Asafas כתב:
שחר כתב:
אחי, נראה לי שקצת התבלבלת עם ההשוואה של חוגג להפועל ולניסנובים.
על כל מאור בוזגלו שהולך לחוגג, הוא שולף צ'ק ומביא בשניה וצחי את גרסייה מקריית שמונה, במקרה שלנו אם אתה מאבד את אחד הבלמים והמגנים הימניים הכי טובים בליגה, בשיא הקריירה, שהוא גם קפטן ועם קשר מיוחד לאוהדים, תקבל במקרה הטוב איזה שיר צדק, בלם עודפים אחר שנפלט מעכו, ובמקרה הרע שחקן מהליגה הג'מאייקנית השלישית של דוד דאהן. למיטב זכרוני כדי שטועמה יחזור, שלמנו לו הרבה יותר ממה שהוא הרוויח לפני שעזב, כך שלומר שהוא חזר כמו עכבר זה קצת מנותק מהמציאות.
גם המחלה ובכלל קבוצות גדולות באירופה משדרגת חוזים לשחקנים עם חוזה כדי לשמור אותם , זה לא בושה ולא פחיתות כבוד.
למי שחי בשנות ה70 ומדבר על "זכות גדולה!!" ללבוש מדים של קבוצה ענייה וכושלת כנראה שזה נחשב פגיעה באגו.
בכל מקרה, תרשה לי לנחש שבמערכת שיקולים של הניסנובים אין סמלים, קבוצה מעל שחקן וכו', אלא רק איך לנסות ולחסוך בעליות או לזכות בסכום של סעיף היציאה של דגני.
נתחיל בזה שדגני הרוויח מעל 150 אלף דולר בליגה הלאומית, עם חוזה ל-5 שנים וכשהמשכורת שם היא בערך רבע.
שיר צדק עשה קריירה לא פחות טובה, ויש לנו את ירין פרץ ורז שלמה שאפשר להמר עליהם.
אני עדיין מאמין שזו זכות ענקית להיות קפטן של הפועל תל אביב והחולצה שלנו שווה המון.
השנים עוברות והקבוצה הופכת לדיי חסרת משמעות בליגה אבל האוהדים נשארים חסרי כל קשר למציאות.
בחייאת להמר על ירין פרץ ורז שלמה? באיזה עולם זה מתכון טוב למועדון גדול, שני בלמים לא מוכחים. אחד מהם שיחק שנה שעברה באופן סביר ולא יותר.
דגני על כל מגרעותיו הוא ללא ספק אחד הבלמים הטובים בליגה, על אף שאולי הוא גם אחד הטיפשים אבל הוא עולה על רז שלמה וירין פרץ בכמה דרגות ולכן אם הוא חשוב לנו צריך לעשות את המירב להשאיר אותו.
לגבי החשיבות של להיות קפטן, זה נורא חמוד שזה מלהיב אותך ובאמת זה סיבה לגאווה להיות קפטן בהפועל אבל הגיוני מצידו לנהל מו"מ כמו שהמהנלים שלו מנהלים אותו. הוא לא חייב דבר לקהל ועוד כמה שנים שהוא יפרוש אף אחד כנראה לא יזכור אותו.
בחייאת אם מקצועית אתה לא רוצה את דגני אני מבין, אם אנחנו שוב תקועים בטיעונים אמוציונליים על זה "הוא הקפטן שלנו איך הוא מעז לדבר עם קבוצה אחרת" אז אנחנו נישאר תקועים במקום נמוך מנתניה ובני יהודה.
ושלא תטעה אני נגד להשאיל שחקנים מביתר/מכבי. ברור שיש פה הרבה מקום לרגש אבל להשתדל עם כמה שפחות טמטום.
הפועל ת״א תמיד תהיה משמעותית לליגת העל, כמו שאר הקבוצות שמכונות ״גדולות״.
לפני יותר מ-20 שנים, בעיצומו של מאבק ירידה הימרת על בלם ללא ניסיון שקראו לו שמעון גרשון (אף אחד לא הכיר אותו יותר מדיו) והרווחת בלם מעולה לעשור.
דגני בלם מעולה ואני מחזיק ממנו מאוד. יחד עם זאת, בשום מקום נורמלי הוא לא שווה את הסכומים שהוא מרוויח בשלב הזה של הקריירה.
בוא נדייק, דגני לא מרוויח משכורת רעב, ובתור קפטן אני מצפה ממנו קצת יותר מאשר שאר השחקנים.