el dudernio כתב:
סימרוטיץ כתב:
לירון האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
אין כזה בלם ישראלי
בגלל זה אסור לשחרר אותו
צריך להתאבד על השארתו בכל מחיר
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
בכל מחיר??
עד כדי כך?
אתה מבין שדגני הולך להיות בלם מחליף בב"ש כן?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
לא נמאס לך לטעות ?
מי אמר שהוא יהיה שחקן ספספל ?
עד כה עם בלם כמו ויטור סבירות גבוהה שהוא ישחק לא מעט משחקים
וכן בכל מחיר
הגישה שלי היא כזו
יותר חשוב להשאיר את דגני מלהביא את בוזגלו
יותר חשוב להשאיר את לבקוביץ מלהביא את ג'רפי
יותר חשוב להשאיר את ספורי מהלביא את אלטמן או אינברום
יותר חשוב להשאיר את גוטליב מלהביא עכשיו חלוץ
אלו היו צריכים להיות סדרי העדיפויות
אבל הניסנובים מתנהגים כמו מכונית שנכנסה למסוך להחליף גלגלים ומצבר ובסוף החליפו לה מנוע וגיר .
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
השוואה מופרכת.
אתה מדבר כאילו המצבר יכול להגיד שהוא רוצה לעבור לרכב אחר.
עכשיו האם אתה היית משלם למצבר פרוטוקשיין כדי שישאר ברכב שלך?
מה גם שזה נחמד שהיית משאיר את כל מי שהוביל את הקבוצה למאבקי ירידה,
אבל אני לא מביןמלמה אתה חושב שהיית מגיע למשהו אחר שנה הבאה. אם את כל הכסף שיש להשקיע על רכש היית משקיע בהשארת הקיים. איל אומרים רק אדיוט חוזר על אותה וץטעות פעם אחר פעם ומצםה שהתוצאה תהיה שונה.
ואם נחזור להשוואה המופרכת.
אם נכנסי למוסך ועולה לי להחליף גלגלים מצבר מנוע וגיר כמו שעולה לי להחליף רק גלגלים ומחשב במקום אחר והרכב שלי בכל מקרה מקרטע ולא נכנס כמו שצריך להילוך אני די חושב שהייתי מחליף גם את המנוע והגיר.
הדבר העיקרי שהיה חסר לנו בשנים האחרונות זה יציבות. גם בעמדת המאמן וגם שחקנים על המגרש. בעונה שעברה, אחרי הרבה שנים של בניית כל הסגל מחדש, השארנו סופסוף גם את רוב הסגל וגם את המאמן.
אז היו אכזבות (ינקו, מוליץ' ועוד), והיו הפתעות (לבקו, בואטנג), וזה דרש חיזוק (קלאודימיר למשל), והיו נפילות בדרך (מאמן העתיד שהגיע להרוס לכמה מחזורים), אבל מאמצע העונה התיישרנו ונראינו כמו קבוצה שיודעת מה היא רוצה ומה היא עושה.
למשל ההגנה ששיחקה שנה שניה רצוף יחד תפקדה טוב יחסית. סופסוף השחקנים הכירו אחד את השני ואת המאמן, וזה נתן להם שקט לשחק יותר פתוח, ולנו קצת שלווה לצפות בכדורגל.
אם החלק ההתקפי שלנו היה יותר מוכשר ופחות מחטיא סדרתי גם היינו מתרגמים את המשחק הטוב לניצחונות ופליאוף עליון היה מובן מאליו.
זאת הכוונה בחשיבות השמירה על הסגל הקיים. זה יותר מאשר האם בוזגלו יותר או פחות טוב מספורי, יותר מאשר אם ג'ראפי יימכר לקבוצה בחו"ל בלי יכולת שלנו לשלוט בזה, הבעיה היא שאת הסגל שכבר סופסוף עבד 'כמו מכונה' ותפקד טוב יחד פירקנו וזרקנו גם את המאמן שגרם שזה לקרות.
במקום זה שיחררנו ומכרנו שחקני מפתח והבאנו מאמן שהכח העיקרי שלו, לטענתו, הוא בתהליך בחירת הזרים ואז לא נתנו לו לבחור זרים.