Asafas כתב:
maurosilva כתב:
לא ממש מבין מה אנשים רוצים, אלו כנראה היכולות הכלכליות של הבעלים האלה וכל עוד הם הבעלים נדשדש בשיפולי הטבלה במקרה הטוב.
כל עוד הפועל נתפשת כמותג בעייתי ולא אטרקטיבי לרוכש פוטנציאלי נגזר עלינו לחכות לבירורים של קבוצות גדולות יותר ולקוות אולי לשים יד פה ושם על כשרונות מפוספסים.
עצוב אבל זאת המציאות שלנו היום
אני ממש לא בעד הבעלים הנוכחי, אבל לאנשים יש זכרון קצר- לפני שנתיים המועדון הזה קרס בגלל בעלים שקפצו מעל הפופיק (הבעלים שלנו היום הם בין העניים בליגה).
מאמין שנשרוד את העונה הזו, ובע״ה בעונה הבאה בבלומפילד, עם פוטנציאל הכנסות גבוה הרבה יותר, נוכל לבנות קבוצה הרבה יותר תחרותית וטובה.
ועל זה הם נשענים. על הקריסה ההיא של המועדון. בחסות זה הם מרשים לעצמם להיות מי שהם. במצב אחר, כשהפועל לא קורסת, אנשים כאלה מעולם לא היו מצליחים להיות בעלי הפועל מבלי שהקהל יתקומם נגד העניות, הקמצנות והחובבנות הזאת.
הם מנצלים את הפחד שלך מפירוק ואומרים לך שזה מה יש. החרא הזה שלהם.
לגבי בלומפילד וההכנסות העתידיות. מיום ליום שעובר והבעלים האלו מחזיקים אותנו, התקווה שלי על בלומפילד הולכת ונמוגה
הם מקטינים אותך מכל הכיוונים. אין לי כבר שום ציפיה שנביא כמות מנויים רצינית לבלומפילד. להערכתי ביכולות הגרועות שלהם להעמיד סגל ולשווק, לא נצליח להביא יותר מ7000 מנויים. 7000 זה לארג'.
כיום אנחנו למשחק בצהריי היום האטרקטיבי ביותר מול בני יהודה לא עוברים את ה5500 צופים. בימים אחרים, שהאפסים לא היו, הבאנו למשחק כזה בקלות עשירייה