redrony כתב:
bruno conti כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
לא רק אתמול .עוד מהעונה שעברה הפועל יוצאת בהמון משחקים קבוצה אחרת לגמרי במחצית, אין לי הסבר לזה.
נכון, זה מאוד מוזר ובגלל זה אני חושב שזו בעיה מנטאלית, במיוחד שיורדים ביתרון.
ואני שוב חוזר, אני חושב שחצי ראשון הפועל נראו בסה"כ בסדר. לא יודע מה היה קורה אם ממול היתה קבוצה חזקה יותר. אבל בחצי הראשון בעיקר ראו את הבעיה הפרסונלית: עידן כהן וחוסר של קשר התקפי וחלוץ.
חצי שני זה כבר היה כדורגל של אסי דומב ומנדיונדו. אם הפועל בבית לא יכולים לעמוד מול לחץ של נס ציונה (שגם, זה לא באמת היה לחץ) אז אין לאביטן ולהפועל מה לחפש בליגה הזו
מה זה בעיה מנטאלית?
הכל מתנקז לאימון שיטתיות והטמעתם על כר הדשא,מנטליות זה הבסיס להכל וזה חלק מהבעיות אבל פחות קשור לשחקנים אלא למאמן שלא מצליח להרים אותם,ולהביא הלכה למעשה את משנתו.
למה זה לא קורה? התשובה ברורה,כנל לגבי העונה שעברה בהמשך להודעה של שחר.
נכון, אבל השאלה למה הפועל נראו ככה בחצי השני. יש 3 אופציות:
1. אנחנו באמת פח ותלויים לגמרי בקבוצה השניה ושהם קצת יצאו החוצה בפיגור כל התחלואים יצאו החוצה
2. המאמן אמר ללכת אחורה
3. משהו במנטליות של השחקנים כאשר מובילים 0:1 ויש ירידת מתח בהפסקה עושה להם סוויץ' בראש.
הרב פה הולכים על אופציה מספר 1. יכול להיות, אבל גם נגד אשדוד היו דקות טובות של לחץ על היריב. אני מניח שזה איזה מיקס של 1 ו 3. אבל בלי קשר, הקבוצה של רפואה היתה הרבה יותר קשוחה באמצע, זה אין מה לדבר בכלל.
כל הסעיפים שלך מתנקזים לשורה תחתונה אחת והיא שמדובר בקבוצה לא מאומנת.
עכשיו תבוא ותגיד לי שרמת רוב המאמנים בארץ אותו דבר(נמוכה) ולמה אחרים מבליםים בקבוצות השונות
ולא אצלנו,הרי גם ניסו הצליח בחדרה...
התשובה היא שלאמן מועדון כמו הפועל זה לא דבר קל כל שכן להצליח בו.
הדרך היחידה של הניסנובים להגיע לסוג של נחלה בהפועל זה להביא איש מקצוע רציני,סמכותי,
עם נסיון במועדונים בסדר גודל כזה,שיידע מעבר לפן המקצועי לנטרל רעשים ולייצב משהו לטווח ארוך,
ולא שכל נצחון או הפסד יטלטלו את הספינה ימינה ושמאלה.
זו הסיבה שאני טוען כל הזמן שכל מה שקורה כרגע זה סתם טחינת מים.
ברגע שהם יבינו את זה יהיה יותר טוב,לצערי לא רואה את זה קורה.