תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סגל ורכש לעונה הבאה
הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
בהנחה שבשני המחזורים הבאים נבטיח הישארות(תקראו לי נאיבי אבל לטעמי כבר הבטחנו), צריך להתחיל לעבוד במרץ לקראת העונה הבאה.
הפועל ת"א ככל הנראה לא תתמודד על אליפות בעונה הבאה, אבל עם הכנה נכונה אפשר גם בתקציב מינימלי לרוץ לפליאוף העליון ואולי להחזיר את מסורת הגביע.
בשבועות האחרונים אפשר לראות את הסגל מתגבש ומתחיל להבין מה צריך לעשות עם הדבר העגול הזה.
במקום לפזר את תקציב הרכש על 5-6 שחקנים בינוניים ומטה, לדעתי צריך להשאיר את הסגל הקיים(למעט שחרורים מתבקשים כמו ולאסקיס וקאיו) ולהביא שני שחקנים בלבד-חלוץ ושחקן כנף זרים.
חוליית ההגנה שלנו יציבה ומוכחת.
רוטציה של פריירה-לקס-אליאס-בואטנג-ספורי באמצע היא טובה משאר חוליות הקישור בליגה.
התקפה שתורכב מחלוץ ושחקן כנף זרים עם תג מחיר גבוה + רוטציה בין עאבד לגנדה על העמדה השלישית יכולה להספיק בשביל לרוץ בליגה שלנו. דמארי יכול להיות שחקן משלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
נאתכו מסיים חוזה וכבר בגיל שיתכן ויתקשה להשיג חוזה באירופה.
שיגיע לעונות פרישה אצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סגל ורכש לעונה הבאה
הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 15:07 
אין פה הרבה מה לנתח - התקפה, התקפה, התקפה והתקפה.
חוץ משחקן - שניים שצריך להביא/לשנות בקישור ובהגנה (אפשר להתווכח על כמה עידן כהן מתאים, ועל כמה הקישור הזה מספיק מתאים), הרכש המסיבי והכסף הגדול צריך להגיע בהתקפה.
עבאד, זיקרי, קאיו, ואלסקיס צריכים להגיד יפה שלום.
מוטי, גנדה ורמזי שחקני רוטציה, דמארי בהתקפה, אליהם צריכים להצטרף 3-4 שחקנים אמיתיים שיודעים לייצר מצבים, ויותר חשוב לנצל אותם.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 15:57 
בקטע המקצועי, הייתי שמח אם היו מביאים עוד חלוץ ועוד שינ שחקני כנף טובים במקום עאבד וזיקרי.

חוץ מזה - אין לי בעיה עם ההרכב שיש לנו כרגע.

קלאודמיר חתום גם לעונה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
לנסות להביא את מוגרבי מסכנין שככל הנראה תרד, אפשר אפילו טרייד על עאבד וככה נהרוג שני ציפורים במכה אחת.
וחוץ מפירסמן ובואטנג שצריכים להישאר - צריך להביא 3 זרים ברמה גבוהה, עדיפות לחלוץ, קשר אמצע וקשר התקפי.
קלאודימיר אפשר להחתים כזר שישי, לא הייתי שם יותר מדי ביצים בסל שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 16:30 
צריכים להיפרד מולאסקיס קאיו ועוד שחקן שניים
להביא חלוץ זו עדיפות ראשונה
עוד שחקן לאגף
מגן שמאלי מחליף
שאר הסגל סביר לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
למרות שבגלל הנושא הזה מפסידים בשבת, אני זורם,

קשר אחורי בדיוק בסגנון של קלאודמיר, אבל כזה שגם רץ ויודע לעשות קצת הגנה.

מגן ימני במקום עידן כהן שהוא שחקן מאוד מוגבל.

קשר התקפי לאמצע כמחליף/תחרות לספורי.

שחקן כנף ימין, שחקן כנף שמאל

שני חלוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 16:49 
מגן ימני.
מגן שמאלי לספסל.
קשר אחורי.
שני קשרים התקפיים.
חלוץ להרכב וחלוץ לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
נאתכו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
נאתכו!

מצטרף לבקשה.
חוץ מזה באמת לא צריך יותר מידי שחקנים חוץ מ3-4 טובים.

מעל הכל, צריך שתיסגר עיסקת מכירת המועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
זה קצת בעייתי כשאנחנו לא יודעים כמה ועם בכלל יש כסף לרכש.

בכל מקרה ההיתי שמח אם היינו מגיעים למצב כזה
ג'ראפי
פירסמן גוטליב דגני דור אלו.
זר אלמוג כהן ביבראס זר
ספורי
זר.

על הספסל
רובי, ינקו
רז נחמיאס ירין פרץ שלמה עידן כהן
בואטנג אליאס לקס
ברשצקי גנדה עאבד
זיקרי דאמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
עוד פעם לשים את כל הכסף על שחקן אחד מבוגר כדי שתוכלו לחזור ולראות תקצירים מלפני 10 שנים?
מה פתאום נאתכו? נדפקתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 17:57 
el dudernio כתב:
זה קצת בעייתי כשאנחנו לא יודעים כמה ועם בכלל יש כסף לרכש.

בכל מקרה ההיתי שמח אם היינו מגיעים למצב כזה
ג'ראפי
פירסמן גוטליב דגני דור אלו.
זר אלמוג כהן ביבראס זר
ספורי
זר.

על הספסל
רובי, ינקו
רז נחמיאס ירין פרץ שלמה עידן כהן
בואטנג אליאס לקס
ברשצקי גנדה עאבד
זיקרי דאמרי

ג׳ראפי?????? רובי בספסל?????
אחת ההודעות ההזויות! על מה ולמה הורדת את השחקן הכי טוב שלך העונה לספסל??
וגם הוספת לזה את אלמוג כהן ונאתכו. קנו אותנו ואני לא יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 18:14 
בתקווה שנעבור לבלומפילד ישר מתחילת העונה, זה אמור להגדיל משמעותית את טור ההכנסות ביחס לעונה הזו בכמה מיליוני שקלים טובים.
צריך חלוץ, שני שחקני כנף וקשר 50/50. מעבר לזה, צריך לעבות את הסגל בעוד שני שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
א. אמרתי שאנחנו לא יודעים מה יהיה התקציב ולכן זה בעייתי אבל אם מפנטזים בתחום הראלי (ואופטי מאוד) זה בערך המקסימום לדעתי.

לגבי ג'ראפי הוא כבר כמה שנים מציג אחלה יכולת, אני מאוד מעריך את מה שרובי נותן השנה אבל אני לא יכול ל היי ות בטוח שזאת לא אנומליה ליכולת האמיתית שלו.

לגבי ביבראס ואלמוג, כמו שכתבו כאן אנחנו חייבים חלוץ ושני שחקני אגף. לדעתי אין אף ישראלי שראוי / ראלי להביא (אולי מגרבי) ולכן כתבתי שם זרים. מאחר ומותר רק 5 זרים אז ביחד עם פירסמן ובואנטג שכבר חתום זה אומר קישור אחורי ישראלי. לדעתי אלו השניים הכי טובים שניתן להביא (ביבראס בלי חוזה ואלמוג יש בלאגן עכשיו בגרמניה ואח שלו היה קשור למועדון בגלגולו הנוכחי אז אולי...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
א. אמרתי שאנחנו לא יודעים מה יהיה התקציב ולכן זה בעייתי אבל אם מפנטזים בתחום הראלי (ואופטי מאוד) זה בערך המקסימום לדעתי.

לגבי ג'ראפי הוא כבר כמה שנים מציג אחלה יכולת, אני מאוד מעריך את מה שרובי נותן השנה אבל אני לא יכול ל היי ות בטוח שזאת לא אנומליה ליכולת האמיתית שלו.

לגבי ביבראס ואלמוג, כמו שכתבו כאן אנחנו חייבים חלוץ ושני שחקני אגף. לדעתי אין אף ישראלי שראוי / ראלי להביא (אולי מגרבי) ולכן כתבתי שם זרים. מאחר ומותר רק 5 זרים אז ביחד עם פירסמן ובואנטג שכבר חתום זה אומר קישור אחורי ישראלי. לדעתי אלו השניים הכי טובים שניתן להביא (ביבראס בלי חוזה ואלמוג יש בלאגן עכשיו בגרמניה ואח שלו היה קשור למועדון בגלגולו הנוכחי אז אולי...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 19:16 
בעיני יש לנו בסך הכל גרעין טוב לעונה הבאה. רובי, פירסמן, דגני, גוטליב, בואטנג וספורי חייבים להיות בהרכב, גם רז שלמה, דמארי וקלאודמיר יכולים להיות כתלות בשיטת משחק, מצב גופני ותקציב. כלומר 6-9 שחקני הרכב לעונה הבאה כבר יש לנו. לא רע בכלל.
אם סכנין אכן יורדים (מה שנראה ודאי כרגע), חייבים להתאבד על מוגרבי. כבר שנים שמדובר על הקיצוני הכי טוב בליגה מחוץ לקבוצות הגדולות, והכי חשוב, שחקן של מספרים שאנחנו זקוקים לו נואשות. אני גם הייתי בודק מה מצב החלוצים בחיפה בעונה הבאה. הם לא ישארו עם שועה, רוקאביצה, עוואד, וייסמן ויצחק. עם קצת מזל אולי נוכל לגרד משם חלוץ סבבה. גם מב"ש עשוי ליפול משהו נחמד.
אני הייתי מנסה להריץ עד סוף העונה את פרחאת כמגן ימני (מה שהיה צריך לקרות מזמן) ולראות אם אפשר לבנות עליו. אם לא אני הולך על דגני בתור מגן ימני. בכל מקרה לא הייתי רוצה לשים כסף על מגן ימני, חבל על הכסף.
לגבי שאר השחקנים, אני משאיר כגיבוי את גנדה, לקס ואליאס ומחזיר מהשאלה את ברשצקי, רז נחמיאס וירין פרץ. מכל השאר מנסה להיפטר במהירות האפשרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 22:51 
הייתי מנסה להביא את הבראן מאשדוד, ועוד שני זרים: חלוץ וקיצוני טובים עד טובים מאוד (אם איכשהו האסלביינק או בוזגלו יהיו רלוונטיים הייתי מנסה להחתים אותם). חושב שצריך גם שחקן במקום פריירה שיהיה בערך בן 100 בשנה הבאה, אם ביבראס זו אפשרות ריאלית הייתי מבצע התאבדות על מנת להביאו. לא הייתי נוגע בשאר המערכים, הבסיס הנוכחי הוא טוב. אם ההרכב שלנו ייראה כך בשנה הבאה, אהיה אופטימי מאוד:

לבקוביץ', עידן כהן, דגני, גוטליב, פירסמן, לקס, נאתכו, רמזי, קיצוני ימני ושמאלי, דמארי/חלוץ זר.

הייתי משחרר את פריירה, ולאסקיס,קאיו וזיקרי, וממשיך לקוות לטוב מעאבד וגנדה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 23:07 
עם כל האהבה שלי אליו, אני לא מבין על סמך מה אתם חושבים שדמארי יהיה חלוץ ראשון לגיטימי בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2019, 23:13 
איך לעזאזל אתם חושבים שהאחים ניסנוב מסוגלים להנחית פה את ביברס נאתכו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
שוער: רובי כמובן. לגבי שוער מחליף, לא יודע מה המצב החוזי של ינקו - כמה הוא מרוויח, אם אפשר להשתחרר מהחוזה, כמה קבוצה אחרת תהיה מוכנה לספוג מהחוזה הנוכחי שלו. לא כזה קריטי בכל מקרה.

הגנה: להשאיר את כולם, חוץ מעמירן שקלים. להביא מגן שמאלי מחליף במקומו.

קישור אחורי: קלאודמיר, בואטנג, לקס ואליאס. הייתי שמח לקשר אחורי יותר טוב מלקס, שחקן כמו עדן שמיר למשל, אבל זה לא ריאלי.

התקפה: חוץ מספורי, צריך להביא שלושה שחקנים להרכב. מוגרבי - חייבים לחטוף אותו. היה אחד השחקנים הכי טובים בליגה עד הפציעה, אפשר להביא אותו בגרושים יחסית אחרי שסכנין ירדו ליגה. צריך עוד זר לכנף ולמעתד החלוץ. לפני שבועיים פורסם שאנחנו מעוניינים בהריסון מנזלה שהגיע בהשאלה למכבי פ"ת בינואר, ואני אומר - הלוואי. בדיוק השחקן שצריך להביא. שחקן חזק, מהיר, עם דריבל מצוין וקרוסים מעולים. לגבי חלוץ, האידאל מבחינתי זה לוסיו, אבל בלי בעלים חדש אני מניח שלא יהיה לנו כסף בשביל זה.
מבחינת הספסל - גנדה, דמארי. מבין עאבד, זיקרי וברשצקי שחוזר מהשאלה, אידאלית לא הייתי משאיר אף אחד. ברשצקי שחקן איטי מאוד ולא מספיק מוכשר בשביל לחפות על זה, אני מאוד מקווה שנתניה יממשו עליו את האופציה ואז גם נרוויח ממנו כסף. זיקרי שחקן טיפש עם אופי מגעיל ולא מספיק מוכשר בשביל לחפות על זה. אני מקווה שהגול של עאבד נגד בית"ר לא יסוונר אף אחד, הוא נתן את אחת העונות הגרועות של שחקן בהפועל בשנים האחרונות. מצד שני, אני מניח שאחד מהם יישאר, יש גם שיקולים כספיים (האם אפשר להוציא קצת כסף מברשצקי, כמה קבוצות יהיו מוכנות לספוג מהחוזה של עאבד) שעוד צריכים להתברר. החלום שלי זה להביא את קייס גאנם, שחקן עם פוטנציאל ענק שגם היה כובש יותר מ-4 שערים אם רק רעננה הייתה עוברת את החצי יותר מ-4 פעמים במשחק. אם להוציא כסף על כישרון צעיר זה עליו.

לסיכום - להשאיר את השלד בהגנה ובקישור, שלושה שחקנים להרכב בהתקפה (מוגרבי ועוד שני זרים) ושפצורים בודדים לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 00:38 
תנו להישאר בליגה...
אבל כן, כל חוליית ההגנה פלוס רמזי להשאיר, באידיאל הייתי מחליף לא רק את השלישייה הקדמית אלא גם את שני הקשרים באמצע (משאיר את בואטנג ואליאס לרוטציה כמובן). אבל פחות קריטי ואם נישאר עם קלאודמיר ובואטנג עם גיבוי של אליאס ולקס זה סביר. חלוץ ושני שחקני כנף להרכב, גנדה ודמארי לספסל + רכש לספסל או מה שיותר סביר שיקרה להישאר תקועים עם עאבד נניח כי מי ייקח אותו.
אז בשורה התחתונה כמו שנאמר פה יש בסיס לא רע והתקפה שצריכה לעבור מהפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 00:46 
אדום כתב:
מגן ימני.
מגן שמאלי לספסל.
קשר אחורי.
שני קשרים התקפיים.
חלוץ להרכב וחלוץ לספסל.

בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 09:31 
יש פה כמה תגובות פשוט הזויות. יש מצוי ויש רצוי.

במסגרת המצוי, לא חושב שיש טעם להחתים יותר מ-4 שחקני התקפה טובים ומגן שמאלי מחליף. אחרת התקציב שיוקצה לכל שחקן לא יאפשר להביא שחקנים טובים בעמדות החשובות.

הולכים להיות לא מעט שחקני התקפה פנויים שלא יהיה להם מקום בבית"ר, חיפה, מכבי וב"ש. מוגרבי (חייב להגיע, אולי רק ב"ש/נתניה יפריעו כי בחיפה, מכבי ובית"ר הוא לא ישחק), עזרא, גאדיר, שלומי אזולאי מסכנין, בן בסט. מבין אלה הפועל תצטרך לשים את היד על 3 וזה לא בשמיים. שלושה כאלה, בתוספת ספורי, דמארי וזר בחלק הקידמי, עם ברשצקי כגיבוי זה חלק קידמי שהוא עולם אחר ממה שהיה לנו בשנה האחרונה.

מזיקרי לדעתי יצליחו להשתחרר כי זוכרים לו עוד את העונה שעברה ואין לו שכר בשמיים. גם לינקו אפשר יהיה למצוא קבוצה ואין שום סיבה להחזיק שוער מחליף בשכר שלו, בטח כשדודי אלון עשה עונה שלמה כשוער ראשון של קבוצת צמרת בליגה הלאומית (לפחות מבחינת מספר הנקודות שהיו אמורים להיות לה). את גנדה הייתי מוכר (אני לא חושב שנראה ממנו משהו בשנה-שנתיים הקרובות. אולי אחרי זה כן, אבל אז הוא כבר יסיים חוזה. יש לו לדעתי שוק ואפשר יהיה לקבל עליו כמה מאות אלפי דולרים) ואת עאבד הייתי מנסה לשחרר עם מינימום השתתפות בשכר (אין סיכוי שיימצאו לו קבוצה שתשלם לו הכל). אם גוטליב לא מחדש חוזה גם אותו הייתי מוכר ומחתים זר במקומו. נקווה שכפר סבא יעלו ליגה ואז גם מרז כהן נצליח להיפטר.

שוערים: רובי ודודי אלון.

הגנה: פרחאת, כהן, גוטליב (או בלם זר אם הוא לא מחדש חוזה), דגני, ירין פרץ, רז שלמה, פירסמן, מגבו/מגן מחליף אחר.

מרכז שדה: לקס, אליאס, בואטנג, קלאודמיר.

חלק קידמי: ברשצקי, ספורי, דמארי, מוגרבי, גאדיר, עזרא/בן בסט, זר (הלוואי מנזאלה).

סגל כזה לטעמי לא משהו שהוא לא בר השגה (גם בהינתן שיהיה בלומפילד בשנה הבאה מתישהו), וזה סגל שיכול לרוץ חזק מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 10:09 
אם הקישור האחורי שלנו יהיה מורכב מפריירה, לקס, אליאס ובואטנג אנחנו נהיה מסכנים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 10:21 
עדן בן בסט יהיה בן 33 בשנה הבאה, עזרא? אם נפטר מזיקרי נביא את התאום שלו?
לנתניה יש אופציה על ברשצקי, אולי הם יממשו אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 10:48 
הייתי מנסה להביא שלושה שחקני התקפה זרים לפני שהולכים לכל הבינוניאדה מינוס הזו של עזרא, בן בסט והחבר'ה האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 11:48 
עידן כהן הוא הראשון שאני משאיר בהרכב. בשביל
מה נתתם לו שנתיים לצבור נסיון? כדי למכור אותו? לא
הספיק לכם בן ביטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 12:10 
שחר כתב:
עדן בן בסט יהיה בן 33 בשנה הבאה, עזרא? אם נפטר מזיקרי נביא את התאום שלו?
לנתניה יש אופציה על ברשצקי, אולי הם יממשו אותה.

אפשר לחשוב שנרוץ לאליפות בשנה הבאה. אני לא מאוד מחזיק מעזרא, ולמרות קווי הדימיון בינו לבין זיקרי, רועי זיקרי גם עוד 30 שנה בליגת העל לא יגיע למספרים של עזרא. חותם מחר בבוקר על קישור התקפי בהרכב של מוגרבי, עזרא וספורי. אפשר לחשוב איזה חלופות יש לשחקני כנף על חשבונו שריאלי להביא אותם.

גם בן בסט, אם מגיע יחד עם מוגרבי, עזרא ושחקן התקפה זר, זה בסדר גמור. מי ישמע איזה ישראלים תוכל להביא בקיץ. לא רואה הבדל גדול בין בין בסט לבין שלומי אזולאי ואפילו גאדיר (למרות שהאחרון עדיף קצת).

לנתניה יש אופציה של חצי מיליון ש"ח על ברשצקי לדעתי. אם הם מממשים אותה הם פראיירים ואני לא רואה את זה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2019, 12:12 
טכנית לארז כתב:
הייתי מנסה להביא שלושה שחקני התקפה זרים לפני שהולכים לכל הבינוניאדה מינוס הזו של עזרא, בן בסט והחבר'ה האלה.

יופי, רק שהסיכוי שתפגע ב-3 שחקני התקפה זרים הוא נמוך מאוד. במקרה הטוב תפגע ב-1. אני מעדיף שחקנים שנותנים מספרים בליגה ואני פחות או יותר יודע מה נקבל מהם (להבדיל מעאבד שכבר שנים לא פוגע וזיקרי שבחיים לא כבש יותר מ-2 גולים בליגת העל), מאשר זרים שכנראה ניפול איתם כרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: