Oleg Neduda כתב:
jonati כתב:
https://m.ynet.co.il/Articles/5550391ובינתיים לפי וויינט וצנציפר ברקת הודיעה שדגני ישחק בב״ש במקרה שחאתם אל חמיד יחתום בסלטיק, ואת צדק מעדיפים לשלוח לבני יהודה שמציעה לו יותר כסף(פחות משכורת להשלים).
אם גם דגני וגם גוטליב הולכים וצדק לא מגיע, אז למרות האופטימיות של אולג נדודה נחלשנו מאוד, כמעט בכל עמדה במגרש.
אם דגני וגטליב עוזבים (גם אם צדק מגיע) זאת מכה רצינית מאוד לחלק האחורי שלנו. עם זה אני מסכים. מקווה מאוד שידאגו שדגני יישאר.
אבל בחיי שאני לא מבין מאיפה אתה מסיק שנחלשנו כמעט בכל עמדה במגרש (ושוב - במרכז ההגנה זאת תהיה מכה והיחלשות משמעותית אם שני הבלמים הפותחים יעזבו, וזה בכלל לא משנה איזה תחליף יגיע). בשער נחלשנו? בעמדת המגנים או מרכז השדה נחלשנו? בחוד נחלשנו (עזבו שני שחקנים שתרמו ביחד שער אחד, דמארי פותח עונה ומי יודע - אולי גם יסיים, וסביר להניח שיגיע חלוץ נוסף)? ולגבי הקישור ההתקפי, היית מעדיף קישור התקפי של עאבד, קאיו וספורי על קישור התקפי של בוזגלו, אלטמן ואינברום (אם כן אתה מזוכיסט)?
הפועל חייבת לדאוג שדגני יישאר (ואני הייתי מאוד נגד לתת לו שדרוג, אבל הכל עניין של נסיבות ועכשיו אין שום ברירה) ואני מסכים שעזיבה שלו (בהנחה שגוטליב גם עוזב) תהיה מכה קשה מאוד. אבל ממש לא נחלשנו ביתר העמדות.
אני לא רואה מצב שבו דגני נשאר, ולצערי כשהיה ברור שנפרד מגוטליב בחלון הזה, היו חייבים לתת לדגני הצעה גבוהה יותר.
ג׳ראפי - לבקוביץ בערך אותו דבר
הגנה נחלשנו משמעותית אלא אם יביאו זר ברמה של פאהס, דה סילבה, ממה שאני רואה מהניסנובס יש סיכוי שייחסכו את השחרור של מלקה.
קישור אחורי - למרות שנשארנו עם אותם שחקנים קלאודימיר שהיה השחקן שרץ הכי הרבה, התבגר בעוד שנה, בתפקיד הזה זה יכול להיות קריטי, וגם בגיל הזה.
בקישור הקדמי - אלטמן במקום קאיו בעיני זה חילוש, קאיו שחקן לא טוב, שלא תרם הרבה מספרים, אבל ידע לשחרר התקפות מתפרצות, ולמרות שפה בפורום חושבים שהוא לקח מספוריאת המשבצת שלו, ספורי התחיל באמת לפרוח רק אחרי שקאיו הגיע.
אינברום - לעומת עאבד/זיקרי חיזוק, בתנאי שהראש יסתדר.
בוזגלו - ספורי יש פה הרבה יותר מדי סימני שאלה, זה נכון שעל הנייר בוזגלו שחקן טוב יותר, מצד שני על הנייר בוזגלו לא מסיים עונות. לא בטוח בכלל שאחרי עונת פריצה, ספורי לא עדיף, אני מאחל לנו ולבוזגלו רק בריאות. אבל אם הוא נפצע בתחילת העונה, אז אלטמן אינברום וברשצקי הם המנהיגים שלך.
והחוד כמו שאמרת נשאר פחות או יותר אותו דבר.
עזיבה של דגני וגוטליב, תחליש אותנו משמעותית