ארבעת המופלאים כתב:
שחר כתב:
מה בדיוק ראית והתרשמת מסרטי יוטיוב מרצדים בשלושה משחקים שאחד מהם נגד קבוצת חובבים ובכולם עשו אין סוף חילופים.
מדובר בילד שעוד אין לו 20..ועוד לשטן הגדול?
אתה לא נורמלי, בחיי.
אני אגיד לך. אבל אתה צריך להתרכז ולהקשיב לי טוב טוב:
רז שלמה כשרוני, אני לא אומר שלא. אני כן אומר שהוא לא משהו שלא ראינו בעבר (בטח לא ברמה של שמעון גרשון למשל).
את ירין פרץ לא הכרתי קודם. ראיתי את שידור המשחקים והוא מאד הרשים אותי - בשליטה בכדור, מיקום, התמצאות ברחבה, סגירות בהגנה. גם בשנה שעברה הוא היה טוב מאד כבלם ראשון בחדרה.
אני חושב שעסקה כזאת (אם עוד קצת "פוש" במחיר - על חצי כרטיס, אני מזכיר לך) שתשלב העברה למשל של שוינפלד ועוד קשר אמצע, יכולה להיות טובה לנו.
תחשוב שבמחיר הזה אתה מקבל חלוץ מוכח - שהיה מצויין אצלנו, ועוד שחקן, ויכול להביא עוד בלם זר וישאר לך עודף (והרבה...).
אז נכון שנורא פופוליסטי להגיד שבשום פנים ואופן אסור למכור אותו, בטח לא "להם", אבל במבט קר - אני חושב שזה רק יועיל לנו.
זה לא יועיל בשום צורה, נראה לך שלוזון היה מוותר על נכס על שלו תמורת סכום זניח כזה?
מזכיר לך שאבדת הקיץ את הנכסים הסחירים כמעט האחרונים שנשאור במועדון, ספורי וגוטליב ובקיץ כזה אנחנו לא מסוגלים להביא שחקנים מסכנין ומחדרה.
אז מה בדיוק יישאר במועדון להמשך? זה ממש לא רלוונטי שזה למחלה (למרות שגם אני ציינתי את זה). צריך להאריך לו את החוזה עכשיו לחמש שנים נוספות ולמכור אותו בעתיד רק תמורת סכום מפלצתי בקטגוריה של סבע, אוחנה וכו'.
זו עסקה של בושה ופשיטת רגל.
לגבי כל מה שרשמת על ההתרשמות שלך מהיוטיוב במחנה, זה באמת לא רציני, מה שכן את שלמה אנחנו מכירים גם בלי הסרטונים האלה, כשרון על לגיל שלו ולמרות הטעויות הוא במסלול הבטוח להיות בלם העתיד של ישראל.