תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סגל ורכש לעונה הבאה
הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא מה התקציב. האם ייכנס גורם נוסף במקום גרינברג שיכניס כסף. האם התקציב יקטן כתוצאה מהגירעון של העונה הזו ועוד לא התייחסנו לחובות פיפא.
הפועל צריכה לשמור על השלד הקיים ובעיקר על חוליית ההגנה. לחזק את הקישור ההתקפי ולהביא חלוץ או שניים.
כשנדע מה התקציב אפשר יהיה לבדוק אילו שחקנים ירדו ליגה ורוצים להישאר בליגת העל כשגם בבאר שבע יערכו כנראה מהפכה ולא מעט ייפלטו משם.

Sent from my H8324 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סגל ורכש לעונה הבאה
הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 13:00 
הלוואי ונלמד מכל הטעויות של העשור האחרון.
מעט שחקנים טובים עדיפים על שחקנים בסיטונאות שהם ביום טוב שלהם בינוניים. מעדיף ספסל שמבוסס על הנוער והרכב מעולה על פני סגל שלם של כמעט טובים.קבוצה בלי חלוץ אחד טוב זה מתכון לעינוי ותסכול לעונה שלמה. לא לוותר על חלוץ מאוד טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 13:12 
Oleg Neduda כתב:
שחר כתב:
עדן בן בסט יהיה בן 33 בשנה הבאה, עזרא? אם נפטר מזיקרי נביא את התאום שלו?
לנתניה יש אופציה על ברשצקי, אולי הם יממשו אותה.

אפשר לחשוב שנרוץ לאליפות בשנה הבאה. אני לא מאוד מחזיק מעזרא, ולמרות קווי הדימיון בינו לבין זיקרי, רועי זיקרי גם עוד 30 שנה בליגת העל לא יגיע למספרים של עזרא. חותם מחר בבוקר על קישור התקפי בהרכב של מוגרבי, עזרא וספורי. אפשר לחשוב איזה חלופות יש לשחקני כנף על חשבונו שריאלי להביא אותם.

גם בן בסט, אם מגיע יחד עם מוגרבי, עזרא ושחקן התקפה זר, זה בסדר גמור. מי ישמע איזה ישראלים תוכל להביא בקיץ. לא רואה הבדל גדול בין בין בסט לבין שלומי אזולאי ואפילו גאדיר (למרות שהאחרון עדיף קצת).

לנתניה יש אופציה של חצי מיליון ש"ח על ברשצקי לדעתי. אם הם מממשים אותה הם פראיירים ואני לא רואה את זה קורה.

נחכה ונראה, בכל מקרה אם התקציב יהיה דומה לזה של השנה צריך ללמוד מטעויות עבר ולהחתים שחקנים שיהיה אפשר למכור בעתיד, בטח לא כאלה שכבר היו בקבוצות גדולות הרוויחו הרבה ועכשיו "יורדים ברמה" וברמת השכר ובאים לשחק בהפועל. מוגרבי זה עוד בסדר. בן בסט ושלומי אזולאי החלוץ יכולים להתקדם לאשדוד או רעננה.
הגישה צריכה להיות כמו זו של נתניה, אפילו מכבי תל אביב עברה להיות כזו שמחתימה רק שחקנים "סחירים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
לבנות את הקבוצה סביב ספורי.
קל

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 14:52 
שחר כתב:
Oleg Neduda כתב:
שחר כתב:
עדן בן בסט יהיה בן 33 בשנה הבאה, עזרא? אם נפטר מזיקרי נביא את התאום שלו?
לנתניה יש אופציה על ברשצקי, אולי הם יממשו אותה.

אפשר לחשוב שנרוץ לאליפות בשנה הבאה. אני לא מאוד מחזיק מעזרא, ולמרות קווי הדימיון בינו לבין זיקרי, רועי זיקרי גם עוד 30 שנה בליגת העל לא יגיע למספרים של עזרא. חותם מחר בבוקר על קישור התקפי בהרכב של מוגרבי, עזרא וספורי. אפשר לחשוב איזה חלופות יש לשחקני כנף על חשבונו שריאלי להביא אותם.

גם בן בסט, אם מגיע יחד עם מוגרבי, עזרא ושחקן התקפה זר, זה בסדר גמור. מי ישמע איזה ישראלים תוכל להביא בקיץ. לא רואה הבדל גדול בין בין בסט לבין שלומי אזולאי ואפילו גאדיר (למרות שהאחרון עדיף קצת).

לנתניה יש אופציה של חצי מיליון ש"ח על ברשצקי לדעתי. אם הם מממשים אותה הם פראיירים ואני לא רואה את זה קורה.

נחכה ונראה, בכל מקרה אם התקציב יהיה דומה לזה של השנה צריך ללמוד מטעויות עבר ולהחתים שחקנים שיהיה אפשר למכור בעתיד, בטח לא כאלה שכבר היו בקבוצות גדולות הרוויחו הרבה ועכשיו "יורדים ברמה" וברמת השכר ובאים לשחק בהפועל. מוגרבי זה עוד בסדר. בן בסט ושלומי אזולאי החלוץ יכולים להתקדם לאשדוד או רעננה.
הגישה צריכה להיות כמו זו של נתניה, אפילו מכבי תל אביב עברה להיות כזו שמחתימה רק שחקנים "סחירים".

בגדול אני מסכים עת תפיסת העולם הזאת, אבל אני חושב שאפשר ליישם אותה כשיש סגל טוב ולא כשיש סגל שהתמודד על ירידה. אם הפועל תביא בעיקר שחקנים "סחירים" בקיץ, היא תהיה תלויה כנראה בזרים צעירים ולא מוכחים (כי ישראלים "סחירים" שאפשר להביא במסגרת התקציב שלנו אני לא רואה). ואם הפועל לא תעשה 3-4 החתמות טובות (באופן יחסי לליגה) לחלק הקידמי, אז לא יהיה לנו מה למכור.

וגם לגבי נתניה, חוץ מגבי קניקובסקי (שלדעתי הוא שחקן בינוני), איזה שחקנים הם רכשו במטרה להשביח ולמכור? באצ'ראי חתום שם לשתי עונות ואני די משוכנע שהוא הגיע במטרה לתת תפוקה מיידית ולא במטרה להניב תשואה. כנ"ל מלמד, בורנשטיין וכו'. ברשצקי בכלל מושאל. לא חושב שהם בכלל חשבו בקיץ בצורה כזאת. זה שהם פגעו בקטע הזוי עם הרכש כשהיו בלאומית (וכתוצאה מזה עשו כסף על סבע ויכולים לעשות כסף על אולסק ומוחמד) לא אומר שום דבר על האסטרטגיה שלהם.

אין לי שום בעיה שיהמרו על איזה בואטנג 2, אבל זה צריך להיות בנוסף ל-3 שחקנים מוכחים בהתקפה במקום קאיו, זיקרי, עאבד וולסקיס (ומצידי גם במקום גנדה שיכול להכניס כסף מדמי מעבר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 17:04 
עזרא שחקן פח. ממש אבל. זה אשכרה יהיה להחליף את זיקרי בגרסה יקרה של זיקרי.
בן בסט אוברייטד ומבוגר. את שלומי אזולאי החלוץ אני דווקא מאוד מחבב. לא סקורר גדול אבל שחקן טכני וחכם.
כמובן שמוגרבי צריך להיות היעד העיקרי שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 17:25 
Oleg Neduda כתב:
טכנית לארז כתב:
הייתי מנסה להביא שלושה שחקני התקפה זרים לפני שהולכים לכל הבינוניאדה מינוס הזו של עזרא, בן בסט והחבר'ה האלה.

יופי, רק שהסיכוי שתפגע ב-3 שחקני התקפה זרים הוא נמוך מאוד. במקרה הטוב תפגע ב-1. אני מעדיף שחקנים שנותנים מספרים בליגה ואני פחות או יותר יודע מה נקבל מהם (להבדיל מעאבד שכבר שנים לא פוגע וזיקרי שבחיים לא כבש יותר מ-2 גולים בליגת העל), מאשר זרים שכנראה ניפול איתם כרגיל.

מה שאתה מציע זה להיכנע מראשו לסגור על חלק קדמי שיהיה בינוני במקרה הטוב.

אפשר עם מאמץ וקצת מזל לפגוע בזרים.
עם בואטנג ופירסמן הם פגעו. יהיה ריאלי לקוות שמתוך 3 שחקני התקפה זרים שיביאו בקיץ תהיה פגיעה עם 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 17:50 
הוקיץ' כתב:
בן בסט אוברייטד ומבוגר. את שלומי אזולאי החלוץ אני דווקא מאוד מחבב. לא סקורר גדול אבל שחקן טכני וחכם.

אני מבין את האנטי כלפי עזרא. באמת שאני מבין. אבל להשוות בינו לבין רועי זיקרי (על אף ששניהם ראש בקיר ושניהם נראים כמו הומלסים) זאת בדיחה. רועי זיקרי עם 3 שערי ליגת על בקריירה. חן עזרה בערך עם 50. זה לא ממש בר השוואה. לפני שנה כבש אם אני לא טועה 8-9 שערים ליגה בבית"ר. לא כוכב, אני מסכים. אבל כן שחקן שיכול לתת מספרים לא רעים. יש בניהם פער גילאים של 3 שנים, כך שגם כשזיקרי יגיע לגיל של עזרא הוא יהיה עם מספרים רחוקים מאוד ממנו.

אני קונה בשתי ידיים חלק קידמי בהרכב של עזרא, מוגרבי, ספורי ודמארי/זר, כשעל הספסל מחכים בן בסט, גאדיר ודמארי/זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 17:54 
טכנית לארז כתב:
Oleg Neduda כתב:
טכנית לארז כתב:
הייתי מנסה להביא שלושה שחקני התקפה זרים לפני שהולכים לכל הבינוניאדה מינוס הזו של עזרא, בן בסט והחבר'ה האלה.

יופי, רק שהסיכוי שתפגע ב-3 שחקני התקפה זרים הוא נמוך מאוד. במקרה הטוב תפגע ב-1. אני מעדיף שחקנים שנותנים מספרים בליגה ואני פחות או יותר יודע מה נקבל מהם (להבדיל מעאבד שכבר שנים לא פוגע וזיקרי שבחיים לא כבש יותר מ-2 גולים בליגת העל), מאשר זרים שכנראה ניפול איתם כרגיל.

מה שאתה מציע זה להיכנע מראשו לסגור על חלק קדמי שיהיה בינוני במקרה הטוב.

אפשר עם מאמץ וקצת מזל לפגוע בזרים.
עם בואטנג ופירסמן הם פגעו. יהיה ריאלי לקוות שמתוך 3 שחקני התקפה זרים שיביאו בקיץ תהיה פגיעה עם 2.

לא יודע מה ריאלי בזה. אז פגעו עם בואטנג ופירסמן. נפלו עם כל היתר (קאיו, ולסקיס, רוג'ר, מלקה, דאנילו ועד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 17:58 
Oleg Neduda כתב:
הוקיץ' כתב:

אני מבין את האנטי כלפי עזרא. באמת שאני מבין. אבל להשוות בינו לבין רועי זיקרי (על אף ששניהם ראש בקיר ושניהם נראים כמו הומלסים) זאת בדיחה. רועי זיקרי עם 3 שערי ליגת על בקריירה. חן עזרה בערך עם 50. זה לא ממש בר השוואה. לפני שנה כבש אם אני לא טועה 8-9 שערים ליגה בבית"ר. לא כוכב, אני מסכים. אבל כן שחקן שיכול לתת מספרים לא רעים. יש בניהם פער גילאים של 3 שנים, כך שגם כשזיקרי יגיע לגיל של עזרא הוא יהיה עם מספרים רחוקים מאוד ממנו.

אני קונה בשתי ידיים חלק קידמי בהרכב של עזרא, מוגרבי, ספורי ודמארי/זר, כשעל הספסל מחכים בן בסט, גאדיר ודמארי/זר.

סבבה אז הוא יותר טוב מזיקרי. עדיין מדובר בשחקן טיפש, חלש ובעיקר אוברפייד. פשוט בזבוז כסף.
אגב, הוא הצליח בבית"ר כי הוא שיחק ליד שחקנים טובים ממנו ובקבוצה שהתבססה על מתפרצות. כשהוא צריך להוביל את הקישור ההתקפי ופרוץ הגנות זה נראה כמו שזה נראה בהפועל (או בב"ש). לא לגעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 18:59 
הוקיץ' כתב:
Oleg Neduda כתב:
הוקיץ' כתב:

סבבה אז הוא יותר טוב מזיקרי. עדיין מדובר בשחקן טיפש, חלש ובעיקר אוברפייד. פשוט בזבוז כסף.
אגב, הוא הצליח בבית"ר כי הוא שיחק ליד שחקנים טובים ממנו ובקבוצה שהתבססה על מתפרצות. כשהוא צריך להוביל את הקישור ההתקפי ופרוץ הגנות זה נראה כמו שזה נראה בהפועל (או בב"ש). לא לגעת.

בביתר הוא שיחק רק על מתפרצות? בית"ר הייתה מקום שני ולמעט המשחקים שלה מול מכבי וב"ש, היא הגיע לכל משחק כפייבוריטית וגם ברוב המשחקים שלטה. עזרא עשה שם עונה די טובה. שוב- הוא לא שחקן גדול, אבל ב-2 דרגות יותר טוב ממה שיש לנו היום. ואני לא מצפה שהוא יוביל את הקישור ההתקפי שלי, אלא שיהיה צלע שלישית למוגראבי (שהוא שחקן מהטובים בליגה לטעמי) ורמזי. אבל בסדר, נסכים שלא להסכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 19:15 
בבית"ר לא שיחקו רק על מתפרצות, אבל הם היו קבוצת מתפרצות אדירה. כל מתפרצת שלהם הייתה חצי גול ובאופן כללי הם הרגישו יותר נוח במגרש הפתוח מאשר מול הגנות צפופות.
בסוף הם ניצחו גם הרבה משחקים בהם הם שיחקו לא טוב כי היו להם שחקנים שיודעים להכריע כמו ורד, שכטר וסילבסטר, אבל את המשחקים הטובים שלהם הם עשו מול קבוצות שיצאו קדימה.
ודרך אגב, כל אוהד בית"ר שאני מכיר (לצערי יש יותר מדי כאלה) חושב שעזרא שחקן פח ושהוא היה גרוע אצלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 19:55 
הפועל לא צריכה להחתים שחקנים במחשבה על השחרור שלהם. היא צריכה להחתים שחקנים עליהם היא יכולה לבנות לשנים קדימה. לא מבין מה פשר הדיבור על "הגדולות" ו"שחקנים סחירים" (שחקנים סחירים? באמת? אפשר לגרום לזה להשמע יותר כמו סחר עבדים?).

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין למה אנחנו צריכים את חן עזרא כשיש לנו בהרכב את חן עזרא הישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 20:46 
להשאיר את רובי, עידן כהן, דגני, פירסמן, שלמה, לקס, אליאס, בואטנג, פריירה, רמזי, עאבד, גנדה
להביא בלם זר, חלוץ זר, מנזלה אם אפשר והחלום הגדול ביבראס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 20:46 
להשאיר את רובי, עידן כהן, דגני, פירסמן, שלמה, לקס, אליאס, בואטנג, פריירה, רמזי, עאבד, גנדה
להביא בלם זר, חלוץ זר, מנזלה אם אפשר והחלום הגדול ביבראס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2019, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
לא מאמין שאנשים מציעים ברצינות את שלומי אזולאי החלוץ. בחיים לא שנאתי שחקן של הפועל כמו ששנאתי את הפרימדונה העצלן והאדיש הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2019, 00:12 
Shacham כתב:
לא מאמין שאנשים מציעים ברצינות את שלומי אזולאי החלוץ. בחיים לא שנאתי שחקן של הפועל כמו ששנאתי את הפרימדונה העצלן והאדיש הזה.
היה פי 10 יותר טוב מדודו ביטון כששיחקו אצלנו, ודווקא את האחרון השאירו לעונה העוקבת (בה אזולאי היה סגן מלך השערים בליגה עם 14 שערים)

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2019, 00:16 
Oleg Neduda כתב:
[

מה?
איזה תקציב אתה חושב שיהיה לך, שאתה עם בן בסט, גאדיר ודמארי על הספסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2019, 05:27 
סמל אישי של המשתמש
כפיר אדום כתב:
Shacham כתב:
היה פי 10 יותר טוב מדודו ביטון כששיחקו אצלנו, ודווקא את האחרון השאירו לעונה העוקבת (בה אזולאי היה סגן מלך השערים בליגה עם 14 שערים)

גם ולאסקיס פי 10 יותר טוב ממוליץ', בוא נשאיר אותו.
ואם כבר אתה רוצה לתת את רקורד השערים שלו כטיעון ללמה הוא שחקן ראוי, עדיף להזכיר את העובדה שפרט לעונה הזו בסכנין, הוא מעולם לא עבר את השמונה שערים לעונה. שחקן שיהיה בן 30 בקיץ. ורקורד השערים זה עוד הדבר הכי נורמלי שיש לו להציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2019, 08:36 
Shacham כתב:
כפיר אדום כתב:
Shacham כתב:

ואם כבר אתה רוצה לתת את רקורד השערים שלו כטיעון ללמה הוא שחקן ראוי, עדיף להזכיר את העובדה שפרט לעונה הזו בסכנין, הוא מעולם לא עבר את השמונה שערים לעונה. שחקן שיהיה בן 30 בקיץ. ורקורד השערים זה עוד הדבר הכי נורמלי שיש לו להציע.
לא אמרתי להשאיר אותו, פשוט תהיתי לעצמי למה שנאת אותו כל כך. לי דווקא היה חבל שהועזב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2019, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
עידן כהן הוא הראשון שאני משאיר בהרכב. בשביל
מה נתתם לו שנתיים לצבור נסיון? כדי למכור אותו? לא
הספיק לכם בן ביטון?

עשית בדיקת ראייה לאחרונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2019, 13:45 
שחקן לגיטימי לליגת העל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2019, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
מאמין שישפר את החסרונות שלו כי הוא נראה שחקן שעובד קשה, יש לו מגבלות פיזיות שימנעו ממנו להגיע לרמות הגבוהות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2019, 14:33 
:HEART2: עידן כהן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2019, 14:59 
נאתכו ואלטמן קל, איך שהם כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2019, 15:28 
איפה אלטמן בימינו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2019, 15:58 
כפיר אדום כתב:
Oleg Neduda כתב:
[

מה?
איזה תקציב אתה חושב שיהיה לך, שאתה עם בן בסט, גאדיר ודמארי על הספסל?

למה כמה אתה חושב שגאדיר ובן בסט ירוויחו בשנה הבאה? שני שחקנים בירידה שאף אחת מהגדולות לא תרצה. שניהם יגיעו אלייך בשכר נמוך ממה שמקבל עאבד למשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2019, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
https://www.transfermarkt.co.uk/omri-al ... verein/265

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2019, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
כפיר אדום כתב:
Shacham כתב:
כפיר אדום כתב:
Shacham כתב:

לא אמרתי להשאיר אותו, פשוט תהיתי לעצמי למה שנאת אותו כל כך. לי דווקא היה חבל שהועזב

כתבתי - שחקן עצלן ואדיש עם גישה מסריחה למשחק. אם הוא היה טוב עוד היה אפשר לקבל את זה, אבל הוא פשוט חלוץ גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: