שחר כתב:
יודע שזה יישמע פתטי, אבל בעיניי אנחנו יותר טובים מ80 אחוז מהקבוצות בליגה וזה בא לידי ביטוי בכל המשחקים העונה.
יש שילוב נדיר של מזל מסריח, עם חלק קדמי חלש מאוד ובעיקר מחסור בשחקנים נוגחים (חוץ מגוטליב, אין אף שחקן שיודע להוריד כדור עם הראש למסגרת), כל זה ביחד יוצר חוסר בטחון ומומנטום שלילי שביחד פשוט מחריב לנו את העונה.
מכל המשחקים האלה שהיה חסר לנו הגרוש ללירה, מספק שפעם אחת המזל היה מסתדר גם לנו ויכול להיות שהיינו מייצרים מומנטום חיובי והעונה נראית אחרת לגמרי.
באמת שאין לי רבע טענה למחויבות של השחקנים (חוץ מקאיו ה*^%&%&$$% שאלוהים יודע למה הוא ממשיך לראות דשא).
צריך דחוף להביא חלוץ מוכח עם יכולת הבקעה ואולי אפילו לזנוח את שיטת החמישה קשרים ולחזור ל4-4-2 הישן והטוב.
(פוגי וברונו, שחררו ממני את ויכוחי קובי רפואה, אין לי כוח לזה)
חוסר מזל לא יכול ללכת למשך עונה שלמה ומפתיע אותי מאד לשמוע דבר כזה דווקא ממך.
הדבר היחיד שאני מסכים לגביו זה שכשהמומנטום שלילי יש לזה השפעה במיוחד במועדון כמו הפועל,
זו גם אחת הסיבות שהמועדון הזה צריך בן אדם רציני על הקווים שיודע לנהל משברים ולצאת מהם,אחד שעבר מועדונים גדולים ויש לו נסיון,זה הרבה עבודה מנטלית ולרוב המאמנים מהדור החדש אין את זה.
והדבר הכי בולט בהפועל של השנה זה שהיא לא מצליחה לצאת לדרך חדשה ולהפוך את המומנטום השלילי הזה שדבק בה
אלא לשקוע לתוכו.
ושום מילה על רפואה...