תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 21:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יש לכם 10 ימים להביא רכש יא בני זונות
הודעהפורסם: 28 ינואר 2019, 22:13 
סימרוטיץ כתב:
צריך 2 שחקני אגף וחלוץ נוסף
אבל גם בחלון הזה כמו בכל החלונות הקודמים
אין קשר בין מה צריך למה מביאים
ע"ע קאיו

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
דווקא בינואר הקודם עשו רכש מצויין שהעלה אותנו ליגה בהליכה

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2019, 23:00 
הבעיה של הפועל זה שאין לנו שחקן אגף אחד נורמלי.
עגייב היה כזה (מצרך נדיר בקבוצה הזאת,שחקן שיכול לעבור את השומר שלו) , אבל שחררו אותו ועכשיו צריך להביא עוד שחקן.
עבאד וזיקרי לא מספיק טובים לפתוח,גנדה מאוד בינוני אבל יש לו פונציאל להיות שחקן טוב פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יש לכם 10 ימים להביא רכש יא בני זונות
הודעהפורסם: 28 ינואר 2019, 23:07 
דווקא עאבד סופסוף נראה כמו שחקן במשחק האחרון. המסירה לגנדה בגול השלישי היתה יפיפיה.
גנדה לדעתי יותר טוב מעגייב.
זיקרי, צריך לעשות משהו עם הראש-בקיר הזה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 00:40 
Yalla Hapoel כתב:
הבעיה של הפועל זה שאין לנו שחקן אגף אחד נורמלי.
עגייב היה כזה (מצרך נדיר בקבוצה הזאת,שחקן שיכול לעבור את השומר שלו) , אבל שחררו אותו ועכשיו צריך להביא עוד שחקן.
עבאד וזיקרי לא מספיק טובים לפתוח,גנדה מאוד בינוני אבל יש לו פונציאל להיות שחקן טוב פה.

עגייב היה עם 8 שערים ו-10 בישולים...
שחקן בינוני מאוד, עם נטייה להיפצע וחוסר יכולת לסיים משחק בלי להיפצע. כל אחד בסגל שלנו טוב ממנו (וזה חתיכת הישג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 12:15 
מתי החלון נסגר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
כפיר אדום כתב:
דווקא עאבד סופסוף נראה כמו שחקן במשחק האחרון. המסירה לגנדה בגול השלישי היתה יפיפיה.

ראית את התקציר או שהיית במשחק?
כי כל כמה חודשים יש לו מהלך של כדורגלן אדיר (כמו הבישול המדהים לגנדה והגול נגד הפועל חיפה),
וזו הסיבה שאנשים (כולל רפואה, שאני אוהב אותו למרות שהוא מחזיק מעאבד) עדיין חושבים שמתישהו הוא יהיה שחקן טוב,
אבל חוץ מהמסירה הזאת הוא היה הכי גרוע בהפועל כרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
כפיר אדום כתב:

כי כל כמה חודשים יש לו מהלך של כדורגלן אדיר (כמו הבישול המדהים לגנדה והגול נגד הפועל חיפה),
וזו הסיבה שאנשים (כולל רפואה, שאני אוהב אותו למרות שהוא מחזיק מעאבד) עדיין חושבים שמתישהו הוא יהיה שחקן טוב,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 17:33 
אגב אין מצב שהמסירה של עאבד הייתה מכוונת, הוא סתם נתן את הכדור החזק הקבוע שלו למרכז שבדרך כלל הולך בלי שום כתובת ואין שום סיבה להאמין שהפעם זה היה מתוכנן בניגוד לזיליון פעמים הקודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
אגב אין מצב שהמסירה של עאבד הייתה מכוונת, הוא סתם נתן את הכדור החזק הקבוע שלו למרכז שבדרך כלל הולך בלי שום כתובת ואין שום סיבה להאמין שהפעם זה היה מתוכנן בניגוד לזיליון פעמים הקודמות.

נו באמת, זו לא פעם ראשונה שהוא נותן כזה כדור.
הוא בהחלט רע העונה אבל גם כשהוא כבר עושה איזה מהלך טוב יורדים עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 17:44 
ראיתי את זה בהילוך חוזר 20 פעם רק כי הרג אותי להבין אם הוא התכוון לזה או לא.
לא הצלחתי להגיע למסקנה מוחלטת. אני נוטה ללא התכוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:

היא מכוונת, אבל לואלסקיס לא לגנדה.
שאפו לגנדה על התנועה, סידר בישול לעאבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 18:00 
RedFox כתב:
Lion Den כתב:

היא מכוונת, אבל לואלסקיס לא לגנדה.

יכול להיות, העוצמה חסרת הפרופורציה מסתדרת עם עבודות הנגרות הרגילות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 18:34 
לא קונה את משחקי המשא ומתן האלה בנוגע לבן בסט, אבל אם אפשרי כלכלית מבחינת הניסנובים להחתים רק שחקן אחד, עדיף שזה יהיה אזולאי ולא בן בסט.
אזולאי צעיר יותר משמעותית ובן בסט כבר מריח את סוף הקריירה, וקשה לי לחזות איך הוא ייראה אצלנו. לא תמיד שחקנים מבוגרים ישחקו באותה תשוקה כמו קלאודימיר(למשל קאיו).
הגעה של אזולאי תוכל להעביר את עבאד לספסל ואת ספורי לאגף, ונוכל לשחק עם אזולאי,פריירה ובואטנג באמצע, גנדה וספורי באגפים ו-ולאסקיס בחוד. לי זה נראה סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
נראה לך סביר?
אתה מכיר עוד קבוצה בעולם שיש לה חלוץ אחד בסגל (וגם הוא הגיע בלי כושר מהליגה התאילנדית)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 18:53 
KID A כתב:
נראה לך סביר?
אתה מכיר עוד קבוצה בעולם שיש לה חלוץ אחד בסגל (וגם הוא הגיע בלי כושר מהליגה התאילנדית)?

אם אתה שואל אותי, אז לפני שולאסקיס הגיע היו לנו 0 חלוצים...
לא הייתי מזלזל בולאסקיס(למרות שכמובן הייתי שמח אם היה מגיע עוד חלוץ), והרי אנחנו גם ככה תמיד משחקים עם חלוץ אחד בהרכב, אז אני מעדיף שיגיע שחקן שיוריד שחקן חלש כמו עבאד לספסל מאשר את ולאסקיס(אם בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
Berger כתב:
KID A כתב:
נראה לך סביר?

אם אתה שואל אותי, אז לפני שולאסקיס הגיע היו לנו 0 חלוצים...
לא הייתי מזלזל בולאסקיס(למרות שכמובן הייתי שמח אם היה מגיע עוד חלוץ), והרי אנחנו גם ככה תמיד משחקים עם חלוץ אחד בהרכב, אז אני מעדיף שיגיע שחקן שיוריד שחקן חלש כמו עבאד לספסל מאשר את ולאסקיס(אם בכלל).

זה שהיה לנו 0 חלוצים זה אומר שכשיש לנו אחד זה מצב סביר?
זה היה ביזיון ששיחקנו חודש בלי חלוץ, זה ביזיון שלא החתימו שני חלוצים לפחות ברגע שנפתח החלון וזה ביזיון שאנחנו נשארים עכשיו עם חלוץ אחד עד סוף העונה.
אגב, אנחנו גם ככה תמיד משחקים עם שוער אחד בהרכב, אפשר לשחרר את כל שאר השוערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 20:35 
הימור גדול מדי ב300 אלף, שילך לחפש את כץ רק שם הוא יכול לעשות משהו, שיביאו כבר חלוץ ראבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 20:38 
מקווה שזה תרגיל של משא ומתן,
ומחר בבוקר בן בסט חותם

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 20:44 
גאונים
עושים מו"מ עם שחקנים לא רלוונטים
במקום להביא מישהו שבאמת ישדרג אותנו
וגם את זה מצליחים לפוצץ
התנהלות הכי גרועה שיש

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 21:25 
שחקנים שהפועל ״רצו״ חתמו בהפועל חיפה בפ״ת ובני יהודה.
עד לאן הם ידרדרו אותנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 21:28 
nati כתב:
שחקנים שהפועל ״רצו״ חתמו בהפועל חיפה בפ״ת ובני יהודה.
עד לאן הם ידרדרו אותנו?

ללאומית כנראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אזולאי סיכם בהפועל חיפה

https://m.one.co.il/Mobile/Article/329031.html

ממולחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
סומך כתב:
אין לי מה להוסיף

יא בני זונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
גביע הנהלת חודש ינואר 2019 מוענק ל...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2019, 23:31 
KID A כתב:
כפיר אדום כתב:

את כל המשחק בטלויזיה. לא יכול להגיד שאני זוכר מהלכים נוספים שלו במיוחד, אבל זה שיפור יחסית למשחקים קודמים שכל כדור שהגיע אליו מיד ידעתי שבזאת נגמרה ההתקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2019, 02:33 
סמל אישי של המשתמש
הנצחון על בני יהודה בא לכם משמיים יא קמצנים.
אם הקהל לא מסומם עכשיו מ-5 נקודות פער היום היו מתהפכים עליכם. בכל יום שעובר אתם מדרדרים את המועדון הזה לשפל חדש. שחקנים מעדיפים ללכת למכבי פ״ת והפועל חיפה במקום להפועל ת״א. שחקנים שאתם רציתם. לא משנה בכלל כרגע אם הם באמת חיזוק או לא. אתם מתחרים עם מכבי פ״ת והפועל חיפה על שחקנים ומפסידים. אתם בתחתית שרשרת המזון בליגת פח הזאת ועוד מעזים לבקש על מנוי את המחיר הכי יקר בליגה. אין לכם בעיה לדחוף את היד עמוק לתוך הכיס של הקהל אבל כשזה נוגע לכיס שלכם אתם ״שפויים״ .

בינואר 2017 לקחתם הימור ויצאתם לדרך עם רכש מביך. זה נגמר בליגה הלאומית. עכשיו אתם לוקחים את אותו הימור בדיוק. בניתם סגל מביש בקיץ. הזר שהבאתם לקישור לא קשור לענף ושיחקתם חצי עונה עם שני ילדים שלא קרעו זוג נעליים (וספק אם יקרעו בליגת העל) במרכז הקישור. עכשיו הבאתם זר בן 34 שנזרק מבני סכנין. נתן הופעה לא רעה אבל לכולם ברור שזה לא שחקן להפועל תל אביב, בטח לא לטווח ארוך. הבאתם בלם שלישי נגר ושחררתם אחרי שעתיים כשהבנתם שיש סיבה לזה שהוא עולה שקל וחצי. אחרי זה הבאתם עוד זר מעלי אקספרס ב20 אגורות לחודש ומיד דחפתם אותו לפאקינג בני לוד. נשארתם עם הרכב ראשון שכולל או מגן ימני ילד בעונה הראשונה שלו בליגת העל או ילד בן 19 בעונה הראשונה שלו בבוגרים. אולי כל הילדים האלה מוכשרים, אולי יום אחד ייצא מהם משהו, אבל היום הם שחקנים של לרדת ליגה. אני לא מדבר בכלל על פלייאוף עליון. אני לא מדבר בכלל על כרטיס לאירופה. אני לא מדבר בכלל על אליפות, יעד מתבקש לקבוצה שמוכרת מנוי יותר יקר ממכבי תל אביב. החלוץ הראשון שלכם נפצע לפני הרבה מאוד זמן ובחרתם להביא לו מחליף לא בכושרשהפעם האחרונה ששיחק הייתה לפני 3 חודשים בתאילנד, וגם כשהיה בכושר היה חלוץ בינוני בליגת העל. החלוץ המחליף הוא דחליל שלא מסוגל לשים כדור באוקיינוס.

יכול להיות שפריירה יתברר כבינגו. יכול להיות שולאסקיס יתן 10 שערים עד סיום העונה. יכול להיות שרז שלמה לא יטעה יותר. אתם קמצנים, אתם מהמרים על הפועל ומעמידים סגלים מביכים שכוללים הרבה יותר מדי שחקנים חלשים בשביל להכריז שהיעד הוא פלייאוף עליון (יעד בלתי מתקבל על הדעת למועדון כמו הפועל תל אביב, יעד בלתי מתקבל על הדעת למועדון שמוכר את המנוי הכי יקר בליגה). במקום להביא עם פתיחת החלון 3 קאליברים להרכב שיעיפו אותנו קדימה אנחנו רק הולכים אחורה. מביאים שחקנים כדי לסתום חורים בלי שום מחשבה קדימה. כאילו שלבנות שלד לקבוצה חזקה לעונה הבאה בבלומפילד זו מילה גסה.
אולי נסיים את העונה בטעם טוב, כי בפלייאוף תחתון כולם נראים פתאום שחקנים קצת יותר טובים. אולי גם נסתבך, אולי אפילו נרד. לא משנה מה יקרה - אתם ביזיון. אתם חרא של בעלים וכל אוהד שקונה ממכם מנוי הוא אהבל שדופק את הפועל. אותי לא מעניין כמה עולים שחקנים, מה המס עליהם וכמה תפרישו להם לקרן השתלמות. זה מעניין את הביצה. תתחילו להביא לכאן שחקנים טובים באמת או שתעופו לעזאזל יא דיבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2019, 02:46 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
אם הקהל לא מסומם עכשיו מ-5 נקודות פער היום היו מתהפכים עליכם.

מה? חיכו להם אוהדים אחרי המשחק מול סכנין מחוץ לאיצטדיון ורוב הדעות פה בפורום היא שצריך חיזוק בשביל להישאר בליגה.
אף אחד לא ישרוף את וולפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2019, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא צריך לשרוף שום דבר, נתחיל בזה. הדעה היא שצריך, זה נכון, אבל אתמול אחרי שפורסם שבן בסט, אזולאי ומזרחי (ואת כולם הפועל רצתה) לא יגיעו הקהל היה מגיב הרבה יותר קשה אם לא היינו מנצחים את בני יהודה. הקהל הגיב באפאטיות. זה נתן הרבה אוויר. מקווה שלא נצטער על זה. אנחנו יוצאים לחלק הדני של העונה כשהרכב שלנו מלא בהימורים. לבקוביץ זה הימור, עידן כהן/רז שלמה זה הימור, בואטנג זה הימור, עאבד וזיקרי זה הימור, ולאסקיס זה הימור והספסל הוא הימור. מעטים מאוד השחקנים שאתה יודע בדיוק מה תקבל מהם וכשאתה ב5 הפרש משתי קבוצות זה מצב מסוכן מאוד. מקווה מאוד שלא נצטער.

ושוב, אני אפילו לא מדבר על להתחיל לחשוב על העונה הבאה בבלומפילד. שוב נצטרך להחליף 12 שחקנים (אלא אם ממשיכים עם המגמה הכללית של בואו נישאר בליגה ונמכור מנוי הכי יקר בליגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2019, 12:25 
אל תדאג, המנויים יהיו בוודאות זולים יותר בליגה הלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2019, 13:02 
Eros Ramazzotti כתב:
אם הקהל לא מסומם עכשיו מ-5 נקודות פער היום היו מתהפכים עליכם. בכל יום שעובר אתם מדרדרים את המועדון הזה לשפל חדש. שחקנים מעדיפים ללכת למכבי פ״ת והפועל חיפה במקום להפועל ת״א. שחקנים שאתם רציתם. לא משנה בכלל כרגע אם הם באמת חיזוק או לא. אתם מתחרים עם מכבי פ״ת והפועל חיפה על שחקנים ומפסידים. אתם בתחתית שרשרת המזון בליגת פח הזאת ועוד מעזים לבקש על מנוי את המחיר הכי יקר בליגה. אין לכם בעיה לדחוף את היד עמוק לתוך הכיס של הקהל אבל כשזה נוגע לכיס שלכם אתם ״שפויים״ .

בינואר 2017 לקחתם הימור ויצאתם לדרך עם רכש מביך. זה נגמר בליגה הלאומית. עכשיו אתם לוקחים את אותו הימור בדיוק. בניתם סגל מביש בקיץ. הזר שהבאתם לקישור לא קשור לענף ושיחקתם חצי עונה עם שני ילדים שלא קרעו זוג נעליים (וספק אם יקרעו בליגת העל) במרכז הקישור. עכשיו הבאתם זר בן 34 שנזרק מבני סכנין. נתן הופעה לא רעה אבל לכולם ברור שזה לא שחקן להפועל תל אביב, בטח לא לטווח ארוך. הבאתם בלם שלישי נגר ושחררתם אחרי שעתיים כשהבנתם שיש סיבה לזה שהוא עולה שקל וחצי. אחרי זה הבאתם עוד זר מעלי אקספרס ב20 אגורות לחודש ומיד דחפתם אותו לפאקינג בני לוד. נשארתם עם הרכב ראשון שכולל או מגן ימני ילד בעונה הראשונה שלו בליגת העל או ילד בן 19 בעונה הראשונה שלו בבוגרים. אולי כל הילדים האלה מוכשרים, אולי יום אחד ייצא מהם משהו, אבל היום הם שחקנים של לרדת ליגה. אני לא מדבר בכלל על פלייאוף עליון. אני לא מדבר בכלל על כרטיס לאירופה. אני לא מדבר בכלל על אליפות, יעד מתבקש לקבוצה שמוכרת מנוי יותר יקר ממכבי תל אביב. החלוץ הראשון שלכם נפצע לפני הרבה מאוד זמן ובחרתם להביא לו מחליף לא בכושרשהפעם האחרונה ששיחק הייתה לפני 3 חודשים בתאילנד, וגם כשהיה בכושר היה חלוץ בינוני בליגת העל. החלוץ המחליף הוא דחליל שלא מסוגל לשים כדור באוקיינוס.

יכול להיות שפריירה יתברר כבינגו. יכול להיות שולאסקיס יתן 10 שערים עד סיום העונה. יכול להיות שרז שלמה לא יטעה יותר. אתם קמצנים, אתם מהמרים על הפועל ומעמידים סגלים מביכים שכוללים הרבה יותר מדי שחקנים חלשים בשביל להכריז שהיעד הוא פלייאוף עליון (יעד בלתי מתקבל על הדעת למועדון כמו הפועל תל אביב, יעד בלתי מתקבל על הדעת למועדון שמוכר את המנוי הכי יקר בליגה). במקום להביא עם פתיחת החלון 3 קאליברים להרכב שיעיפו אותנו קדימה אנחנו רק הולכים אחורה. מביאים שחקנים כדי לסתום חורים בלי שום מחשבה קדימה. כאילו שלבנות שלד לקבוצה חזקה לעונה הבאה בבלומפילד זו מילה גסה.
אולי נסיים את העונה בטעם טוב, כי בפלייאוף תחתון כולם נראים פתאום שחקנים קצת יותר טובים. אולי גם נסתבך, אולי אפילו נרד. לא משנה מה יקרה - אתם ביזיון. אתם חרא של בעלים וכל אוהד שקונה ממכם מנוי הוא אהבל שדופק את הפועל. אותי לא מעניין כמה עולים שחקנים, מה המס עליהם וכמה תפרישו להם לקרן השתלמות. זה מעניין את הביצה. תתחילו להביא לכאן שחקנים טובים באמת או שתעופו לעזאזל יא דיבוק.

מדוייק , פורוורד לניסנוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: