יובל כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
shaharot כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
ההנהלה הייתה בסדר פה למען האמת.
מבחינת מכירה עשתה מה שאפשר כדי למנוע מאוהדי מכבי לקנות ליציעים שלנו.
כל אוהד מכבי שיש לו כרטיס ליציע שלנו השיג אותו דרך בני זונות שקוראים לעצמם אוהדי הפועל.
המשטרה לא תעשה כלום אבל אני בספק אם נראה שוב ריצה מיציע ליציע כמו נגד ביתר
להשיג כרטיס ליציע של היריבה זאת לא בעיה וכאן ההנהלה לא נמדדת.
ההנהלה נמדדת אם תאפשר או לא למעבר שלהם מהיציע שלנו ליציע שלנו.
נכון זאת אחריות השוטרים אבל זה תלוי כמה אכפת להנהלה להבהיר לשוטרים את זה(מכבי עושים את זה טוב טוב) או לא(כמו נגד ביתר)
קודם כל במכירה הנוכחית זאת כן הייתה בעיה.
ואני לא מחסידי ההנהלה אבל הם יכולים להבהיר עד מחר לשוטרים. בסוף יש מפקד הכוח שהוא מקבל את ההחלטות. הוא יכול להגיד לניסנובים X ולבצע Y.
כמו שאין היגיון אצלנו ככה אין גם אצל המשטרה.
ואצל מכבי זה לא המשטרה אלא חברת אבטחה שמכבי שוכרת כבר שנים, חברת אבטחה שמכבי מביאה לפעמים גם למשחקי חוץ אז מן הסתם שאותם מאבטחים יעשו כל מה שמכבי ידרשו.
מה הקשר לשוטרים שלא נמצאים במגרש או חברת האבטחה של מכבי?
בתוך תחומי המגרש נמצאת חברת האבטחה שנשכרה ע"י הפועל ויש לה את הסמכות להוציא אוהדים מהמגרש. הדבר היחיד שמונע מהם להוציא אוהדים של מכבי מהיציע של הפועל זה שאת הניסנובים זה לא מעניין. בעצם להפך, יש להם אינטרס ברור שלא יוציאו אוהדי מכבי. אם יוציאו את אוהדי מכבי, זה ירתיע אותם בעתיד לקנות כרטיסים ליציע של הפועל ויפגע לניסנובים בכיס.
קודם כל, השוטרים כן נמצאים במגרש.
דבר שני, כן - לחברת האבטחה אולי יש את הסמכות, אבל מנהל חברת האבטחה (לדעתי זה גם מנהל האירוע) כפוף להוראות של המשטרה.
אין מצב שלא. ואני לא רואה את האבטחה פועלת על דעת עצמה במשחק כזה, בטח לא בסיטואציה הזאת.
ואתה צודק שזה לא מעניין את הניסנובים לכן גם אני בספק אם מישהו מהם בכלל טרח להציג דרישה מסוימת בעניין הזה מול המשטרה,
אבל יפגע להם בכיס? ממש לא.
הדרבי הזה סולד-אאוט, הדרבי הבא יהיה כבר בבלומפילד. אתה רואה סרט שלאוהדי מכבי תהיה בעיית כרטיסים בבלומפילד בדרבי שאנחנו מארחים?