עומרי קנדה כתב:
RedFox כתב:
עצוב שהדובר של המועדון שככל הנראה פרסם את הוולקאם הזה מביא נתונים מויקיפדיה ולא בודק את עצמו במקורות יותר אמינים. לא שאני מצפה להרבה יותר ממישהו שהגיע להיות דובר אחרי שסיקר את הקבוצה בוואן.
אבל שאלו יהיו הבעיות שלנו, זה רק חטא על פשע. ההחתמה הזאת היא בושה.
סטטיסטיקה היא דבר חשוב אבל היא לא הכל בבחירת שחקן, הקביעה שלך שההחתמה הזאת היא בושה נובעת פשוט מכלום וניסיון שלך להישמע צודק בעוד 4 חודשים שיש מצב שכמו רוב הזרים שמגיעים לארץ אולהה לא יצליח. לא ראית אותו משחק משחק שלם, לא פגשת אף איש מקצוע שמכיר אותו, כל התזה שלך מבוססת על עבודה שרלטנית של מחלקת הדוברות וחיפוש קצר בגוגל אחרי ציטוט של סוכן בעל אינטרס שהפסיד בקומבינה הזאת לסוכן אחר. (אם אני טועה ואכן חקרת את הרזומה והפוטנציאל שלו לעומק אני מתנצל וחוזר בי).
הסטטיסטיקה נגדנו, זה הימור גדול וכנראה לא יקר של הניסנובים, זה מה שהם מסוגלים מבחינה כלכלית והם נהנים מהספק בזכות גלי ההצלחה עם בואטנג, אם זה יצליח או לא יצליח, לאף אחד אין מושג, גם לאולהה בעצמו, אני רק דורש שכגודל ההשקעה כך יהיו מחירי המנויים, מתאים לי התיאום ציפיות הזה, אתם תחסכו ואני אחסוך, אם נרד ליגה זה על הראש שלכם ולאליפות אני לא מצפה.
אתה לא מבין, ההחתמה הזאת היא בושה גם אם השחקן הזה הולך להיות טוני וואקמה הבא ואני אסביר לך בדיוק למה:
העמדה הכי דחופה לחיזוק היום בהפועל היא חלוץ, זה ברור לכולם לאור העונה שהייתה ולכן הציפייה היא שיוקצה לה חלק משמעותי בתקציב השחקנים המוגבל שלנו.
להביא שחקן עם רקורד כזה ובמחיר הזה זה פשוט חוסר הבנה בסיסי בכמה הקבוצה הזאת צריכה חלוץ זר - האיכותי ביותר שניתן להביא במסגרת התקציב.
מעבר לזה, אין מניעה ששחקן עם רקורד כזה יגיע למבחנים כמו שהוא אמור היה להגיע לפי פרסומים מלפני כמה ימים. על אחת כמה וכמה שהשיטה להחתמת שחקנים זרים של המאמן החדש שלך גורסת כי לא מחתימים שחקנים זולים שכאלה בלי לראות אותם בעיניים.
לכן, להחתים שחקן כזה בהנחה ומייעדים אותו להיות החלוץ הזר של הקבוצה ולא איזה זר שישי, היא מופע נוסף בקרקס של האחים.
דבר נוסף, הטעות/הטעייה בסטטיסטיקה (אני מניח שהתכוונת לרשלנית ולא שרלטנית) היא רק חטא על פשע כמו שציינתי והלוואי שזאת הייתה הבעיה שלנו, "התזה" שלי ממש לא מבוססת עליה.
JustZiv כתב:
RedFox כתב:
סוכן שחקנים אמריקאי ששידך להפועל את בואטנג והציע לה גם הקיץ חלוצים טוען שהליגה בויאטנם היא אשפה וששחקן ג'מייקני שבקושי הצליח להבקיע בליגה השנייה בארה"ב הבקיע יותר מהניגרי שהבאנו בליגה הויאטנמית העונה.
הוא צופה שהניגרי יהיה כישלון וטוען שהציע להפועל חלוץ קולומביאני שמשחק בליגה באל סלבדור (גם כן ליגה חלשה) אבל הבקיע שם 77 שערים ב-141 הופעות, הפועל אמרו לו שהם לא מתרשמים משערים בליגה הזאת...
זה השחקן למי שמתעניין:
https://us.soccerway.com/players/bladim ... dra/411012 מאיפה המידע?
חבר דיבר עם אותו סוכן והראה לי את תוכן השיחה.