תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 19:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2019, 09:33 
אבל אני רוצה עם ראשידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2019, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
אבל אני רוצה עם ראשידה.
אבל אני רוצה עם אמא שלך

(אחד המשחקים המשעממים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2019, 09:52 
סומך כתב:
JR12 כתב:
אבל אני רוצה עם ראשידה.
אבל אני רוצה עם אמא שלך

(אחד המשחקים המשעממים)

וואלה אני אעשה מה שאני יכול כדי שאתה תשלם על ההודעה הזאת
עדיף שלא תגיב יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2019, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
סומך כתב:
JR12 כתב:
אבל אני רוצה עם ראשידה.
אבל אני רוצה עם אמא שלך

(אחד המשחקים המשעממים)

עדיף שלא תגיב יותר
אתה מוזמן למצוץ לי, או ללמוד לנהל דיון מתורבת עם אנשים בדיעות שונות משלך

אני בסך הכל עניתי לך באותה מטבע שאתה עונה פה. לא הוספתי כלום משלי, רק שיחקתי אתך את המשחק שאת הכללים שלו אתה קבעת.

נערך לאחרונה על ידי סומך בתאריך 16 אוגוסט 2019, 10:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2019, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
סומך כתב:
JR12 כתב:
אבל אני רוצה עם ראשידה.
אבל אני רוצה עם אמא שלך

(אחד המשחקים המשעממים)

עדיף שלא תגיב יותר
אגב, אם היה אדמין מתפקד לפורום הזה אתה אמור להיות מורחק על איום מפורש על משתמש אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2019, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
סומך כתב:
JR12 כתב:
אבל אני רוצה עם ראשידה.
אבל אני רוצה עם אמא שלך

(אחד המשחקים המשעממים)

עדיף שלא תגיב יותר

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2019, 13:02 
JR12 כתב:
לך תשתחווה לנשיא ערב הסעודית עם אובמה ואל תזיין לנו את השכל

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: President Trump
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2019, 13:53 
פורמאלין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2019, 14:09 
הבעיה עם ימנים זה שאין להם שום חוש של הומור. והסיבה לכך היא שכדי לצחוק על יריב פוליטי שלך (ואפשר בקלות לצחוק על השמאל) אתה צריך לגחך ולעשות פרודיה על מה שהוא מאמין בו. והבעיה עם ימנים זה שברגע שהם מנסים לעשות את זה הם מתעצבנים מהר מדי, והם מגיעים לשלב שבו אתה כבר לא עושה פרודיה על היריב שלך, אלא אתה פשוט רותח מעצבים וצורח בלי הבחנה.

חברנו JR12 הגיע לשלב הזה בתגובה האגדית "אני אעשה מה שאני יכול כדי שתשלם על ההודעה הזאת".

דוגמא קלאסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2019, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שהוא סתם לא יודע שטראמפ וסעודיה הם bff.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2019, 19:24 
שאלה: בתשקורת האמריקאית טוענים ש-ה-סיבה לאיסור הכניסה לארץ זה טרמפ. מהתשקורת הישראלית היה נדמה בהתחלה שמדינת ישראל עמדה על סף איסור הכניסה עוד לפני שטרמפ קפץ עם הציוצים האוויליים שלו. האמנם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2019, 20:19 
הגלמוד מלוד כתב:
תמונה

הנה פול נילן, חבר המפלגה הרפובליקנית ומתמודד לקונגרס מטעם מדינת ויסקונסין.

אה, הוא גם במקרה נאו-נאצי מוצהר שמדבר על ה"Jewish Question", חבר טוב של מפעילי הdaily stormer.

תמונה

תמונה

לו כן נתנו להיכנס לישראל.

מדינת ישראל אוהבת נאצים לבנים, ומתעבת כל אדם שחור/מוסלמי שמעז להעביר ביקורת על הרצח עם שהיא מבצעת.

הלוואי שנקבל כבר את ברני סנדרס ושיחתכו את הסיוע לישראל.

האמת שזה מעניין, למרות, שמדמה לי שהתמונה שלו מהביקור בארץ היא מ2016, בעוד שהאמירות הניאונאציות שלו היו מאוחרות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2019, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
שאלה: בתשקורת האמריקאית טוענים ש-ה-סיבה לאיסור הכניסה לארץ זה טרמפ. מהתשקורת הישראלית היה נדמה בהתחלה שמדינת ישראל עמדה על סף איסור הכניסה עוד לפני שטרמפ קפץ עם הציוצים האוויליים שלו. האמנם?
לפי הבנתי נתניהו אישר, וזמן קצר אחרי הציוץ של טראמפ נתניהו ביטל את האישור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2019, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:

אי אפשר לדעת. כל מה שידוע זה שהיה כבר אישור מזמן, טראמפ צייץ שישראל צריכה לאסור עליהן להכנס, וכמה שעות אחרי זה ישראל הודיעה שהיא מבטלת להן את האישור.
מה קרה בדיוק? אי אפשר להגיד בוודאות.
יכול להיות שישראל תכננה במילא להודיע על הביטול, ואז במקרה טראמפ צייץ על הנושא משום מקום כמה שעות קודם לכן, וזה צירוף מקרים מדהים.
ויכול להיות שביבי בונה על טראמפ לקראת הבחירות עכשיו, ולכן כשטראמפ ביקש שזה ימנע כניסה של יריבות פוליטיות שלו שהוא כרגע בסיכסוך מתמשך ומתוקשר איתן, ביבי ביצע את זה באופן מיידי, ולעזאזל ההשלכות של זה על ישראל.
שניהם יכולים להיות. צריך להיות מאוד נאיבי כדי להאמין לאופציה הראשונה, אבל טכנית - היא יכולה להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2019, 08:46 
סומך כתב:
JR12 כתב:
אבל אני רוצה עם ראשידה.
אבל אני רוצה עם אמא שלך

(אחד המשחקים המשעממים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2019, 09:49 
אז צריך לציית לנשיאים אמריקניים או לא?
כי אובאמה וזה :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2019, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
סומך כתב:
JR12 כתב:
אבל אני רוצה עם ראשידה.
אבל אני רוצה עם אמא שלך

(אחד המשחקים המשעממים)

עדיף שלא תגיב יותר

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

מצטרף להודעה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2019, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
האמת שזה מעניין, למרות, שמדמה לי שהתמונה שלו מהביקור בארץ היא מ2016, בעוד שהאמירות הניאונאציות שלו היו מאוחרות יותר.
בישראל העבירו חוק מיוחד שמונע ממי שתומך בסנקציות כלכליות על ישראל לבקר בארץ.
אין חוק דומה שמתייחס לגזענים לבנים. כך שההבדל בין המקרים הוא לא הטיימינג של הציוצים אלא המצב החוקי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
כשנתניהו יוצא נגד אובמה על הסכם גרעין שלדעתו רע לישראל- הוא מסכן את היחסים כי הוא רב עם נשיא מכהן ועדיף שהיה זורק את הרפובליקנים לפח.

כשנתניהו מקשיב לנשיא מכהן, שבמקרה קוראים לו טראמפ- הוא מסכן את היחסים כי הוא לא רב עם נשיא מכהן.

ומה ההבדל בין האיסור שהטילה ארה"ב על כניסת מיכאל בן ארי לבין האיסור שהטילה ישראל על עומאר? שניהם גזענים וצריכים לקבל איסור כניסה. אלא אם כן השמאל הליברלי נוהג סטנדרטים כפולים וגורס שלמוסלמים מותר להיות גזענים, שוביניסטים, הומופובים ואלימים. טענה מופרכת ללא אחיזה במציאות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 02:19 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

ומה ההבדל בין האיסור שהטילה ארה"ב על כניסת מיכאל בן ארי לבין האיסור שהטילה ישראל על עומאר? שניהם גזענים וצריכים לקבל איסור כניסה. אלא אם כן השמאל הליברלי נוהג סטנדרטים כפולים וגורס שלמוסלמים מותר להיות גזענים, שוביניסטים, הומופובים ואלימים. טענה מופרכת ללא אחיזה במציאות.

על מיכאל בן ארי לא נאסר להכנס עקב דעותיו או אמירותיו הפוליטיות, אלא עקב כך שהיה חבר בארגון טרור.
על עומאר נאסר להכנס עקב דעותיה. זה שונה.

ואגב, מדינת ישראל מחתה נגד האיסור כניסה שלו, וביטלה משלחות רשמיות בתגובה, בטענה שלא משנה מי הוא ומה עשה, לסרב כניסה לנציג פרלמנט רישמי של מדינה כמוהו כלפגוע באותה מדינה.
אז אם מישהו פועל כאן בסטנדרטים כפולים, זו הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 13:23 
Officer Barbrady כתב:
כשנתניהו יוצא נגד אובמה על הסכם גרעין שלדעתו רע לישראל- הוא מסכן את היחסים כי הוא רב עם נשיא מכהן ועדיף שהיה זורק את הרפובליקנים לפח.

כשנתניהו מקשיב לנשיא מכהן, שבמקרה קוראים לו טראמפ- הוא מסכן את היחסים כי הוא לא רב עם נשיא מכהן.

לא הבנתי, איך לסתום את הפה בנוגע להסכם הגרעין זה "לזרוק את הרפובליקנים לפח"?

אשמח גם אם תסביר לי איך עילאן עומאר היא גזענית, שובניסטית, הומופובית ואלימה, או שסתם החלטת שהיא כזאת בגלל שהיא מוסלמית?
היא נבחרה בתור אחת מהJustice democrats, שהוא חבורה של דמוקרטים שמנסים לקחת את המפלגה יותר לשמאל.

אה וההבדל בין עומאר לבן גביר הוא שבן גביר הוא טרוריסט שקורא לרצח עם ועומאר היא.. טוב, לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 14:20 
הגלמוד מלוד כתב:
Officer Barbrady כתב:

לא הבנתי, איך לסתום את הפה בנוגע להסכם הגרעין זה "לזרוק את הרפובליקנים לפח"?

אשמח גם אם תסביר לי איך עילאן עומאר היא גזענית, שובניסטית, הומופובית ואלימה, או שסתם החלטת שהיא כזאת בגלל שהיא מוסלמית?
היא נבחרה בתור אחת מהJustice democrats, שהוא חבורה של דמוקרטים שמנסים לקחת את המפלגה יותר לשמאל.

אה וההבדל בין עומאר לבן גביר הוא שבן גביר הוא טרוריסט שקורא לרצח עם ועומאר היא.. טוב, לא.

תומכת בגזענים אפרו-אמריקאים שקוראים לאדם השחור להתנתק מחבריו הלבנים, its all about the benjamins כשהיא מדברת על אייפאק, משתמשת בשפה מסיתה ואלימה(כמובן שהיא לא היחידה) ועוד ועוד ועוד.
היא יודעת להפעיל את העצבים הרגישים אצל האמריקאי הצעיר שחושב שצריך לעזור ולתמוך במסכני העולם דרך פופוליזם מתלהם. אני לא יודע אם אתה מודע לכך שיש מסגדים בארצות הברית שמחנכים לרצוח כמה שיותר יהודים, אלו חלק מקהל היעד אליה היא מכוונת.
איך שלא נהפוך את זה, היא וראשידה טאליב תומכות במדינה אחת לנו ולפלסטינים כפי שעומאר ברגותי מנסח את זה בארגון הBDS. בתור ישראלי אין לי שום רצון לתמוך בעתיד שכזה, בטח שהוא כביכול מבוסס על "שלטון חילוני" בו זכות השיבה לפלסטינים מותרת על חשבון היהודים רק כדי לתקן את עוולות העבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 14:39 
נחש סולידי כתב:
תומכת בגזענים אפרו-אמריקאים שקוראים לאדם השחור להתנתק מחבריו הלבנים

שוב, תן דוגמה אחת

נחש סולידי כתב:
its all about the benjamins כשהיא מדברת על אייפאק

אנגלית אתה דובר? כי הביטוי הזה מתייחס לבנג'מין פרנקלין שנמצא על שטר 100 דולר, לא לשם בנימין היהודי.
ואתה באמת מנסה לטעון שאייפאק, שהוא לובי (!!!), לא משתמש בכסף כדי להשפיע על פוליטיקה אמריקאית?

כי זה אולי הטיעון הכי הזוי ששמעתי בחיי.

נחש סולידי כתב:
משתמשת בשפה מסיתה ואלימה

שוב, דוגמה אחת

נחש סולידי כתב:
אני לא יודע אם אתה מודע לכך שיש מסגדים בארצות הברית שמחנכים לרצוח כמה שיותר יהודים, אלו חלק מקהל היעד אליה היא מכוונת.

נחמד, אפשר דוגמה?

נחש סולידי כתב:

איך שלא נהפוך את זה, היא וראשידה טאליב תומכות במדינה אחת לנו ולפלסטינים כפי שעומאר ברגותי מנסח את זה בארגון הBDS. בתור ישראלי אין לי שום רצון לתמוך בעתיד שכזה, בטח שהוא כביכול מבוסס על "שלטון חילוני" בו זכות השיבה לפלסטינים מותרת על חשבון היהודים רק כדי לתקן את עוולות העבר.

מה אכפת לי מה אתה, בתור הישות הכובשת, רוצה בעתיד? הדיון הוא האם גברת עומאר היא גזענית הומופובית, ולא הצגת לי טיעון אחד לבסס את זה חוץ מהמון פרופוגנדה ושקרים שלא אוחזים במבחן המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שעילאן עומר היא שולית וקיצונית, ויש לי חשש שהיא אכן אנטישמית.
את 'פועלה' של ראשידה טאליב, פחות מכיר.
העניין הוא שלטראמפ נוח לתקוף את הדמוקרטים דרך שתיהן כי זה מאלץ אותם להגן עליהן ואז קל לצבוע את כולם כקיצוניים.
במובן הזה, גם השמאל כאן נפל למלכודת הזאת.
וזה שנתניהו פוליטיקאי ציני שיקריב את האינטרסים של ישראל למען הישג פוליטי
ושהוא צלופח חסר אידולוגיה שנתון ללחצים של טראמפ ופוטין, אנחנו כבר יודעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 14:51 
הגלמוד מלוד כתב:
נחש סולידי כתב:
תומכת בגזענים אפרו-אמריקאים שקוראים לאדם השחור להתנתק מחבריו הלבנים

שוב, תן דוגמה אחת

נחש סולידי כתב:
its all about the benjamins כשהיא מדברת על אייפאק

אנגלית אתה דובר? כי הביטוי הזה מתייחס לבנג'מין פרנקלין שנמצא על שטר 100 דולר, לא לשם בנימין היהודי.
ואתה באמת מנסה לטעון שאייפאק, שהוא לובי (!!!), לא משתמש בכסף כדי להשפיע על פוליטיקה אמריקאית?

כי זה אולי הטיעון הכי הזוי ששמעתי בחיי.

נחש סולידי כתב:
משתמשת בשפה מסיתה ואלימה

שוב, דוגמה אחת

נחש סולידי כתב:
אני לא יודע אם אתה מודע לכך שיש מסגדים בארצות הברית שמחנכים לרצוח כמה שיותר יהודים, אלו חלק מקהל היעד אליה היא מכוונת.

נחמד, אפשר דוגמה?

נחש סולידי כתב:

מה אכפת לי מה אתה, בתור הישות הכובשת, רוצה בעתיד? הדיון הוא האם גברת עומאר היא גזענית הומופובית, ולא הצגת לי טיעון אחד לבסס את זה חוץ מהמון פרופוגנדה ושקרים שלא אוחזים במבחן המציאות.

והנה משהו שאתה לא מצליח להבין, מה שמסתתר מאחורי הביטוי הזה הוא שנאת יהודים שמבוססת על אנטישמיות(יהודים שולטים בכל הכסף בעולם), אידיאל מאוד טרנדי בשנים האחרונות. תחפש whistleblowing ותבין על מה אני מדבר.
מסגד בפילדלפיה - https://www.youtube.com/watch?v=KHXCmEWxMY4
פרקאן, שנתמך על ידה ועל ידי טאליב, מוציא דרשות מלאות בשנאה כלפי כל אדם לבן. ממליץ לך לשמוע לפחות אחת מהן ולהבין מאיפה מגיעה השנאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
וואו, זה היה מטומטם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 15:01 
KingAlpaca כתב:
וואו, זה היה מטומטם

אמר הטרול בצורה עניינית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 15:16 
מתוך שעמום ניסיתי לאתר באינטרנט סימנים ל"תמיכה" של עומאר וטלאיב בפרחאן.
כל מה שמצאתי היה שפרחאן שיבח את אמירותיה של עומאר נגד ישראל (אך היא לא הגיבה לו) ושטלאיב כתבה טור בעד זכויות מהגרים ב-2006, עבור בלוג שמקבל מימון מפרחאן. לא יודע, לא השתכנעתי.
לגבי האמירה של "it's all about the Benjamins", זו אמירה בעייתית עקב הקונוטציות ההיסטוריות שלה, אבל כיוון שיש לה בסיס עובדתי די חזק לאמירה הזו, לא הייתי מסווג אותה האנטישמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: President Trump
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
אלהאן. אלהאן.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
מתוך שעמום ניסיתי לאתר באינטרנט סימנים ל"תמיכה" של עומאר וטלאיב בפרחאן.
כל מה שמצאתי היה שפרחאן שיבח את אמירותיה של עומאר נגד ישראל (אך היא לא הגיבה לו) ושטלאיב כתבה טור בעד זכויות מהגרים ב-2006, עבור בלוג שמקבל מימון מפרחאן. לא יודע, לא השתכנעתי.
לגבי האמירה של "it's all about the Benjamins", זו אמירה בעייתית עקב הקונוטציות ההיסטוריות שלה, אבל כיוון שיש לה בסיס עובדתי די חזק לאמירה הזו, לא הייתי מסווג אותה האנטישמית.

יא וויסלבלוואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: