pogi כתב:
הקבוצה לא בסכנה ולא נעליים.
הסגל הנוכחי טוב מלפחות 4-5 קבוצות בליגה הראשונה (ומי שמפקפק מוזמן לבדוק את הסגלים של חדרה נס ציונה אשדוד וכפר סבא).
הבעיה של האנשים פה זה שהם לא רוצים להיות טובים מנס ציונה, אלא רוצים להיות טובים ממכבי ולהיאבק על אליפות.
אותם אנשים לא מפנימים שאנחנו כבר לא מועדון כזה. אנחנו מועדון חבול ועני שעבר פירוק בגלל שני בעלי הבית הקודמים שבמקום לנסות למכור את המועדון בשיא כוחו, העמיקו אותו בתוך בור עמוק וללא תחתית תוך כדי ניהול מחפיר שעולה בכמה וכמה דרגות בעליבותו על הניהול של הבעלים הנוכחיים. ה"ניסנובס" כפי שהם מכונים פה, על כל הניהול הגרוע שלהם (ואכן הוא גרוע), שומרים את המועדון בשלוש השנים האחרונות עם הראש מעל המים.
זו עובדה, לא דעה.
מי שמפקפק בה- מוזמן להציג כאן שם של אדם אחר שמוכן לבוא להיות בעלים של הפועל. עד היום לא הוכח שיש כזה.
אנשים גם שוכחים שיש קשר ישיר בין המצב שלנו למצב הכללי של הכדורגל הישראלי שהולך אחורה בצעדי ענק.
המאמנים, השחקנים.. זו הסחורה. וואו! החליפו את ספורי בבוזגלו והביאו את אלטמן במקום להביא את קניוק. מי יישמע איזו הבדלי רמות מטורפים.. אז בבית"ר הביאו שחקנים קצת יותר טובים בתקציב של 50 מליון שקל יותר. מה אני אגיד, אין ספק שההבדלים ביום ראשון שווי ערך ל50 מליון שקל.. קשקוש.
הכדורגל פה חרא, המצב שלנו גם חרא. אין כמעט אנשים עם כסף (ובעיקר אינטליגנציה) שרוצים להכנס, אין אנשי מקצוע, אין שחקנים. לא עושה רושם שזה הולך להשתנות, כדאי להפנים.
כמה גניבת דעת בהודעה אחת טביבי!
1. המועדון עבר פירוק כלומר, אין חובות! אז למה הוא עני בדיוק? אה רגע... הוא עני בגלל האחים קמצנוב (הנה לא קראתי להם "ניסנובס").
אם הניסנובים היו עושים את מה שמוני הראל עשה לפניהם שזה להתבסס רק על ההכנסות, מצבנו עוד היה סביר. במקום זה הם לקחו את המנטרה של אהובך (ע"ע החתימה שלי) ומוציאים פחות מההכנסות, מחפשים מציאות בגרוש וחצי מוייטנאם, ועל הדרך בונים קבוצה פחות טובה ולא הישגית בעליל.
2. אני מוכן להתערב שברגע שהם יגידו שהקבוצה למכירה (כמו שטביב עשה גם בהפועל וגם בבית"ר), יבוא רוכש.
3. בגלל שהכדורגל חרא והפערים קטנים, אפשר לסיים עם השקעה נכונה במקומות 3-6, ואולי להשתחל לאירופה ולנסות לבנות את עצמנו מחדש. למה שנסתפק בלא לרדת ליגה? איזה בנאדם שקורא לעצמו אוהד וכותב בפורום אוהדים מבסוט שיש לנו סגל יותר טוב מנס ציונה?