תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 547 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ינואר
הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 16:31 
Berger כתב:
bruno conti כתב:
כפיר אדום כתב:
Berger כתב:
פירסמן לא סופר את שקלים, גם אם המוגבלות שלו בהתקפה לפעמים קצת מעצבנת.
הוא משמעותית טוב יותר בהגנה, מצטרף סביר להתקפה ובעל כושר גופני יוצא מן הכלל וחריג בקבוצה שלנו. להביא את מגבו כעיבוי לעמדה זו בדיחה רעה.
הוא פחות טוב מפירסמן ויש לנו כבר 2 שחקנים בעמדה הזו שזה מעל ומעבר.
כל מילה. לא ברור מה נפלו על פירסמן. מקווה שרק מאותתים לו שישפר את הגישה.

סיים סיפור אם לא עכשיו ביוני.
תתקדמו הוא פחית רצינית

הוא ממש לא פחית. כנראה צריך עוד כמה משחקים עם עמירן שקלים כדי שייראו את זה לצערי....
הוא חזק ובאמת טוב הגנתית; איתו אני לא חושש מבחינה הגנתית גם במשחקים מול קבוצות מוכשרות מאיתנו.
אין חולק אומנם שהוא לא עילוי אבל איפה הוא ואיפה אורי מגבו ועמירן שקלים. אני חושב שנוטים להמעיט בתרומה ההגנתית שלו, ובמימד הפיזיות שהוא מוסיף להגנה שלנו.

הוא שחקן בלי טיפת שכל בראש שגרם לנו בכמה משחקים לאיבוד נק על השם שלו.
סתם שחקן.
אמרתי את זה עוד בלאומית כשגם שם ברמה כזאת פח ראו כמה הוא שחקן מוגבל שחוץ מלרוץ מהר
לא יודע לעשות כלום.
סיים סיפור נגמר עבר אין מה לחפור,טוב שקובי קלט עניין סוף סוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 16:33 
הבעיה שלו היא לא שכל אלא ביצוע. הוא משמעותית מעל הממוצע בחלק ההגנתי וגם בחלק ההתקפי יש לו נוכחות, הוא אופציה. זהתורם למשחק ההתקפי של הפועל.
הבעיה שלו שהוא קצת נגר. אין לו טאץ' למסירת עומק, לקרוס ובטח בבעיטה לשער. עדיין אני מעדיף אותו על גל שישים למינהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 17:16 
redrony כתב:
הבעיה שלו היא לא שכל אלא ביצוע. הוא משמעותית מעל הממוצע בחלק ההגנתי וגם בחלק ההתקפי יש לו נוכחות, הוא אופציה. זהתורם למשחק ההתקפי של הפועל.
הבעיה שלו שהוא קצת נגר. אין לו טאץ' למסירת עומק, לקרוס ובטח בבעיטה לשער. עדיין אני מעדיף אותו על גל שישים למינהם

כתבתי שהוא לא טכני... זה באשר לביצוע.
בנוסף אין לו שכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
באמת מצאו לעצמם את החוליה החלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 18:36 
זה כבר על רפואה הטימטום הזה עם פירסמן, תמיד חייב קורבן לעשות על חשבונו הצגות דרמטיות, איכשהו לרוב זה על חשבון הזרים, או הצעירים, גבר גבר.

ברונו זה נראה שסימנת מטרה ואתה יורה על אוטומט, אני די בטוח שמאמנים כמו דראפיץ' ואבוקסיס היו מצליחים להוציא ממנו יותר כי מה שחשוב בליגת פח הזאת זה כושר גופני ומהירות במיוחד שאתה מגן, קנדה עשה מזה חצי קריירה, הוא לא ברמה של קנדה בקרוסים וטכניקה, אבל עושה עבודה הגנתית של שניים (במקום זיקרי הפרימדונה) הטעויות נובעות גם מהפקרות של הקשרים. "אין לו מוח", יש לו רק שהחמצן ניגמר מהר שהוא נאלץ לעשות עבודה של כמה שחקנים. מי שלא מסוגל לראות את הבעיה הזאת ולא רואה איך הוא מתאבד על כל כדור ופעמים רבות האחרון בקו ההגנה שסוגר כדור אבוד, אז גם לא יראה וימשיך עם הערות ציניות

שקלים ה"סולידי" חווה את זה על בשרו, אני משער שזו הסיבה שכל כדור בצד שלו הובילה לעבירה. פשוט טמטום של רפואה, את הסדרת חינוך תוציא על הכוכבים שלך זיקרי העצלן ועבאד החייזר שעושים טובה שהם מהלכים בהגנה. אבל זה קצת יותר מסובך שאתה זה שהימלצת להחתים את הטאלנט מקרית שמונה על חוזה לשלוש שנים בין היקרים במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שפירס יתעשת ויחזור להרכב בקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2019, 21:23 
אני מקווה שהקשקוש הזה שפירסמן לא טוב משקלים ייגמר עכשיו.
18 דקות הספיקו, לא היה צריך הרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 547 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: