תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 16:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 44  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יוחזר רפואה לאלתר
הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 23:16 
el dudernio כתב:
bruno conti כתב:
dino כתב:
chimpfive כתב:
אפשר לבקר אותו גם בלי לקרוא לפיטורים שלו, והיום הוא כשל בענק.

תגיד את זה לבעלים שלנו השפויים

תגיד מה ציפית באמת לנצח את המשחק היום?
מה חשבת על פלייאוף עליון?
אתה תסיים את העונה בתחתית בכל מקרה,מדובר בקבוצה חלשה שלא מצליחה לייצר מומנטום חיובי מתחילת העונה
למה נראה לך שזה ישתנה בדיוק?
זה יילך עד הסוף נקווה שנישאר וזהו.
לא לחלום חלומות ולא לצפות לכדורגל גדול תרד לקרקע אתה קבוצת תחתית שנלחמת על הישארות נקודה.

אתה קבוצת תחתית הרבה בגלל מאמן. וחלק גדול בגלל ניצול מצבים של החלק ההתקפי.

מבחינת כדורגל ורמת משחק אתה ב 4 הראשונות ללא בעיה, ואם המאמן לא מפרק את ההגנה שרצה כבר שנה טוב אתה גם לא מפסיד היום.

מסכים רק עם השורה הראשונה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 23:17 
Yalla Hapoel כתב:
א.ב כתב:
Royi כתב:
כן רפואה אשם שיש לו סגל של ליגה לאומית , בלי חלוץ שיכול לתת גול ומשחררים שחקנים .
אפשר לחשוב שעם קלופ היינו זוכים באליפות.
אם לא נרד ליגה זה הישג .

רפואה אשם שהוא עלה היום עם שקלים במקום פירסמן. זאת היתה החלטה של משחק , ומה שממש מעצבן שזה היה ברור מראש ל99% מהאוהדים, אז איך המאמן לא ראה את זה?

אין מה להוסיף.

הבעיה שאתם מתקשקשים על זוטות. כן יכול להיות שעם פירסמן היום בהרכב (אפשר לחשוב איזה כוכב פירסמן) היינו סוחטים היום נקודה או אולי אפילו גונבים ניצחון בנס.

עדיין אנחנו מועדון קטן ועלוב בלי שום יומרות ורפואה ממש לא אשם בזה. גם אם היינו עכשיו עם עוד כמה נק בטבלה.

נערך לאחרונה על ידי Royi בתאריך 04 פברואר 2019, 23:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
אין יותר טוב ממנו במצב הנוכחי.
המשחק הנוכחי כישלון קשה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 23:19 
מקווה שזאת הפעם האחרונה שהוא מכניס אגו לתוך מערכת השיקולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יוחזר רפואה לאלתר
הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 23:20 
אם פירסמן בהרכב אתה לא מפסיד כאן
אפשר לחשוב איך חיפה נראו
שתי הגבהות ומסירה של השוער שלנו סה טו
Game over

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 23:20 
רפואה טעה יטעה וטועה אבל הוא עדיין מאמן טוב.
ראינו מה יש בשוק המאמנים בחוץ.
סה"כ יש לו סגל מוגבל מאד בגלל תקציב נמוך.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
מי שחושב שהפסדנו את המשחק על ההחלטה של שקלים פשוט עושה הנחה לרפואה.
אתם לא בכיוון בכלל

צודק גם על ההנחיה שקלאודמיר לא לוקח חופשיות במחצית השניה.

ובכלל לא עלינו למשחק הרבה בגלל שרפואה בחר לשגר בדיוק את ההפך ממה שהוא שידר בדרבי. לא הגיוני שמול מכבי רפואה מעלה את דגני כדי להתמודד עם הפיסיות של אופאודו ועם אליאס כקשר בצד (זה משדר לכל המערך וגישה שונה של הקבוצה) ומול מאבוקה וסולליך הוא עולה עם שקלים. זה רוח נרפת שמשדרת רפיסות וויתור על מאבקים פיזיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

איבד אצלי המון נקודות.
כל כך צפוי, צריך לא להבין כדורגל כדי לא לראות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אחד עם כיפה כתב:
אפס מאופס על הצעקות היום ללבקוביץ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 23:22 
לירון האדום כתב:
רפואה טעה יטעה וטועה אבל הוא עדיין מאמן טוב.
ראינו מה יש בשוק המאמנים בחוץ.
סה"כ יש לו סגל מוגבל מאד בגלל תקציב נמוך.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
בדיוק

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
Royi כתב:
Yalla Hapoel כתב:
א.ב כתב:
Royi כתב:
כן רפואה אשם שיש לו סגל של ליגה לאומית , בלי חלוץ שיכול לתת גול ומשחררים שחקנים .
אם לא נרד ליגה זה הישג .

רפואה אשם שהוא עלה היום עם שקלים במקום פירסמן. זאת היתה החלטה של משחק , ומה שממש מעצבן שזה היה ברור מראש ל99% מהאוהדים, אז איך המאמן לא ראה את זה?

אין מה להוסיף.

הבעיה שאתם מתקשקשים על זוטות. כן יכול להיות שעם פירסמן היום בהרכב (אפשר לחשוב איזה כוכב פירסמן) היינו סוחטים היום נקודה או אולי אפילו גונבים ניצחון בנס.

עדיין אנחנו מועדון קטן ועלוב בלי שום יומרות ורפואה ממש לא אשם בזה. גם אם היינו עכשיו עם עוד כמה נק בטבלה.

אויש נו.

השנה היו לך יומרות להיות קבוצת פליאוף עליון. הבאת לצורך זה את עאבד ודאמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 23:23 
pogi כתב:
קבוצת כדורגל משחקת לפעמים טוב התקפית אבל זוועה הגנתית
לפעמים טוב הגנתית אבל זוועה התקפית
ולפעמים באות קבוצות שמזיינות אותה התקפית והגנתית ומפוצצות לה את הבועה שהיא חיה בה.
לכן, איש חכם המציא כבר מזמן את המבחן שיגרום לאותה הקבוצה להבין אם היא קבוצה טובה או רעה- מבחן התוצאה.
אמנם תוצאה אחת או שתיים יכולה להטעות, אבל מ-10-15 משחקים אפשר להסיק בדיוק באיזו קבוצה מדובר.

הפועל תחת קובי רפואה השיגה מאזן בזיוני ועלוב של שני ניצחונות בלבד. אם בהתחלה אנשים פה הסתנוורו מזה שהקבוצה "משחקת טוב", אז הנה באים המשחקים האחרונים ומראים שהקבוצה הזו היא בושה וחרפה ורחוקה מאוד מלהיות "מאומנת".

כשלקובי רפואה תהיה עשירית מכמות ההישגים של דרור קשטן- אז הוא יוכל להתחיל להתחכם. כרגע בתור טירון מושתן, אין לו את היכולת, הניסיון והאינטיליגנציה לעשות תרגילי משמעת למיניהם ("מעניש" את פירסמן רק כדי להכניס אותו מתוך חוסר אונים לאור היכולת העלובה של המחליף.. ממש משמעת).

אני כבר לא מדבר על ההתנהגות הבזיונית של הבנאדם הזה, שיוצא על שחקנים באמצע משחקים ונראה כאילו עוד שנייה הולך להרביץ להם. השער השלישי היום הוא אשמתו הבלעדית של רפואה. מתחילת העונה שחקני ההגנה מוסרים את הכדור אחורה לשוער בכמויות שלא זכורות לי ועולות לכדי עשרות פעמים במשחק אחד. כל זה תחת עיניו הפקוחות של "המאמן הדגול" שלא עושה רושם כמי שמנסה לטפל בתופעה המגוכחת הזו שלמרבה המזל עלתה לנו בינתיים רק בגול אחד.

קובי רפואה הוא מאמן בזיוני שרק בזכות המצב העגום שהמועדון החבול הזה נקלע אליו, מוצא את עצמו בליגה הראשונה

מסכים עם רוח הדברים.
בסוף מבחן התוצאה מדבר אין מה לעשות וזה כתבתי במחזור עשירי שאנשים כאן עוד התלהבו מהנראות והיו בטוחים שלאורך זמן זה ישתלם ויגיעו תוצאות טובות יותר כי זה הגיוני סה״כ.
רפואה מאמן לא טוב בכללי ואין לו את מה שצריך בשביל לעמוד על הקווים במועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 23:31 
el dudernio כתב:
Royi כתב:
Yalla Hapoel כתב:
א.ב כתב:
Royi כתב:
אם לא נרד ליגה זה הישג .

אין מה להוסיף.

אויש נו.

הפועל במקרה הטוב עם התקציב החמישי בליגה ( לא בטוח גם אם לא פחות) אבל מה שכן בטוח שה 4 הראשונות בפער עצום ממך מבחינת תקציב ואיכות שחקנים .
מצטער, אני רוצה קבוצה שלא בונה סגל שבמקרה הטוב נכנסת לפלייאוף עליון. אני רוצה קבוצה שאם דמארי ( שכמו רשמת היה שחקן שבנו עליו) נפצע בשלב מוקדם אז מביאים מחליף ראוי בשניה הראשונה בחלון העברות או שמלכתחילה תדאג שיהיה לו מחליף ראוי בסגל. אני רוצה קבוצה שתתחרה על התארים.

נערך לאחרונה על ידי Royi בתאריך 04 פברואר 2019, 23:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 23:33 
רפואה 2.0 הרס את כל ההגנה שרפואה 1.0 בנה
לא מבין את הקטע הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
Royi כתב:
el dudernio כתב:
Royi כתב:
Yalla Hapoel כתב:
א.ב כתב:

אין מה להוסיף.

אויש נו.

הפועל במקרה הטוב עם התקציב החמישי בליגה ( לא בטוח גם עם לא פחות) אבל מה שכן בטוח שה 4 הראשונות בפער עצום ממך מבחינת תקציב ואיכות שחקנים .
מצטער, אני רוצה קבוצה שלא בונה סגל שבמקרה הטוב נכנסת לפלייאוף עליון. אני רוצה קבוצה שאם דמארי ( שכמו רשמת היה שחקן שבנו עליו) נפצע בשלב מוקדם אז מביאים מחליף ראוי בשניה הראשונה בחלון העברות או שמלכתחילה תדאג שיהיה לו מחליף ראוי בסגל. אני רוצה קבוצה שתתחרה על התארים.

אני גם רוצה.
אני גם רוצה נכנסה חודשית של מליון שקל ולגור בווילה על חוף הים.
הרצונות שלכם כבודם במקומם כל עוד הם נשארים בגדר רצונות. כאשר אתה מתחיל לשפוט את המציאות לפי רצונות אוטופיים יש לך בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 23:40 
המשחק הזה עליו, בגלל שקלים ולאחר מכן בגלל וידוא ההריגה עם ההוצאה של גנדה במקום המחריב עאבד

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 23:44 
el dudernio כתב:

הרצונות שלכם כבודם במקומם כל עוד הם נשארים בגדר רצונות. כאשר אתה מתחיל לשפוט את המציאות לפי רצונות אוטופיים יש לך בעיה.

הפוך גוטה הפוך.
לפי הקו שלך, אז תפסיק גם לחשוב שיגיע לפה מאמן שיוציא יותר מרפואה. במקרה הטוב תקבל את קורצקי או איווניר עוד פעם. קלופ כאמור כרגע לא מועמד, אתה יכול להיות רגוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
המחדל הכי נוראי שלו זה שאפשר לאחרים לבעוט חופשיות על חשבון קלאודיו. קבוצה של אגואיסטים. וזה שרמזי כבש זה אסון. הביטחון שלו מופרז והוא היה מספיק מנותק מהמציאות עוד לפני הגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
Royi כתב:
el dudernio כתב:

הפוך גוטה הפוך.
לפי הקו שלך, אז תפסיק גם לחשוב שיגיע לפה מאמן שיוציא יותר מרפואה. במקרה הטוב תקבל את קורצקי או איווניר עוד פעם. קלופ כאמור כרגע לא מועמד, אתה יכול להיות רגוע.

אני לא מצפה שקולופ יגיע.
אני כן מצפה לראות את הפועל הכי טובה שאפשר במציאות הקיימת. אם אתה טוען שמבחינה תקציבית אנינו בערך במקום 5 אז מצפה לאורך זמן להיות חבר קבוע הפלייאוף העליון ולהצליח מדי פעם לנשיג כרטיס לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2019, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
אצלי הוא איבד את הקרדיט הערב והיה לו הרבה.
מתחת לכל ביקורת בכל אספקט: מקצועי, מנהיגותי, קבלת החלטות, ניהול משחק וניהול אגו.
עם תצוגת מאמן כזאת כבר עדיף אופיר חיים (לא באמת ניסנבוס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2019, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
ההצבה של שקלים במקום פירסמן זה המהלך הכי גרוע מאז שהוא הגיע להפועל בעונה שעברה.
חבל מאוד שהיינו צריכים לספוג שני שערים תוך 20 דקות על הראש של שקלים בשביל שהוא יפנים את הטעות שהוא עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2019, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
חבל מאוד שהיינו צריכים לספוג שני שערים תוך 20 דקות על הראש של שקלים בשביל שהוא יפנים את הטעות שהוא עשה.

וגם זה לא הספיק והוא חיכה לדקה ה50 ששקלים רץ לאמצע והפקיר את השחקן שלו באגף בשביל להחליט סופית שהוא מוציא אותו.

בסופו של דבר אנחנו סופגים כמעט כל משחק ב10 משחקים האחרונים, לעומת ה10 משחקים הראשונים. צריך לחזור לנוסחה שעבדה לנו בהגנה עם פירסמן--גוטליב--דגני--כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2019, 01:46 
הגנתית אני לא בטוח גם שאין השפעה לשחקנים בקישור האחורי שיש כרגע(קלאודימיר ובואטנג) לעומת הקישור האחורי שפתח את העונה(לקס את אליאס).
קלאודימיר ובואטנג יותר טובים בכדורגל אבל גם יותר רכים מאחורה. ספציפית נגד באר שבע אני חושב שאפשר לעלות עם אליאס במקום בואטנג, אבל בגדול למרות הרכות הזאת אני בעד בואטנג וקלאודימיר.

בהגנה אישית הייתי משאיר את הציוות הנוכחי. רז שלמה שחקן טוב בתקופה חלשה, אבל אני לא חושב שציוות של עידן כהן בעמדת המגן זה מה שנכון במשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2019, 02:16 
הייתי עולה עם אליאס במקום בואטנג (שהוא סבבה).
אנחנו צריכים איזה קשר באמצע שיודע לחלץ כדורים ולהרוס התקפות של היריבה.
בואטנג וקלאודמיר לא עושים את זה, ואם רק אחד מהם על המגרש אז אני מעדיף את קלאודמיר.

ב-3 המשחקים האחרונים (אשדוד, בני יהודה וחיפה) מגיעים מולינו למצבים ועושים מולינו התקפות מסוכנות בכמות שהיו מגיעים מולינו אולי ב-10 משחקים לפני כן. זה כמובן בא לידי ביטוי בזה שקיבלנו 6 שערים ב-3 המשחקים האלה, וזה לא ש"קופחנו". ה-6 ספיגות האלה משקפות את משחק ההגנה שלנו.
לדעתי חלק לא קטן מזה קורה כי בקישור יש לנו 3 שחקנים שהם יותר התקפיים מ"גרזנים" (קלאודמיר, בואטנג וספורי).
שיחזיר את אליאס להרכב, בקיצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2019, 02:25 
סמל אישי של המשתמש
Berger כתב:
הגנתית אני לא בטוח גם שאין השפעה לשחקנים בקישור האחורי שיש כרגע(קלאודימיר ובואטנג) לעומת הקישור האחורי שפתח את העונה(לקס את אליאס).
קלאודימיר ובואטנג יותר טובים בכדורגל אבל גם יותר רכים מאחורה. ספציפית נגד באר שבע אני חושב שאפשר לעלות עם אליאס במקום בואטנג, אבל בגדול למרות הרכות הזאת אני בעד בואטנג וקלאודימיר.

חד פאקינג משמעית.
חיכיתי שמישהו יכתוב את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2019, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
ההפסד הוא אך ורק על הראש של רפואה.
בכלל, היו לו כמה החלטות לא טובות במשחקים האחרונים. כנראה שהלחץ משפיע גם עליו.
אני מקווה שהוא יתעשת במהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2019, 08:40 
איזה יופי שאפשר להיטפל למגן (שהיה חלש מאוד נכון) ולהוציא נקי את הבלמים וקלאודמיר שלא שמרו כמו שצריך את הנוגחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2019, 09:02 
הטעות עם שקלים וההשתוללות על הקווים מוציאות אותו קטן מאוד, חייב לשלוט בעצמו. ועדיין, עם הסגל המוגבל שמלא בשחקנים עם אגו ואנוכיות נראינו שוב כמו קבוצת כדורגל שמניעה כדור ומגיעה בקלות ל16 ושם נשארה הבעיה של ההחלטות ההתקפיות. הוא אולי אשם שחותכים את שקלים, אבל לא בזה שעומדים 4 פאקינג שחקנים מסביב לרוקביצה והוא זה שנוגח ובטח שלא אשם שלבקוביץ מבשל לעוואד. הכניסה של קלאודמיר להרכב הפכה את המשחק שלנו למסודר וטוב יותר, וספורי ( במחצית הראשונה, בשניה עלה לו כרגיל השתן למוח ) השתחרר יפה והניע אבל משחק ההגנה נפגם בגלל זה, חותכים אותנו חופשי ובואטנג פשוט לא פיזי ונייד מספיק לפצות על הכל, לדעתי אליאס חייב לחזור בשאיפה וגם ייראה יותר טוב. בשורה התחתונה, כל עוד ספורי עאבד זיקרי וגם גנדה שמפוזר ולא מדוייק מקבלים את ההחלטות ההתקפיות לא נגיע רחוק, וזה לא על מאמן אלא על המנג'ר ניסנוב טפי עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2019, 09:06 
יובל כתב:

הוא הפנים את הטעות הרבה אחרי ורק בנס שקלים לא יצא אחרי שחטפנו 4-5 שערים. בחיים למאבוקה לא היה כל כך הרבה חופש. חוץ מזה שגם בהתקפה, פירסמן לבד עשה שתיים שלוש פעולות ששקלים פשוט לא מסוגל לעשות כל הקריירה. חבל על הטעות הזאת שחד משמעית עלתה לנו במשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2019, 09:23 
כשתרד האופוריה של הגול בדרבי, אז יתחילו להפנים שבואטנג חוץ ממסירות רוחב ללא תכלית פשוט שחקן לא לרמה הזאת.
הוא חלש פיזית, לא מרוויח כדורים, ולא עוזר לבלמים. אז פה ושם בורחת לו מסירה יפה או איזה חילוץ כדור אבל בטוטאל אין לו שום תרומה בטח לא למשחק ההתקפה.

ניר לקס על כל מגרעותיו חייב לשחק לפניו כי הוא הגרזן היחיד בקבוצה שגם עוזר להפקרות בהגנה. וגם יכול לשחרר את קלאודמיר לצאת למעלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 44  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: