NARKOTIKA כתב:
יובל כתב:
אם גוטליב, דגני וספורי נשארים (יחד עם פירסמן שגם כנראה נשאר), המצב שלנו לא רע בכלל. יש מקום לעוד זר בקישור ההתקפי במקום בוזגלו/מוגרבי שלא יגיעו, יחד עם אולהה שאמור להגיע באוקטובר ואולי שווה משהו. ביחס לעונה שעברה זה שדרוג.
הבעיה שאני לא רואה את גוטליב, דגני וספורי נשארים כולם, וזה אפילו לא נראה שהניסנובים מכוונים לשם אלא מעדיפים את הכסף שיקבלו על דגני/ספורי.
מה שדרוג בזה? גם אתה נדבקת במחלת האופטימיות שעוברת על אוהדים בקיץ כשהם רושמים את השמות בהרכב?
מי אמר שהזר שיביאו יתרום יותר מקאיו? למה אולהה אולי שווה משהו שהוא יותר מולאסקיס?
פריירה התבגר עוד קצת והנסיגה ביכולת שלו אמורה להגיע.
מבואטנג אולי נקבל יותר ואולי לא.
צריך לקוות שדגני ופירסמן ישמרו על אותה יכולת ולא ירדו ברמה. כנ"ל ספורי.
לא רואה פה שום דבר כזה שונה משנה שעברה. למה שלא נחזור לפלייאוף התחתון?
שמע, זו הודעה מוזרה.
ואלסקיס כבש שער אחד בהפועל. במקרה הכי גרוע, שחקן שיגיע במקומו יתרום שער אחד פחות.
קאיו היה שחקן פח ולמיטב זיכרוני גם אתה חשבת כך.
חוץ מפריירה (שאני צופה ירידה שלו, שהתחילה כבר בסוף העונה שעברה), כל השחקנים שאפשר לבנות עליהם נמצאים בשיאם או לפני השיא, ורוב הסיכויים שיותר שחקנים ילכו קדימה בהשוואה לעונה שעברה מאשר ההפך.
דגני בן 30, נמצא בשיאו ולא מראה שום סימנים של ירידה ביכולת, להפך. למה שייתן עונה פחות טובה? פירסמן בן 28, למה שייתן עונה פחות טובה?
שאר שחקני ההרכב צעירים ואם כבר אפשר לבנות על התקדמות שלהם. גוטליב בן 26, ספורי בן 23, עידן כהן בן 23 (שרק סיים את יונתן הראשונה בליגת העל), בואטנג בן 22 אחרי שחצי העונה האחרונה הייתה הראשונה שבה הוא משחק כדורגל מחוץ לגאנה. אינברום וברשצקי, שמגיעים אחרי עונה סבירה פחות או יותר, גם כן בני 22-23. רז שלמה בן 19, לקס בן 24 ואליאס בן 20.
בנוסף יש את דמארי, שעבר ניתוח כדי לשקם את הברך שלו, וכל מה שהוא ייתן בעונה הבאה יהיה בונוס בהשוואה לעונה האחרונה.
אז כן, אם כל השחקנים המרכזיים נשארים אני רואה פה לא מעט מקום לשיפור פנימי, יחד עם תוספות כמו אינברום וברשצקי וכנראה שני זרים לחלק הקדמי, שיהיה להם לא פשוט לתרום פחות מואלסקיס וקאיו. כמובן שחסר באנקר בחלק ההתקפי, אני לא אומר שזה יהיה קיץ מושלם, אבל בהשוואה לסגל של העונה הקודמת? זה בהחלט נראה יותר טוב.