Pumpkin כתב:
שחר כתב:
ההנהלה הזו עשו כמה מהלכים הזויים העונה, אבל כנראה שההחתמה שלו עולה על כולם.
אני לא שופט אותו כי הבן אדם פאקינג חודש וחצי בסגל ולא משחק.
אבל אם לוקח לבן אדם להכנס לכושר תוך למעלה מחודשיים , למה הביאו אותו בדיוק? בינתיים אנחנו גם תקועים ללא חלוץ טבעי אחד! בכל הסגל והוא גם יושב על משבצת של זר.
יכול להיות שמדובר בשחקן אדיר ואני מפספס פה משהו, אבל אם כך למה הוא לא משחק במשחק כזה אפילו דקה ובמקומו מכניסים חייזר חילוש הזוי?
אתה לא מרגיש אי נוחות כשאתה מחרטט בצורה כזו?
העובדה היא שהוא חתם ב-1.1 - לפני
בדיוק שלושה שבועות , ובהנחה שאכן הגיע ללא כושר ואחרי שהיה לא פעיל במשך קרוב ל-3 חודשים(!) (המשחק האחרון בליגה התאילנדית היה ב-7.10), סביר להניח שהוא לא כשיר אפילו למחצית.
אז אם הטענה שלך היא בנוגע להחתמה של חלוץ שלא היה פעיל 3 חודשים - אתה צריך למקד אותה.
אבל אם הטענה היא למה הוא לא משחק - אני חושב שזה די ברור לאור כשירותו (המשוערת), ואני גם סבור שאם רפואה היה חושב שואלסקיס היה יכול לעזור לו הוא היה מעלה אותו.
ממש לא.
אני סייגתי לא פעם אחת את עצמי כשרשמתי את ההודעה (כפי שכתבתי יכול להיות שהוא שחקן מעולה, אבל בינתיים אנחנו מפסידים זמן ונקודות שאף אחד לא יחזיר לנו..) לא בדקתי מתי בדיוק הוא הוחתם, אבל הדיבור עליו היה די מזמן..גיגול קצר הראה שכבר ב21.10 ,הפועל ניהלו איתו מו"מ (
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-805758) כלומר, לפני שלושה חודשים.
ההודעה שלי היתה ממוקדת מאוד, אני לא יודע אם הוא לא משחק בגלל שהוא לא בכושר, או בגלל שהוא לא שחקן טוב. בשני המקרים הטענות להנהלה, אם הוא בכושר כל כך גרוע עד שצריך לאמן אותו למעלה מחודש בינואר כדי שיקבל כמה דקות דשא, אז ההחתמה שלו מטומטמת, אם הוא שחקן גרוע, אז ברור שזו החתמה מטומטמת. בכל מקרה זו החתמה מטומטמת בהתחשב במצב בו הקבוצה נמצאת, במכסת הזרים שלה ובטח ובטח במכסת החלוצים שלה.
אין לי דרך להסביר את עצמי טוב יותר.