תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 21:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 795 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אוראל דגני
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 20:44 
פוסט שלא אומר כלום.
דגני מציג את עצמו כמו שחקן שרק ביקש העלאה וסורב ושבכלל לא רוצה לעזוב את הקבוצה. אבל אותו דגני התראיין במסיבת עיתונאים בפתיחת העונה וטעים בעזיבה.
פרסום שלילת הקפטן הוא פרסום אדיוטי של ההנהלה, אבל דגני הוא האשם בסאגה הטפשית הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 20:46 
נשבר הזין מהסאגה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 20:50 
הם חולמים על ה400 אלף שיביאו עליו.

חבורה של אפסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 20:54 
☠Royskull כתב:

חבורה של אפסים

בדיוק , כמו עם ספורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 20:55 
שני הצדדים פחים,עבורי כאוהד דגני יותר.
הסוכן שלו מודה שיש לו הצעות גבוהות יותר,זה מה שמניע אותו,
וואלה לגיטימי רוצה ללכת לך תקיא כסף בביטר או ב״ש שיהיה לבריאות,
הוא לא אמר בפוסט אני מוכן להישאר גם ללא שדרוג.
מזיין את המח על פריילוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
☠Royskull כתב:

חבורה של אפסים

בדיוק , כמו עם ספורי.

והם גם יפיצו בכל כלי התקשורת את ״השכר שנחסך״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:01 
שחר כתב:
אבל הוא בעצמו כתב בפוסט והסביר שכל חטאו , שהוא ביקש שדרוג. הוא שיחק כמו מקצוען והתנהל כמו מקצוען . כצפוי בהפועל רוצים לזרוק אותו הרבה יותר משהוא רוצה לעזוב וכל זאת כדי לקבל את סכום השחרור עליו. בחיי שאתה כותב על אוטומט .
אתה בטוח שאני זה שכותב על אוטומט?
כי נראה לי שהתבלבלת קצת (ולא בפעם הראשונה).
הבנתי, דגני התמים ביקש העלאה, סורב ומאז ניסנוב יוצאים עליו במסע צלב.
נו אז?
אם ניסנוב לא רוצים אותו הם יסכימו לשחרר אותו בפחות מסעיף השחרור לא?

מה אכפת לדגני, יש לו חוזה קדימה עם משכורת יפה.

או שאולי דגני הוא זה שרוצה לעזוב רק בפחות מסעיף השחרור?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:03 
הבנאדם חוצפן. בקטע הזה ההנהלה צודקת. בין לבקש שדרוג לבין לנהל מאבק פומבי ותקשורתי כשאתה תחת חוזה חתום יש מרחק רב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:07 
זו נבלה וזו טרפה. דגני לא תמים ואיים בעזיבה אפילו תוך כדי מסיבת עיתונאים לפתיחת העונה. אוי לנו שזה ה'קפטן' שלנו ( מוזמן ללכת לבאר שבע או לביתר בשביל ה20 אלף שלא מגיעים לו ממילא ) ואבוי לנו שאלה הבעלים שלנו. אוי ואבוי לנו שאנחנו לא משמיעים את קולנו ומבהירים לשחקנים שאם הם פוגעים במועדון מקומם לא פה ולבעלים שימצאו מחר מישהו במקומם ואז שיעלמו לחור עמוק שלא נשמע מהם יותר בחיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אבל הוא בעצמו כתב בפוסט והסביר שכל חטאו , שהוא ביקש שדרוג. הוא שיחק כמו מקצוען והתנהל כמו מקצוען . כצפוי בהפועל רוצים לזרוק אותו הרבה יותר משהוא רוצה לעזוב וכל זאת כדי לקבל את סכום השחרור עליו. בחיי שאתה כותב על אוטומט .

יכול להיות שזה באמת ככה אבל אני בספק שכל הרעש התקשורתי בנושא מגיע רק מכיוון הניסנובים.
אל תשכח שלדגני יש סוכן שישמח לגזור עמלה ממעבר או חוזה חדש בהפועל ולא ירוויח כלום מזה שדגני ישאר בחוזה הנוכחי.
יכול להיות שהוא עצמו באמת לא אכפת לו להישאר בהפועל בחוזה הקיים, אבל אני עדיין חושב שהסיפור הוא לא רק שהניסנובים יוצרים דרמות כדי להראות לו את הדרך החוצה (ולא הייתי מתפלא אם הם היו עושים את זה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
הרבה זמן לא הגבתי פה אבל חייב להתעורר או יותר נכון להעיר את החבורת זבל הזאת..
אני לא יומיים בכדורגל ופה זה מקרה קלאסי של הנהלה שרוצה להעזיב שחקן.. אז ברור שאין פה רק צד אחד וגם דגני רוצה שדרוג או לעבור לקבוצה אחרת עם משכורת גבוהה יותר.. סלי להיכנס אפילו לכמה זה בסדר או לא זה הכדורגל של היום וברור שמזמן איבדנו כל צל של תמימות. מבחינה מקצועית נטו זה אסון לתת לו ללכת ועוד בשלב כזה של החלון.
החבורת פחים הזאת חיכתה שיקנו מנויים ויתחילו משחקים בשביל להראות לו את הדרך החוצה בכל מחיר לחסוך את המשכורת שלו ולהרוויח את ה400 אלף המסכנים האלה. טפו על הפרצוף שלהם ומעכשיו צריכים את המוות לעשות להם אני גם בתקופות של טביב לא הרגשתי מרומה כמו בסיפור הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:10 
ציטוט:
למרות שנעניתי בשלילה לבקשה, לא 'עשיתי פרצופים' והמשכתי לתת מאה אחוז בכל אימון ובכל משחק, תוך כדי שאני שומע את הרעשים והלחשים סביבי, אך בחרתי לנטרל את עצמי מכל זה. סאגת סרט הקפטן סירבה להיעלם וניסו כמה שיותר להוכיח שאני לא ראוי וכל זה להזכיר לכם, רק (!!!) בגלל שביקשתי שדרוג. יש דברים שצריכים לפתור בתוך הבית ולא בחוץ. אפשר להסכים ואפשר גם שלא, אבל יש דרך להתנהג.

קומיניסם ולירון , איזה חלק מהציטוט הזה לא הבנתם? דגני כותב במפורש שאת המאבקים הפומביים יצרה הפועל , שאם יש מחלוקות מנסים לפתור אותם בתוך הבית . מתי תבינו שמי שירה בכל התותחים עשה רעש ומניפולציות כדי לגרום לדגני ללכת ולקבל את הכסף המסריח שלהם , זה המועדון הקרוב שלנו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:12 
האחים ניסנוב עושים את הכל כדי שלא יהיה אף שחקן דומיננטי בקרב האוהדים.
הם רוצים להפוך את כל השחקנים והמאמנים לשכירי חרב ובובות כדי שיהיה לאוהדים את מי לקלל ולהאשים וככה להמשיך לשלוט בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

RedFox כתב:
שחר כתב:

יכול להיות שזה באמת ככה אבל אני בספק שכל הרעש התקשורתי בנושא מגיע רק מכיוון הניסנובים.
אל תשכח שלדגני יש סוכן שישמח לגזור עמלה ממעבר או חוזה חדש בהפועל ולא ירוויח כלום מזה שדגני ישאר בחוזה הנוכחי.
יכול להיות שהוא עצמו באמת לא אכפת לו להישאר בהפועל בחוזה הקיים, אבל אני עדיין חושב שהסיפור הוא לא רק שהניסנובים יוצרים דרמות כדי להראות לו את הדרך החוצה (ולא הייתי מתפלא אם הם היו עושים את זה).

זכותך לבחור למי להאמין , לי אין ספק מי דובר אמת כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

שחר כתב:
ציטוט:
למרות שנעניתי בשלילה לבקשה, לא 'עשיתי פרצופים' והמשכתי לתת מאה אחוז בכל אימון ובכל משחק, תוך כדי שאני שומע את הרעשים והלחשים סביבי, אך בחרתי לנטרל את עצמי מכל זה. סאגת סרט הקפטן סירבה להיעלם וניסו כמה שיותר להוכיח שאני לא ראוי וכל זה להזכיר לכם, רק (!!!) בגלל שביקשתי שדרוג. יש דברים שצריכים לפתור בתוך הבית ולא בחוץ. אפשר להסכים ואפשר גם שלא, אבל יש דרך להתנהג.

קומיניסם ולירון , איזה חלק מהציטוט הזה לא הבנתם? דגני כותב במפורש שאת המאבקים הפומביים יצרה הפועל , שאם יש מחלוקות מנסים לפתור אותם בתוך הבית . מתי תבינו שמי שירה בכל התותחים עשה רעש ומניפולציות כדי לגרום לדגני ללכת ולקבל את הכסף המסריח שלהם , זה המועדון הקרוב שלנו .

אז מה הוא הזכיר את זה בראיון פתיחת עונה? ההנהלה הכריחה אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
RedFox כתב:
שחר כתב:

להזכירך דגני התחיל את כל הסאגה הזאת. אם הוא לא היה מברש שידרוג לא היינו דנים על זה באוגוסט רגע לפני פתיחת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:18 
RedFox כתב:
שחר כתב:
RedFox כתב:
שחר כתב:

להזכירך דגני התחיל את כל הסאגה הזאת. אם הוא לא היה מברש שידרוג לא היינו דנים על זה באוגוסט רגע לפני פתיחת העונה.

שמע אתה מפתיע היום.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:21 
דגני בחר לבקש שדרוג והוא גם זה שבחר לעשות סצינות ברגע שנענה בשלילה.

מעניין אם הוא באמת חושב שמגיע לו לקבל שכר שגבוה פי 4 משל פירסמן ולא "רק" פי 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:21 
אני מקווה שאתם לא מנהלים אנשים ולא אחראים על אנשים ומאחל לכם שלא יהיו לכם מנהלים כמו הניסנובים.
בקשת שדרוג היא לגיטימית לחלוטין. להיפך, צריך להיות מרוצה שעובד או במקרה הזה שחקן רוצה להישאר ומבקש שדרוג.
זכותם של הבעלים גם לסרב לשדרוג, אבל יש פה התנהלות שהיא מעבר לסרוב.

לצערי זה הגיע למצב שיכול להיות שהבעלים יצטרכו להתפשר על סעיף השחרור שנמוך גם ככה או שיקבלו שחקן ממורמר ולא מחוייב להמשך העונה. שחקן שהוא אחד האיכותיים שלנו.

הניסנובים אומרים שלכל אחד יש תחליף . האמירה הזאת נכונה בעיקר על עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:24 
בעיקרון אם מקבלים 400 אלף דולר על דגני + חוסכים את השכר שלו (200 אלף דולר לעונה נדמה לי), אפשר בהחלט להביא בכסף הזה להביא שני שחקנים טובים (בלם וחלוץ).

גם במצב הנוכחי הם אמורים לשים כסף על חלוץ, ככה שתכלס אם דגני יימכר אז אני אפשר יהיה להביא את קניוק, חלוץ ובלם זר.
אני יודע שזה לא יקרה, אבל מבחינה כספית לדעתי מכירה של דגני תאפשר להביא שני שחקנים, בטח אם הם יהיו חופשיים כמו שהם אוהבים.

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 06 אוגוסט 2019, 21:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:24 
מה הבעיה בזה שדגני ביקש שדרוג? אתם מעולם לא בקשתם העלאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:26 
טכנית לארז כתב:
בעיקרון אם מקבלים 400 אלף דולר על דגני + חוסכים את השכר שלו (200 אלף דולר לעונה נדמה לי), אפשר בהחלט להביא בכסף הזה להביא שני שחקנים טובים (בלם וחלוץ).

גם במצב הנוכחי הם אמורים לשים כסף על חלוץ, ככה שתכלס אם דגני יימכר אז אני אפשר יהיה להביא את קניוק, חלוץ ובלם זר.
אני יודע שזה לא יקרה, אבל מבחינה כספית לדעתי מכירה של דגני תאפשר להביא שני שחקנים, בטח אם הם יהיו חופשיים כמו שהם אוהבים.

הנה , התחלנו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:26 
שחר כתב:

מי אמר שיש בעיה עם הבקשה שלו?
הבעיה היא מה שקרה מהרגע שנענה בשלילה.

אתה קפטן, מרוויח הכי הרבה בקבוצה שנכשלה בעונה שעברה, לא מועדון עשיר במיוחד במונחים של ישראל, ואז יושב לי במסיבת עיתונאים ועושה סצינות על "לא יודע אם אני אמשיך פה". כאילו סטנדרד ליאז' ופנרבחצ'ה רבות עליו.
הגישה וההתנהלות שלו מעצבנת, לא זה שביקש שדרוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:27 
שחר כתב:
טכנית לארז כתב:

הנה , התחלנו .

מה "התחלנו"? יש מצב נתון וזה שדגני לא רוצה להישאר וייתכן מאוד שגם עדיף שיעזוב.
השאלה מה עושים מפה עם 400 אלף דולר ו200 אלף שחוסכים על שכר שלו. "התחלנו" עלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:27 
שחר כתב:

אם כבר שאלת אז יכול להעיד על עצמי, שגם כשחשבתי שמגיעה לי העלאה, התחשבתי במצב החברה הרעוע ולא היה לי פרצוף לבקש. בכל מקרה לבקש זה לגיטימי אבל אם סורבת תמשיך הלאה. אתה מקצוען על חוזה חתום אז תכבד. ובטח כשאתה קפטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:28 
שחר כתב:
טכנית לארז כתב:

הנה , התחלנו .

בנתיים קיבלו כסף על גוטליב ולא הביאו כלום.
קיבלו את ספורי והביאו את אלטמן (בהעברה חופשית) שנגיד שזה מחליף סביר, כל אחד והדעה שלו.
חלוץ כבר לא בא למרות שיודעים על הבעיה כבר שנה.
בכסף של דגני יביאו עוד איזה 2 קשרים התקפיים כלשהם מחדרה.
בכסף העתידי של רז שלמה יקפיצו שחקן נוער להיות בלם או שיסיטו את פירסמן לשם ויביאו עוד קשר התקפי כלשהו מחדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:29 
קומוניסים כתב:
שחר כתב:

אם כבר שאלת אז יכול להעיד על עצמי, שגם כשחשבתי שמגיעה לי העלאה, התחשבתי במצב החברה הרעוע ולא היה לי פרצוף לבקש. בכל מקרה לבקש זה לגיטימי אבל אם סורבת תמשיך הלאה. אתה מקצוען על חוזה חתום אז תכבד. ובטח כשאתה קפטן

איך חוסר הכבוד בא לידי ביטוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אוראל דגני
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:30 
מי ישמע איזה תואם גודלהאר רכש אותנו עכשיו שדגני מבקש העלאה...
ביקשת? סורבת.
תמשיך הלאה כמו גבר.
במקום זה הוא התחיל לפתוח את הפה בסצינות של תחזיקו אותי

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:30 
במצב הנתון שנוצר, מישהו חושב שכדאי שדגני יישאר בהפועל (כשמביאים בחשבון את הפן הכלכלי כמובן)?

ואני לא חושב שהמצב שנוצר הוא באשמתם הבלעדית של הניסנובים.
אם הם היו עשירים יותר כנראה שהם היו משדרגים לדגני ל230 (ואז גם לפירסמן, עידן כהן ואולי עוד כמה שחקנים), אבל כנראה שהם לא, ולכן חשוב להם לא להיענות מיד בחיוב לכל בבקשה לשדרוג בשכר, בטח אחרי עונה כושלת של הקבוצה.

בסיפור הזה ספיציפית אין לי ממש טענות אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:35 
טכנית לארז כתב:
במצב הנתון שנוצר, מישהו חושב שכדאי שדגני יישאר בהפועל (כשמביאים בחשבון את הפן הכלכלי כמובן)?

ואני לא חושב שהמצב שנוצר הוא באשמתם הבלעדית של הניסנובים.
אם הם היו עשירים יותר כנראה שהם היו משדרגים לדגני ל230 (ואז גם לפירסמן, עידן כהן ואולי עוד כמה שחקנים), אבל כנראה שהם לא, ולכן חשוב להם לא להיענות מיד בחיוב לכל בבקשה לשדרוג בשכר, בטח אחרי עונה כושלת של הקבוצה.

בסיפור הזה ספיציפית אין לי ממש טענות אליהם.

כדאי שיישאר?
הוא לא רוצה להישאר לא מבין את כל השיח חירשים פה בראשותו של הטייס האוטומטי הבכיר.
הקפטן שלנו לא רוצה להישאר,הוא רוצה עוד כסף,ויש מאחוריו מי שתיתן לו את מה שהוא דורש,
אחרת לא היה מתנהל כך.
עד כאן העובדות,תמשיכו לספר סיפורים לעצמכם לשעת לילה מאוחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 795 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: