תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 18:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 472 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ניסו אביטן חתם לשנתיים בהפועל תל אביב
הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 15:39 
קיבל הצעת חוזה לשנתיים
פוטר מחדרה

רוב הסיכוים יאמן אותנו
חבל על קובי והכל,הייתי רוצה ממש לראות אותו ממשיך אבל מה אתם חושבים על אביטן מקצועית?

נערך לאחרונה על ידי Yalla Hapoel בתאריך 15 מאי 2019, 20:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ניסו אביטן
הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 15:52 
הוציא מחדרה 150%.

אם יוציא מהפועל 80% זה יהיה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 15:52 
לא אוהב את זה.
קודם כל, ברור שאביטן מגיע משנתיים הישגיות בטירוף, אבל לפחות העונה היו לו כמויות מסחריות של מזל. גם אם הסיפורים על איך שבחרו שם שחקנים נכונים (וזה יפה מאוד אם זה המצב), עדיין הסיכוי לפגוע בזר של 5000 יורו הוא קלוש ולפגוע בכמה כאלה זה כבר מטורף. לא מפתיע שבינואר כבר פחות הלך להם.
חוץ מזה, אם העונה דיברנו על הרבה חוסר מזל וחוסר אופי/ביטחון בהפועל, אז אצל חדרה זה היה 180 מעלות הפוך עם כל מיני קאמבקים הזויים בדקות האחרונות. אפשר לראות את זה בהפרש השערים שלנו לעומתם. הפועל סיימה את העונה בפלוס 10 לעומת חדרה שכרגע עומדת על מינוס 16.
אני לא באמת להוריד מההישג האדיר של אביטן, עם כל המזל שבעולם זה עדיין מטורף להביא את חדרה לפלייאוף העליון וברור שהקרדיט הוא שלו. עדיין אני תמיד אעדיף מאמן כמו רפואה שהקבוצות שלו יודעות מה הן רוצות מעצמן ובאות כל משחק לשחק כדורגל ללא קשר ליריבה. בטווח הארוך לדעתי זה מה שיביא תוצאות ולא שום דבר אחר.
והאמת שמעבר לניסו אביטן עצמו, פשוט קשה לי להאמין שתחת הניהול של הניסנובים איזשהו מאמן יכול להצליח. אם הייתה לי איזשהי תקווה שכל סיפור הפיטורים וההחזרה של רפואה לימד אותם שיעור בצניעות, הימים האחרונים ניפצו אצלי כל אשליה שהם מסוגלים לעשות משהו חיובי בקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 15:57 
בהתחשב באפשרויות שהיו בשוק - הוא הרע במיעוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
לא אוהב את זה.
קודם כל, ברור שאביטן מגיע משנתיים הישגיות בטירוף, אבל לפחות העונה היו לו כמויות מסחריות של מזל. גם אם הסיפורים על איך שבחרו שם שחקנים נכונים (וזה יפה מאוד אם זה המצב), עדיין הסיכוי לפגוע בזר של 5000 יורו הוא קלוש ולפגוע בכמה כאלה זה כבר מטורף. לא מפתיע שבינואר כבר פחות הלך להם.
חוץ מזה, אם העונה דיברנו על הרבה חוסר מזל וחוסר אופי/ביטחון בהפועל, אז אצל חדרה זה היה 180 מעלות הפוך עם כל מיני קאמבקים הזויים בדקות האחרונות. אפשר לראות את זה בהפרש השערים שלנו לעומתם. הפועל סיימה את העונה בפלוס 10 לעומת חדרה שכרגע עומדת על מינוס 16.
אני לא באמת להוריד מההישג האדיר של אביטן, עם כל המזל שבעולם זה עדיין מטורף להביא את חדרה לפלייאוף העליון וברור שהקרדיט הוא שלו. עדיין אני תמיד אעדיף מאמן כמו רפואה שהקבוצות שלו יודעות מה הן רוצות מעצמן ובאות כל משחק לשחק כדורגל ללא קשר ליריבה. בטווח הארוך לדעתי זה מה שיביא תוצאות ולא שום דבר אחר.
והאמת שמעבר לניסו אביטן עצמו, פשוט קשה לי להאמין שתחת הניהול של הניסנובים איזשהו מאמן יכול להצליח. אם הייתה לי איזשהי תקווה שכל סיפור הפיטורים וההחזרה של רפואה לימד אותם שיעור בצניעות, הימים האחרונים ניפצו אצלי כל אשליה שהם מסוגלים לעשות משהו חיובי בקבוצה הזאת.

מסכים בגדול.
יש לי תקווה מסוימת כי הוא עושה רושם של בנאדם רציני עם מושג בכדורגל ויחסי אנוש סבירים, שזה מתכון להיות מאמן סביר בליגה הזאת.
אבל באמת שהעונה שהוא עשה עם חדרה היא לא אינדיקציה לכלום. היה שם כמויות של מזל ל-20 שנה בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
רוב הקריירה שלו הוא אימן במחלקת הנוער של הפועל באר שבע, למעשה קבוצת הבוגרים הרצינית הראשונה שהוא אימן הייתה חדרה, עד אז קיבל הזדמנויות רק בליגה א' ולא הבריק שם.
בעיני ההצלחה בהפועל חדרה לא הופכת אותו למועמד מתאים להפועל תל אביב, כבר ראינו בעבר מאמנים שהצליחו עם קבוצות "קטנות" מנסים לאמן קבוצות "גדולות", ההבדלים בין קבוצה שחייבת ליזום ולבין קבוצה שמסתגרת ויוצאת למתפרצות הם לפעמים משמעותיים מידי ורוב המאמנים מתקשים לעשות את קפיצת המדרגה.

נקודת האור בניסו אביטן זה שהוא הצטיין בבחירת הזרים בעונה שעברה ותיפקד בצורה יוצאת מן הכלל במועדון שלא קיבל אישור מנהל תקין והיה בסכנת פירוק לאורך כל העונה, אם הנקודה הראשונה תבוא לידי ביטוי אולי נצליח להימנע מכל מיני רוג'ר ברנרדואים למיניהם שצפויים להגיע אלינו לקראת העונה הבאה, הנקודה השנייה חשובה, כולנו יודעים למה.

אם לפחות היינו מצליחים לעשות את המהלך הזה בלי להשניא את עצמנו על המנהלים של חדרה, אולי היינו מרוויחים כמה מהמצטיינים שלהם העונה, כמו לאבדיבי שהוא מגן ימני מהטובים בארץ בעיני ולוסיו שהוא אחד הסקוררים הטובים בליגה.

לסיכום, הניסנובים כצפוי שמו את האגו לפני טובת המועדון, ויתרו על מימר בגלל הסוכן שלו והלכו על מאמן שיש לו מוניטין טוב היום אבל סביר להניח שיתקשה לעמוד בלחצים שכרוכים באימון הפועל תל אביב.

כמובן שאני מקווה שזה יצליח, אבל ניסיון העבר, אפילו הלא רחוק במיוחד מראה שניסים לא קורים ואין תחליף לצבירת ניסיון כשמובילים מועדון גדול, בטח כזה ששואף לזכות בתארים(יום אחד).

נערך לאחרונה על ידי עומרי קנדה בתאריך 15 מאי 2019, 16:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 16:01 
כל מילה של הוקיץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 16:01 
מסכים עם הוקיץ'.
אבל זה לא סוד שלרפואה היה גם בעיות התנהגות מול שחקנים שלא אהבו את זה כל כך.
ניסו עושה רושם של אדם שקול שמבין עניין.
היתי מעדיף שרפואה ימשיך במקום בו היה ומכיר.
אם לא רפואה אז לפחות ניסו - זה עדיף על מימר/דגו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
לא אוהב את זה.

100% מה שאני חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
חרא חלוץ.
לא נסלח על הרביעיה במחזור האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
אגב, גם מהלך דוחה של כל הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 17:59 
opheaaa כתב:
כל מילה של הוקיץ'

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אגב, גם מהלך דוחה של כל הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ניסו אביטן
הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 18:43 
מי שקרא את הכתבה עליו בוואלה בתחילת על העונה בנוגע לזרים, עושה רושם שמדובר באדם פדנט, בודק כל זר בציציות, בוחן אותם יחד עם שני אנליסטים שעובדים צמוד איתו.
מבחינת רצינות, ידע והבנה מסתמן שהוא איש שמבין כדורגל.
אם זה יעזור לנו? אין לדעת.
לפעמים קשה למאמנים לעשות את הסוויץ׳ של מעבר מקבוצה קטנה שמתגוננת לקבוצה שאמורה להכתיב את הקצב.
זה למה אבוקסיס זה סימן שאלה אדיר אם יעבור בעתיד לקבוצה גדולה.(לא מחשיב את הקדנציה שלו בהפועל, עונה ראשונה בחיים בבוגרים כמאמן ראשי ועוד בסיר לחץ שאחרי גוטמן)

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ניסו אביטן
הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 19:28 
לזרים שאנחנו מביאים אין אפילו קלטת ביצועים.
רפואה עדיף עליו סכל רגע.
עם גל המזל שלו העונה, היו לא מעט משחקים שחדרה הובסה והתפרקה.
אצל רפואה, גם כשהפסדנו נראינו כמו קבוצה ואף פעם לא התפרקנו. מקווה מאוד שיצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 20:01 
עדיין כואב לי על רפואה.
לדעתי יכל לעשות הרבה דברים יפים אם ההנהלה הייתה זורמת איתו.
:bang:

מאמין שיחזור אלינו במחזור 5-10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 20:36 
בלי קשר לזה שלדעתי רפואה מאמן יותר טוב, מה שניסו אביטן עשה לחדרה זה מגעיל, מה שההנהלה שלנו עשתה זה מגעיל.
אין סיבה שניסו אביטן לא יעשה לנו אותו דבר, לויאליות זאת תכונה חשובה למאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
נדמה לי שכמעט כל עונה ב20 שנה האחרונות, ישנה איזה קבוצה צנועה וענייה שמצליחה להפתיע ולהיות בצמרת או הרבה מעבר לציפיות(מאבקי ירידה)
ככה שלא הייתי ממהר לזקוף זאת לזכות ניסו אביטן.
שוב- לגיטימי שלא מתאים להם מאמן מבחינה מקצועית, העניין הוא שזה לא מסיבה מקצועית וזה הסיבה שמנוי לא צריך לרכוש עם ההנהלה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 20:42 
חתם לשנתיים
בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ניסו אביטן חתם לשנתיים בהפועל תל אביב
הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 20:46 
חתם רשמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 20:55 
שיהיה בהצלחה.
תחושה שיצליח לסיים את העונה אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
הנהלה דרעק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 21:11 
opheaaa כתב:
בלי קשר לזה שלדעתי רפואה מאמן יותר טוב, מה שניסו אביטן עשה לחדרה זה מגעיל, מה שההנהלה שלנו עשתה זה מגעיל.
אין סיבה שניסו אביטן לא יעשה לנו אותו דבר, לויאליות זאת תכונה חשובה למאמן.

ספר על זה לברק בכר שלקח 3 אליפויות רצופות בבאר שבע אחרי שעשה בדיוק אותו דבר לשירצקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
לא התלהבתי מאיך שחדרה נראו נגדנו. לא אהבתי איך שחדרה התפרקו והתבטלו במשחקים מול מכבי.
האם ניסו אביטן יצליח יותר מרפואה עם עאבד, זיקרי וגנדה? אני מנחש שלא.
רפואה לא חף מטעויות, בטח ביחסי האנוש שלו, אבל מבחינה טקטית הוא אחד המאמנים היותר טובים שהיו אצלנו במועדון ב10 שנים האחרונות. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 21:14 
אביטן יסכים שדן רומן יקבע את הסגל?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 21:14 
IdanTheLittle כתב:
לא התלהבתי מאיך שחדרה נראו נגדנו. לא אהבתי איך שחדרה התפרקו והתבטלו במשחקים מול מכבי.
האם ניסו אביטן יצליח יותר מרפואה עם עאבד, זיקרי וגנדה? אני מנחש שלא.
רפואה לא חף מטעויות, בטח ביחסי האנוש שלו, אבל מבחינה טקטית הוא אחד המאמנים היותר טובים שהיו אצלנו במועדון ב10 שנים האחרונות. חבל.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 21:21 
לא פלא לדעתי ששלושת המועמדים, מימר, מסאי דגו וניסו אביטן, הם שחקני עבר שמזוהים עם המועדון. זאת לדעתי מראש היתה הטקטיקה של הניסנובים, משתי סיבות:

קוד כל כדי להסיט את תשומת לבם של האוהדים עם החתמה "מרגשת" כביכול על הקווים שאולי תפרוט להם על בלוטות הנוסטלגיה על פני איזה שם לא קשור (ואולי גם ההנחה פה היתה שאוהדי הפועל הם מספיק יצורים כדי להתלהב משחקני עבר כאלו אפורים), וכך להקהות את הפיטורים המכוערים האלו של רפואה שהיה דמות פופולארית יחסית בקרב הקהל.

וגם כי הניסנובים, בתור מי שגדלו מהבית עם המועדון וככל הנראה במשך השנים גם בחשו בו במידה זו או אחרת עוד לפני שנכנסו באופן רשמי, מכירים מקרוב כבר הרבה שנים את המועמדים האלו מימיהם בקבוצה כשחקנים, כך שכנראה הם יודעים באופן אישי שיהיה יותר קל לשלוט בהם, מאשר להביא מישהו אאוטסיידר מבחוץ שאין להם מושג עד כמה הם יכולים לשלוט בו, אחרי שהם כבר נכוו עם רפואה שסירב להיות הדחליל שלהם.

בכל מקרה, מכל המועמדים האלו אני מעדיף את אביטן מן הסתם. ואיך מישהו אמר (עם שינוי עדכני בטקסט, בהתחשב בכך שעל באר שבע ביחס אלינו זה כבר בלתי אפשרי בעליל להגיד זאת כעת): עשרה גולים בחדרה לא שווים קורה בפועל? אז שאכן יהיה כך בתקופתו. בהצלחה.

נערך לאחרונה על ידי אבשה בתאריך 15 מאי 2019, 22:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
לא אתפלא אם דגו, קלינגר ומימר מעולם לא נלקחו ברצינות אצל הניסנובים, וה"הדלפה" שלהם כמועמדים נועדה לגרום לאוהדים לקבל את אביטן כ"רע במיעוטו" בהשוואה אליהם (להבדיל כ"רע מוחלט" בהשוואה לרפואה).
אביטן מאמן הפועל!? הלך לו קלף בחדרה, אין ספק אבל לא היה חסר הרבה שהיא היתה מסיימת במקום ה-7 ולכו תדעו אם היתה שורדת בכלל בליגה.
זה מאמן שחוץ מהשנים שלו בחדרה, לא עשה כלום, ואני כבר לא מדבר על לאמן "קבוצה גדולה" עם כיסוי תקשורתי וקהל במימדים שהוא לא מכיר. הוא אפילו לא אימן קבוצה "בינונית" בליגה, איזה בני יהודה כזו. אימן שנה אחת בלבד בליגת העל. העונה הזו היא לא מדד לכלום. הפועל לקחה פה חתיכת הימור ואף הגדילה אותו כשחתמה עם אביטן לשנתיים.

Sent from my H8324 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 22:28 
אז מאמן מצליח שנה אחת והופ..מאמן הפועל תל אביב

מביך..
דויד מתיאוס מועמד
אימפריה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2019, 22:32 
מעבר להתנהלות המקצועית המביכה, מה עם איזו הודעת מועדון שמכבדת את המאמן היוצא?
מילא חסרי מושג, אבל תהיו בני אדם. מינוס גם ביחסי אנוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 472 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: