KID A כתב:
הבדיחה היא שיש לנו חלוץ אחד בסגל.
לא משנה איזה חלוץ מחליף גרוע יביאו, זה עדיין יהיה פחות בדיחה מהמצב כרגע.
קודם כל זה לא נכון. שיש שחקן שהנוכחות שלו על המגרש מזיקה, עדיף שלא ישחק. באמת שלא הייתי מביא חלוץ סתם בשביל שיהיה, בטח לא את הירש ובשביל הסכומים המדוברים גם לא את בן בסט.
חייבים להבין מה זה אומר להביא את בן בסט ולמה הסכומים כן קריטיים פה.
אנשים פה מתייחסים לכסף שהבעלים מוציאים כאל כסף שלהם ואם הם לא מוציאים אז הם קמצנים. זו גישה שהאוהדים חייבים לרדת ממנה בדיוק כמו גישת ה "לא נקנה מנויים" בשביל לא לתת להם כסף.
הבאת את בן בסט ב250 אלף דולר לעונה, זה החלוץ הבכיר שלך גם לעונה הבאה בגלל העלות שלו. זה אומר שלא יביאו חלוץ אחר טוב יותר.
יש תקציב מוגדר, הבעלים האלה לא יזוזו ממנו. אני לא מעודד אף אחד לקנות מנויים, אבל מה אתם חושבים, לא נקנה מנויים, הם ישלימו את התקציב מהכיס שלהם? הצחקתם אותי.
דבר שני, בן בסט הוא שחקן שעושה פרצופים וזה באמת הדבר האחרון שחסר לנו פה. הדרישה שלו למענק הישארות היא פאתטית והסכום פה בכלל לא משנה. אני לא משלם לשחקנים עקרונית דולר אחד מענק הישארות. זה הפועל ת"א, לא רוצה אל תבוא.
הלחץ היחיד שצריך להפעיל על הבעלים האלה היא לחפש לקבוצה רוכש. זה הדבר היחיד שהם יכולים לעשות. רחוק איתם לא נגיע
* אגב רוכש ראיתי שיש איזה מיליארדר יהודי שרוצה להביא את מדונה לאירויזיון. להביא! (לא את מדונה)