תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1565 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שאר הליגה 2018/2019
הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 14:45 
Oleg Neduda כתב:
טכנית לארז כתב:
במציאות הנוכחית בכדורגל הישראלי, כדי להיות קבוצה שלטווח ארוך נאבקת על תארים - אתה צריך בעלים פראייר שישפוך מיליונים.
זה מבאס וזה מטומטמם, אבל זה המצב.
מי שגרם למצב להיות כזה הזוי הוא קודם כל הקנדי, אחריו שחר ואלונה ברקת.

ממחלקת נוער טובה לא ייצא לך יותר מדי כסף לדעתי.
אפשר לחשוב ששחקנים ישראלים נמכרים לאירופה במיליוני יורו מדי קיץ.

זה לא קרואטיה, הולנד או פורטוגל פה.

גם אני חושב שנוער זה אוברייטד, אבל דווקא מכבי של השנה מוכיחה אחרת - במשחק האחרון שבו היא פירקה את נתניה, פתחו בהרכב שלה שחר פיבן, דור פרץ, דור מיכה, שרן ייני ודן גלזר שכולם עלו לבוגרים של מכבי ישירות מהנוער. זה כשעל הספסל ישבו רוסלן ברסקי ויהונתן כהן שהם כשלעצמם שחקני ליגה טובים. זה מראה שנוער חזק דווקא כן יכול להוות בסיס טוב.

עם השקעה של 20 מיליון בשנה, בעוד שאנחנו מחתימים זר מתאילנד בשכר של 50 אלף דולר שלא שיחק שלושה חודשים ומתחננים לקבל את גיל יצחק בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 14:53 
Oleg Neduda כתב:
טכנית לארז כתב:
במציאות הנוכחית בכדורגל הישראלי, כדי להיות קבוצה שלטווח ארוך נאבקת על תארים - אתה צריך בעלים פראייר שישפוך מיליונים.

גם אני חושב שנוער זה אוברייטד, אבל דווקא מכבי של השנה מוכיחה אחרת - במשחק האחרון שבו היא פירקה את נתניה, פתחו בהרכב שלה שחר פיבן, דור פרץ, דור מיכה, שרן ייני ודן גלזר שכולם עלו לבוגרים של מכבי ישירות מהנוער. זה כשעל הספסל ישבו רוסלן ברסקי ויהונתן כהן שהם כשלעצמם שחקני ליגה טובים. זה מראה שנוער חזק דווקא כן יכול להוות בסיס טוב.

סבבה.
נניח והפועל יום אחד מקימה מחלקת נוער מדהימה כמו שלכאורה יש למכבי (ראיתי את דור פרץ, ייני והחבר'ה האלה נגד סקוטלנד או נגד האלה מנורבגיה).
נניח שאנחנו מעלים מחר מהנוער 7 שחקני ליגת על מצויינים.

מה נראה לך שיקרה? שהם באמת יישארו אצלך 4-5 עונות?
כי זה די ברור שברגע שתעלה מהנוער שחקן טוב מיד הוא יקבל הצעות מקבוצות עשירות יותר, עם שכר גבוה בהרבה ומשם הדרך שהוא לא יישאר אצלך תהיה קצרה מאוד.

גם שחקני בית עולה כסף להשאיר אצלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 15:50 
טכנית לארז כתב:

מעולה שזה לא קרואטיה, הולנד או פורטוגל פה
בגלל זה הכדורגל כאן הוא פח אשפה, והולך אחורה ביחס הפוך לכמות הכסף שמושקעת פה.
בשורה התחתונה- התקציבים גדולו בעשרות ומאות אחוזים כשרמת הכדורגל הלכה אחורה (ולבטח לא השתפרה) וההישגים של קבוצות בחו"ל נשארו זהים להישגים שהיו לפני עשר ועשרים שנה, ללמדך שהכסף הגדול לא הביא פה לשום שיפור.
זה נכון שהמועדון שמתחיל להבין וליישם את מה שכתבתי הוא מכבי (וזו לדוגמא כן השקעה נכונה של הכסף שמוזרם שם) המבחן שלהם יהיה לטווח הארוך אם הם ישכילו למכור את הצעירים שלהם בזמן לחו"ל ברווח וישקיעו אות הרווח עצמו במחלקות הנוער עד למצב שהם לא יזדקקו לכמויות הכסף שהבעלים שלהם מזרים מהכיס.
זו הדרך היחידה של מועדון להצליח (ושוב פעם, להצליח לא אומר לקחת תואר, אלא להתקיים כמועדון הישגי, מקצועי ועסקי שמתקיים בזכות עצמו).
זה יוביל גם לשיפור הכדורגל, גם לשיפור בהישגים וגם לשיפור במצב המועדונים.
בינתיים אנחנו רחוקים מזה שנות אור וממשיכים להתעסק במי תקנה הכי הרבה "כוכבים" סוג ז' ותזכה באליפות רק כדי להיות מודחת מאירופה כבר באוגוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 17:29 
אז לא הבנתי פוגי, מה יש לי לחפש בתור אוהד הפועל ת״א בכדורגל? לעקוב אחרי שחקן מהנוער ולפתוח שמפניה שהוא נמכר לחול?
הדבר שהכי מעניין אותי הוא אליפויות בארץ. יותר מכל דבר אחר ולזה הפועל צריכים לשאוף.
כל הנוער והשטויות זה בשביל להגיע לזה. לא מענייין אותי לגדל שחקן נוער אלא אם הוא לוקח אותי לאן שאני רוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
IdanTheLittle כתב:
טכנית לארז כתב:
IdanTheLittle כתב:
אני לא מבין. מה שאתם אומרים בעצם זה שטוב שיש לנו שחקנים גרועים כי אף אחד לא ירצה לקנות אותם ככה?

איך הגעת לזה?

רק אומרים שעם כל הקשקושים שיש פה על "ניהול נכון" ו"שחקני בית" ועוד כל מיני קלישאות - בסוף אם אין לך כסף אין לך באמת מה לבנות על המשכיות והצלחה לטווח ארוך.

עד שיהיה לנו בעלים עם אמצעים, אפשר להיות תחרותיים ולמכור מדי פעם שחקנים בודדים, לא מכירת חיסול (נניח בני יהודה). במצבנו הנוכחי זה יהיה ניהול נכון.
ניהול לא נכון זה להביא שחקנים לא טובים ללא סקאוטינג ראוי, או להתערב למאמן כי אתה חושב שאתה משחק מנג׳ר ולהנחית זרים גרועים שסוכנים גרועים דחפו לך, ואז להיאבק נגד הירידה על בסיס קבוע.

בני יהודה לא עושים מכירת חיסול. הם פשוט מכרו את השחקן הכי טוב שלהם לקבוצה גדולה. שרשרת מזון אבולוציונית רגילה.
אי אפשר להיות תחרותיים בתקציבים האלה. ואתה לא תמכור שחקן בודד, אתה תמכור כל שחקן טוב שיהיה לך שהקבוצות עם הכסף ירצו. כל מה שכתבת על ניהול לא נכון הוא נכון. אבל למכור שחקנים שלך לקבוצות בארץ זה ניהול לא נכון בהגדרה. זה לחסל את המותג. וכמו שאמרתי לך, הפועל ת"א בלי המוצר "הפועל ת"א" - קבוצה חזקה ותחרותית - הוא לא מעניין

הייתי לא ברור. התכוונתי שבני יהודה היא דוגמה לקבוצה שלא עושה מכירת חיסול.

ולגבי חיסול המותג, אין דבר כזה. איזה מותג היה לב״ש לפני האליפויות? המותג יחזור עם ההצלחות.
יש כרגע מציאות והיא שאין לנו כסף. במסגרת ה״אין כסף״ צריך לנסות מה שאפשר וזה להביא זרים טובים (כמו חדרה), ישראלים שלא משתלבים בקבוצות צמרת, להשקיע בנוער, לא עלינו אולי אפילו להשאיל שחקנים ולנסות להשתחל לאירופה ולייצר עוד מקור הכנסה.

אני מזכיר שמוני הראל לא היה בדיוק אדם עשיר ורכב בעיקר על ההכנסות מאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 17:33 
בדיוק עידן, המותג יחזור עם ההצלחות. עד שלא יהיו הצלחות לא יהיה מוצג וכרגע אני לא בכיוון לשם.
מוני הראל היה בתקופה אחרת, שהיו רק 2 קבוצות עם כסף, שאחת מהן היתה עם תקציב גבוה אבל לא בפער כזה גדול והשניה עם תקציב מטורף שעוד לא התאפסה על עצמה.
עכשיו יש 3-4 שלפחות שתיים מהן מאופסות ועם תקציבים יותר גבוהים משמעותי משל חיפה של אז שהיא הקבוצה שהתחרית איתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 17:53 
מה זה "מותג"?
זו קבוצת כדורגל, לא איזה מוצר בסופר שעושים לו פרסומות בטלויזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 19:46 
redrony כתב:
בדיוק עידן, המותג יחזור עם ההצלחות. עד שלא יהיו הצלחות לא יהיה מוצג וכרגע אני לא בכיוון לשם.
מוני הראל היה בתקופה אחרת, שהיו רק 2 קבוצות עם כסף, שאחת מהן היתה עם תקציב גבוה אבל לא בפער כזה גדול והשניה עם תקציב מטורף שעוד לא התאפסה על עצמה.
עכשיו יש 3-4 שלפחות שתיים מהן מאופסות ועם תקציבים יותר גבוהים משמעותי משל חיפה של אז שהיא הקבוצה שהתחרית איתה.

צריך קודם כל להגיע לאיזור הארבעים מיליון תקציב במצב כזה אפשר לתת פייט
לכל מועדון גם אלה שיש להם מאה מיליון.
בסוף הכל נופל על הצלחה ברכש ומאמן טוב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
מה זה "מותג"?
זו קבוצת כדורגל, לא איזה מוצר בסופר שעושים לו פרסומות בטלויזיה.

זה לא נכון.
ואני לא אשלח אותך להסתכל על מועדונים כמו יובנטוס, מנצ׳סטר, ברצלונה וראל מדריד שהפכו קבוצת כדורגל להרבה יותר ממותג,
אשלח אותך, לצערי להסתכל מעבר לכביש. זה בית ספר לשיווק ומיתוג. ברמה שאני חושש שאם לא נתעורר ב-5 שנים הקרובות אף ילד בישראל שהוא לא בן של אוהד הפועל - לא יחשוב בכלל להתקרב למועדון שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
איל כתב:
redrony כתב:

בשביל להגיע ל 40 מליון שקל תקציב אתה צריך קבוצה שרצה גבוה, מוכרת שחקנים ומצליחה באירופה ברמה סבירה. אז תוכל להגיע ל 40 חמישים מליון שקל הכנסות. אבל בשביל זה אתה צריך כסף להשקיע בקבוצה טובה זה מעגל כזה שיוכל להשבר רק על ידי לקיחת סיכונים. נוכחנו לדעת מה קורה שלוקחים סיכונים כלכליים, ולכל אין ברירה אלא לקחת סיכונים מקצועיים. זה מה שעשו השנה, ונכשלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2019, 00:35 
תשכחו מאירופה. אין לנו דירוג והכל ישתנה. קבוצות מישראל ישחקו בליגה האירופאית השלישית בשעה 17:00 בערב בימי חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2019, 10:49 
איל כתב:
redrony כתב:

40 מיליון לא מספיק. אתה קודם כל צריך להתחרות על הישראלים הטובים ביותר, זה מה שמביא אליפויות, בשביל זה אתה צריך לשלם להם מינימום 250 אלף דולר בשנה ולהבטיח להם קבוצה אטרקטיבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2019, 11:12 
לפחות 250? יותר לכיוון של 300-400.

אפילו דור מיכה ואיתן טיבי מרוויחים חצי מיליון יורו בעונה.

אני בספק רב אם ג'ובאני רוסו, פראליה או אפילו יעקובו היו מרוויחים סכומים כאלה.
שלא נדבר על ישראלים בכירים של פעם. כל הבנאדו, קטן, זדנברג. אין מצב שהם הרוויחו דברים בסגנון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2019, 11:31 
טכנית לארז כתב:

שלא נדבר על ישראלים בכירים של פעם. כל הבנאדו, קטן, זדנברג. אין מצב שהם הרוויחו דברים בסגנון הזה.

אמרתי לפחות. ירדן שועה מרוויח לדעתי 220 לפי הפרסומים. זה יותר הסכומים של ה"צעירים המבטיחים".
אני לא יודע אם טיבי מרוויח חצי מיליון בעונה ואם כן זו שערורייה. לדעתי המקבילה הבאר שבעית שלו (שיר צדק) לא מרוויחה ככה. אבל אולי אני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2019, 11:36 
redrony כתב:
טכנית לארז כתב:

אמרתי לפחות. ירדן שועה מרוויח לדעתי 220 לפי הפרסומים. זה יותר הסכומים של ה"צעירים המבטיחים".
אני לא יודע אם טיבי מרוויח חצי מיליון בעונה ואם כן זו שערורייה. לדעתי המקבילה הבאר שבעית שלו (שיר צדק) לא מרוויחה ככה. אבל אולי אני טועה

טיבי לא מרוויח חצי מיליון וגם לא מיכה.
גם במכבי הסכומים קצת מתאזנים אחרי ירושת הפייר פליי של הרמן ומקבלים פרופורציות מהימים העליזים.
אגב זנדברג היה מרוויח אצל גאידמק חצי מיליון כנל שמעון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2019, 11:55 
50 מיליון שקל זה התקציב המינימלי היום כדי לחשוב בכלל על אליפות. וגם זה בתנאי שזה יימשך לפחות שלוש שנים (בניה וחיזוקים נקודתיים - עד שמגיעים לקבוצה משומנת כמעט בכל העמדות).
כמובן שצריך בנוסף לנ"ל את המאמן הנכון שיבחר את השחקנים הנכונים, בלי התערבויות של סוכנים וכו'.
זה נראה כמו שנות אור מהפועל הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2019, 11:58 
טיבי כן מרוויח חצי מיליון
https://sports.walla.co.il/item/2969391

מיכה מרוויח "רק" 420 שעם כל הבונוסים זה חצי מיליון
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 42,00.html

אצילי אגב מרוויח 600.

השכר של זנדברג ואלה אצל ארקדי זה לא דוגמא למשהו. גולדהאר זה הארקדי הנוכחי. מבחינת הסכומים ההזויים אין באמת הבדל ביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2019, 13:02 
טכנית לארז כתב:
טיבי כן מרוויח חצי מיליון
https://sports.walla.co.il/item/2969391

מיכה מרוויח "רק" 420 שעם כל הבונוסים זה חצי מיליון
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 42,00.html

אצילי אגב מרוויח 600.

השכר של זנדברג ואלה אצל ארקדי זה לא דוגמא למשהו. גולדהאר זה הארקדי הנוכחי. מבחינת הסכומים ההזויים אין באמת הבדל ביניהם.

אוקיי אז עם טיבי עשו שם קומבינה שלא ידעתי עליה ועדיין כתוב שם כחצי מיליון ואני מניח שזה לא חוזה פיקס
ואם תיקח בחשבון שהוא בקושי משחק אז אין לדעת כמה הוא מרוויח אבל חצי מיליון זה בטח לא.
לא חושב שאפשר להשוות את גולדהאר לגאיידמק הקפריזי שבא לעשות סיבוב ועשו עליו סיבוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2019, 13:10 
למה אי אפשר להשוות? כי זה רוסי והשני קנדי מטורונטו שמדבר אנגלית?
גולדהאר מעמיד מדי שנה תקציבים דומים למה שארקדי העמיד.
ההבדל הוא ארקדי עשה את זה שנתיים-שלוש וגולדהאר עושה את זה כבר עשור.

ארקדי שילם שכר הזוי לבנאדו, זנדברג ועידן טל, הקנדי עושה את זה עם אצילי ושכטר.

ונזרום איתך נו, טיבי ומיכה מרוויחים רק 450 בעונה, לא 500. בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2019, 13:24 
טכנית לארז כתב:

ההשוואה לא רלוונטית כי רוסו ופראליה קיבלו משכורות של לפני 15 שנה.
אפשר כל 15 שנה להתעורר ולהגיד "לפני כך וכך לא הרוויחו ככה", זה די חסר משמעות. שקל של אז זה לא שקל של היום (ועוד לא התייחסתי לזכויות שידור וכו').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2019, 13:36 
טכנית לארז כתב:
למה אי אפשר להשוות? כי זה רוסי והשני קנדי מטורונטו שמדבר אנגלית?
גולדהאר מעמיד מדי שנה תקציבים דומים למה שארקדי העמיד.
ההבדל הוא ארקדי עשה את זה שנתיים-שלוש וגולדהאר עושה את זה כבר עשור.

ארקדי שילם שכר הזוי לבנאדו, זנדברג ועידן טל, הקנדי עושה את זה עם אצילי ושכטר.

ונזרום איתך נו, טיבי ומיכה מרוויחים רק 450 בעונה, לא 500. בסדר.

אי אפשר להשוות ברמת האנשים שהם והמטרות שלהם...
גאידמק היה ברור שזה עניין של שנתיים שלוש ויילך הוא גם לא הסתיר את המטרות שלו אגב.
גולדהאר פה בשביל להישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2019, 15:20 
לא דובר פה על ההחלטה המאוד חשובה שהתקבלה במנהלת שעכשיו קבוצות יוכלו להחזיק קבוצת בת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2019, 15:32 
זה באמת משנה אם יקראו לקבוצה ביטר ת"א-רמלה או מכבי ת"א ב'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2019, 17:58 
redrony כתב:
איל כתב:
redrony כתב:

40 מיליון לא מספיק. אתה קודם כל צריך להתחרות על הישראלים הטובים ביותר, זה מה שמביא אליפויות, בשביל זה אתה צריך לשלם להם מינימום 250 אלף דולר בשנה ולהבטיח להם קבוצה אטרקטיבית

בארבעים מיליון שקל יהיו לך שחקנים שמרוויחים את הסכומים שציינת
התקציב שלנו היום האמיתי לא המדווח הוא אולי חצי מזה
מזכיר לך את באר שבע עונה שתיים לפני האליפות הביאו
את אוגו למבחנים את בוזגלו בחינם ומליקסון היה שם כשחקן
שלא ממש התאים לגדולות ההתאמות בעונה הראשונה של בכר
כבר עשו אליפות .
גם וואקמה לא עלה כסף גדול יחסית כמובן
ההשתוללות שלהם העונה כבר לא מעידה על כלום ועובדה שהם לא
מאתגרים את מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאר הליגה 2018/2019
הודעהפורסם: 10 ינואר 2019, 21:57 
בוזגלו, מליקסון וברדה ישבו על חוזים של 350 אלף דולר נטו לעונה כ״א כשחזרו לארץ.
אנחנו חייבים לפגוע בשני שחקני התקפה ברמה, ואז אולי אפשר יהיה לחשוב קצת יותר גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2019, 13:00 
Asafas כתב:
בוזגלו, מליקסון וברדה ישבו על חוזים של 350 אלף דולר נטו לעונה כ״א כשחזרו לארץ.
אנחנו חייבים לפגוע בשני שחקני התקפה ברמה, ואז אולי אפשר יהיה לחשוב קצת יותר גבוה.

ברדה כן מליקסון ובוזגלו ? אני ממש לא חושב
התקציב של בש לא היה בשמים גם בעונת האליפות
גם ביתר שנה שעברה שנתנה פייט לא היה גבוה במיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2019, 13:13 
https://www.one.co.il/Article/18-19/1,1 ... 27683.html

וזה כבר כשהם עם סגל מעובה בהרבה משל האליפות הראשונה וגם יותר משל השניה ומשכורות משופרות, שלאו דווקא מראה תוצאות השנה.
עם שכר שחקנים של 30 מיליון לפחות כבר אפשר לבנות אחלה סגל שעם מאמן טוב יתחרה על אליפות, עם תקציב כולל של 50-55 מיליון. בעידן של בלומפילד והכנסות גדולות אפשריות מכרטיסים ומנויים, אימוץ ומכירת מוצרי מועדון, זה אומר שבעלים לא יהיה חייב להכניס את היד לכיס בצורה מאסיבית ולא חייבים בשביל זה גולדהאר אלא אנשי עסקים מהסוג שזמין הרבה יותר. זה תלוי רק בנו אם נפעיל לחץ על הנוכלים למכור, כי הם מצידם לא יעשו כלום בנדון ( ואם אופא תחיב אותם לשלם כסף הם יעדיפו לפרק את המועדון או למכור כל שחקן שאפשר )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2019, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
בוא תגיד מעכשיו מה מקור הההכנסות של 50 מליון, אני מוכן לשמוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאר הליגה 2018/2019
הודעהפורסם: 11 ינואר 2019, 13:56 
גם אני לא מבין איך בלומפילד פתאום יכניס 20-30 מיליון מכרטיסים, כשהמושבה מכניסה סדר גודל פחות, וגם אותה אנחנו לא ממלאים

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2019, 14:49 
redrony כתב:
אז לא הבנתי פוגי, מה יש לי לחפש בתור אוהד הפועל ת״א בכדורגל? לעקוב אחרי שחקן מהנוער ולפתוח שמפניה שהוא נמכר לחול?
הדבר שהכי מעניין אותי הוא אליפויות בארץ. יותר מכל דבר אחר ולזה הפועל צריכים לשאוף.
כל הנוער והשטויות זה בשביל להגיע לזה. לא מענייין אותי לגדל שחקן נוער אלא אם הוא לוקח אותי לאן שאני רוצה

כן אבל אתה בתור אוהד לא מעניין אותי. אני בתור אוהד דורש שנזכה בליגת האלופות כל שנה ובפועל אנחנו על סף ירידה ללאומית.
מה שאני כותב הוא על איך מועדון כדורגל בישראל צריך להתנהל, תוך הנחות בנוגע לרף העליון שאליו מועדון יכול להגיע ואיך הוא יכול להתנהל בצורה נכונה מבלי שאיזה מליארדר יזרים סכומי עתק עד שיימאס לו, רק כדי להשיג את אותם הישגים שהשיגו בעבר בפחות כסף.
זה נכון להפועל, למכבי, לבית"ר, לחיפה, לב"ש ולכל קבוצה אחרת.
גם אייאקס הגדולה הבינה שיש לה תקרות זכוכית וכנראה שבליגת האלפות יהיה לה קשה מאוד לזכות, אז במקום לנסות לקנות כוכבים למיניהם הם הקימו את אחת האקדמיות הטובות בעולם, מגדלים שחקנים צעירים ומוכרים אותם ותוך כדי מצליחים להיאבק על תארים בהולנד.
התארים המקומיים הם חשובים וכיפיים, אבל זכייה בהם לא בהכרח המטרה הראשית עבור המועדון (ובתת מודע, אפילו לא עבור האוהדים, אנחנו מועדון שלוקח אליפות פעם בעשור ואנחנו עדיין אוהדים שרופים שלא נותנים לזה להפריע לנו. אוהדי ליברפול לא ראו אליפות 30 שנה ועדיין מדובר באחד המועדונים המפוארים בעולם, התארים הם לאו דווקא מה שבונה את המועדון והופך אותו לחזק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1565 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: