יובל כתב:
bruno conti כתב:
יובל כתב:
ערן לוי חתם בקטמון. איך אף קבוצה בליגת העל לא קפצה על המציאה?
ויש עוד כאלה שרצו להביא את האסון הזה להפועל...
אתה עדיין מחזיק ביציאה הכי מביכה כאן בשנים האחרונות-פירסמן מגן שמאלי מספר אחד בליגה.
תהיה רפוי ונינוח,זה שערן לוי בעייתי מבחינה חברתית עם יצר גדול להרס עצמי זה לא חדש זה שהוא היה שחקן העונה שעברה זה גם לא חדש.
"זה שהוא היה שחקן העונה שעברה זה גם לא חדש". וואלה? לי זה דווקא חדש. מי הכתיר בדיוק את ערן לוי לשחקן העונה שעברה חוץ מיצור כמוך?
ולא הבטחת ש"נדבר בסוף העונה על ערן לוי"? כנראה שלא צריך לחכות אפילו לסוף העונה, כבר בינואר ערן לוי סיים את העונה שלו בליגת העל.
אני בכלל נדהם נזה שיש לך את הבושה להראות את הפרצוף הווירטואלי שלך, אחרי שבמשך חודש וחצי המצאת סיפורים ואגדות (שאף אחד לא קנה כמובן, יש לציין) על זה ש
"רפואה הבין שאין לו יכולת לשנות את הדברים", "הוא מודה בעצם שאין לו את היכולת לשפר את הדברים", "אומר אני לא יכול לשפר את המצב", "רפואה הלך מיוזמתו" "לא מאמין ביכולת שלו לקדם את הקבוצה ולהוציא אותה מהמצב הקיים", "מיצה עצמו הודה בכך והלך בהסכמה" (הכל ציטוטים מדויקים של מילה במילה, שלא יהיה ספק) ואז הכל התפוצץ לך בפרצוף בצורה הכי מצחיקה שיש.
כל הציטוטים שלך מדוייקים ואני עומד מאחוריהם בנקודת הזמן שהם נכתבו,מדובר בעובדות נטו,לך תקרא ראיונות עם קובי אחרי שעזב,בן אדם שאומר אם הייתי רוצה הייתי נשאר והולך מה נשאר לומר?!.
שום דבר לא מומצא חוץ מהמח הקודח שלך שפירסמן מגן מספר אחת בליגה.
לגבי ערן לוי,הוא ודיא סבע נתנו מבחינה אישית את העונה הכי טובה עונה שעברה ועוד בקבוצה קטנה
זה שאתה לא רואה כדורגל זה גם לא חדש.
תשתדל להוריד אמוציות ולדבר עניינית אולי תתפתח קצת.