תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 214 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סטפן ספירובסקי
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 09:40 
שחקן שלא שיחק 11 חודש, אל תצפו ליותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
הניסנובס ישלמו פיצוי עבור שחקן ביום שחמורים יפתחו כנפיים ויעופו בשמיים. או חלילה מאיזה הלצהיימר שיתפתח.

לספירובסקי יש חוזה שמסתיים בסוף העונה הזו.
כאמור, בשני המשחקים האחרונים של פרנצווארוש הוא לא נכלל בסגל הקבוצה.
להערכתי, עושים עלינו תרגיל ביחסי ציבור, ולא רק שלא יצטרכו לשלם עבור השיחרור שלו, אלא המו"מ הוא על ההשתתפות של פרנצווארוש בשכר שלו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 10:52 
סטפן ספירובסקי Stefan Spirovski - יליד יוגוסלביה ז"ל, לאחר המלחמה הפך למקדוני ולאחרונה לצפון מקדוני.
אין אותיות נחות, אין סימנים מוזרים מעל האותיות, אין סיפורי מלחמה מזעזעים. ממש בלאי.
ציון 5 בסולם דינו וגם זה רק בגלל מקדוניה והגול נגד מכ' :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
הוא יותר קרוב לטלקיסקי וחבריי מדינתו מאשר לולאדימיר יוגוביץ' קשר סרבי במיל', וחבריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 11:40 
נועם שחם כתב:

מתאים יופי להפועל "בית ההבראה לשיקום פצועים" תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 12:36 
ניסו לא רוצה לבחון אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
dino כתב:
הניסנובס ישלמו פיצוי עבור שחקן ביום שחמורים יפתחו כנפיים ויעופו בשמיים. או חלילה מאיזה הלצהיימר שיתפתח.

לספירובסקי יש חוזה שמסתיים בסוף העונה הזו.
כאמור, בשני המשחקים האחרונים של פרנצווארוש הוא לא נכלל בסגל הקבוצה.
להערכתי, עושים עלינו תרגיל ביחסי ציבור, ולא רק שלא יצטרכו לשלם עבור השיחרור שלו, אלא המו"מ הוא על ההשתתפות של פרנצווארוש בשכר שלו בהפועל.

תעשו פרצוף מופתע.
ONE: "כעת נציגיו פועלים על מנת לסגור את הפיצוי שיקבל מקבוצתו ההונגרית פרנצווארוש, שכבר הגיעה להסכמות מול האדומים על כך שתתיר את חוזהו."
https://www.one.co.il/Article/343029.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 12:54 
תנו לי לנחש- מחכים לפריצת דרך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 12:56 
מה הבעיה? השחקן שוחרר, אבל הוא רוצה כסף על פיצויים מקבוצתו, אנחנו לא צריכים לשלם שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 12:59 
נועם שחם כתב:

להגיד לא שיחק 11 חודש זה די דמגוגיה, הייתה פגרה של איזה 4 חודשים באמצע. בתכלס הוא סיים את העונה שעברה בנובמבר. את העונה הזו הוא פתח עם הקבוצה שלו, כבר הספיק לשחק והוא גם בסגל של הנבחרת שלו. כלומר הוא כנראה כשיר ובכושר משחק.
בסך הכל ממה שהצלחתי לדלות מדובר בשחקן די טכני ביחס לעמדה שלו (כפי שניתן לראות בגול שהעלו פה קודם). הוא קשר אחורי אבל יכול לשחק גם בעמדה קדמית יותר. שחקן יחסית גבוה (1.85) שזה בכל מקרה חיובי לקבוצת הגמדים שלנו ואולי גם מעורר תקווה לגבי היכולות ההגנתיות שלו.
בסופו של דבר לפני שנתיים הוא נרכש בחצי מיליון יורו מה שאומר שאלמלא הפציעה שלו הוא כנראה לא היה מגיע לפה.
הרקורד טוב ובניגוד לרוג'ר שהגיע לפה בגיל 32 (והיה שחקן שמאוד תלוי ביכולות הפיזיות שלו), הוא בסך הכל בן 29. נקווה שהוא באמת התאושש מהפציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
נוטה ומאוד רוצה להסכים איתך הוקיץ'. גם מברך על כך שסוף סוף מביאים שחקן ששיחק כדורגל במקומות יותר מפותחים מויטנאם או הונדורס וזה כבר שיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
יבקיע שלושער נגד ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
יבקיע שלושער נגד ישראל

ואז ילך למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 15:18 
הוקיץ' כתב:
נועם שחם כתב:

להגיד לא שיחק 11 חודש זה די דמגוגיה, הייתה פגרה של איזה 4 חודשים באמצע. בתכלס הוא סיים את העונה שעברה בנובמבר. את העונה הזו הוא פתח עם הקבוצה שלו, כבר הספיק לשחק והוא גם בסגל של הנבחרת שלו. כלומר הוא כנראה כשיר ובכושר משחק.
בסך הכל ממה שהצלחתי לדלות מדובר בשחקן די טכני ביחס לעמדה שלו (כפי שניתן לראות בגול שהעלו פה קודם). הוא קשר אחורי אבל יכול לשחק גם בעמדה קדמית יותר. שחקן יחסית גבוה (1.85) שזה בכל מקרה חיובי לקבוצת הגמדים שלנו ואולי גם מעורר תקווה לגבי היכולות ההגנתיות שלו.
בסופו של דבר לפני שנתיים הוא נרכש בחצי מיליון יורו מה שאומר שאלמלא הפציעה שלו הוא כנראה לא היה מגיע לפה.
הרקורד טוב ובניגוד לרוג'ר שהגיע לפה בגיל 32 (והיה שחקן שמאוד תלוי ביכולות הפיזיות שלו), הוא בסך הכל בן 29. נקווה שהוא באמת התאושש מהפציעה.

למה זו דמגוגיה? אני רק מתייחס לעובדות. אם הוא חזר להתאמן ביולי זה מצויין, מן הסתם אין לי את הנתון הזה.

מבחינת כשרון ורקורד, נראה בסדר גמור, בסופו של דבר זה בעיקר ענין של כשירות פיזית וכושר משחק ולא צריך לטמון את הראש בחול. מן הבחינה הזו זה הימור, נקווה שמוצלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 16:08 
זו דמגוגיה כי אתה מציג את העובדות (גם לא בדיוק, הוא שיחק ממש לא מזמן, אבל נניח) אבל בצורה שלא נותנת תיאור מלא של המציאות. זה כמו שהייתי אומר לפני המשחק מול נתניה: "אל תצפו הרבה מבוזגלו, הוא לא שיחק משחק רשמי כבר כמעט ארבעה חודשים". גם זו עובדה.
כפי שכתבתי, עצם העובדה שממש לא מזמן הוא שיחק 90 דקות (ואף כבש) וגם זומן לנבחרת, כבר בעיני משנה את התמונה. האם זה מבטיח הצלחה? כמובן שלא, אבל זה לא כאילו אנחנו לוקחים שחקן מבית לוינשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2019, 17:16 
אם כבר אתה מתעקש אז עברו בערך תשעה חודשים מהמשחק האחרון לפני הפציעה עד שחזר לשחק.
הרבה סימני שאלה סביב הכשירות, אבל כשמרגילים אותך למהגרי עבודה מהרפובליקה הדומיניקנית, כל מקדוני עם חצי ברך נשמע פתאום החתמת העונה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
בנתיים יש דעות חלוקות בין האתרים.
Sport1 טוענים שישנה בעיה עם זה שקבוצתו ההונגרית דורשת פיצוי כספי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
גבאור הולמאי הבא ..
בכל מקרה דור פרץ ידאג להשבית אותו הערב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 09:43 
המועדון שלו ניסה לשחרר אותו? או שסתם מנחשים שהן יסכימו להפטר ממנו בחינם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
הם רוצים כסף?????????
למה אף אחד לא מספר לנו את זה???????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:
המועדון שלו ניסה לשחרר אותו? או שסתם מנחשים שהן יסכימו להפטר ממנו בחינם?

הם אומרים שעל סמך זה שהוא מסיים חוזה אז הם יהיו לחוצים.
העניין הוא שמספיק שתהיה עליו עוד הצעה אחרת אז ההימור הלא חכם ייכשל.
ואז יהיה לנו מעט זמן למצוא תחליף הולם שלא מהונדורס בן 18

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
העניין הוא שכשאתה:
משחרר את הקשר האחורי שלך (ומודיע את זה לכולם)
ומסכם עם שחקן תחת חוזה
ברור שאתה נתון לסחיטה.

אבל זה לא חדש, אנחנו אלופים במו"מ.
את אותה טקטיקה עשו עם ג'ראפי, אלוהה, וגם עם כנאנה.
זו אסטרטגיית מו"מ הגרועה ביותר שראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 10:40 
הוקיץ' כתב:
זו דמגוגיה כי אתה מציג את העובדות (גם לא בדיוק, הוא שיחק ממש לא מזמן, אבל נניח) אבל בצורה שלא נותנת תיאור מלא של המציאות. זה כמו שהייתי אומר לפני המשחק מול נתניה: "אל תצפו הרבה מבוזגלו, הוא לא שיחק משחק רשמי כבר כמעט ארבעה חודשים". גם זו עובדה.
כפי שכתבתי, עצם העובדה שממש לא מזמן הוא שיחק 90 דקות (ואף כבש) וגם זומן לנבחרת, כבר בעיני משנה את התמונה. האם זה מבטיח הצלחה? כמובן שלא, אבל זה לא כאילו אנחנו לוקחים שחקן מבית לוינשטיין.

אתה מביא שחקן שלא שיחק כמעט עונה שלמה, זו עובדה, לא פרשנות. כל היתר זו כבר פרשנות וכל אחד יכול לפרש לפי הבנתו ונסיונו.

הנסיון שלי הוא שאחרי הפוגה כזו, לוקח הרבה מאד זמן לחזור לכושר משחק, ויש שחקנים שלא מצליחים בכלל לחזור ליכולת שקדמה לפציעה. זה לא אומר שספירובסקי לא יצליח, אבל נדמה לי שזה לגיטימי להיות סקפטי במצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 12:28 
המצב הכלכלי שלנו מחייב השקעה בשחקנים זרים מוכחים שאולי יאפשרו לנו למצוא ערך בסגל הקיים ו/או בשחקנים ישראלים עם חוזים טובים.
הניסנובים מזכירים לי קצת את דונלד סטרלינג שהיה הבעלים הכי גרוע בכדורסל. חוסר רצון משווע להשקיע בקבוצה ולהעלות את ערכה והתייחסות לשחקנים כמו סחורה בשוק. בסופו של דבר הם זורקים כסף בלי סוף לפח ובחלק מהמקרים עוד יסבכו את הפועל בבוררויות חוזה בינ"ל. אני באמת לא מבין איך הם שומרים על ההון שלהם, אם הם מבצעים מהלכים כל כך לא ראציונאלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 12:32 
מה הטעם לענות אם אתה לא טורח להתייחס? אתה יכול להמשיך לכתוב עד מחר שמדובר בעובדות, בפועל לא רק שאלו עובדות חלקיות הן גם לא מדויקות.
ומתי כתבתי שאסור להיות סקפטיים? גם אני מודאג לגבי נושא הכשירות (אם כי מה שאתה כותב בנוגע לחזרה לכושר לא מדויק בלשון המעטה), אני רק חושב שצריך להסתכל על התמונה המלאה.

בכל מקרה, ראיתי שוב את שני המשחקים של פרנצווארוש מול מכבי בעונה שעברה בניסיון להתרשם ממנו. צריך להגיד שהיה קצת קשה להתרשם כי הם כמעט לא ניסו להניע כדור משום מה ובעיקר העיפו כדורים קדימה למרות שיש להם כמה שחקנים לא רעים בכלל.
מההתרשמות שלי מדובר בשחקן עם טכניקה יפה מאוד. הנגיעה שלו בכדור טובה, הוא מוסר מדויק ולכל כדור אצלו יש כתובת (ממעט להעיף כדורים סתמיים קדימה). מבחינה הגנתית היו לו כמה חילוצים לא רעים וכמה סגירות יפות, אבל קשה להגיד שהוא היה מאוד דומיננטי. בעיקר הוא היה אחראי, לא הפקיר את העמדה שלו ולא יצא יותר מדי קדימה. למעשה הוא שיחק ליד סוג של תואם בואטנג, כלומר קשר אמצע קטן וזריז שהולך לעומק, ומהבחינה הזו אני חושב שסגנונית לפחות הוא מתאים למה שאנחנו מחפשים.
בשורה התחתונה מדובר בשחקן שקט, לטוב ולרע. יותר בסגנון של הולמאי מאשר קלאודמיר לצורך העניין. אני חושב שבכל הנוגע להנעת כדור הוא יהיה שיחוק, השאלה היא יותר לגבי התרומה ההגנתית שלו וכמובן איך הוא חוזר מהפציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא שיחק בקבוצה שמעיפה כדורים קדימה ולא מניעה כדור אז הוא כבר רגיל לשיטה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 13:11 
הוקיץ' כתב:
מה הטעם לענות אם אתה לא טורח להתייחס? אתה יכול להמשיך לכתוב עד מחר שמדובר בעובדות, בפועל לא רק שאלו עובדות חלקיות הן גם לא מדויקות.
ומתי כתבתי שאסור להיות סקפטיים? גם אני מודאג לגבי נושא הכשירות (אם כי מה שאתה כותב בנוגע לחזרה לכושר לא מדויק בלשון המעטה), אני רק חושב שצריך להסתכל על התמונה המלאה.

בכל מקרה, ראיתי שוב את שני המשחקים של פרנצווארוש מול מכבי בעונה שעברה בניסיון להתרשם ממנו. צריך להגיד שהיה קצת קשה להתרשם כי הם כמעט לא ניסו להניע כדור משום מה ובעיקר העיפו כדורים קדימה למרות שיש להם כמה שחקנים לא רעים בכלל.
מההתרשמות שלי מדובר בשחקן עם טכניקה יפה מאוד. הנגיעה שלו בכדור טובה, הוא מוסר מדויק ולכל כדור אצלו יש כתובת (ממעט להעיף כדורים סתמיים קדימה). מבחינה הגנתית היו לו כמה חילוצים לא רעים וכמה סגירות יפות, אבל קשה להגיד שהוא היה מאוד דומיננטי. בעיקר הוא היה אחראי, לא הפקיר את העמדה שלו ולא יצא יותר מדי קדימה. למעשה הוא שיחק ליד סוג של תואם בואטנג, כלומר קשר אמצע קטן וזריז שהולך לעומק, ומהבחינה הזו אני חושב שסגנונית לפחות הוא מתאים למה שאנחנו מחפשים.
בשורה התחתונה מדובר בשחקן שקט, לטוב ולרע. יותר בסגנון של הולמאי מאשר קלאודמיר לצורך העניין. אני חושב שבכל הנוגע להנעת כדור הוא יהיה שיחוק, השאלה היא יותר לגבי התרומה ההגנתית שלו וכמובן איך הוא חוזר מהפציעה.

כנראה לא שמת לב, אבל אני לא מגיב פה על תקן זה שאחראי להביא ידיעות חדשותיות. את העובדות המדוייקות כל אחד יכול לקרוא. ההתייחסות שלי הייתה בהקשר של הבעייתיות בהחתמת שחקן שנעדר כמעט כל העונה שעברה. אני הייתי מעדיף שיביאו שחקן ששיחק באופן סדיר. נשאר רק לקוות שעשה הכנה טובה לעונה ושחזר לכושר משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 14:18 
לא הבנתי מה הקשר. אתה כתבת משהו בתור איזו עובדה, אני עניתי לך שזו תמונה חלקית בלבד. זה הכל.
אתה רוצה להתייחס רק לחלק מהעובדות ולהיות מודאג? סבבה. אני חושב שהתמונה המלאה נותנת גם סיבות לאופטימיות.
נקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
הם מתכוונים לשלם פיצוי להונגרים או לא?
שלא יערבבו אותנו. ספירובסקי ספירובסקי ובסוף נקבל וולקאם לשקלוחצינסקי הזול הרבה יותר, שניסו אביטן עקב אחריו מאז שהיה ילד בגן חובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2019, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
מכל מיני ציוצים שראיתי בטוויטר מסתבר שיש בהונגריה תקרה של 10 שחקנים לא הונגרים שקבוצה יכולה לרשום (לא יודע אם זה נכון, לא מצאתי לזה סימוכין).
המאמן שהביא אותו במקור הוא לא המאמן הנוכחי וכמובן הפציעה - אלו הובילו לדרך שלו החוצה ואלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 214 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: