תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 18:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1076 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 36  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחלקת הנוער - עונת 2019/2020 (אשכול ע"ש 'הדובר')
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2019, 13:03 
⏱בסיום המשחק רושמת קבוצת הנוער, הפועל תל אביב ניסנוב, את ניצחונה השלישי ברציפות, 0:4 על הפ' ניר רמה"ש בקרב הצמרת, ומעפילה על חשבונה אל המקום השני בטבלת הליגה עם 10 נקודות ומאזן שערים 2:8 בתום ארבעה משחקים.
כבשו: אושר דוידה (7', בישל: שביט מזל), שביט מזל (45', בישל: אושר דוידה), אילי טמם (73', בישל: עמית מאיר) ומשה סבן (85').
שיחקו: עידו שרון; איתמר אפרת, עילי קרספי, דורון ליידנר; טום אחי מרדכי; שי אייזן, עמית מאיר (80' - יואב צור), אילי טמם⚽ (74' - משה סבן⚽); אופק עובדיה (87' - עדן סילם), שביט מזל⚽ (87' - סער זהירה) ואושר דוידה⚽ (80' - אסיל כנעאני).
הוצהבו: אילי טמם, משה סבן ואסיל כנעאני.
שפט: גל דסקל.
צפו: כ-90 בחודורוב, תל-אביב/יפו.
במחזור הבא, שיתקיים בשבת ה-28, תתארח הקבוצה אצל האלופה, מכ' פ"ת, למשחק חוץ קשה, ששעתו תפורסם בהמשך השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2019, 13:24 
יצא לדרך משחקה הביתי של קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין (באדום מלא), מול בית"ר ירושלים (בצהוב מלא) במסגרת המחזור החמישי בליגה.
החניכים של יוסי בילו, שבמקום העשירי בטבלה עם 4 נקודות ומאזן שערים 6:6 בתום ארבעה משחקי ליגה, פותחים עם שלו מנחם (1, שחור) בשער; אמיר אלה (3), אור ישראלוב (4, קפטן), בהאא עשור (14) ועמית בזיס (6) בהגנה: ליאו בנבניסטי (77), לידן סולימנוב (11), רועי אלקוקין (18) ואיתן מהלל (9) בקישור; ורוני בדלר (7) ועילי צעירי (16) בחוד; תוקפים הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה), ומוציאים את ההתמודדות לדרך לעיני כ-80 צופים מול הקבוצה שבמקום ה-15 ולפני אחרון בטבלת הליגה, ללא נקודות ועם מאזן שערים 17:3 בתום ארבעה משחקים.

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 21 ספטמבר 2019, 14:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2019, 13:29 
⚽בדקה ה-22 הפועל זוכה לפנדל לאחר נגיעת יד בית"רית ברחבה, ואיתן מהלל בועט אותו מדויק אל תוך הרשת כדי להעלות את האדומים ליתרון 0:1❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2019, 13:51 
⏱המחצית הראשונה מסתיימת ביתרון 0:1 (איתן מהלל בפנדל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2019, 14:02 
⏰המחצית השנייה נפתחה ללא שינויים בהרכב האדום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2019, 14:10 
תריסר דקות בתוך המחצית השנייה, והפועל מבצעת חילוף ראשון:
יהלי לביא (10) נכנס במקום בהאא עשור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2019, 14:14 
ארבע דקות חולפות, והפועל מבצעת חילוף שני:
שגיא גניס (28) נכנס במקום עילי צעירי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2019, 14:19 
חולפות שלוש דקות נוספות, והפועל מבצעת שני חילופים נוספים:
תאי עאבד (15) ואופק ליליוס (8) נכנסים במקום רועי אלקוקין ולידן סולימנוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2019, 14:25 
⚽חמש דקות חולפות, ויהלי לביא המחליף מכפיל את היתרון האדום בבעיטה מתוך הרחבה לאחר בישול עומק ארוך של אמיר אלה❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2019, 14:34 
⚽לא עוברות שתי דקות, והירושלמים מצמקים ל-2:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2019, 14:35 
שבע דקות לסיום, והפועל מבצעת חילוף חמישי:
ניסן רוזילוב (5) נכנס במקום רוני בדלר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2019, 15:48 
⏱בסיום המשחק מנצחת קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, 1:2 את בית"ר ירושלים, משערים שכבשו איתן מהלל ויהלי לביא.
הנצחון מקדם את החניכים של יוסי בילו אל מרכז הטבלה עם 7 נקודות ומאזן שערים 7:8 בתום חמישה משחקי ליגה, כשבשבוע הבא הם יתארחו למשחק חוץ אצל הפ' ר"ג במחזור השישי, ששעתו תפורסם בהמשך השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחלקת הנוער - עונת 2019/2020 (אשכול ע"ש 'הדובר')
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2019, 19:32 
סופ"ש מושלם

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2019, 19:53 
זה אמנם מאוד מוקדם, אבל פתיחת העונה הזו בעיני מראה את מה שאני ואחרים אמרנו בעונה שעברה - שנתון מאוד מוכשר שבעונה שעברה היה צעיר מדי מכדי להתמודד בצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2019, 22:26 
במשחק שנעל את השבת, פתחה קבוצת נערים ג' צפון את עונתה בהפסד 2:0 לבית"ר טוברוק במחזור הראשון של הליגה.
בשבוע הבא תנסה הקבוצה תנסה לרשום ניצחון בכורה, כשתתארח למשחק חוץ אצל הפ' קרית אונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2019, 13:18 
אורביט כתב:
⏱בסיום המשחק רושמת קבוצת הנוער, הפועל תל אביב ניסנוב, את ניצחונה השלישי ברציפות, 0:4 על הפ' ניר רמה"ש בקרב הצמרת, ומעפילה על חשבונה אל המקום השני בטבלת הליגה עם 10 נקודות ומאזן שערים 2:8 בתום ארבעה משחקים.
כבשו: אושר דוידה (7', בישל: שביט מזל), שביט מזל (45', בישל: אושר דוידה), אילי טמם (73', בישל: עמית מאיר) ומשה סבן (85').
שיחקו: עידו שרון; איתמר אפרת, עילי קרספי, דורון ליידנר; טום אחי מרדכי; שי אייזן, עמית מאיר (80' - יואב צור), אילי טמם⚽ (74' - משה סבן⚽); אופק עובדיה (87' - עדן סילם), שביט מזל⚽ (87' - סער זהירה) ואושר דוידה⚽ (80' - אסיל כנעאני).
במחזור הבא, שיתקיים בשבת ה-28, תתארח הקבוצה אצל האלופה, מכ' פ"ת, למשחק חוץ קשה, ששעתו תפורסם בהמשך השבוע.

משחק שני שאני מאד נהנה מליידנר. הוא שנה ראשונה בנוער?

ועמית מאיר גם כן מרשים מאד בחכמת משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2019, 16:29 
נועם שחם כתב:
אורביט כתב:

כן. הוא עלה מנערים א'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2019, 06:53 
*סוף השבוע במחלקת הנוער של הפועל תל אביב: פתח תקווה*

לאחר סופ"ש של נצחונות יעמוד במוקד השבת (28 בספטמבר) משחק החוץ של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, שתתארח אצל האלופה המכהנת, מכ' פ"ת, במסגרת המחזור החמישי בליגה.
המשחק יתקיים במגרש מכבי הסינטטי (רח' מרדכי בן דרור 1) בפתח תקווה, ויחל בשעה 10:30 בבוקר.
חניכיו של אורי אוזן, שיגיעו מהמקום השני בטבלה עם 10 נקודות ומאזן שערים 2:8 בתום ארבעה משחקי ליגה, ינסו לרשום נצחון רביעי ברציפות, לאחר שהביסו 0:4 את הפ' ניר רמה"ש משערים של אושר דוידה, שביט מזל, אילי טמם ומשה סבן.
המארחים מאם המושבות יגיעו מהמקום העשירי בטבלת הליגה עם 5 נקודות ומאזן שערים 6:5 בתום ארבעה משחקים, שאת האחרון מהם סיימו בתיקו 0:0 עם הפ' חדרה.
המפגש האחרון בין היריבות התקיים גם הוא במגרש מכבי פ"ת, והסתיים בהפסד אדום של 4:1 למרות שער יתרון של אושר דוידה, לפני שעמנואל מווידה (2), ארד בר ודן כדורי הפכו את התוצאה עבור המקומיים, ונתנו את האות לחגיגות האליפות, אשר הבטיחו רשמית למארחת.

את בוקר השבת מחר יפתח משחק החוץ של קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, שתתארח אצל בית"ר טוברוק במסגרת המחזור השלישי בליגה.
המשחק יתקיים באצטדיון טוברוק (רח' היהלומן אברהמס 2) נתניה, ויחל בשעה 09:00 בבוקר.
חניכיו של זוהר סגמן, שיגיעו מהמקום החמישי בטבלה עם 3 נקודות ומאזן שערים 4:6 בתום שני משחקי ליגה, ינסו להמשיך במומנטום לאחר הנצחון 2:5 על מ.ס אשדוד, משלושער שכבש עומר סניור, וצמד שהוסיף נתן שמסיאב.
המארחים מבירת השרון יגיעו מהמקום הלפני אחרון בטבלת הליגה, כשהם עדיין עם 0 נקודות ומאזן שערים 4:2, לאחר שהפסידו גם במחזור השני, 2:1 למכ' ת"א.

משחקי הסופ"ש ייפתחו כבר היום (שישי, ה-27 בחודש), עם קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, שתתארח אצל הפ' ר"ג למשחק חוץ במסגרת המחזור השישי בליגה.
המשחק יתקיים במגרש השקמה (רח' אחד העם 8) ברמת גן, ויחל בשעה 16:30 אחה"צ.
חניכיו של יוסי בילו, שבמקום התשיעי בטבלה עם 7 נקודות ומאזן שערים 7:8 בתום חמישה משחקי ליגה, ינסו לחבר רצף שני נצחונות לאחר ה-1:2 על בית"ר י-ם משערים של איתן מהלל ויהלי לביא.
המארחים יגיעו מהמקום ה-13 בטבלת הליגה עם 4 נקודות ומאזן שערים 9:5 בתום חמישה משחקים, לאחר שהפסידו 3:0 למכ' פ"ת.

גם קבוצות נערים ג' תצאנה למשחקי חוץ מחר (שבת, ה-28 בחודש), במחזור השני, כשבליגת שרון קבוצת הצפון של עמרי גרבאוי (לאחר שהפסידה 2:0 לבית"ר טוברוק במחזור הפתיחה, מה שממקם אותה 14 בטבלה עם 0 נקודות) תתארח אצל הפ' קרית אונו (לאחר שסיימה בתיקו 0:0 עם הפ' רמה"ש, מה שממקם אותה נקודה אחת מעל בטבלה) בשעה 13:50 בצהריים (המגרש העירוני בקרית אונו, רח' קפלן 56); ואילו קבוצת הדרום, הפועל ת"א 'עופר רוג' של קובי ברו (לאחר שניצחה 0:2 את מכ' הרצליה משערים של הראל לוי ומיליארדו אסרט), תנעל את השבת בשעה 16:00 אחה"צ (במגרש הסינטטי החדש בשד' צה"ל 5, קרית גת) אצל עירוני קרית גת (שהפסידה 6:1 לבני יהודה במחזור הפתיחה, מה שממקם אותה 14 עם 0 נקודות) במסגרת המחזור השני בליגת מרכז.

שבת שלום, ובהצלחה לכל קבוצות דור העתיד האדום❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2019, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אורביט כתב:

עמית מאיר בהחלט מרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2019, 15:48 
אחר צהריים טובים ממגרש השקמה ברמת גן, כאן יצא לדרך משחק החוץ של קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין (בלבן מלא), אצל הפ' ר"ג (בפסי אדום-שחור) במסגרת המחזור השישי בליגה.
החניכים של יוסי בילו, שבמקום התשיעי בטבלה עם 7 נקודות ומאזן שערים 7:8 בתום חמישה משחקי ליגה, עולים עם שלו מנחם (1, כחול) בשער; אמיר אלה (3), אור ישראלוב (4, קפטן), ליאו בנבניסטי (77) ועמית בזיס (6) בהגנה; לידן סולימנוב (11), איתן מהלל (9), אילי צעירי (16) ורוני בדלר (7) בקישור; ויהלי לביא (10) ושגיא גניס (28) בחוד; ותוקפים צפונה לאחר נצחון אור ישראלוב בהגרלה.
המארחים, שבמקום ה-13 בטבלת הליגה עם 4 נקודות ומאזן שערים 9:5 בתום חמישה משחקים, מוציאים את ההתמודדות לדרך לעיני כ-90 צופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2019, 16:03 
⚽בדקה ה-28 יהלי לביא נוגח את התל-אביבים ליתרון של 0:1 מתוך הרחבה למשקוף ופנימה, לאחר הרמת בישול מאגף שמאל, שקיבל מאמיר אלה❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2019, 16:09 
⚽בדקה ה-35 שגיא גניס מכפיל את היתרון התל-אביבי, כשמגלגל שטוח מתוך הרחבה אל תוך הפינה הימנית, לאחר שקיבל בישול עומק מדויק מרוני בדלר, 0:2❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2019, 16:21 
⏱מחצית ראשונה טובה מסתיימת ב-0:2 תל-אביבי (יהלי לביא ושגיא גניס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2019, 16:31 
⏰הפועל פותחת את המחצית השנייה ללא שינויים בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2019, 16:43 
❎⚽❎חמש דקות בתוך המחצית השנייה נפסל שער של אילי צעירי, ועדיין 0:2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2019, 16:50 
חמש דקות חולפות, והפועל מבצעת שני חילופים ראשונים:
תאי עאבד (15) נכנס במקום אילי צעירי,
ויהב חנגרי (20) נכנס במקום שגיא גניס, כובש השער השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2019, 16:58 
כעבור חמש דקות נוספות מבצעת הפועל חילוף שלישי:
רועי אלקוקין (18) נכנס במקום לידן סולימנוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2019, 17:11 
לפני תוספת הזמן מבצעת הפועל חילוף רביעי:
חנן לוי (2) נכנס במקום רוני בדלר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2019, 17:31 
⏱בסיום המשחק רושמת קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, נצחון שני ברציפות, 0:2 בחוץ על הפ' ר"ג, משערים שכבשו יהלי לביא ושגיא גניס.
הנצחון מעלה את הקבוצה זמנית אל המקום השישיי בטבלת הליגה, כשהם עם 10 נקודות ומאזן שערים 7:10 בתום שישה משחקים.
במחזור הבא, שיתקיים בשבת ה-5 באוקטובר, יארחו החניכים של יוסי בילו את הפ' ניר רמה"ש, למשחק ביתי ששעתו תפורסם בהמשך השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2019, 09:36 
בוקר טוב ממגרש מכבי פתח תקווה, כאן יצא לדרך משחק החוץ של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (באדום מלא), אצל מכ' פ"ת (בלבן מלא) במסגרת המחזור החמישי בליגה.
החניכים של אורי אוזן, שבמקום השני בטבלה עם 10 נקודות ומאזן שערים 2:8 בתום ארבעה משחקי ליגה, עולים עם עידו שרון (55, אפור) בשער; דורון ליידנר (16), עילי קריספי (22), טום אחי מרדכי (20) ואיתמר אפרת (23) בהגנה; עמית מאיר (10), שי אייזן (6, קפטן) ואילי טמם (18) בקישור; ושביט מזל (7), אופק עובדיה (9) ואושר דוידה (8) בחוד; ותוקפים צפונה לאחר נצחון שי אייזן בהגרלה.
המארחים, שבמקום העשירי בטבלת הליגה עם 5 נקודות ומאזן שערים 6:5 בתום ארבעה משחקים, מוציאים את ההתמודדות לדרך לעיני כ-130 צופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1076 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 36  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: