תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תחתימו כבר את דגני על חוזה חדש
הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
כן הטופ 3 הזה שרץ פה, זה אחד ההזויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
ההגזמה עליו פה חסרת פרופורציות.
אנשים כותבים שהוא בטופ 3 בלמים בארץ, כאילו בואו, זה מרגיש כאילו חוץ מהפועל אין לכם מושג מה קורה.
בוא נתחיל עם זה שבנבחרת עולים טאהא, אלחמיד וייני לפניו, יש גם את עומרי בן הרוש אבל נוריד אותו מהרשימה כי משחק בחו״ל אבל זה לצורך העניין עוד שחקן שהרצוג סופר לפניו.
אחריהם יש בהיררכיה את עיאד חבשי שהוא באנקר בחיפה ובלם הרבה יותר מוכשר מדגני.
עכשיו שוב אני אזכיר שעד לפני כולה 8 חודשים מול אלבניה וסקוטלנד פתח איתן טיבי, סה״כ בלם עם 4 אליפויות ורקורד פי 100 יותר מרשים מדגני שאם לא פציעה וכושר שיא של שחר פיבן הוא חוזר להרכב של מכבי ואני מוכן לחתום שבשניה שהוא ימצא קבוצה וישחק באופן קבוע הוא יחזור לסגל הנבחרת.

אז טופ 3 הוא ממש לא.
אני חושב שאו הוא או גוטליב חייבים להיות משוחררים תמורת כסף.
דגני בגלל שהוא חצה את גיל 30 ואין הרבה הזדמנויות לעשות כסף על שחקן בגיל הזה.
או גוטליב כי הוא מתעקש שלא לחתום על חוזה חדש, אז בבקשה שיביא הצעה לפחות בגובה הסעיף של דגני.

חייב להיכנס פה שיקול עסקי ולא תמיד הקטע המקצועי מנצח

Sent from my iPhone using Tapatalk

השמטת בכוונה את החלק שדגני פתח בהרכב הנבחרת נגד אוסטריה רק לפני 3 וחצי חודשים, וכמובן שדגני הוא חצי מצמד הבלמים שהוביל את הפועל להיות ההגנה השנייה בטיבה.
אז אפשר להתקטנן על הביטוי ״טופ 3״, אבל הנתונים מוכיחים שהוא מהבלמים המובילים בליגה.

בכל מקרה אני מאמין שגוטליב ייצא לחו״ל, ואת דגני ימכרו בסעיף היציאה (או קצת פחות), ונשאר בלי שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תחתימו כבר את דגני על חוזה חדש
הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
מדובר בתקדים.
אני מסכים עם הניסנובים, יש לדגני חוזה ואחד מכובד. זה לא שהפועל נתנה עונה גדולה והגיעה לאירופה. אחרי שנה כזו צריך לקצץ לשחקנים. יש פה אנשים עם זיכרון קצר.

Sent from my H8324 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
מה עוזר לי הכישרון של רז שלמה וירין פרץ כשבתכלס הם ממש לא יכולים להחזיק את ההגנה של הפועל השנה? החישוב הוא פלייאוף עליון לעומת תחתון, עם שחרור של דגני וגוטליב הסיכוי לפלייאוף תחתון עולה בכמה עשרות אחוזים. לדעתי מדובר על איזור ה-5 מיליון שקלים לפחות פער (עליון לעומת תחתון), גם במקרה הרע מאוד. אני גם חושב שאנחנו צריכים עוד חלוץ, אני מקווה שההנהלה תבין שגם עוד חלוץ לא יעזור אם לא תהיה לנו הגנה.

א. אבל רז שלמה וירין פרץ החזיקו בעונה הקודמת הגנה בליגת העל. פרץ גם בפליאוף העליון
ב. שנה שעברה הפועל פרסמה תקציב אז אפשר לבחון את הדעה שלך. צפי הכנסה ממכירת כרטיסים היה אז 3.1 מליון שקל. לכל העונה. עכשיו, נניח שבגלל בלומפילד אז פליאוף עליון שווה עוד חצי מליון שקל (וזו חתיכת הפרזה, אני אפילו לא מחשיב את העלות העצומה של אבטחה מול ביתר/מכבי). זה בערך מה שדגני מבקש (40 אלף דולר כפול 3).
ועכשיו השאלה היותר חשובה - למה שהגעה לפלייאוף העליון תהיה תלויה בדגני? הוא שיחק אצלינו בשתי העונות האחרונות בליגת העל הוא שיחק אצלינו והינו בפליאוף התחתון.
ושוב הטענה שלא תהיה הגנה כאילו דגני הוא הבלם היחידי בעולם.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2019, 22:15 
רז שלמה, עם כל כשרונו הבלתי מעורער (בלי ציניות), עשה בשנה שעברה כמה טעויות קריטיות ולא הייתי מפקיד בידיו את ההגנה של הפועל בשלב הנוכחי. ירין פרץ היה חלק מההגנה הגרועה של חדרה, לא ראיתי אותו יותר מדי אבל מבחינת ספיגת שערים זה לא מבשר טובות. דגני, על כל חסרונותיו, הוא אחד הבלמים הטובים בישראל כבר תקופה ארוכה, ויתרה מכך, התיאום שלו עם המגנים שלנו ועם גוטליב היה מעולה בשנה שעברה. אז נגיד שגוטליב נמכר, אבל העובדה שיש לנו 3 שחקני הגנה שמכירים זה את זה כבר עונה שלישית ברציפות היא סופר חשובה, ושחרור של דגני ייאלץ אותנו למעשה לבנות מרכז הגנה מאפס בלי תיאום בכלל עם שאר חלקיה.
מבחינת כרטיסים - תבדוק את החישובים שלך, אין מה להשוות בכלל בין ההכנסות הצפויות בבלומפילד להכנסות במושבה. במשחק גדול פוטנציאל מכירת הכרטיסים הוא 20 אלף ויותר לעומת 5000 במקסימום של המקסימום במושבה. כך שפלייאוף עליון (עם 3-4 משחקים של מינימום עשרת אלפים כרטיסים שימכרו, וכנראה הרבה יותר) יכניס כמה מיליונים טובים, הרבה יותר ממה שכתבת.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2019, 00:03 
האדום הצורר כתב:
שיר צדק שחקן פחות טוב מדגני ב-3 רמות בערך.
בכל מקרה, הטענה שלי היא שגם אם מדובר בעלות מעביד של 200 אלף דולר, או 700 אלף שקל, זה שווה להנהלה כשהיא מסתכלת על הפער הכלכלי בין פלייאוף עליון לתחתון. כנ"ל מיליון ומיליון וחצי. לא פשוט לבנות תיאום הגנתי בין 4 שחקנים, ולהביא עכשיו שני בלמים פותחים חדשים ולהגיד "טוב נו, הם באותה רמה של דגני וגוטליב, יהיה בסדר" זה קצת לא להבין בכדורגל.

בוא תקשיב,הגנה זה בייסיק בכדורגל וכל מאמן מתחיל יגיד לך שללמד התקפה זאת העבודה
היותר קשה,מורכבת,ודורשת הרבה יותר מאשר ״תיאום בהגנה״.
אפרופו העונה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תחתימו כבר את דגני על חוזה חדש
הודעהפורסם: 04 יולי 2019, 08:02 
IdanTheLittle כתב:
JustZiv כתב:
ההגזמה עליו פה חסרת פרופורציות.
אנשים כותבים שהוא בטופ 3 בלמים בארץ, כאילו בואו, זה מרגיש כאילו חוץ מהפועל אין לכם מושג מה קורה.
בוא נתחיל עם זה שבנבחרת עולים טאהא, אלחמיד וייני לפניו, יש גם את עומרי בן הרוש אבל נוריד אותו מהרשימה כי משחק בחו״ל אבל זה לצורך העניין עוד שחקן שהרצוג סופר לפניו.
אחריהם יש בהיררכיה את עיאד חבשי שהוא באנקר בחיפה ובלם הרבה יותר מוכשר מדגני.
עכשיו שוב אני אזכיר שעד לפני כולה 8 חודשים מול אלבניה וסקוטלנד פתח איתן טיבי, סה״כ בלם עם 4 אליפויות ורקורד פי 100 יותר מרשים מדגני שאם לא פציעה וכושר שיא של שחר פיבן הוא חוזר להרכב של מכבי ואני מוכן לחתום שבשניה שהוא ימצא קבוצה וישחק באופן קבוע הוא יחזור לסגל הנבחרת.

אז טופ 3 הוא ממש לא.
אני חושב שאו הוא או גוטליב חייבים להיות משוחררים תמורת כסף.
דגני בגלל שהוא חצה את גיל 30 ואין הרבה הזדמנויות לעשות כסף על שחקן בגיל הזה.
או גוטליב כי הוא מתעקש שלא לחתום על חוזה חדש, אז בבקשה שיביא הצעה לפחות בגובה הסעיף של דגני.

חייב להיכנס פה שיקול עסקי ולא תמיד הקטע המקצועי מנצח

השמטת בכוונה את החלק שדגני פתח בהרכב הנבחרת נגד אוסטריה רק לפני 3 וחצי חודשים, וכמובן שדגני הוא חצי מצמד הבלמים שהוביל את הפועל להיות ההגנה השנייה בטיבה.
אז אפשר להתקטנן על הביטוי ״טופ 3״, אבל הנתונים מוכיחים שהוא מהבלמים המובילים בליגה.

בכל מקרה אני מאמין שגוטליב ייצא לחו״ל, ואת דגני ימכרו בסעיף היציאה (או קצת פחות), ונשאר בלי שניהם.

דגני פתח כי אלחמיד וניר ביטון היו פצועים אז הדילמה הייתה בינו לבין חבשי.
אז באותה נקודת זמן דגני היה בפורמה יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: