JustZiv כתב:
אני מת להבין מה אתם רוצים ממנו או מניסנוב?
קודם כל אני מסכים עם כל טענה מקצועית וניהולית שעולה נגדם, האנשים האלה עד עכשיו בכל צומת דרכים או החלטה כלשהי בחרו בדרך השגויה.
אבל הטענה כאילו הם פה לגנוב או לעשות סיבוב או שהם כבירי2, זה פשוט גובל בהזיות של אנשים.
מי הם בכלל? אנשי עסקים אמידים, הם לא בלבל של שחר ואלונה, סתם חבורה של אנשים שהצליחו בחיים אבל ברמה הפיננסית אין להם שום בסיס להחזיק קבוצת כדורגל בארץ או לפחות כזאת שתתמודד כל שנה בצמרת וזה אומר להביא כל שנה לפחות 10מ מהבית.
הם לא שם ולא קרובים לזה ומיליון שקל הוצאה בשבילם זה סכום לא קטן בכלל.
מצטער שאני לא שותף להלך הרוח פה, אבל אני מאמין להם שהם לא רוצים להיות פה כי זה גדול עליהם וזה שהם לא מפרסמים ביד2 מודעה כמו שאנשים רוצים לא אומר שהם לא רוצים להיפטר מהעול הזה.
עד שלא יגיע הפראייר הבא ניאלץ לחיות כמו קבוצה בינונית ומטה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא עברתי תגובה תגובה באשכול, אבל לא זכור לי שמישהו טען שהם גונבים מישהו, הכל לגיטימי, מבחינתי לפחות.
הטענה היא שיש רווח בבעלות מועדון כדורגל, במיוחד בבעלות של מועדון שבעברו היה גדול, ולא מתוך אהבת הפועל.
לא ברור כיצד אחרי פירוק ואלפי דפי דוחות של המפרק (ששם יש גם התייחסות ברורה לאחים ניסנובס) עדיין יש תגובות "מה רוצים מהם, אף אחד לא הגיש בקשה לבעלות...אם למישהו יש מידע לגבי רוכש מוזמן וכו', או שמספק אותך ששנתיים אין שום סימן לכך שהם עושים פעולות מתבקשות למכירה...