האדס כתב:
אם זו הייתה הכותרת הראשית בעמוד הרשמי של הפועל ת״א הייתי מבין את הביקורת.
פתח בן אדם פרטי, אשכול/נושא בפורום ציבורי, בשמו הפרטי, ואמר שהוא לא ישכח ולא יסלח את המשחק הזה והאירוע.
מי שעושה פה הקבלה לשואה זה אלו שמבקרים אותו, ולא הוא.
אם היה רושם ״גרוע יותר מהשואה״ או משהו בסגנון, הייתי מבין את הביקורת.
די לחפש אנשים בכוח.
הא? מה הקשר לעמוד הרשמי של הפועל? כשבן אדם כותב בשמו הפרטי אז זה סבבה לכתוב הכל? אסור לבוא אליו בטענות או לבקש ממנו לערוך משהו שצורם ללא מעט אנשים?
וכן, אני זה שעושה הקבלה עם השואה. הביטוי "לא נשכח ולא נסלח" בכלל לא מזוהה עם השואה והאוהדים שלנו בכלל לא לקחו אותו מהקונטקסט הזה. במקרה לחלוטין הוא השתמש במילים האלה בדיוק. נו בחייאת.
אני גם לא מבין מה הקשר לזה שזה במקרה יצא באותו יום. ברור שזה יצא ככה במקרה. לא חושב שיש פה בן אדם אחד שחשב שלירון עשה את זה בכוונה. כל מה שאני ואחרים אמרנו, זה שאפילו אם זה יצא באותו יום יש מקום להפעיל שיקול דעת ולהימנע מלהשתמש בביטוי שצורם ללא מעט אנשים. ואם לא חשבת על זה? וואלה אחרי שלא מעט אנשים העירו אפשר לערוך, אבל כנראה שהתחשבות זו מילה גסה פה.
אני ממש לא מחפש בכוח. אין לי שום בעיה כשמשתמשים באנלוגיות מהשואה ביום יום (עושה זאת בעצמי לא מעט) ואני חושב שהומור שחור זה אחלה. אני כן חושב שפורום ציבורי ביום השואה זה לא המקום לעשות את זה. כנראה שאני לא היחיד שזה הפריע לו.