איל כתב:
redrony כתב:
איל כתב:
redrony כתב:
IdanTheLittle כתב:
לא נראה לי שיהיה משהו רציני עד שידעו באיזו ליגה הפועל תשחק בשנה הבאה. זה ישפיע על המחיר.
אני יכול להגיד לך מעכשיו באיזו ליגה הפועל תשחק בעונה הבאה, זה לא נראה לי העניין. העניין הוא גם החובות לאופ"א, אבל בעיקר למצוא אשכרה אנשים שמוכנים לקחת קבוצת כדורגל
די כבר עם החובות לאופ״א עוד לא ראיתי מישהו קונה מועדון שאין לו חשיפה כזו או אחרת
מצב הפיננסי של המועדון מצוין כי הוא אחרי פירוק גם עם התובעים בחול יגיעו להסדרים
זה לא מה שצריך למנוע מכירה
שאתה אומר "די עם החובות לאופ"א" אתה אומר שהם לא קיימים? מי יגיע להסדרים, הרוכש החדש או הבעלים הנוכחיים? יודעים בדיוק מה גודל החובות?
בעיניי אם יש משהו שמאיים על המועדון הזה, אילו החובות האלה. אתה תיפול מהכסא אם עוד 3 חודשים פתאום יגידו לך שאתה לא יכול לפתוח את העונה?
אני מכיר תובעים שדרשו מיליונים ובסוף שילמו בעצמם , בוא אנחנו לא יודעים אילו מגעים
מתנהלים ולאיזה הסדר יגיעו אם התביעות עומדות נניח על עשר ויגיעו להסדר של חמש
אילו לא סכומים שצריכים להרתיע מישהו , משה חוגג קנה את ביתר ביומיים וחצי ולך תדע
מה טביב השאיר לו שם . בקיצור לא מהותי לרוכש הסביר
בטח שמהותי.
תגיד, אתה היית מוכן מוכן לקנות פלאפון בסכום של בין 2,500 שקל ל-5,000, ולגלות רק אחרי שתקנה אותו מה הסכום המדוייק?
היית מוכן להתייחב לחבילת אינטרנט בסכום של 80 עד 160 שקל, ורק אחרי החתימה לגלות את הסכום?
אבל אני מניח שאלו סכומים שאתה יכול טכנית להרשות לעצמך, לא?
זה שיש את הכסף, לא אומר שמוכנים או רוצים לא לדעת את הסכום. הפוך, מי שהגיע לסכומי כסף גדולים באמת, עשה את זה כי הוא יודע כל פסיק קטן בעסקאות שעשה. יותר קל למכור קבוצה עם חובות של 25 מיליון, מאשר קבוצה עם חובות לא ידועים, עם הערכה שזה לא יעבור את ה-20 מיליון במקסימום.
כי לאופציה הראשונה אתה יכול לבנות תקציב, לבנות תוכנית עסקית, להבין אם ישתלם לך, ולשני לא. על הראשון אתה יודע למה אתה נכנס, ובשני אתה מתחיל לתהות אם יש עוד דברים נסתרים שלא גילו.