תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 32: סכנין בבית בשעה 20:30
הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
קיבל בוז על מהלכים לא טובים כמו שאף שחקן אחר לא קיבל (למעט גוטליב, אבל איתו זה סיפור אחר לגמרי) בטח לא "כמו כל הקבוצה".
לשטות של "זרק זין ולא הראה נכונות" אני לא אתייחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 09:16 
לירון האדום כתב:
מוזר, אני יושב ביציע הצערבי ולא שמעתי העונה בוז לספורי לעומת זאת כן שמעתי בוז לגוטליב שגם אחרי שכבש שער לא הלך והתריס בפני הקהל שלו.
אבל העיקר פה בפורום השחקנים הם קדושים והקהל הוא חרא.
מעניין רק מי יותר שכיר חרב, הקהל או השחקנים

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

בסדר לירון, את הבוז לרמזי אתה לא שומע כל העונה. אני הייתי במזרחי והיה בוז. לשם השוואה, לבקוביץ (שיחד עם ספורי הוא השחקן הטוב ביותר בקבוצה השנה) טעה בסמי עופר, הפסיד את המשחק במו רגליו, וקיבל תמיכה אדירה שבוע לאחר מכן. לעומת זאת, כל טעות של ספורי מעוררת אצל אנשים ביציע אנטי פשוט מבחיל.

ואגב - ספורי יסיים את העונה עם המספרים הכי טובים של שחקן הפועל כבר איזה 5 שנים (לפחות 8 שערים ו-6 בישולים). הרבה יותר טוב מה"שחקן של 3 שערים ושני בישולים בעונה" כמו שכתבת לפני 3 חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 09:21 
הבוז שקיבל רמזי במשחק נגד מכבי חיפה העונה (עם איבוד הכדור שלו במתפרצת) היה הבוז הגדול ביותר שאני זוכר לשחקן של הפועל על רקע מקצועי.

כמובן שזו לא היתה הפעם היחידה שקיבל בוז, יש המון אוהדי הפועל ששונאים אותו ודאגו להשמיע את זה גם כאן בפורום וגם במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
האוהד המגעיל שקילל את ספורי אתמול יותר מכולם עמד ממש קרוב אליי ביציע.
הגול הראשון, שהיה ממש 2-3 דקות לאחר מכן, הייתה התשובה הכי יפה שאפשר לתת, ועוד במזומן ועל המקום.
אפשר בהחלט להבין שחקן שמגיב ככה לטינופים מהקהל. הייתי מבסוט בשביל רמזי על השער וגם לגמרי הבנתי את התגובה שלו. היא לא הייתה מוגזמת או מתלהמת בעיניי. הוא לא עשה תנועה מגונה. הוא כן פרק הרבה מתח, שממילא כל השחקנים היו נתונים בו.
וכמובן שההתנצלות שלו בפתיחת המחצית השנייה הוציאה אותו גדול.
אני לא חושב שהוא היה צריך להתנצל, אבל יצא מלך שכך נהג.
רמזי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
ש
לירון האדום כתב:

בתחילת העונה הוא גם זרק זין ולא הראה נכונונת ורצינות ולכן קיבל בוז.

עדיין עם השקרים האלה?

ספורי :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 09:57 
תמיד כשמקללים שחקן ואין לזה הסבר מוצדק כלשהו אפשר לספר שהוא "זורק זין".
הרי זה משהו די אמורפי ואי אפשר באמת למדוד "זריקת זין", אז זה אחלה טיעון.

דווקא בתחילת העונה הוא קיבל שני אדומים מיותרים שהם נטו אובר מוטיבציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 10:16 
שמע לירון, אתה באמת ילד קשקשן שיטען הכל בשביל שזה יתיישב עם האג'נדה הלא מוסברת שלך. מציג את הספקותציות שלך כעובדות. יש לך פה שחקן שיש לו פוטנציאל להוביל אותך בשנים הקרובות, להיות פרנצ'ייז פלייר ואתה ממשיך לבלבל את המח.
עשה אתמול שטות, לא כי הקהל של הפועל קדוש, רחוק מזה, אלא כי פשוט לא יוצאים נגד הקהל בצורה כזו.
הקהל של הפועל בלי קשר, חייב להתחיל לעשות לעצמו חשבון נפש ומהר. על הרבה מאוד מהדברים שהוא עושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 10:17 
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:
מוזר, אני יושב ביציע הצערבי ולא שמעתי העונה בוז לספורי לעומת זאת כן שמעתי בוז לגוטליב שגם אחרי שכבש שער לא הלך והתריס בפני הקהל שלו.

בסדר לירון, את הבוז לרמזי אתה לא שומע כל העונה. אני הייתי במזרחי והיה בוז. לשם השוואה, לבקוביץ (שיחד עם ספורי הוא השחקן הטוב ביותר בקבוצה השנה) טעה בסמי עופר, הפסיד את המשחק במו רגליו, וקיבל תמיכה אדירה שבוע לאחר מכן. לעומת זאת, כל טעות של ספורי מעוררת אצל אנשים ביציע אנטי פשוט מבחיל.

ואגב - ספורי יסיים את העונה עם המספרים הכי טובים של שחקן הפועל כבר איזה 5 שנים (לפחות 8 שערים ו-6 בישולים). הרבה יותר טוב מה"שחקן של 3 שערים ושני בישולים בעונה" כמו שכתבת לפני 3 חודשים.

לא הבנתי, אתה חושב שאני משקר שאני אומר לך שביציע המערבי לא שומעים בוז?
אף אחד לא מתווכח עם המספרים של ספורי, ועדיין בואו לא נשכח שמדובר בקבוצת תחתית שנשארה בליגה רק אתמול.

הסמל האדום ממש שה תמים שאסור לגעת בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 10:17 
טכנית לארז כתב:
תמיד כשמקללים שחקן ואין לזה הסבר מוצדק כלשהו אפשר לספר שהוא "זורק זין".
הרי זה משהו די אמורפי ואי אפשר באמת למדוד "זריקת זין", אז זה אחלה טיעון.

דווקא בתחילת העונה הוא קיבל שני אדומים מיותרים שהם נטו אובר מוטיבציה.

הם לא נטו אובר מוטיבציה. נם נטו אימפולסיביות, שזה בדיוק הטעות שלו אתמול אחרי הגול, זאת הייתה בעיה מרכזית אצלו במשך הרבה שנים, השנה חל שיפור גדול, קבלת ההחלטות הייתה טובה יותר ולכן המספרים השתפרו. נתן יופי של עונה.
אם יצליח להמשיך לעבוד על זה, יתן בשנה הבאה מספרים אפילו יותר טובים. ראויה להערכה גדולה ההתנצלות שלו אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 10:28 
שוב, אתמול הקהל לא קלל אותו ספציפית אלא שרק בוז לכל הקבוצה ששיחקה חרא.
כמה דקות לפני הגול, אוהד אחד, בודד קילל אותו (קרא לו אפס ובן זונה).
מכיוון שהיה שקט ביציע באותו רגע, שמעו אותו טוב וכנראה שגם ספורי שמע אותו.

אחרי הגול הוא רץ עם היד על האוזן "למען אותו אוהד" ואף אחד לא הגיב על זה.
כשהוא עשה זאת שוב כדי להבליט את העניין, התחילו לשרוק לו בוז.

דרך אגב, כל הכבוד ללקס כשכבר בירידה למחצית בא לנסות להרגיע את הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:

אף אחד לא מתווכח עם המספרים של ספורי, ועדיין בואו לא נשכח שמדובר בקבוצת תחתית שנשארה בליגה רק אתמול.

אם אף אחד לא מתווכח עם המספרים של ספורי,
ואם לא נשכח שמדובר בקבוצת תחתית שנשארה בליגה רק אתמול,
אז מי השאיר את הקבוצה הזו בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 10:42 
בני12 כתב:
שוב, אתמול הקהל לא קלל אותו ספציפית אלא שרק בוז לכל הקבוצה ששיחקה חרא.
כמה דקות לפני הגול, אוהד אחד, בודד קילל אותו (קרא לו אפס ובן זונה).
מכיוון שהיה שקט ביציע באותו רגע, שמעו אותו טוב וכנראה שגם ספורי שמע אותו.

אחרי הגול הוא רץ עם היד על האוזן "למען אותו אוהד" ואף אחד לא הגיב על זה.
כשהוא עשה זאת שוב כדי להבליט את העניין, התחילו לשרוק לו בוז.

דרך אגב, כל הכבוד ללקס כשכבר בירידה למחצית בא לנסות להרגיע את הקהל.
גם דגני, עוד לפני השריקה למחצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 10:44 
KID A כתב:
לירון האדום כתב:
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:

א. ההגנה
ב. פריירה (עד שהוא הגיע, ספורי לא עשה כלום)

לירון מתכוון שמכבי/ב"ש עדיין לא קופצות עליו לשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 11:06 
לא יודע מי ומה קיללו אותו, אבל לכל שחקן כמוהו שזורק זין זה מגיע. מחצית שלמה הוא לא זז ולא ירד לסגור בזמן שסכנין חגגו בצד שמאל ואמבולה היה חופשי כל הזמן, זה בנוסף לבעיטות המפורסמות לשמים מ 40 מטר, מעניין מה קרה במחצית השניה ששינה גישה ב-180 מעלות. לא מענין שהוא גם נותן תוצרת פה ושם אם זו הגישה שלו, שום שחקן שהולך על המגרש לא צריך להיות בקבוצה. אם גם בעונה הבאה ההרכב שלנו יהיה מורכב משחקנים כמוהו, עאבד זיקרי וקאיו שעושים טובה שרצים, שום דבר לא ישתנה. מצד שני ממילא יביאו לנו מאמן בובה ועם המנהל המקצועי המהולל שרוצה להחתים את קאיו והכלום סיכוי שמישהו ירצה את הטאלנט עאבד זה מובטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 11:32 
פורום של דבילים עם דיפלומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 11:52 
שימשיך "לזרוק זין" ולתת 2 גולים ובישול כל משחק

ספורי :ROSE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 11:53 
זורק זין עאלק.

שחקן שהכי לוקח ללב כל שריקה בקהל. הלוואי והיה זורק זין ולא מתייחס לכל האפסים שבאים למגרש כדי לפרוק תסכולים.

השחקן הכי טוב שלנו העונה בפער גדול. רק תארו לעצמכם מה היה קורה אם היה לידו עוד שחקן התקפה נורמלי או שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 12:48 
גם להיות עיוור וגם להיות עם זכרון קצר זה הישג....
זה שהיו לו רגעים שבהם הוא נראה טוב אין ספק, אבל להגיד שהוא היה השחקן הכי טוב שלנו זו בדיחה רעה ( גם בהתחשב שרובם ממילא נראו נורא ). לפול פוגבה למשל יש סטטיסטיקה טובה בהרבה משל הטאלנט שלנו ועדיין רוב האוהדים של יוניטד מתים שהוא יעוף כי גם הוא הולך על המגרש ונכנס עם הראש בקיר במשך יותר מדי רגעים. מי שמתכחש לכך שזה ספורי, שחקן שברוב הזמן לא משקיע ועושה מה בראש שלו, ויש לו יותר דקות במשך משחקים בהם הוא עושה מה שעשה נגד מכבי חיפה או בעיטות מיותרות מתיזאלנבי מאשר תרומה חיובית הוא עיוור במקרה הטוב וסלפן במקרה הרע. מילא זה היה משהו חדש, אבל ככה הוא נראה כל הקריירה. וזה שהתקפית הוא נתן את התרומה הגדולה ביותר לא חוכמה, כי מה שיש לידו זו שממה וצחיחות... אם רוב הזמן הוא יראה כמו במחצית השניה אתמול ולא כמו בראשונה, סבבה והלוואי, רק שזה לא המצב. אשמח מאוד שזה יקרה ועד אז כשהוא יטייל על המגרש וימסור באדישות ליריב שלא יתפלא ששורקים לו בוז ( ואתמול שרקו בוז לכל הקבוצה במחצית הראשונה ובצדק, ושחקנים כמו זיקרי קיבלו יותר בוז ממנו וגם לא רואים דשא ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 12:51 
בני12 כתב:
KID A כתב:
לירון האדום כתב:
Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:

א. ההגנה
ב. פריירה (עד שהוא הגיע, ספורי לא עשה כלום)

לירון מתכוון שמכבי/ב"ש עדיין לא קופצות עליו לשנה הבאה.

מדויק.
גם נתניה לא ראתה לנכון לרכוש אותו ואי אפשר להגיד על נתניה שהם לא רואים פוטנציאלים בשחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 12:51 
joshsoos כתב:
גם להיות עיוור וגם להיות עם זכרון קצר זה הישג....
זה שהיו לו רגעים שבהם הוא נראה טוב אין ספק, אבל להגיד שהוא היה השחקן הכי טוב שלנו זו בדיחה רעה ( גם בהתחשב שרובם ממילא נראו נורא ). לפול פוגבה למשל יש סטטיסטיקה טובה בהרבה משל הטאלנט שלנו ועדיין רוב האוהדים של יוניטד מתים שהוא יעוף כי גם הוא הולך על המגרש ונכנס עם הראש בקיר במשך יותר מדי רגעים. מי שמתכחש לכך שזה ספורי, שחקן שברוב הזמן לא משקיע ועושה מה בראש שלו, ויש לו יותר דקות במשך משחקים בהם הוא עושה מה שעשה נגד מכבי חיפה או בעיטות מיותרות מתיזאלנבי מאשר תרומה חיובית הוא עיוור במקרה הטוב וסלפן במקרה הרע. מילא זה היה משהו חדש, אבל ככה הוא נראה כל הקריירה. וזה שהתקפית הוא נתן את התרומה הגדולה ביותר לא חוכמה, כי מה שיש לידו זו שממה וצחיחות... אם רוב הזמן הוא יראה כמו במחצית השניה אתמול ולא כמו בראשונה, סבבה והלוואי, רק שזה לא המצב. אשמח מאוד שזה יקרה ועד אז כשהוא יטייל על המגרש וימסור באדישות ליריב שלא יתפלא ששורקים לו בוז ( ואתמול שרקו בוז לכל הקבוצה במחצית הראשונה ובצדק, ושחקנים כמו זיקרי קיבלו יותר בוז ממנו וגם לא רואים דשא ).

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 13:14 
הבעיה היא לא בזכרון שלי, הבעיה היא בזה שאנשים לא מסוגלים להודות בטעות שלהם.

ספורי מתחילת העונה הראה שהוא התבגר והשתפר ויש לו מה לתרום, אלא שעם פתיחת העונה הנוראית והיחס המכוער של הקהל הוא הלך ודעך.

להגיד שהוא זרק זין זה קשקוש מוחלט. ספורי מתחילת העונה ניסה לקחת מנהיגות ואחריות, לפעמים הפגין התלהבות יתר שעלתה לו באדום אחד ובכמה צהובים. ואת מצב הקבוצה ויחס הקהל בוודאי שהוא לקח קשה והיה קל לראות.

מבחינה מקצועית, בחודשים האחרונים ספורי מציג יכולת גבוהה מאד, כובש ומבשל ומחזיק את משחק ההתקפה על הכתפיים שלו. בלעדיו אתה יורד ליגה.

אם הייתה לכם טיפה יושרה הייתם מתנצלים ויושבים יפה בשקט בפינה.

הא, וההשוואה לפוגבה היא באמת אחת המופרכות. שחקן שעלה 100 מליון פאונד ובקושי מוביל את היונייטד למקום הרביעי, וזה בנוסף להיותו סרטן חברתית. ממש מצאת לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 13:56 
אז מה שספורי נותן העונה זה מה שהוא נתן בשאר הקריירה? אין מספיק סמיילים מתגלגלים מצחוק בעולם.
אם זה היה מישהו אחר הייתי מניח שהוא לא מבין כלום בכדורגל, אבל מאחר ומדובר בג'וש זה די ברור שכתוב על זה אג'נדה בענק.

אבל אין ספק, ספורי נראה טוב רק כי יש לידו שחקנים פח (כי ככה זה עובד בכדורגל). למעשה הליגה שלנו מפוצצת בשחקנים שנותנים מספרים כאלה ועוד ללא תרומה ממצבים נייחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 13:59 
הוקיץ' כתב:
אז מה שספורי נותן העונה זה מה שהוא נתן בשאר הקריירה? אין מספיק סמיילים מתגלגלים מצחוק בעולם.
אם זה היה מישהו אחר הייתי מניח שהוא לא מבין כלום בכדורגל, אבל מאחר ומדובר בג'וש זה די ברור שכתוב על זה אג'נדה בענק .

אבל אין ספק, ספורי נראה טוב רק כי יש לידו שחקנים פח (כי ככה זה עובד בכדורגל). למעשה הליגה שלנו מפוצצת בשחקנים שנותנים מספרים כאלה ועוד ללא תרומה ממצבים נייחים.

!
ואני מחבב את ג'וש, הוא יודע את זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 14:02 
לירון האדום כתב:

מדויק.
גם נתניה לא ראתה לנכון לרכוש אותו ואי אפשר להגיד על נתניה שהם לא רואים פוטנציאלים בשחקנים

בקיצור, עיוורון זו תכונה מדהימה. בוא ניקח איזה נתון שלא קשור ונבנה סביבו קייס.
רמזי רחוק מלהיות שחקן מושלם, יש לו עוד הרבה דברים לשפר ורק בגלל זה צריך להבין את הפוטנציאל שלו. אבל אני מניח שאתה תמשיך לחכות לו בפינה ועד אז תתעלם מהמציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 14:07 
מבחינת האדישות והזלזול זה אותו ספורי, כלום לא השתנה. הרגעים שהוא לא כזה, והם לא רבים לצערי, הראו שמקצועית הוא השתפר. יתר החרטא שנכתב פה זה הכנסת מילים לפה שלי ( וההשוואה לפוגבה נועם, זה כי גם הוא שחקן שסטטיסטית מעל הקבוצה רק שסטטיסטיקה לא מספרת את כל הסיפור, נדמה לי שהשם תומר גינת עולה במובן הזה הרבה בפורום כדורסל ).
אבל כן, אני זה אג'נדה אבל אתם מקצועיים טהורים. פאתטי. אם כבר הוקיץ', אתה כבר מזמן הפכת לכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור 32: סכנין בבית בשעה 20:30
הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 15:39 
לא חושב שיש הרבה קשרים מתחת לחלוץ עם תפוקה כמו שלו השנה.
עשה קפיצה ענקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור 32: סכנין בבית בשעה 20:30
הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
ספורי לב לב לב
שחקן העונה שלנו, בפער!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 18:55 
זה שאוהדי יונייטד רוצים משהו לא אומר שהוא נכון. הם לא מבינים בכדורגל יותר מאוהדים של קבוצה אחרת בגלל שהקבוצה שלהם יותר טובה (ויכול להיות שזה נכון כי לא ראיתי את יונייטד מספיק העונה, אבל "אפילו אוהדי יונייטד רוצים שהוא יעוף" זה טיעון מגוחך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2019, 19:15 
joshsoos כתב:
מבחינת האדישות והזלזול זה אותו ספורי, כלום לא השתנה. הרגעים שהוא לא כזה, והם לא רבים לצערי, הראו שמקצועית הוא השתפר. יתר החרטא שנכתב פה זה הכנסת מילים לפה שלי ( וההשוואה לפוגבה נועם, זה כי גם הוא שחקן שסטטיסטית מעל הקבוצה רק שסטטיסטיקה לא מספרת את כל הסיפור, נדמה לי שהשם תומר גינת עולה במובן הזה הרבה בפורום כדורסל ).
אבל כן, אני זה אג'נדה אבל אתם מקצועיים טהורים. פאתטי. אם כבר הוקיץ', אתה כבר מזמן הפכת לכזה.

כן, הבחור עם האג'נדה זה זה שבעד השחקן עם המספרים המצוינים ששאר הפורום בחר בו לשחקן העונה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: