סימרוטיץ כתב:
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:
https://www.dailymotion.com/video/xyj5aohttps://www.dailymotion.com/video/xyj5ao היתרון של קאניוק זה ההגנה
אבל אני לא חושב שהוא יותר טוב מממן
רר להזכיר שהוא שחקן העונה לפני עונה בליגה .
לא פוסל את קאניוק חושב שממן שחקן הרבה יותר משמעותי ממנו
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
זה שהוא נבחר שחקן העונה באמת שלא אומר כלום. מעולם לא החזקתי ממנו, הוא שחקן שלא זז על המגרש ובעיקר חלש אופי. לא מבטל את מה שהוא עשה בחצי עונה עם ב"ש, אבך הוא וקאניוק זה שני עולמות שונים של שחקנים.
קאניוק שחקן שאם יבוא הוא בעיניי יהיה החיזוק המשמעותי של חלון ההעברות הזה
רוני , עברת לשלב הבדיחות ?
זה לא משפט רציני "זה שהוא נבחר שחקן העונה באמת שלא אומר כלום."
איך זה לא אומר כלום ? תסתכל על כל השנים אחורה ותראה ששחקן העונה תמיד היה שחקן על בליגה שלנו
אתה יכול לומר שאתה לא תופס ממנו, אתה לא יכול לומר שזה לא אומר כלום.
קודם כל אני יכול לומר מה שאני רוצה

שנית, אני לא מבטל את מה שהוא עשה באותה עונה, אני רק אומר שזה שהוא נבחר לשחקן העונה לא אומר שהוא היה השחקן הכי טוב בליגה (שזה מה ששחקן העונה אמור לסמל).
אני חושב שלא במקרה ההצלחה שלו היא נקודתית, חצי עונה פה חצי עונה שם. אין לו אופי יותר מדי חזקף משחק מסובך מדי ויש לו נטייה להעלם לאורך זמן. בכל מקרה, שחקן שעושה את מה שהוא עושה כבר הבאנו ולמרות שלא הייתי גם בעד ההבאה שלו, אם אני צריך לבחור בוזגלו או ממן אז אני הולך על בוזגלו.
קניוק שחקן שלפחות בגיל הוא בשיא הקריירה שלו (למרות שהוא בירידה יחסית) ועושה דברים שממן לא יכול לעשות. הרבה יותר חזק, הרבה יותר תנועה בלי כדור ובטוח הרבה פחות מפונק.