את זה, אבל זה לא הכסף שלי וזה לא החיים שלי. אפשר לא לאהוב את זה ואפשר לדבר על זה ואפשר לחפש אלטרנטיבות, אבל לבוא ולכתוב "ביזיון" וכיוצ"ב נראה לי לא לעניין ולא מקדם.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
זה קצת מצחיק אבל אני מניח שאם היית מחליף את "אדמין" ב-"ניסנובים" ואת "הפורום" ב-"הפועל" אז לא היית מסכים עם מה שכתבת.
בכל אופן, אני מציע לאדמין לפתוח מימון המונים על בסיס שנתי לפורום (כל אחד ישים 11 ש"ח

) ולתת סמכויות ניהול למישהו פעיל יותר.
באותה נשימה אני קורא לניסנובים לתת סמכויות ניהול למישהו שמבין בכדורגל.
היו פה הרבה תגובות שיכולתי להגיב להן, אבל בחרתי בזו בגלל ההשוואה להפועל.
לדעתי אין מקום להשוואה. הראשון זה משהו ב-DNA, משהו שגם אם רמת המעורבות והעניין תרד לקרוב לאפס כמו אצלי למשל, עדיין זה משהו שתמיד יהיה חלק מאיתנו ברמה מסויימת ואפילו שאנשים אחרים הם הבעלים אין להם זכות לעשות עם הדבר הזה מה שבזין שלהם ולקבור אותו.
והשני זה קבוצת כדורגל.
סתם, השני זה פורום מסריח באינטרנט. זה עסק של הבעלים שלו מה הם עושים עם הפלטפורמה הזאת ויש לזה אפס השפעה אמיתית על החיים של כולנו. היה נחמד אם היו מתחזקים את זה קצת יותר מ-KTLO אבל לא בשביל שאני אחשוב שזה בזיוני.