Raizi כתב:
בר קולמוסא כתב:
האדס כתב:
הקהל הוא הגורם המרכזי שאני מאשים בזה שהפרסה הזו ממשיכה.
מסכים. קהל מוכה
הקהל צריך לתמוך בקבוצה ולעודד אותה כמו שהיא, לדחוף כמה שאפשר כי הקבוצה עצמה לא אשמה בסגל הקיים.
ומחוץ למגרש צריך למרר את החיים להנהלה הזו כמה שיותר.
מה שיפה בקהל שלנו שאנחנו יודעים לתמוך תמיד. אולי זה לרעתנו ואולי אנחנו תמימים, אבל מחאות אמיתיות אנחנו לא יודעים לעשות. אנחנו לא יודעים לעשות חרם, אנחנו לא יודעים להעביר את המסרים שלנו למושכים בחוטים, ואנחנו לא עושים שם צעד אקטיבי למימוש הכוח שלנו.
אבל הגיע הזמן לצעוק.
Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk
לצעוק איפה? ללכת בימי חול למשרדים של ניסנוב?
לקהל יש מקום אחד להביע את המחאה שלו, במגרש. אין דבר כזה קבוצה, יש מועדון. הקבוצה שמשחקת על המגרש היא חלק מהמועדון שנקרא הפועל ת"א והמועדון הזה בגסיסה כבר יותר מחמש שנים.
גם כי אין לו בעלים מתאימים, גם כי האינטרס העיקרי של הבעלים הוא לא המועדון והצלחתו וגם כי באמת אין להם מושג בכדורגל והכי גרוע, הם חושבים שיש להם.
אז אני לא אומר לכו הביתה כי זו לא חוכמה גדולה. אני אומר תיקחו אנשים שימצאו למועדון הזה בעלים מתאימים שיחזירו אותו למקום הטבעי שלו ולמקום היחידי שיאפשר את המשך הקיום שלו כמועדון צמרת בישראל. זו צריכה להיות המטרה העיקרית במקביל לשימור הקיום שלו.
החלק השני הם עושים בסדר, רק אם הם מתאבדים על החלק הראשון ממבט מבחוץ זה לא נראה ככה