לירון האדום כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
נכון אמרתי אז?
גם אני אומר שספורי יחמם את הספסל ואת היציע בב"ש ולא יצליח שם.
קח סקופ קטן:
הדברים שאני כותב כאן, הם על דעתי, אני לפעמים גם טועה.
אני חושב שגם אתה טועה לפעמים, לא?
נתן עונה אחת טובה וזהו עשית מימנו ערן זהבי הבא, בוא כולה עונה אחת טובה אל מול כמה עונות של כשלון.
זה שב"ש רוכשת אותו לא עושה עליי רושם, אתה יודע כמה פלופים היא רכשה ורוכשת?
אותו אחד שגדל במועדון זרק אותך מיד אחרי שירדת ליגה, את זה שכחת נכון?
ובכלל אני מציע שתדבר קצת יותר יפה.
אני טועה המון, אבל שאני כותב דברים אני כותב אותם בלי אג'נדה. אתה כותב דברים כי אתה מתעב את ספורי ומוביל אווירה שמגיעה אחרי זה ליציעים גם. אותם יציעים שכנראה הם חלק מהסיבה שספורי עוזב ואת זה, אני מצטער, אני לא מוכן לקבל. לא שאני מקווה לשכנע אותך, אתה באמת מקרה אבוד, אבל לפחות שתהיה קונטרה לשטויות שאתה כותב שאנשים אחרים אולי יבינו מאיפה הדעות שלך מגיעות.
ותעשה לי טובה, אל תציע לי הצעות, אני מהאנשים היותר שקולים ובעלי שפה נעימה בפורום הזה. שים לב למה אתה כותב לפני שאתה מטיף לאחרים
בוא תפרט (כמו שאתה אוהב) מה הכוונה באג'נדה?
אסור לי לחשוב שספורי שחקן בינוני מינוס?
אתה רוצה שאני אתחיל לרשום כאן את כל הטעויות שספורי עשה בזמן משחקים?
אם זה מסירות ליריב בהתקפות מתפרצות, אם זה בעיטות חופשיות שלא מגיעות לאף מקום?
אם זה חוסר רצון לרדת להגנה אחרי איבוד כדור?
חשבת שהאווירה ביציעים היא אולי תולדה של עוד כמה שחושבים כמוני אבל לא כותבים בפורום השדים?
או שאתה חושב שיש לי כוחות מאגים והיציע המערבי במושבה אני משפיע על היציע המזרחי..
אולי לך יש משהו אישי עם ספורי שאתה כל כך נעלב ומאבד את העשתונות שלך ויורד נמוך?
ברור, יש לי משהו אישי איתו, הוא המאהב שלי...
הדבר היחיד שיש לי זו אהדה להפועל ת"א ורצון לראות אותה מצליחה תוך כדי שאני תמיד אתייחס למה שאני רואה במגרש. אתה לעומת זאת, תכתוב את הטעויות שהוא עשה בזמן משחקים, תצהיר שב"ש וחיפה לא רוצות אותו ושהוא כבר עובר תנבא שהוא יחמם את הספסל. אז אתה גם עיוור, כי אתה לא מצליח לראות את הפוטנציאל שטמון בו ואתה גם מנבא דברים בלי שום בסיס.
זה לא עניין אם יש לך כוחות או לא, זו אווירה. הפורום הזה, מה לעשות נקרא ע"י אוהדים שסופגים מה שאנשים כותבים פה.
אני לא יורד נמוך לירון, מצטער. אני פשוט רואה את הקבוצה הזו קומלת ומה לעשות, אני חושב שלאוהדים שלנו יש חלק לא מבוטל בסיבה לזה. אוהדים שמוצאים לדוגמא שעיר לעזאזל ומטנפים עליו בכל אפשרות (כמובן גם האוהדים שמתלבשים על רגב פנאן, אבל זה כבר דיון אחר).
גם אם ספורי עוזב כי הוא לא רוצה להשאר זה כשלון של הארגון. זה לא משנה אם זה בגלל שיש קבוצות שיכולות להציע לו יותר כסף, קבוצות שיכולות להבטיח לו שיתמודד על תארים, או קהל שממרר לו את החיים. בכל המקרים האלה, אנחנו מפסידים והם מרוויחות והגיע הזמן להבין שכדורגל זה ביזנס ושחקן כדורגל יעשה מה שטוב לו. אם אנשים מחפשים פה רומנטיקה ושחקנים שמשחקים בשביל הפטיש והמגל, אני מציע להם להמציא מכונת זמן ולסע בה 20 שנה אחורה