תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 19:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1565 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שאר הליגה 2018/2019
הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 10:35 
Gaudi כתב:
טכנית לארז כתב:
אם מחר נעלה מהנוער שחקן טוב הוא יימכר למכבי, לב"ש או לחיפה תוך עונה שתיים.

לא צריך לחכות למחר, כבר עכשיו יש לנו שחקן טוב מאוד מהנוער. בוא נראה כמה זמן הוא ישאר פה.

אם אתה מתכוון לאליאס, אז עם כל הכבוד, הוא יישאר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Gaudi כתב:
טכנית לארז כתב:

לא צריך לחכות למחר, כבר עכשיו יש לנו שחקן טוב מאוד מהנוער. בוא נראה כמה זמן הוא ישאר פה.

התכוונתי לרז שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין. מה שאתם אומרים בעצם זה שטוב שיש לנו שחקנים גרועים כי אף אחד לא ירצה לקנות אותם ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 11:14 
IdanTheLittle כתב:
אני לא מבין. מה שאתם אומרים בעצם זה שטוב שיש לנו שחקנים גרועים כי אף אחד לא ירצה לקנות אותם ככה?

איך הגעת לזה?

רק אומרים שעם כל הקשקושים שיש פה על "ניהול נכון" ו"שחקני בית" ועוד כל מיני קלישאות - בסוף אם אין לך כסף אין לך באמת מה לבנות על המשכיות והצלחה לטווח ארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 11:15 
Gaudi כתב:
redrony כתב:
Gaudi כתב:
טכנית לארז כתב:

התכוונתי לרז שלמה.

מממ, אצלו באמת יש יותר סיכוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 11:25 
כשיגיע הרגע, הקהל שלנו לא "יכיל" מעבר של כוכב מבטיח למכבי או בית"ר, האמת שאני חושב שגם לא לחיפה או ב"ש. הרי כל ההפגנות האלה מול הבית של חג'ג או רמון היו לדעתי אחרי שמכרו את ורמוט, דמארי או שכטר.
לכן כל הפנטזיות על התבססות על שחקנים צעירים שאפשר יהיה למכור בכסף רב וכך להתפתח לא רלוונטים להפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 11:30 
שחר כתב:
כשיגיע הרגע, הקהל שלנו לא "יכיל" מעבר של כוכב מבטיח למכבי או בית"ר, האמת שאני חושב שגם לא לחיפה או ב"ש. הרי כל ההפגנות האלה מול הבית של חג'ג או רמון היו לדעתי אחרי שמכרו את ורמוט, דמארי או שכטר.
לכן כל הפנטזיות על התבססות על שחקנים צעירים שאפשר יהיה למכור בכסף רב וכך להתפתח לא רלוונטים להפועל תל אביב.

קודם כל, בהתתייחס למשפט הראשון שלך, כאחד שלא אובססיבי על מכבי ובטח לא על בית"ר, זה לא מעניין אותי לאיזו קבוצה זה יהיה. גם אם לב"ש, אם להפועל יהיה שחקן טוב שיימכר בשביל כסף לקבוצה בארץ אפשר לסגור את המועדון. אם המטרה שלנו זה להיות בני יהודה או חדרה, אז באמת זה לא מעניין, ירדו ליגה, לא ירדו, פלייאוף עליון, תחתון. שיסגרו.
ובהמשך לזה, למי יש פנטזיות על למכור צעירים? לי יש פנטזיה אחת, להיות שוב קבוצה מובילה ורלוונטית בצמרת הכדורגל הישראלי, להתמודד על אליפות כל שנה ולהגיע כמה שאפשר באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 11:38 
bruno conti כתב:
chimpfive כתב:
bruno conti כתב:
chimpfive כתב:
א.ב כתב:
אין דבר כזה לשמור על שיא. אי אפשר להיות כל הזמן בטופ ולהיות בשיא שלך כל הזמן.
הוא כרגע בחצי עונה לא טובה אחרי שלוש עונות טובות.
והמיצה את עצמו זאת קלישאה.להגיד שהוא מיצה את עצמו זה סתם חוסר סובלנות וראייה לטווח קצר. למצות זה משהו באופן אישי - שאולי נמאס לו ממקום מסוים ובא לו לנסות משהו חדש, אבל זה כבר לא קשור רק להצלחה מקצועית. אי אפשר להצליח כל הזמן, אין חיה כזאת.

בכדורגל בארץ אני לא מאמין בטווח ארוך בכל מה שקשור לקדנציות של מאמן, תמיד נשמע לי אגדה של פנטזיונרים ניהול, כאילו אנחנו מפתחים מוצר סטארטאפ ויש איזה אקשן אייטם ברור שאיכשהו תופס גם למאמן שתלוי בהרבה מזל ותקציב. אני יותר מאמין במומנטום, בכר אומנם יותר צעיר מקשטן, גרנט, לוי, עוד לוי, גוטמן, נגיד ג'ורדי, אבל רוב הסיכויים שהוא לא יצליח לשחזר את עונות השיא של ב"ש, ואז יבוא הבוז מהקהל, ה"תתפטר" לא משנה מי פנוי בשוק, חבל על בכר הוא אולי יכול לנסות להוכיח את עצמו מחוץ לחממה של ברקת. או שלא.

ואם הוא ייקח שלוש אליפויות(כבר לקח)בחמש שנים שם אז הוא נכשל?
ואם היה בא השנה מאמן אחר אז הם היו לוקחים רביעית ברצף?
תנוח אתה לא בכיוון כאמור,אין חיה כזאת לקחת כל שנה אליפות עלק מומנטום נו.
הדברים מורכבים בהרבה מהשטחיות הדלוחה שאתה מציג אותם.

הבנת הנקרא שלך לוקה משהו, לכן אוותר כאן, מה שת'גיד הכל טוב.

שלח להם פרחים על הדאבל המומצא שלך.
אין לך מושג בן אדם

לא זכור לי שהמצאתי דאבל אבל מחמיא לי שאתה עוקב באדיקות, וגם אם התבלבתי שיהיה. אני סתם ניגרר לסגנון האישי שלך, וזה מיותר, אז ברשותך אני אחזור להתדיין על הצד המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 11:45 
redrony כתב:
שחר כתב:

קודם כל, בהתתייחס למשפט הראשון שלך, כאחד שלא אובססיבי על מכבי ובטח לא על בית"ר, זה לא מעניין אותי לאיזו קבוצה זה יהיה. גם אם לב"ש, אם להפועל יהיה שחקן טוב שיימכר בשביל כסף לקבוצה בארץ אפשר לסגור את המועדון. אם המטרה שלנו זה להיות בני יהודה או חדרה, אז באמת זה לא מעניין, ירדו ליגה, לא ירדו, פלייאוף עליון, תחתון. שיסגרו.
ובהמשך לזה, למי יש פנטזיות על למכור צעירים? לי יש פנטזיה אחת, להיות שוב קבוצה מובילה ורלוונטית בצמרת הכדורגל הישראלי, להתמודד על אליפות כל שנה ולהגיע כמה שאפשר באירופה.

אתה קבוצה קטנה, שהקהל שלה יורד משמעותית, התקציב של מכבי פ"ת, הפועל חיפה, כנראה גם בני יהודה גדול יותר. ירדת ליגה אחרי שבעלים אנסו את המועדוו הזה שהתחרה ברמאות עם חוזים מומצאים, כמעט כל עונה אתה נאבק על הישרדות. על מה אתה מדבר? זו המציאות, וכדי להגיע למאבקי צמרת כנראה שתצטרך למכור שחקנים (אל חשש עם הניסנוב כמנהלים מקצועיים אין הרבה סיכויים שזה יקרה) זה שקשה להשלים עם זה, זה נכון, אבל או שסוגרים או שעושים הכי טוב עם מה שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 11:47 
מכירת שחקנים לא תהפוך אותנו לקבוצת צמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 11:47 
redrony כתב:
שחר כתב:

זה לא יקרה עם ההנהלה הנוכחית לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 11:48 
redrony כתב:
שחר כתב:

כתבת שאם המטרה שלנו היתה להיות בני יהודה אז אפשר לסגור את המועדון
במצבנו היום אנחנו אפילו לא בני יהודה , הם פאקינג רוצים את גיל יצחק ועוד בחינם
מילא הניסנובים היו מביאים אותנו למצב שהיינו ראש לשועלים (לא הייתי אוהב גם את זה אבל הייתי מבין )
אבל הם דרדרו אותנו לעליבות חסרת תקדים בשנתיים האחרונות עם 0 השקעה
על זה הקהל היה צריך כבר מזמן לקום ולמחות

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 11:56 
הבעיה המרכזית היא שכיום במצב הליגה הוא כזה שיש בו כמה קבוצות גדולות עם בעלים עשירים שלא מהססים לשלוף פנקס צ'קים (תמיד היתה קבוצה אחת כזו, או גג 2 , היום יש 4 )ולכן התחרות בינהם גדולה יותר. תוסיף לזה את העובדה שאנחנו קבוצה ענייה מאוד ובלי אמצעים
בסיטואציה הזו, תהיה התנפלות על כל טרף וכל שחקן שיגלה טיפה פוטנציאל יקבל הצעות שהניסנובים לא יצליחו להתמודד איתן. זו סיטואציה די מייאשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 12:06 
יפה.
לכן בשורה התחתונה צריך כסף.
אני זוכר איך כתבו פה שצריך לשים בינואר כסף על פלומיין. כאילו שלא היה ברור שגם 2-3 קבוצות עשירות בהרבה מהפועל ירצו אותו בינואר ושלהפועל לא באמת יהיה סיכוי להביא אותו בכל מקרה.

אפשר להפסיק לבלבל לנו במוח על ניהול מדהים שבאמצעותו אפשר לסגור פערים. זה לא באמת קורה ב100 מיליון שקל הפרש.

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 09 ינואר 2019, 12:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 12:08 
צ'ימפ, את המציאות אני מבין. למכור שחקנים לא יביא אותי למאבקי צמרת. מאבקי צמרת מבחינתי זה לא פלייאוף עליון או כרטיס לאירופה, זה להתמודד על האליפות.
השורה התחתונה של הדברים שלי, שכל עוד התקציבים שלנו כאלה, המועדון הזה לא ממלא את הייעוד שלו ולכן פחות מעניין מה התוצאות. גם ירידת ליגה למועדונים מהסוג שציינת זה לא אסון. עולים, יורדים, עונה טובה, עונה פחות טובה.
אם שחקנים טובים שלי יעברו ליריבות זה ירחיק חלק גדול של האוהדים מהקבוצה. אם הפועל לא יהיו רלוונטים במאבק על תארים, אותו דבר.
אם הפועל כמועדון לא ימצא דרך מהירה להעמיד תקציבים שיאפשרו לו להיות הישגי, הוא יתפייד. גם אם יהיה קיים, הוא יתפייד.
ביום שהפועל ימכרו שחקן שגדל אצלנו ליריבה "גדולה", הדרך להתפיידות תתקצר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 12:15 
redrony כתב:
צ'ימפ, את המציאות אני מבין. למכור שחקנים לא יביא אותי למאבקי צמרת. מאבקי צמרת מבחינתי זה לא פלייאוף עליון או כרטיס לאירופה, זה להתמודד על האליפות.
השורה התחתונה של הדברים שלי, שכל עוד התקציבים שלנו כאלה, המועדון הזה לא ממלא את הייעוד שלו ולכן פחות מעניין מה התוצאות. גם ירידת ליגה למועדונים מהסוג שציינת זה לא אסון. עולים, יורדים, עונה טובה, עונה פחות טובה.
אם שחקנים טובים שלי יעברו ליריבות זה ירחיק חלק גדול של האוהדים מהקבוצה. אם הפועל לא יהיו רלוונטים במאבק על תארים, אותו דבר.
אם הפועל כמועדון לא ימצא דרך מהירה להעמיד תקציבים שיאפשרו לו להיות הישגי, הוא יתפייד. גם אם יהיה קיים, הוא יתפייד.

מסכים שזו השאיפה, אך לא רואה את האחים מוכרים בזמן הקרוב. אין מה לדבר על אליפות בשנים הקרובות, ומועדונים שמוכרים שחקנים כמו ק"ש בדרך כלל גם מצליחים להגיע לאירופה. אם איכשהו זה יקרה אולי יעמידו תקציב שעם מאמן מתאים אפשר יהיה להתמודד על אליפות ואולי לא להתפייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 12:24 
chimpfive כתב:
redrony כתב:

מסכים שזו השאיפה, אך לא רואה את האחים מוכרים בזמן הקרוב. אין מה לדבר על אליפות בשנים הקרובות, ומועדונים שמוכרים שחקנים כמו ק"ש בדרך כלל גם מצליחים להגיע לאירופה. אם איכשהו זה יקרה אולי יעמידו תקציב שעם מאמן מתאים אפשר יהיה להתמודד על אליפות ואולי לא להתפייד.

סליחה שאני מתעקש, אבל דווקא פה יש אור. אם אין מי שיקנה, זה משהו אחד. מוות.
אם הבעיה היא שהם לא רוצים למכור אז זה כבר סיפור אחר ופה צריך לעשות להם את המוות.
יש עוד שלב ביניים שהוא מוכנים למכור אבל לא פרו אקטיביים בעניין. גם פה צריך להתחיל להפעיל לחץ לאט לאט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 12:26 
רדרוני,
יש לך ספק שברגע שיהיה לך שחקן שמתפתח לכוכב הוא לא יעבור?
זה לא רק עניין הניסנובס והאסטרטגיה שלהם כביכול של להריץ צעירים ולמכור,
זה כורח המציאות,הגדול אוכל את הקטן.
בנוסף גם השחקן עצמו שיקבל הצעות של פי 3/4 מקבוצות אחרות בארץ ירצה ללכת.
המציאות של המועדון הזה כרגע היא שהוא רודף אחרי הזנב של עצמו.
אין עתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
IdanTheLittle כתב:

איך הגעת לזה?

רק אומרים שעם כל הקשקושים שיש פה על "ניהול נכון" ו"שחקני בית" ועוד כל מיני קלישאות - בסוף אם אין לך כסף אין לך באמת מה לבנות על המשכיות והצלחה לטווח ארוך.

עד שיהיה לנו בעלים עם אמצעים, אפשר להיות תחרותיים ולמכור מדי פעם שחקנים בודדים, לא מכירת חיסול (נניח בני יהודה). במצבנו הנוכחי זה יהיה ניהול נכון.
ניהול לא נכון זה להביא שחקנים לא טובים ללא סקאוטינג ראוי, או להתערב למאמן כי אתה חושב שאתה משחק מנג׳ר ולהנחית זרים גרועים שסוכנים גרועים דחפו לך, ואז להיאבק נגד הירידה על בסיס קבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 12:42 
IdanTheLittle כתב:
טכנית לארז כתב:
IdanTheLittle כתב:

איך הגעת לזה?

עד שיהיה לנו בעלים עם אמצעים, אפשר להיות תחרותיים ולמכור מדי פעם שחקנים בודדים, לא מכירת חיסול (נניח בני יהודה). במצבנו הנוכחי זה יהיה ניהול נכון.
ניהול לא נכון זה להביא שחקנים לא טובים ללא סקאוטינג ראוי, או להתערב למאמן כי אתה חושב שאתה משחק מנג׳ר ולהנחית זרים גרועים שסוכנים גרועים דחפו לך, ואז להיאבק נגד הירידה על בסיס קבוע.

הבנתי.
אז בוא נמכור לב"ש או לחיפה מי שיהיה טוב אצלינו תמונת 0.8 מיליון יורו.
זה ניהול נכון.
זה גם יעזור מאוד מקצועית.

הכי חשוב שנדע שיש לנו "ניהול טוב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 12:45 
IdanTheLittle כתב:
טכנית לארז כתב:
IdanTheLittle כתב:

איך הגעת לזה?

בני יהודה לא עושים מכירת חיסול. הם פשוט מכרו את השחקן הכי טוב שלהם לקבוצה גדולה. שרשרת מזון אבולוציונית רגילה.
אי אפשר להיות תחרותיים בתקציבים האלה. ואתה לא תמכור שחקן בודד, אתה תמכור כל שחקן טוב שיהיה לך שהקבוצות עם הכסף ירצו. כל מה שכתבת על ניהול לא נכון הוא נכון. אבל למכור שחקנים שלך לקבוצות בארץ זה ניהול לא נכון בהגדרה. זה לחסל את המותג. וכמו שאמרתי לך, הפועל ת"א בלי המוצר "הפועל ת"א" - קבוצה חזקה ותחרותית - הוא לא מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 12:46 
bruno conti כתב:
רדרוני,
יש לך ספק שברגע שיהיה לך שחקן שמתפתח לכוכב הוא לא יעבור?
זה לא רק עניין הניסנובס והאסטרטגיה שלהם כביכול של להריץ צעירים ולמכור,
זה כורח המציאות,הגדול אוכל את הקטן.
בנוסף גם השחקן עצמו שיקבל הצעות של פי 3/4 מקבוצות אחרות בארץ ירצה ללכת.
המציאות של המועדון הזה כרגע היא שהוא רודף אחרי הזנב של עצמו.
אין עתיד

לא, אין לי ספק, זה מה שכתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 12:56 
אבל הפועל זה לא מועדון שיכול להתנהל כך לטווח ארוך.
גם אם יתנהלו מקצועית לפי הספר, יקנו שחקינם ב100 אלף וימכרו במיליון לאחר עונה, זה משהו שלדעתך יעבור בקהל?

לדעתי אין סיכוי שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 12:59 
שחר כתב:
גם אם יתנהלו מקצועית לפי הספר, יקנו שחקינם ב100 אלף וימכרו במיליון לאחר עונה, זה משהו שלדעתך יעבור בקהל?

גם הקהל מתרגל בסוף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 13:14 
redrony כתב:
שחר כתב:

האוהדים של בני יהודה רוצים לשרוף את המועדון (די בצדק), מניח שאצלנו זה היה עוד יותר גרוע.

בדיוק חשבתי על זה, כמה אנחנו רחוקים שזה יתחיל לקרות גם אצלנו?

אנחנו רחוקים בזה שאנחנו צריכים שחקן ברמה של ירדן שועה כדי שמישהו ירצה שחקן שלנו. בכל השאר אנחנו כבר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 13:21 
bruno conti כתב:
שחר כתב:

גם הקהל מתרגל בסוף...

ציניות בצד.
לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 13:43 
שחר כתב:
bruno conti כתב:
שחר כתב:

גם הקהל מתרגל בסוף...

ציניות בצד.
לא יקרה.

נמתין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 14:20 
בכדורגל הישראלי יש רק דרך אחת לנהל נכון את המועדון.
להשקיע במחלקות נוער, לטפח שחקנים ולמכור אותם בכיל צעיר לחו"ל, להשתמש בכסף שנכנס בנוער וחוזר חלילה.
השיטה הזו מבוססת על כמה תובנות שעד כה לא נלמדו פה:
1. הכדורגל הישראלי לא יכול, בשום מצב, לשבור את תקרת הזכוכית מבחינת הישגים באירופה. המקסימום הוא הגעה מקרית פעם בכמה שנים לאלופות+ התמודדות בבתים של הליגה האירופית, לא יותר.

2. מהתובנה הראשונה עולה שזכייה בתארים המקומיים היא לרוב חסרת משמעות. ולכן בעלים כמו שחר, אלונה ומיץ' יכולים להמשיך להעביר מאחד לשני את עמר אצילי במליוני דולרים, זה לא ישפר בכלום את המועדון ברמת המאקרו, רק יביא לשמחה רגעית של האוהדים עד לעונה הבאה. אז נכון שיבואו אנשים ויגידו לי שזו למעשה המטרה- להביא אליפות ולשמח את האוהדים. אבל מועדון כדורגל הוא הרבה יותר מזה, וכדי שהמועדון יהיה מבוסס ויציב לאורך זמן, הוא חייב להתנהל בדרך ובשיטה קבועים שיבטיחו הכנסות טבעיות ללא צורך היסטרי באיזה מולטימליארדר שיזרים מאות מליונים רק כדי להשיג תארים מקומיים ולהעשיר "כוכבים ישראליים" שהרבה מהם נכשלו בחול וחזרו רק כדי להרוויח פי 3.

את הדברים האלה הבינו במידינות עם כדורגל מפותח משלנו כמו קרואטיה, הולנד ופורטוגל. שם הכסף מנותב קודם כל ולפני הכל לפיתוח שחקנים. אצלנו כמובן זה לא ככה. כי "ניהול נכון" ו"שחקני בית" זה הרי קשקוש ומה שצריך זה איזה מליארדר פראייר שישפוך כאן מליונים כדי להביא את אותם הישגים שקבוצות הביאו גם לפני 20 שנה עם עשירית תקציב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 14:31 
במציאות הנוכחית בכדורגל הישראלי, כדי להיות קבוצה שלטווח ארוך נאבקת על תארים - אתה צריך בעלים פראייר שישפוך מיליונים.
זה מבאס וזה מטומטמם, אבל זה המצב.
מי שגרם למצב להיות כזה הזוי הוא קודם כל הקנדי, אחריו שחר ואלונה ברקת.

ממחלקת נוער טובה לא ייצא לך יותר מדי כסף לדעתי.
אפשר לחשוב ששחקנים ישראלים נמכרים לאירופה במיליוני יורו מדי קיץ.

זה לא קרואטיה, הולנד או פורטוגל פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2019, 14:42 
טכנית לארז כתב:
במציאות הנוכחית בכדורגל הישראלי, כדי להיות קבוצה שלטווח ארוך נאבקת על תארים - אתה צריך בעלים פראייר שישפוך מיליונים.
זה מבאס וזה מטומטמם, אבל זה המצב.
מי שגרם למצב להיות כזה הזוי הוא קודם כל הקנדי, אחריו שחר ואלונה ברקת.

ממחלקת נוער טובה לא ייצא לך יותר מדי כסף לדעתי.
אפשר לחשוב ששחקנים ישראלים נמכרים לאירופה במיליוני יורו מדי קיץ.

זה לא קרואטיה, הולנד או פורטוגל פה.

גם אני חושב שנוער זה אוברייטד, אבל דווקא מכבי של השנה מוכיחה אחרת - במשחק האחרון שבו היא פירקה את נתניה, פתחו בהרכב שלה שחר פיבן, דור פרץ, דור מיכה, שרן ייני ודן גלזר שכולם עלו לבוגרים של מכבי ישירות מהנוער. זה כשעל הספסל ישבו רוסלן ברסקי ויהונתן כהן שהם כשלעצמם שחקני ליגה טובים. זה מראה שנוער חזק דווקא כן יכול להוות בסיס טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1565 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: