תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 18:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נשבר לנו. הקבוצה בסכנה
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
כל אוהד הפועל היה צריך לגרד עכשיו את הקירות בבית מרוב שהוא לא יכול לחכות למשחק מול נתניה.
עם קצת השקעה וסגל שמביא תקווה אמיתית היו יכולים למכור מנויים כמו לחמניות ולהחזיר קצת את התשוקה סביב המועדון הזה. בקיץ שהיווה אולי את ההזדמנות האחרונה עבורם להבהיר שהפועל עדיין כאן - הם עשו כל טעות אפשרית כדי לחרבן את זה.

אתם קמצנים (או שאין לכם מספיק כסף) בשביל להיות בעלים של הפועל תל אביב. מעבר לכך, אתם גם מנהלים מהגרועים שדרכו כאן. הצלחתם לקחת מותג שהיה ברצפה ולהוריד אותו עוד יותר נמוך. עופו מהפועל. עופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נשבר לנו. הקבוצה בסכנה
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
IdanTheLittle כתב:
pogi כתב:
הקבוצה לא בסכנה ולא נעליים.
הסגל הנוכחי טוב מלפחות 4-5 קבוצות בליגה הראשונה (ומי שמפקפק מוזמן לבדוק את הסגלים של חדרה נס ציונה אשדוד וכפר סבא).
הבעיה של האנשים פה זה שהם לא רוצים להיות טובים מנס ציונה, אלא רוצים להיות טובים ממכבי ולהיאבק על אליפות.
אותם אנשים לא מפנימים שאנחנו כבר לא מועדון כזה. אנחנו מועדון חבול ועני שעבר פירוק בגלל שני בעלי הבית הקודמים שבמקום לנסות למכור את המועדון בשיא כוחו, העמיקו אותו בתוך בור עמוק וללא תחתית תוך כדי ניהול מחפיר שעולה בכמה וכמה דרגות בעליבותו על הניהול של הבעלים הנוכחיים. ה"ניסנובס" כפי שהם מכונים פה, על כל הניהול הגרוע שלהם (ואכן הוא גרוע), שומרים את המועדון בשלוש השנים האחרונות עם הראש מעל המים.
זו עובדה, לא דעה.
מי שמפקפק בה- מוזמן להציג כאן שם של אדם אחר שמוכן לבוא להיות בעלים של הפועל. עד היום לא הוכח שיש כזה.
אנשים גם שוכחים שיש קשר ישיר בין המצב שלנו למצב הכללי של הכדורגל הישראלי שהולך אחורה בצעדי ענק.
המאמנים, השחקנים.. זו הסחורה. וואו! החליפו את ספורי בבוזגלו והביאו את אלטמן במקום להביא את קניוק. מי יישמע איזו הבדלי רמות מטורפים.. אז בבית"ר הביאו שחקנים קצת יותר טובים בתקציב של 50 מליון שקל יותר. מה אני אגיד, אין ספק שההבדלים ביום ראשון שווי ערך ל50 מליון שקל.. קשקוש.
הכדורגל פה חרא, המצב שלנו גם חרא. אין כמעט אנשים עם כסף (ובעיקר אינטליגנציה) שרוצים להכנס, אין אנשי מקצוע, אין שחקנים. לא עושה רושם שזה הולך להשתנות, כדאי להפנים.

כמה גניבת דעת בהודעה אחת טביבי!
1. המועדון עבר פירוק כלומר, אין חובות! אז למה הוא עני בדיוק? אה רגע... הוא עני בגלל האחים קמצנוב (הנה לא קראתי להם "ניסנובס").
אם הניסנובים היו עושים את מה שמוני הראל עשה לפניהם שזה להתבסס רק על ההכנסות, מצבנו עוד היה סביר. במקום זה הם לקחו את המנטרה של אהובך (ע"ע החתימה שלי) ומוציאים פחות מההכנסות, מחפשים מציאות בגרוש וחצי מוייטנאם, ועל הדרך בונים קבוצה פחות טובה ולא הישגית בעליל.
2. אני מוכן להתערב שברגע שהם יגידו שהקבוצה למכירה (כמו שטביב עשה גם בהפועל וגם בבית"ר), יבוא רוכש.
3. בגלל שהכדורגל חרא והפערים קטנים, אפשר לסיים עם השקעה נכונה במקומות 3-6, ואולי להשתחל לאירופה ולנסות לבנות את עצמנו מחדש. למה שנסתפק בלא לרדת ליגה? איזה בנאדם שקורא לעצמו אוהד וכותב בפורום אוהדים מבסוט שיש לנו סגל יותר טוב מנס ציונה?

באמת? אתה מוכן להתערב שברגע שהם ישימו את הקבוצה על המדף אז יהיה רוכש? אז למה הרוכש הזה לא קנה את הקבוצה לפני שנתיים כשהייתי על המדף בחינם ממפרק?

אף מיליארדר לא ירים טלפון ביוזמתו, לא לאיציק ניסנוב ולא לעו"ד קוטלר, ויבקש לקבל את הקבוצה כדי לשפוך עליה 30 מיליון שקל בשנה.
בשביל להשיג בעלים מיליארדר, צריך עסקנים ומתווכים שיתרוצצו במשך כמה חודשים, שיציקו לכל בעל הון ולכל מי שמקושר לבעל הון, יבזבזו שעות בטלפונים ופגישות כדי לשכנע בנאדם כזה לשים כסף על דבר כל כך מיותר כמו קבוצת כדורגל.
כשצריך לקחת את הקבוצה מבית משפט תוך שלושה שבועות, ברור שהמקסימום שנקבל זה את הניסנובים.

וגם ברור שניסנוב לא יכולים ואמורים להציק לבעלי הון.
בשביל זה צריך את כל התאומימים ... רק שהם לא רוצים או לא מנסים לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו בחתיכת לופ על אותו עניין בדיוק כבר כמעט עשור - שתי מילים: אביב בושינסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 23:01 
באמת מועדון שצריך המתת חסד
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
:WHOME:
ערן כתב:
אנחנו בחתיכת לופ על אותו עניין בדיוק כבר כמעט עשור - שתי מילים: אביב בושינסקי.

:HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 23:09 
100%anti beitar כתב:
באמת מועדון שצריך המתת חסד
:cry:

משמעות ההודעה הזאת היא שהיית מעדיף שלא תהיה הפועל? ואם לא, מה אתה רוצה?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם העמדה שההתנהלות מבישה. זה שלא הכל גרוע ואנחנו לא נכנסים לגרעון לא אומר שסביר לא להביא חלוץ, או לא לסגור את העסקה על לוסיו, או מה שקורה עכשיו עם דגני או פיטורי רפואה. המצב דיכאון ולדעתי רק מחאה תפטור את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 07:48 
IdanTheLittle כתב:

הייתי שמח לדעת במה זכיתי שאתה מכנה אותי טביבי (לא שזה לא מחמיא לי או משהו..)
1. המועדון עבר פירוק כלומר, אין חובות! אז למה הוא עני בדיוק? אה רגע... הוא עני בגלל האחים קמצנוב (הנה לא קראתי להם "ניסנובס"). המשפט הזה שגוי.
אם הניסנובים היו עושים את מה שמוני הראל עשה לפניהם שזה להתבסס רק על ההכנסות, מצבנו עוד היה סביר. במקום זה הם לקחו את המנטרה של אהובך (ע"ע החתימה שלי) ומוציאים פחות מההכנסות, מחפשים מציאות בגרוש וחצי מוייטנאם, ועל הדרך בונים קבוצה פחות טובה ולא הישגית בעליל. מסכים שמוני הראל ידע לנהל קבוצות כדורגל, תקן אותי אם אני טועה הוא כאגע לא הבעלים ולא ניסה להיות בעלים בתקופה האחרונה, אז לא ברור לא כל כך מה הוא קשור
2. אני מוכן להתערב שברגע שהם יגידו שהקבוצה למכירה (כמו שטביב עשה גם בהפועל וגם בבית"ר), יבוא רוכש שלא תבין אותי לא נכון- זה מרגש אותי מאוד שאתה מוכן להתערב על זה, אבל המוכנות הזו שלך להתערבות לא מוכיחה שאכן יש רוכש שיושב וממתין שהם יגידו את מילות הקסם "הקבוצה למכירה", בוא ותראה שאכן יש אדם שרוצה לקנות ואז אני אהיה הראשון שבא אליהם בטענות .
3. בגלל שהכדורגל חרא והפערים קטנים, אפשר לסיים עם השקעה נכונה במקומות 3-6, ואולי להשתחל לאירופה ולנסות לבנות את עצמנו מחדש. למה שנסתפק בלא לרדת ליגה? איזה בנאדם שקורא לעצמו אוהד וכותב בפורום אוהדים מבסוט שיש לנו סגל יותר טוב מנס ציונה? זו הטעות שלך, הכדורגל חרא והפערים קטנים, אבל אנחנו בתוך אותו החרא. אתה רוצה להביא מאמן ואין את מי להביא, כי בשוק מסתובבת חברות ליצנים בלי ניסיון ובלי הישגים שאין להם מושג איך מעבירים אימון. זרים טובים כמעט אף אחד לא מצליח להביא. והישראלים-בוזגלו אלטמן דמארי אינברום ודגני, זו הסחורה. שחקן כמו ספורי שעד לפני שנה היה בדיחת הפורום, נחשב עכשיו לרכש המוביל של באר שבע. זה לא כי הוא השתפר פלאים, זה כי הרמה צונחת לרצפה. זה מה יש ואנחנו בתוך זה. לפעמים נראה שאנשים כאן חיים את המציאות של לפני 10-20 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 08:19 
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
IdanTheLittle כתב:
pogi כתב:
הסגל הנוכחי טוב מלפחות 4-5 קבוצות בליגה הראשונה (ומי שמפקפק מוזמן לבדוק את הסגלים של חדרה נס ציונה אשדוד וכפר סבא).
הבעיה של האנשים פה זה שהם לא רוצים להיות טובים מנס ציונה, אלא רוצים להיות טובים ממכבי ולהיאבק על אליפות.
אותם אנשים לא מפנימים שאנחנו כבר לא מועדון כזה. אנחנו מועדון חבול ועני שעבר פירוק בגלל שני בעלי הבית הקודמים שבמקום לנסות למכור את המועדון בשיא כוחו, העמיקו אותו בתוך בור עמוק וללא תחתית תוך כדי ניהול מחפיר שעולה בכמה וכמה דרגות בעליבותו על הניהול של הבעלים הנוכחיים. ה"ניסנובס" כפי שהם מכונים פה, על כל הניהול הגרוע שלהם (ואכן הוא גרוע), שומרים את המועדון בשלוש השנים האחרונות עם הראש מעל המים.
זו עובדה, לא דעה.
מי שמפקפק בה- מוזמן להציג כאן שם של אדם אחר שמוכן לבוא להיות בעלים של הפועל. עד היום לא הוכח שיש כזה.
אנשים גם שוכחים שיש קשר ישיר בין המצב שלנו למצב הכללי של הכדורגל הישראלי שהולך אחורה בצעדי ענק.
המאמנים, השחקנים.. זו הסחורה. וואו! החליפו את ספורי בבוזגלו והביאו את אלטמן במקום להביא את קניוק. מי יישמע איזו הבדלי רמות מטורפים.. אז בבית"ר הביאו שחקנים קצת יותר טובים בתקציב של 50 מליון שקל יותר. מה אני אגיד, אין ספק שההבדלים ביום ראשון שווי ערך ל50 מליון שקל.. קשקוש.
הכדורגל פה חרא, המצב שלנו גם חרא. אין כמעט אנשים עם כסף (ובעיקר אינטליגנציה) שרוצים להכנס, אין אנשי מקצוע, אין שחקנים. לא עושה רושם שזה הולך להשתנות, כדאי להפנים.

1. המועדון עבר פירוק כלומר, אין חובות! אז למה הוא עני בדיוק? אה רגע... הוא עני בגלל האחים קמצנוב (הנה לא קראתי להם "ניסנובס").
אם הניסנובים היו עושים את מה שמוני הראל עשה לפניהם שזה להתבסס רק על ההכנסות, מצבנו עוד היה סביר. במקום זה הם לקחו את המנטרה של אהובך (ע"ע החתימה שלי) ומוציאים פחות מההכנסות, מחפשים מציאות בגרוש וחצי מוייטנאם, ועל הדרך בונים קבוצה פחות טובה ולא הישגית בעליל.
2. אני מוכן להתערב שברגע שהם יגידו שהקבוצה למכירה (כמו שטביב עשה גם בהפועל וגם בבית"ר), יבוא רוכש.
3. בגלל שהכדורגל חרא והפערים קטנים, אפשר לסיים עם השקעה נכונה במקומות 3-6, ואולי להשתחל לאירופה ולנסות לבנות את עצמנו מחדש. למה שנסתפק בלא לרדת ליגה? איזה בנאדם שקורא לעצמו אוהד וכותב בפורום אוהדים מבסוט שיש לנו סגל יותר טוב מנס ציונה?

באמת? אתה מוכן להתערב שברגע שהם ישימו את הקבוצה על המדף אז יהיה רוכש? אז למה הרוכש הזה לא קנה את הקבוצה לפני שנתיים כשהייתי על המדף בחינם ממפרק?

אף מיליארדר לא ירים טלפון ביוזמתו, לא לאיציק ניסנוב ולא לעו"ד קוטלר, ויבקש לקבל את הקבוצה כדי לשפוך עליה 30 מיליון שקל בשנה.
בשביל להשיג בעלים מיליארדר, צריך עסקנים ומתווכים שיתרוצצו במשך כמה חודשים, שיציקו לכל בעל הון ולכל מי שמקושר לבעל הון, יבזבזו שעות בטלפונים ופגישות כדי לשכנע בנאדם כזה לשים כסף על דבר כל כך מיותר כמו קבוצת כדורגל.
כשצריך לקחת את הקבוצה מבית משפט תוך שלושה שבועות, ברור שהמקסימום שנקבל זה את הניסנובים.

בשביל להשיג בעלים מיליארדר צריך עסקנים ומתווכים שיתרוצצו במשך הרבה יותר מכמה חודשים, ולא פחות מזה - צריך ים של מזל. במקרה של מכבי רדפו שם במשך שנים אחרי רוכשים פוטנציאלים עד שהגיע שניידר (ובעקבותיו גולדהאר). עצם העובדה שהקבוצה תהיה על המדף בוודאי שלא תביא לפה שום רוכש (ועל זה הגבתי לעידן הקטן שמוכן להתערב ש"ברגע שהם יגידו שהקבוצה למכירה יגיע רוכש") - זה הרי קשקוש. הרי הקבוצה הייתה על המדף כשהייתה בפירוק וגם הייתה על המדף (באופן מוצהר) כשטביב רצה למכור (והמיליארדר שהגיע הוא חיים רמון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 09:32 
Oleg Neduda כתב:
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
IdanTheLittle כתב:
pogi כתב:
זו עובדה, לא דעה.

בשביל להשיג בעלים מיליארדר צריך עסקנים ומתווכים שיתרוצצו במשך הרבה יותר מכמה חודשים, ולא פחות מזה - צריך ים של מזל. במקרה של מכבי רדפו שם במשך שנים אחרי רוכשים פוטנציאלים עד שהגיע שניידר (ובעקבותיו גולדהאר). עצם העובדה שהקבוצה תהיה על המדף בוודאי שלא תביא לפה שום רוכש (ועל זה הגבתי לעידן הקטן שמוכן להתערב ש"ברגע שהם יגידו שהקבוצה למכירה יגיע רוכש") - זה הרי קשקוש. הרי הקבוצה הייתה על המדף כשהייתה בפירוק וגם הייתה על המדף (באופן מוצהר) כשטביב רצה למכור (והמיליארדר שהגיע הוא חיים רמון).

יש אחד בלונדון.מתאים כמו כפפה ליד.
משום מה הוא מפחד מהלחץ של אנשים כמו הקוף.
הוא הראשון שצריך לבקש/להתחנן שיקח אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
IdanTheLittle כתב:

הייתי שמח לדעת במה זכיתי שאתה מכנה אותי טביבי (לא שזה לא מחמיא לי או משהו..)
1. המועדון עבר פירוק כלומר, אין חובות! אז למה הוא עני בדיוק? אה רגע... הוא עני בגלל האחים קמצנוב (הנה לא קראתי להם "ניסנובס"). המשפט הזה שגוי.
אם הניסנובים היו עושים את מה שמוני הראל עשה לפניהם שזה להתבסס רק על ההכנסות, מצבנו עוד היה סביר. במקום זה הם לקחו את המנטרה של אהובך (ע"ע החתימה שלי) ומוציאים פחות מההכנסות, מחפשים מציאות בגרוש וחצי מוייטנאם, ועל הדרך בונים קבוצה פחות טובה ולא הישגית בעליל. מסכים שמוני הראל ידע לנהל קבוצות כדורגל, תקן אותי אם אני טועה הוא כאגע לא הבעלים ולא ניסה להיות בעלים בתקופה האחרונה, אז לא ברור לא כל כך מה הוא קשור
2. אני מוכן להתערב שברגע שהם יגידו שהקבוצה למכירה (כמו שטביב עשה גם בהפועל וגם בבית"ר), יבוא רוכש שלא תבין אותי לא נכון- זה מרגש אותי מאוד שאתה מוכן להתערב על זה, אבל המוכנות הזו שלך להתערבות לא מוכיחה שאכן יש רוכש שיושב וממתין שהם יגידו את מילות הקסם "הקבוצה למכירה", בוא ותראה שאכן יש אדם שרוצה לקנות ואז אני אהיה הראשון שבא אליהם בטענות .
3. בגלל שהכדורגל חרא והפערים קטנים, אפשר לסיים עם השקעה נכונה במקומות 3-6, ואולי להשתחל לאירופה ולנסות לבנות את עצמנו מחדש. למה שנסתפק בלא לרדת ליגה? איזה בנאדם שקורא לעצמו אוהד וכותב בפורום אוהדים מבסוט שיש לנו סגל יותר טוב מנס ציונה? זו הטעות שלך, הכדורגל חרא והפערים קטנים, אבל אנחנו בתוך אותו החרא. אתה רוצה להביא מאמן ואין את מי להביא, כי בשוק מסתובבת חברות ליצנים בלי ניסיון ובלי הישגים שאין להם מושג איך מעבירים אימון. זרים טובים כמעט אף אחד לא מצליח להביא. והישראלים-בוזגלו אלטמן דמארי אינברום ודגני, זו הסחורה. שחקן כמו ספורי שעד לפני שנה היה בדיחת הפורום, נחשב עכשיו לרכש המוביל של באר שבע. זה לא כי הוא השתפר פלאים, זה כי הרמה צונחת לרצפה. זה מה יש ואנחנו בתוך זה. לפעמים נראה שאנשים כאן חיים את המציאות של לפני 10-20 שנה.

אין קשר ללפני 10-20 שנה. אתה יכול לנהל קבוצה כמו מכבי נתניה (תסכים איתי שלא בדיוק מאריות הכדורגל בארץ), שמדי פעם מוכרים שחקנים אבל משקיעים חזרה ומתחזקים איפה שצריך ונמצאים בצמרת, ואתה יכול לנהל קבוצה כמו בני יהודה שמוכרת את צ'יבוטה, שועה, אשכנזי ולמרות זאת לא משקיעה ומלקטת שחקנים מליגה א' ובונה על מזל. אני מניח שהשנה יגמר להם המזל.
אני כאוהד מעדיף שהבעלים יעשה כל מה שביכולתו (ולא מעבר ליכולתו כמו כבירי) כדי שהקבוצה תצליח, וממש לא מעניין אותי שהליגה פח ושאפשר בפוקס לחבר כמה נצחונות עם מינימום השקעה.

למה "טביבי"? כי אתה סנגור שלו, כי אתה מגיב ב90% מהפעמים רק באשכולות שעוסקים בהנהלה, וכי אני נותן לך קרדיט שידעת מה קורה מאחורי הקלעים עם כבירי ורמון. בוא נגיד שאתה לא סתם אוהד פשוט מהיציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 09:38 
איך אלונה הגיעה לב"ש? מישהו זוכר?
איך זה שחוגג קנה את בית"ר דיי מהר?
להפועל יש הרבה בעיות, המוניטין של הקהל בעייתי מאד כלפי חוץ (גם של ביתר).
האלימות חוגגת ומרימה ראש ובעלי הון מפחדים מזה.
הסיכוי למצוא רוכש הוא רק אם הקבוצה איכשהו תצליח לעלות על דרך המלך ותצליח להגיע פתאום לאירופה,
יחד עם בלומפילד החדש ובתקווה לעונה בלי הרבה בלגן בגזרת הקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
אוהדי הפועל לא יודעים לעשות כסף. לעשות כסף זאת נטייה מכמביסטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
מה דעתכם על שירי שואה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
שום רוכש מחו"ל לא יגיע. אם זה לא אוהד הפועל או מישהו מהארץ שמכיר ורוצה להשקיע- צריך להיות עם אוריינטציה ציונית גולדארית.
כשאוהדי מכבי לוחצים על רוכש חדש של הפועל ושולחים לו את ה"לא מייצגים את ישראל", שירי השואה וכו' וכו'- זה מספיק בשביל להנמיך את הלהבה האידיאליסטית בקניית קבוצה. כמה שזה מבאס אבל יותר קל לשווק את בית"ר, לפחות הם ציונים.
קבוצת כדורגל ישראלית היא בהגדרה לא עסק רווחי אלא אם כן מישהו יביא את הקבוצה שלו פעמיים רצוף לפחות לליגת האלופות או ימלא 30000 בבלומפילד כל שבוע.
אז נסתפק בניסנובים, טביבים, הראלים, רמונים, כבירים, ונמשיך להיות אבירי חופש הביטוי ומגיני הדמוקרטיה בישראל ונשאל איך מעולם לא היו לנו בעלים נורמלים. אדם נורמלי לא נוגע בהפועל אלא אם הוא אוהד, מה לעשות אין הרבה כאלו.
האם אני מצפה ל"קריסה ערכית" של הקהל של הפועל בשביל בעלים? לא, אני לא חושב שהשמאל בישראל מיוצג ע"י כמה טמבלים שזוכרים מהתיכון את המושג "חופש הביטוי", זה קצת יותר עמוק. אפשר לא לשיר שואה, לא להגיד אנחנו "לא מייצגים את ישראל", לא לקלל ילדים יתומים שאבא שלהם היה מושחת- כי סתם זה לא יפה ולא מקדם כלום במציאות, להיות לפעמים חכמים ולא רק צודקים ולשים קפטן ערבי, לייצג ערכי שלום וסוציאליזם כפי שמועדון הכדורסל עושה ולהביא קצת יופי לספורט הישראלי המזוהם הזה כפי שראוי שהיינו עושים. אבל מה לעשות אנחנו גם מזוהמים, והכי חשוב- צודקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 10:35 
redgr כתב:
שום רוכש מחו"ל לא יגיע. אם זה לא אוהד הפועל או מישהו מהארץ שמכיר ורוצה להשקיע- צריך להיות עם אוריינטציה ציונית גולדארית.
כשאוהדי מכבי לוחצים על רוכש חדש של הפועל ושולחים לו את ה"לא מייצגים את ישראל", שירי השואה וכו' וכו'- זה מספיק בשביל להנמיך את הלהבה האידיאליסטית בקניית קבוצה. כמה שזה מבאס אבל יותר קל לשווק את בית"ר, לפחות הם ציונים.
קבוצת כדורגל ישראלית היא בהגדרה לא עסק רווחי אלא אם כן מישהו יביא את הקבוצה שלו פעמיים רצוף לפחות לליגת האלופות או ימלא 30000 בבלומפילד כל שבוע.
אז נסתפק בניסנובים, טביבים, הראלים, רמונים, כבירים, ונמשיך להיות אבירי חופש הביטוי ומגיני הדמוקרטיה בישראל ונשאל איך מעולם לא היו לנו בעלים נורמלים. אדם נורמלי לא נוגע בהפועל אלא אם הוא אוהד, מה לעשות אין הרבה כאלו.
האם אני מצפה ל"קריסה ערכית" של הקהל של הפועל בשביל בעלים? לא, אני לא חושב שהשמאל בישראל מיוצג ע"י כמה טמבלים שזוכרים מהתיכון את המושג "חופש הביטוי", זה קצת יותר עמוק. אפשר לא לשיר שואה, לא להגיד אנחנו "לא מייצגים את ישראל", לא לקלל ילדים יתומים שאבא שלהם היה מושחת- כי סתם זה לא יפה ולא מקדם כלום במציאות, להיות לפעמים חכמים ולא רק צודקים ולשים קפטן ערבי, לייצג ערכי שלום וסוציאליזם כפי שמועדון הכדורסל עושה ולהביא קצת יופי לספורט הישראלי המזוהם הזה כפי שראוי שהיינו עושים. אבל מה לעשות אנחנו גם מזוהמים, והכי חשוב- צודקים.

שטויות. אנשים שמגלגלים מיליונים אכפת להם מאוהדי בית"ר או מכבי? מה שמעניין אותם זה מינוף. כלכלי, כח, ווטאבר.
למכבי ובית"ר יש אנשים שעובדים בזה, לנו יש טפילים. זה ההבדל.
ובלי קשר, הקהל של הפועל חייב, פשוט חייב להפסיק עם הטינופת.
צחקו פה על חוגג, צריך להצדיע לו על מה שהוא עושה בבית"ר. שגם הכדורגל ובעיקר הכדורסל יילמדו ממנו איך צריך להתנהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 11:33 
כל כמה זמן נפתח פה בדיון בסגנון הזה
זה מבוי סתום

יש רוכשים אין רוכשים הדיון הזה כבר טחון, לכולנו ברור שרוכשים לא עומדים בתור
בכל תחום בחיים, לאו דווקא כדורגל, חיפוש משקיעים זאת עבודה בפני עצמה
אם זה לגייס עבור סטארט אפ, קבוצת כדורגל או עמותה לילדים נזקקים
מי שרוצה למכור מחפש רוכש ולא מחכה שיפול עליו אחד מהשמיים
בהפועל לא מחפשים רוכשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
מסכים לגבי מה שנאמר על יהודי עשיר מחו"ל שבדרך כלל יהיה יותר קל לשווק לו מכמבי או ביטר או חיפה. אפילו ב"ש.
בהפועל לא מעוררת את המניעים הציוניים. פחות קשור לשירי שואה אלא יותר לצד הפוליטי שמה לעשות- דבק בנו.
אי לכך אני תמיד סברתי שיש סיכוי גבוה יותר למצוא גוי עשיר(הרי יש טכנית הרבה יותר גויים עשירים מיהודים עשירים)שישנה אפשרות כלשהי למצוא סיבה לרכוש אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
אולי מניפולציה אפשרית- ערבי מיליונר כבד מקטאר ינסה לרכוש ואז יבוא יהודי ציוני כדי "להציל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 19:03 
ובינתיים ראיון עם איציק ניסנוב על השאיפות העונה - https://103fm.maariv.co.il/programs/med ... 1t4nzVQ=KH

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
barbaro כתב:
ובינתיים ראיון עם איציק ניסנוב על השאיפות העונה - https://103fm.maariv.co.il/programs/med ... 1t4nzVQ=KH

״למה אתה אומר שאין לנו סגל טוב? יש לנו את ג׳ראפי, דגני, פירסמן, עידן כהן, בואטנג, לקס, זיקרי, בוזגלו...״
הלך עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
מה חדש? הבן אדם חסר מושג בכדורגל ובניהול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 20:55 
עלק הציעו 100 אלף דולר כדי שאולהה יבוא חודש לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2019, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
יאוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2019, 19:31 
כותרת אשכול כל כך נכונה. אם לא יביאו לכאן שלושה חיזוקים רציניים (קניוק ושני חלוצים ברמה גבוהה) ולא פח מליגות חובבניות נרד ליגה מהר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: